decorbrush 14.03.08, 13:17 czy moze wiecie jak dlugo dziecko moze byc zapisane u mnie w paszporcie, chodzi mi do jakiego wieku dziecka? dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia_b81 Re: paszport?? 14.03.08, 15:14 dziecko masz wpisane do paszportu??przeciez tak juz sie nie robi podobno Odpowiedz Link
leyla76 Re: paszport?? 14.03.08, 19:43 ja tez mam dziecko wpisane do paszportu. bylo to 5lat temu, jeszcze sie zalapalam. drugie dziecko ma swoj paszport bo juz nie mozna bylo wpisac. tak dlugo jak twoj paszport jest wazny, wpis twojego dziecka tez jest wazny. jednak w momencie gdy bedziesz musiala wyrobic dla siebie nowy paszport, dziecka juz ci do niego nie wpisza. moj paszport traci waznosc w przyszlym roku i wtedy bedze musiala wyrobic 2 paszporty jeden dla siebie, drugi dla dziecka Odpowiedz Link
decorbrush Re: paszport?? 15.03.08, 14:33 dzieki serdeczne, wlasnie sie martwilam czy nie bedzie problemu na granicy, bo dziecko ma juz 3 lata i do tego czasu nie mielismy problemow ale ktos mi cos powiedzial i tak zaczelam sie martwic a poniewaz chcemy wyjechac na urlop to wole wiedziec wczesniej niz na lotnisku sie dowiedziec. pozdrawiam Odpowiedz Link