Dodaj do ulubionych

Lalka szmacianka

IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.14, 11:20
Szukam jakiejś fajnej lalki szmacianki dla swojej córeczki, a kompletnie nie orientuję się, co jest na rynku. Polecicie coś fajnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: tymianek21 Re: Lalka szmacianka IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.14, 19:55
      Duży wybór jest w smyku i w merlinie. Możesz też kupić online
      • Gość: spinka88 Re: Lalka szmacianka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.14, 12:23
        Jakaś konkretna marka, z osobistego doświadczenia?
    • Gość: Mirka Re: Lalka szmacianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.14, 13:12
      W kwestii zabawek dla dziecka oraz takich niestandardowych lalek to możesz poszukać na stronie DzieckoiTy.pl ja waśnie tam zamawiałam i nie zawiodłam się.
      • Gość: tymianek21 Re: Lalka szmacianka IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.14, 15:17
        Tu jest dyskusja może ci pomoże
        forum.gazeta.pl/forum/w,583,131844053,,Czy_Wasze_coreczki_bawia_sie_typowymi_szmaciankami.html?v=2
        forum.gazeta.pl/forum/w,583,149759925,,lalki_szmacianki_rubens_barn.html?v=2
        • Gość: roksi Re: Lalka szmacianka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.14, 12:05
          Natknęłam się ostatnio na takie lalki Les Mistinguetes. Zobacz, czy Ci się spodobają.
          Można też samemu uszyć coś oryginalnego, np ze starych ciuchów, czy szmatek.
          Polecam takie zabawy :)
          • 77wiewiora Re: Lalka szmacianka 16.09.14, 12:12
            Rzeczywiście, zajefajne te francuskie laleczki. Kupię jedną na próbę, są na all u nas w Polsce.
    • Gość: sara Re: Lalka szmacianka IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.14, 12:12
      Bardzo fajne są np. Antonio Juan, Llorens, Berenguer, ale to akurat nie szmaciane :) Jestem wielką fanką hiszpańskich lalek są przepiękne.
    • ne-zi Re: Lalka szmacianka 24.09.14, 09:36
      możesz też zamówić na www.sercemszyte.pl/. Ja polecam - możesz sobie zaprojektować.
    • Gość: gość Re: Lalka szmacianka IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.14, 15:07
      Oni mają fajne lalki, są też szmacianki:
      www.facebook.com/LalkiLlorens
      Sprzedają chyba na all, jakby co to można zadzwonić i popytać.

Wygrałam kiedyś konkurs, więc lalki polecam z osobistego doświadczenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka