Dodaj do ulubionych

Praca w Finlandii

12.06.06, 19:56
Moja firma da prace dla dwoch osob w Finlandii.
Praca przy obieraniu ziemniaka przy tasmie prod. oraz inne dodatkowe zajecia.
Pierwsze 3 miesiace pensja 5.5e za 1h , koszt mieszkania okolo 150e/miesiecznie.
praca od sierpnia do konca maja , mozliwosc przedluzenia umowy.
wszelkie osoby zainteresowane prosze o kontakt mail`owy na adres:
rikaistenvihannes@NOSPAMkopteri.net (wykasowac NOSPAM)
tylko i wylacznie w jezyku angielskim.
Obserwuj wątek
    • ueshiba Re: Praca w Finlandii 13.06.06, 15:15
      A wiesz chociaż jaka jest minimalna stawka na godzinę w Finlandii? Te pięniądze
      są śmiechu warte. Tak to jest jak rodak, rodakowi pracę za granicą załatwia.
      Brak słów.
      • topperi Re: Praca w Finlandii 13.06.06, 19:42
        ueshiba napisał:

> A wiesz chociaż jaka jest minimalna stawka na godzinę w Finlandii? Te pięniądze
        >
        > są śmiechu warte. Tak to jest jak rodak, rodakowi pracę za granicą załatwia.
        > Brak słów.

dla mnie to proste. proszono mnie o zamieszczenie ogloszenia , wiec to zrobilem.
        nikogo na sile nie sciagam. jak Tobie i Tobie podobnym sie nie podoba , to idz
        sobie do nastepnego posta ....
        jesli ktos bedzie chcial przyjechac i pracowac za takie a nie inne pieniadze ,
        to napisze , a Twoje zalosne wypociny mozesz sobie .... pokolenie 1200 ^^ heh
    • betranda15 Re: Praca w Finlandii 19.06.06, 14:09
      Nazywam sie Alicja i wraz z moim chlopakiem Grzesiem szukamy pracy za granica
      moze byc nawet fizyczna.Moj nr.kontaktowy to;
      0511 713 432

betranda15@interia.pl
    • betranda15 Re: Praca w Finlandii 24.06.06, 16:41
      Nazywam sie Alicja i wraz z moim chlopakiem jestesmy gotowi przyjadz Wasza
      propozycje pracy moj telefon 0 511 713 432 lub adres betranda15@interia.pl
      Jestesmy got5owi wyjwchac nawet jutro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka