nemowski 16.02.06, 10:29 czekam na pozwolenie na pracę w Danii przez tą firmę czy ktoś może ma jakieś info na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poznaniak20 Re: js-consulting!!!!!!!! 21.02.06, 16:43 czesc.Jestem osoba ktora takze oczekuje na pozwolenie o prace,pewnie byles w we wtorek w Poznaniu i podpisales umowe,wszak dostalem telefon iz wyjzad sie opozni.pewnie i Ty bedziesz mial znim kontakt.Sam nie wiem czy cos z tego wypali, jak narazie pozostanie miec nadzieje :) pozdrawiam (poznaniak20@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
nemowski Re: js-consulting!!!!!!!! 22.02.06, 14:40 czesc dzieki za odpisanie na posta na forum gazeta.pl tak,bylem na spotkaniu we wtorek w poznaniu i czekam mysle,ze to konkretnie zalatwia,choc ze wzgledu na brak oplat co nie jest czeste wsrod firm posredniczacych w zalatwianiu pracy za granica tez dostalem wczoraj info,ze wyjazd sie przesunal o tydzien zobaczymy co z tego bedzie jestem jednak dobrej mysli pozdro wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
zlym Re: js-consulting!!!!!!!! 06.03.06, 12:42 szkoda tylko że umowa jest po angielsku i napisane jest że opłacamy wszystkie koszty, zakwaterowania, wyżywienia i transportu. Rozmowa jedno umowa co innego. Odpowiedz Link Zgłoś