vercueil 20.04.07, 14:01 Wyspowa Mamo, pozwalam sobie rozlaczyc watek "oddam...sprzedam...zamienie...", poniewaz rozrasta sie do pokaznych rozmiarow. Tutaj tylko rzeczy do Sprzedania! Mam nadzieje, ze nie macie mi za zle :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vercueil Ksiazki NOWE 20.04.07, 14:11 Sprzedam ksiazki w jezyku polskim: - "Podroz ludzi ksiegi" Olgi Tokarczuk - NOWA w twradej okladce - ?3 - "Weronika postanawia umrzec" Paulo Coelho - NOWA ?2.50 - "Brama Mandelbauma" Muriel Spark - czytana, w bardzo dobrym stanie - ?1.50 - "Sen Nocy Letniej" William Shakespeare - NOWA ?1.50 Koszt przesylki zgodnie z cennikiem Royal Mail lub odbior osobisty (SW19) bez oplat. Odpowiedz Link
agnimagni-wroc ciuszki, chlopak, 6-12 miesiecy 20.04.07, 23:57 Wszytskie rodzaje, uzywane i nowe (chybione prezenty), w stanie roznym, ceny do dogadania. Preferowany odbior osobisty, Manchester, Flixton. jesli szukacie jakiegos konkretnego ciuszka to moge podeslac zdjecia co mam dostepne. Odpowiedz Link
vercueil Rowerek 3-kolowy 18-36mies. (Londyn) 21.04.07, 00:32 Wklejam link na zdjecie i opis: www.gumtree.com/london/44/9205544.html Zainteresowanych prosze oinfo na maila 'gazetowego' Odpowiedz Link
vercueil Tommy Tippee Nappy Wrapper + re-fill (Londyn) 21.04.07, 00:33 Wklejam link na zdjecie i opis: www.gumtree.com/cgi-bin/show_posting.pl?posting_id=9348821 Zainteresowanych prosze oinfo na maila 'gazetowego' Odbior osobisty z SW19 Odpowiedz Link
sylwia.n Nowy wozek, czarno-rozowy 21.04.07, 00:51 Sprzedam nowy wozek, przywieziony z Polski, kolor czarno-rozowy. Nadaje sie dla dziecka od urodzenia, kolka pompowane, przekladana raczka, torba. Jezeli jest ktos zainteresowany przesle zdjecie ma maila. Odpowiedz Link
mak4701 Re: Nowy wozek, czarno-rozowy 21.04.07, 12:32 Sprzedam chodzik dla dziecka GRACO Granatowy. Zdjecia na email. - Ł15 Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Sprzedam... 23.04.07, 08:30 Ubranka dla chlopca 3-24 miesiace rozne marki, malo uzywane lub nowe Ubranka dla dziewczynki 0-6 sukienki na lato spodniczki, body, spioszki, po prostu wszystko Ubranka dla dziewczynki 6-12 miesiecy jak powyzej Ceny bardzo przystepne Moge tez wyslac poczta po uzgodnieniu dokladnej ilosci. Cena przesylki pocztowej £5 za 2kg, £7.50 za 4kg (ceny poczty) dlatego lepiej byloby odebrac osobiscie. Streatham/Tooting SW16 Odpowiedz Link
bobby5 fotelik samochodowy 23.04.07, 09:54 primo viaggio, stan idealny, nie mamy samochodu, fotelik byl uzywany trzy razy, jest granatowo-bialy, z baza, grupa 0+, od urodzenia do 13 kg tj. okolo 12-15 miesiecy, zainteresowanym moge przeslac zdjecia, cena 40 funtow, nowy kosztuje 110. Odpowiedz Link
bobby5 Re: fotelik samochodowy 23.04.07, 12:39 zapomnialam dodac, ze mam raincover do fotelika i jestem z Londynu NW3 Odpowiedz Link
ddz Re: Sprzedam... 14.06.07, 11:43 hej bylabym zaintereswoana tymi ciuszkami dla chlopca tak na 24 miesiace,ale raczej umuwilbysmy sie na wyslanie bo ja nie mam za bardzo jak podjechac, moj numer gg 3411950 napisz to omowimy szczegoly,pozdrawiam diana Odpowiedz Link
tomziczek Rower górski dziecięcy 23.04.07, 21:26 Witam, mam do sprzedania rower górski chłopięcy "Raleigh". Kolor czarny, rozmiar kół 20 cali. Rower jes w dobrym stanie, gotowy do jazdy. Zdjęcie można zobaczyć na Gumtree: www.gumtree.com/london/06/9390606.html Cena £30 Odpowiedz Link
ewmag Fotelik dla niemowlaka Chicco 25.04.07, 12:24 Troche nietypowo, bo do sprzedania w Polsce, uzywalam go w czasie wizyt u rodzicow dopoki dziecko z niego nie wyroslo, moze komus jest potrzebny taki "wizytowy" fotelik. Szczegoly przesle na maila. Odpowiedz Link
aniaheasley Worek ubranek dla chlopca od 3 do 18mies £25 02.05.07, 16:14 Podkoszulki, bluzy, spodnie ogrodniczki, kurtki, spiworek, kilka par spioszkow, polar na zime, koszule. Next, George, M&S, Gap. £25 za caly worek do odebrania z SW16 plus w prezencie jak kto chce duzy samochod wywrotka, w ktorym mozna na przyklad trzymac klocki lego Odpowiedz Link
joannanb Letnie ubrania dla dziewczynki 3-12 miesiecy 05.05.07, 10:25 Sukienki,spodenki,sweterki,bluzeczki.Glownie Next, Adams, Mothercare i roznych firm z USA. Zainteresowanym przesle zdjecia na maila. Do odebrania w polnocnowschodnim Londynie. Odpowiedz Link
basia313 Sprzedam fotelik dla dziecka , nosidelko na stelar 11.06.07, 23:48 mam do sprzedania. Fotelik dla dziecka do 13kg - uzywany przez jedno dziecko, stan bardzo dobry. Nosidelko w bardzo dobrym stanie. Kupione w Johnie Lewis- ie. Cena do uzgodnienia. MIEszkam w Lodynie centralnym Odpowiedz Link
vercueil Ksiazki GROCHOLA, KOLAKOWSKI 11.08.07, 05:47 K.Grochola "Podanie o milosc", Kolakowski "Bergson" po ?3. Odpowiedz Link
dzikarooza 30 sloiczkow zupek Gerbera odsprzedam za £5 11.08.07, 10:23 Mam 24 sloiczki zupek Gerbera jarzynki z krolikiem i zupa jarzynowa z krolikiem, od 6 miesiaca; 3 z bobovity (2 duze-lagodna zupka z indykiem, warzywa na parze z ryzem i 1 maly jarzynki z indykiem) oraz 3 male sloiczki mieska z gerbera - indyk, kurczak. Kupilam w Polskim sklepie duza ilosc, bo moja corka do 12 miesiaca jadla TYLKO zupke z krolika... w ogole istny niejadek, ale jak skonczyla rok powiedzialam "basta", koniec z zupkami dla dzidziusiow, musi nauczyc sie jesc "normalne" zupy. No i gotowalam 3 rozne zupki dziennie, ktore ladowaly w koszu, po 2 tyg sukces- najpierw 2 lyzeczki, nast dnia 4, itd no i teraz wreszcie wcina cala porcje! Nawet nie wiecie jak sie ciesze:) No i zostalo mi sporo zapasu w szafce. Sprzedam wszystkie 30 sloiczkow za £5, jezeli ktos jest na kupnie sa do odebrania Londyn SW18, zapraszam. Nie wysylam bo ciezka paka bedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link