nikkoll 12.05.08, 17:32 Orientujecie się czy telewizor przywieziony z Polski będzie odbierał w Anglii ? System odbioru telewizji jest taki sam ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dag_dag Re: Telewizor z Polski 12.05.08, 21:15 Wlasciwie powinnam ostatnia sie wypowiadac, bo nie nigdy nie mialam telewizora i nie ogladam tv, ale oczywiscie, ze bedzie odbieral. Wszystko bedzie dzialalo, roznica to tylko wtyczka. Jesli "stary" telewizor to te 3 lata bedzie jeszcze dzialal tutaj (od 2012 w uk ma byc juz tylko telewizja cyfrowa). Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: Telewizor z Polski 12.05.08, 23:31 kilka lat temu znajomi przywiezli telewizor z Polski i niestety nie dzialal.Nie wiem o co dokladnie chodzilo ale trzeba bylo go przestarajac. Odpowiedz Link
nikkoll Re: Telewizor z Polski 13.05.08, 00:12 Telewizor jest z tych nowszych - 2 letnia plazma, dlatego szkoda mi go zostawiać. Słyszałam, że jeśli chodzi o wtyczkę to można kupić transformator i po problemie. Ja tak zrobiłam z telefonem z USA. Działa ! I niewielki wydatek. Odpowiedz Link