gabwert 13.01.09, 16:19 Za miesiac lece do Polski,mam 5-letnia chrzesniaczke i bardzo chcialabym dac jej ciekawy prezent. Ubrania i zabawki to standardowe prezenty dla dzieci.Mozecie cos podpowiedziec w tym temacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moncik32 Re: ciekawy prezent 13.01.09, 16:24 my dla 5letniego chrzesniaka kupilismy walleiego,ale wydaje mi sie,ze moze byc za trudne .co prawda uczy sie angielskiego w prywatnym przedszkolu no ale... lecimy jutro jak prezent zostanie przyjety zobaczymy. a tu link do Wall-e www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0474038/c_1/1%7Ccategory_root%7CToys+and+games%7C10198115.htm Odpowiedz Link
minirolls Re: ciekawy prezent 16.01.09, 22:32 polecam hulajnoge,jesli nie ma super prezent Odpowiedz Link
gosiash Re: ciekawy prezent 17.01.09, 00:08 W tym wieku to jednak zabawki, bajki na dvd, ksiazki, ubrania- przebrania (w takiej kolejnosci), to chyba najbardziej ulubione prezenty. Zalezy tez ile chcesz/mozesz wydac. Najlepiej zapytac rodzicow u Niej w tej chwili na topie. Pewnie wszelkiego rodzaju ksiezniczki ;) Ciekawym pewnie prezentem jest aparat fotograficzny dla dzieci z FisherPrice lub VTech, ale to wydatek w granicach 50 funtow. Wszelkiego rodzaju sukienki ksiezniczek sa tutaj tansze niz w Polsce. Tylko tak wlasnie nie do konca jestem pewna Twojego pytania, czy chcesz o podpowiedzi z dziedziny zabawki/ubrania. Czy chodzi Ci o cos zupelnie wyjatkowego, ale z mojego doswiadczenia (mam prawie 5-latke) to jednak zabawki, dvd, gry, ksiazki raczej wygrywaja. Jak juz sie dowiesz co jest na topie u Twojej chrzesniaczki, to mozemy wtedy podpowiadac. Bo wprawdzie wszystko jest globalne, ale np. Dora the Explorer chyba w Polsce nie jest znana, wiec pewne postacie z bajek jako prezent odpadaja. Odpowiedz Link
pozytywki Re: ciekawy prezent 26.01.09, 23:01 można też znaleźć ciekawe na stronie : www.pozytywki.com.pl Pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: ciekawy prezent 27.01.09, 17:18 ale z pepy pig tutaj jest duzo większy wybór. ja wysłałam mojej chrzesniczce samochód z pepą to starszy brat chciał jej gwizdnąc:))) możesz też kupic fajny zestaw spinek do włosów, albo taki zestaw jak są kubeczki do samodzielnego malowania Odpowiedz Link