Dodaj do ulubionych

golarka dla faceta ale jaka??

19.07.09, 14:12
Chcialabym kupic mojemu mezowi golarke z trzema glowicami (PODOBNO takie sa
lepsze) i teraz pytanie na jaka sie zdecydowac? Myslalam o GOLARKA PHILIPS HQ
6920 - czy to w miare dobry wybor?
Krotka charakterystyka- goli sie 2x w tygodniu, bo na czesciej "nie ma" czasu
;) zarost ma zdecydowanie twardy...Chcialabym sie tez zmiescic w kwocie 200
zl, bede bardzo wdzieczna za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: golarka dla faceta ale jaka?? 19.07.09, 20:28
      Niedobry. Nieważne ile ma głowic, ale czy dobrze goli. System philipsa to
      nieporozumienie. Goli byle jak i powoli. To zresztą trzeciorzędna marka niskiego
      rzędu. Znakomite są golarki Braun.
      • Gość: jacek Re: golarka dla faceta ale jaka?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.09, 18:08
        Brauna używałem 4 m-ce po tym okresie folia do wymiany której koszt jest taki sam jak nowa maszynka ,po tych doświadczeniach zamówiłem philipsa -będę miał porównanie
        • jan-w Re: golarka dla faceta ale jaka?? 11.08.09, 18:22
          To miałeś wyjątkowego pecha. Z ceną folii mylisz się, chociaż w przypadku wielu
          towarów rzeczywiście tak jest ;-)
          Po wielu latach używania, nową folią do swojej razem z kompletem ostrzy kupiłem
          za ok 50 zł.
    • Gość: fajny Re: golarka dla faceta ale jaka?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 11:40
      Ja mam własnie te golarke!co do niej hmm golic goli dobrze, jednak trzeba czasu na ogolenie dokładne, ładowanie raz w tygodniu (ok 12h)Puki co jestem zadowolony bo w odstawke posżły zele i maszynki jendorazowe :)
      • Gość: haan Re: golarka dla faceta ale jaka?? IP: *.cityconnect.pl 21.10.09, 14:54
        Golarkę poleciłabym Philipsa - mój tata oraz chłopak mają tej firmy i
        są bardzo zadowoleni. Tani produkt to nie jest,ale na pewno wart swojej
        ceny. Fajna golarka tej marki jest też obecnie na
        aukcji, także jeżeli macie
        chrapkę na zdobycie tego produktu po okazyjnej cenie to do boju:)
    • coolista80 Re: golarka dla faceta ale jaka?? 23.06.10, 12:33
      Golarka PHILIPS jest chyba nadal jedną z bardziej popularnych golarek. Teraz
      można taki model, albo podobny kupić za naprawdę niewielką kasę, ja widziałam za
      niecałe 100 zł na magicznej planecie coś podobnego, model nieco inny. Wydaje mi
      się, że dla faceta taka golarka to jak znalazł, bo wiadomo, że większość z nich
      nie lubi się golić, a taką golarką byłoby przynajmniej szybciej.
    • adresnieprawidlowy Re: golarka dla faceta ale jaka?? 04.08.10, 10:28
      Najlepiej rozejrzeć się za czymś z brauna albo właśnie philipsa. W cenie jaką
      podałaś i z trzema głowicami to chyba philips będzie najlepszy. Możesz zerknąć
      na model PHILIPS HQ 6990 na electro.pl coś koło 150 złotych. W tej cenie trudno
      będzie znaleźć coś lepszego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka