balonka1 03.11.06, 17:35 czy jest ktos z tamtad?Mieszkamy w londynie i mamy dosc tego miasta.nasi znajomi tam mieszkaja i namawiaja do przeprowadzki.Fajnie byloby uslyszec bezstronne opinie o tym miejscu.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olijka1 Re: coventry 03.11.06, 19:12 ja jestem z coventry, jesli masz jakies pytania, to chetnie odpowiem:) Odpowiedz Link
balonka1 Re: coventry 03.11.06, 20:08 hej!a wiec mam generalne pytanie jak sie zyje tam?Nie wiem czy bylas w londynie i czy masz porownanie..Tu zycie jest szybkie,miasto za duze,za tloczne.Jak jest tam?Czy znajde tam spokoj i sielskosc?Takze kwestia bardziej przyziemna-jak z praca?Czy jest problem by sie zalapac gdzies?Srednie stawki godzinowe mniej wiecej,jak z mieszkaniem?Ile srednio za wynajecie np.1 bedroom flat z sitting roomem..Duzo tych pytan.Aha-jako ze dzidzi oczekujemy-jak wyglada miasto z tej perspektywy..Jest gdzie pojsc z dzieckiem niezaleznie od tego w jakiej czesci sie mieszka?Czy sa moze najfajniejsze dzielnice w ktorych warto zamieszkac z dziecmi?Dzieki serdeczne jeeli znajdziesz cierpliwosc by odpisac! Odpowiedz Link