Gość: ewel4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 10:49 poszukuje dziewczyny do ekskluzywnego klubu w niemczech praca legalna, wysokie zarobki kon.694233794 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice_in_wonderland1 Re: dam prace 28.05.06, 01:37 jest to praca sezonowa? Mogę prosić więcej info na emeila: alishiaa@o2.pl Jestem chętna . POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mala_anja alice_in_wonderland1 nie domyślasz się ? 29.05.06, 00:48 Jaką prace moga oferować w klubie w DE? :> Pewnie jako hostessa. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
iza2333 Re: dam prace 29.05.06, 16:03 Witam!Dowiem sie czegoś wiecej o tej pracy?Pozdrawiam;] Odpowiedz Link Zgłoś
mala_anja dowiesz się jak zadzwonisz pod podany numer :P 29.05.06, 18:44 Jeśli pracodawca daje numer telefonu, maila lub jakąś inna forme kontaktu to raczej wymaga, żeby poszukujący pracy się z nim kontkatował . To wy szukacie pracy! Pracodawcy oczekują zainteresowania swoimi ofertami. Nikt wam pracy "nie poda na tacy gotwej"! Pozdrawiam Anka PS. Jestem w szoku, że tyle lasek w Polsce interesuje praca "hostessy". Ale podobno żadna praca nie hańbi. Może sie myle może to inny rodzaj pracy:-O Ale słowa klub nocny tylko na to mi wskazuja:O Odpowiedz Link Zgłoś