Gość: Linux IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.06.08, 17:08 jak dla mnie rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nkbkhbk Anglik śpiewa po Polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 07:42 super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Anglik śpiewa po Polsku IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.06.08, 08:42 a mnie się to strasznie podoba, że angole chcą się uczyc polskiego. sam znam wiele osób które znają tylko tyle co angol powyżej (dosłownie kilka słów) a są też tacy, co potrafią sie uczyć i można z nimi gadac dwujęzycznie. starać się dowiedziec czegoś o angielskim i wytłumaczyć cos o polskim. cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Re: televizyjny Kevin też mówi do żony po polsku IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 17:54 I nawet mu to dobrze wychodzi. Lepiej niż śpiewanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcio2 Anglik śpiewa po Polsku IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 09:51 zrobi chłopak karierę :) fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: Anglik śpiewa po Polsku IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 10:18 Świetnie mu to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszek Re: Anglik śpiewa po Polsku IP: *.centertel.pl 12.06.08, 14:15 milo ze sa tacy ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Danny you're one cool dude! 12.06.08, 10:59 Excellent. I zauważcie że zaśpiewał poprawnie "Poli Raksy twarz" - wokalista Perfectu się przejęzyczył "Poli Reksy twarz":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Danny you're one cool dude! IP: 89.241.162.* 13.06.08, 22:40 No szacunek .Fajnie że znalazl sie jeden z niewielu co stara sie poznac nasz jezyk oprócz wulgaryzmów.Tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marg Re: polki tirowki angolow !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:20 Może po prostu nie chcą Tobie podobnych prymitywów z Polski? :/ Co to w ogóle za komentarz? A Anglik ładnie śpiewa i trzeba docenić jego dobre chęci ;) Nie wszyscy Anglicy patrzą na nas takim łaskawym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Norman Davis też mówi po polsku do swojej żony IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 17:59 Współpraca brytyjskiego historyka z inteligentną Polką - jego żoną, zaowocowała dwoma wybitnymi dziełami: "Boże Igrzysko" - historia Polski oczami Anglika, "Powstanie Warszawskie 1944". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Anglik śpiewa po Polsku IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.08, 11:22 To sie nazywa miłość. Pozdro. Sukcesów w nauce i życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Anglik śpiewa po Polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:25 Bardzo mi się podoba! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crabstick A znacie Alien Autopsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:50 Oni wrecz przyjechali do Polski i tu siedza. A piosenki po polsku tez im sie zdarzaja. Mozna posłuchać na www.alienautopsy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Anglik śpiewa po Polsku IP: *.range86-151.btcentralplus.com 12.06.08, 12:14 szkoda że tak mało!!!!!!!!!!!! super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Anglik śpiewa po Polsku IP: *.proxy.aol.com 12.06.08, 14:04 Tak to chyba podobnie brzmi dla uszu angielskojezycznych osonb - gdy np. Polacy albo Niemcy spiewaja "po angielsku". :)))))))) Ostatnio sluchalem polskiego artysty-tenora, ktory spiewal kawalki a la Wiener Walzer "po niemiecku" i prawie peklem ze smiechu. Podobne rzeczy mi opowiadal kolega-Wloch, ktory slyszal Niemcow, Francuzow, Amerykanow, Japonczykow spiewajacych wloskie arie "po wlosku". :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Re: Anglik śpiewa po Polsku IP: *.acn.waw.pl 12.06.08, 15:43 szczerze - koszmar, i wokal, i kaleczona polszczyzna, ale miło, że to robi z miłości. a koleś jak na angola całkiem całkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Re: Co jest? Każdy chciałby Polkę za żonę! IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 18:01 Dla Polaków braknie. Niemcy to nawet nie patrzą czy umie śpiewać, tylko żeby była Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Anglik śpiewa po Polsku 12.06.08, 15:40 Bardzo sympatyczne, ale żadna "sztuka wokalna", chłopak po prostu, jak inteligentna papuga, naśladuje brzmienie pierwowzoru.... Zonie pozazdrościć, bo może uda im się śpiewająco przejść przez życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edy Re: Anglik śpiewa po Polsku IP: *.b-ras2.cld.dublin.eircom.net 14.06.08, 18:33 Czyzby jakas nutka zazdrosci? ha ah ha pewnie ty bys nie potrafil tak inteligentie papugowac angielskich piosenek. ktore sa zreszta duzo łatwiejsze! Ale, Twoja wypowiedz jest tylko dowodem na polska mentalnosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafalek72 Anglik śpiewa po Polsku 12.06.08, 16:20 Bez wątpienia facet ma niezły głos,miło też jest gdy znajdzie się kolejny anglik nieograniczony do swojego utuczonego na frytkach tyłka, doceniający walory polskiej kultury a muzki zwłaszcza. Bo zawsze twierdziłem że wiele polskich utworów, gdyby funkcjonowały w strefie angielskojęzycznej, byłyby ponadczasowymi, światowymi hitami. Niech żyją cudowne polskie kobiety, odmieniające świat na naszą korzyść! Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Anglik śpiewa po Polsku 12.06.08, 17:38 Znam jednego Anglika,który z miłości do żony nauczył się tak dobrze polskiego,że teraz pracuje jako tłumacz. Serio,serio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Re: Isis Aris nie śpiewała po polsku na Eurowizji IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 17:51 No i klapa. A śpiewa naprawdę hipnotyzująco. Jej śpiew tak zhipnotyzował widownię i jury, że nawet nie potrafili na nią zagłosować. Cudze chwalicie, swego nie znacie, może gdy Anglik zaśpiewa to poznacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo. Re: Anglik śpiewa po Polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:45 A ja znam (i wiele innych osób również) Anglika, który z miłości do żony napisał wiele książek o historii Polski. Nazywa się ten Anglik Norman Davies. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Anglik śpiewa po Polsku 12.06.08, 20:27 Jesli to prawda ze "od tygodnia kroluje w Internecie" to po co wydanie internetowe gazety informuje o tym ludzi ktorzy najwyrazniej maja dostep do internetu? Ilu jest w internecie Polakow spiewajacych po angielsku, a kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curly. Anglik śpiewa po Polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:33 Sympatyczny. Wszystko z miłości. Trzeba przecież dodać, że nasz język bywa trudny dla nas samych, a dla takiego anglika musi być masakryczny. Dobrze, że uczy się mówić po polsku, a nie rozmawia z żoną tylko po angielsku, przynajmniej dzieci będą wychowane w duchu dwóch kultur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Anglik śpiewa po Polsku IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.08, 23:18 Spiewa hicior:) Brawo za odwage. Milosc do zony i coreczek go zmotywowala... Romantyczne:)Pozdrawiam serdecznie i sluze pomoca w wymowie dwuznakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Anglik śpiewa po Polsku IP: *.chello.fr 12.06.08, 23:44 Aniola glos..... - BOSKO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak sprzedać karny Anglik śpiewa po Polsku IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.08, 01:07 Dwa słowa: Howard, Webb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Anglik śpiewa po Polsku IP: *.socal.res.rr.com 13.06.08, 03:16 nie rozumim watku z dziecmi, jezeli urodzily sie w Angli to jak moga odroznic czy ktos mowi funny w jezyku polskim , przeciez pierwszym jezykiem dzieci j.angielski, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Anglik śpiewa po Polsku IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.08, 22:30 Jasne, ze dzieci rozrozniaja, kto mowi w swoim jezyku ojczystym, a kto kaleczy. I to jeszcze jak! Mam to samo na co dzien: moj syn urodzil sie w Niemczech, mowi po niemiecku i po polsku. A gdy jakis znajomy Niemiec chce zagadnac cos po polsku, maly odpowiada: "ale on smiesznie mowi, ja umiem lepiej!". No fakt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Anglik śpiewa po Polsku IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 14.06.08, 19:53 Super!!!! Dla mnie rewelacja bo doceniam chęci a nie wokal. Gdybysmy my polacy umieli tak siebie krytykowac jak innych ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda80 Piekne wykonanie IP: *.range81-132.btcentralplus.com 15.06.08, 18:19 Ja szczerze jestem wzruszona tymi piosenkami i zaangazowaniem z jakim spiewa Danny. Uwazam, ze z jego strony to duze powiecenie gdyz polski to trudny jezyk, ktorego, nie tak jak my angielskiego uczylismy sie w szkolach,Dany musial uczyc sie sam przygotowujac piosenki. Gratuluje samozaparcia w nauce i genialnych rezultatow.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia7511 Anglik śpiewa po Polsku 16.06.08, 16:15 jestem pod dużym wrażeniem, jakbym słuchała drugiego Piotra Kupicha. You are super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Anglik śpiewa po Polsku IP: 89.100.48.* 07.07.08, 19:46 Kurcze rozpłakałam się przy pierwszych nutach piosenki:) Your wife must be very proud of U-keep it up m8 - amazing work:) Odpowiedz Link Zgłoś