piecyk.gazowy 06.01.04, 18:50 Kiedyś Wałęsa założył Instytut im. Lecha Wałęsy, to ja sobie pomyślałem, że nie będę gorszy i założę wątek własnego imienia. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piecyk.gazowy Miało być: Wątek im. piecyka gazowego 06.01.04, 18:51 Zgubiłem "a". Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Miało być: Wątek im. piecyka gazowego 06.01.04, 19:05 Pewnie zatchnąłeś sie z wrażenia i dlatego wsysło "a":)) Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Miało być: Wątek im. piecyka gazowego 06.01.04, 19:07 No to ja też się wpiszę w wątku im. Piecyk Gazowego Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Miało być: Wątek im. piecyka gazowego 06.01.04, 19:09 sorry, miało być Piecyka oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Miało być: Wątek im. piecyka gazowego IP: *.topole.waw.pl 06.01.04, 19:09 przewód kominowy od piecyka gazowego, hehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Miało być: Wątek im. piecyka gazowego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.04, 19:51 Na cześć Piecyka - HIPHIP HURRA! Odpowiedz Link Zgłoś
pitersen71 Re: Miało być: Wątek im. piecyka gazowego 14.01.04, 21:03 Ten piecyk to sie moze różnie kojarzyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mkret Re: Wątek im. piecyk gazowego 06.01.04, 19:54 Piecyk wielki jest i basta!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Wątek im. piecyk gazowego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.04, 19:59 I mkret też! Odpowiedz Link Zgłoś
hddsyss Re: Wątek im. piecyk gazowego 15.01.04, 21:10 Wielki? Ile ma wzrostu, ktoś wie? Pozdrowienia dla Pieca (skoro wielki) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Wątek im. piecyk gazowego - tribute song 06.01.04, 21:53 piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk piecyk pie-ecyk gazowy! śpiewać na melodię morskich opowieści Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Wątek im. piecyk gazowego - tribute song 06.01.04, 22:58 niech zyyyyyyyyyyyyyyyjeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Wątek im. piecyk gazowego IP: 81.5.170.* 06.01.04, 23:43 Ave Piec [yku] Gaz [owy] Odpowiedz Link Zgłoś
littlewing Re: Wątek im. piecyk gazowego 06.01.04, 23:55 ...wszystkie piecyki to rowne chlopy...wiesz?..polubilem Cie chlopie.. lw Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Wątek im. piecyk gazowego 07.01.04, 08:34 Il Piezzico ha siempre razzione! (przepraszam wszystkich włoskojęzycznych za ew. byki i proszę o korektę:). Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Wątek im. piecyk gazowego 07.01.04, 16:52 frred napisał: > Il Piezzico ha siempre razzione! > > (przepraszam wszystkich włoskojęzycznych za ew. byki i proszę o korektę:). proszę bardzo "Il Fornello a Gas ha sempre ragione" ewentualnie "Piecyk ha sempre ragione" (ponieważ w tym przypadku Piecyk to nazwa własna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek pieśń ku czći (ale proste do wymówienia wyrazy:) IP: 217.11.134.* 07.01.04, 08:52 Czapajew , Czapajew , Czapajew gieroj Za Leninu, za Piecyku, na woj ,na woj ,na woj!!!!!!! URRRRAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: pieśń ku czći (ale proste do wymówienia wyraz IP: *.inetia.pl 07.01.04, 10:11 łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam, piecyk z naszego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: pieśń ku czći (ale proste do wymówienia wyraz 07.01.04, 10:35 Fiku miku ku czci Twej wpisuje się Piecyku O rany, ale ze mnie wierszokletka buchacha Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Wątek im. piecyk gazowego 07.01.04, 14:47 Piecyku Gazowy, ty jesteś jak zdrowie Ile Cię trzeba cenić, ten tylko się dowie kto Cię stracił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Wątek im. piecyk gazowego IP: 81.210.88.* 07.01.04, 15:14 Nie da ci matka i klub osiedlowy, tego co da ci piecyk.gazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Wątek im. piecyk gazowego IP: *.prebon.co.uk 07.01.04, 16:44 Fiku Miku, Fiku Miku, Dlugi Watek, Miej Piecyku Odpowiedz Link Zgłoś
anita28 Re: Wątek im. piecyk gazowego 08.01.04, 09:16 OK, to póki jestem Anitą28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=10046967 dziękuję wszystkim za te miłe wpisy. :-) Pozdrawiam, piecyk gazowy Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Wątek im. anity28 ;) 08.01.04, 21:27 A tak sobie myślę że chyba wolę Cię jako Anitkę hehe ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Wątek im. anity28 ;) 08.01.04, 21:54 dziuunia napisała: > A tak sobie myślę że chyba wolę Cię jako Anitkę hehe ;))) > POZDR To kiedy mam do Ciebie wpaść na ploty?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Wątek im. anity28 ;) 08.01.04, 22:19 A choćby i zaraz.Chociaż nie,mąż jest w domu:)To jutro rano.Qrcze nie,rano jest listonosz;)Wiesz chyba muszę to jednak jeszcze przemyśleć.Ale może dam radę gdzieś Cię wcisnąć hehe;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Wątek im. anity28 ;) 08.01.04, 22:23 dziuunia napisała: > Ale może dam > radę gdzieś Cię wcisnąć hehe;))) To brzmi tak zachęcająco, że aż się zaczerwieniłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Wątek im. anity28 ;) 08.01.04, 22:25 No,bardzo dobrze reagujesz;)))Tak miało być:))) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Anitko 08.01.04, 21:04 rozumiem twoje zmieszanie i zaskoczenie, ale wyjasnię ci zaistniałą sytuację. otóż nie stało sie nic dziwnego, zostałaś po prostu poddana procesowi naturalizacji, i dlatego z piecyka stałaś się anitą. witam cie w gronie sióstr i pamiętaj: KOPERNIK TEŻ BYŁA KOBIETĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Wątek im. piecyk gazowego 10.01.04, 12:19 piecyk.gazowy napisał: > Kiedyś Wałęsa założył Instytut im. Lecha Wałęsy, to ja sobie pomyślałem, że > nie będę gorszy i założę wątek własnego imienia. :P No to ja nie chcem, ale muszem się tu wpisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Wątek im. piecyk gazowego 10.01.04, 12:19 piecyk.gazowy napisał: > Kiedyś Wałęsa założył Instytut im. Lecha Wałęsy, to ja sobie pomyślałem, że > nie będę gorszy i założę wątek własnego imienia. :P No to ja nie chcem, ale muszem się tu wpisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Wątek im. piecyk gazowego IP: 212.113.164.* 10.01.04, 13:18 fiku miku na patyku ile gazu jest w piecyku?? no a piecyk, wie to kiep, dobry jest i po i przed !!! mało gazu dużo czadu lepszy piecyk od obiadu.... o rany, ale pean, zazdroszczę ci Piecyk!o mnie to nikt tak nie pisze.... uuuuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Wątek im. piecyk gazowego 12.01.04, 11:51 niech zyje piecyk gazowy- biologicznej odnowy! Odpowiedz Link Zgłoś
ggm Re: Wątek im. piecyk gazowego 12.01.04, 13:24 a rany, ale fajnie ! chyba zaraz wybuchnę! piecyk Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Wątek im. piecyk gazowego 12.01.04, 15:50 Piecyku gazowy, Ty jesteś jak zdrowie ile Cię cenić trzeba ten tylko się dowie kto Cię stracił Dziś w tę mroźną zimę ciepłotę Twą widzę i opisuję bo tesknię po Tobie W przypadku zaistnienia konkursu na poezyję o nagrodzie za zdobycie I miejsca proszę powiadomić na : hansi@gazeta.pl. Odbiór nagrody zobowiązuje się przeprowadzić we własnym zakresie i na koszt piecyka gazowego Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Wątek im. piecyk gazowego 12.01.04, 21:19 Kurna kupilem raz sobie piecyk gazowy. Nie taki zwykly piecyk ale piecyk, ze ho,ho. Mial grzac wode, grzac co w kaloryferach i w podlodze. Na pilota a jakze, z czujkami w pokojach i na dworze. programowany. Piecyk dziala ale ma jeden feler. juz potem jak go kupilem dowiedzialem sie ze firma ktora wyprodukowala moj piecyk, budowala inne piecyki - te w auschwitz. i wiecie co szlag mie trafia na moj piecyk. ta firma to buderus. pomyslcie zanim kupicie. a ty Piecyku zyj nam i grzej nas dowcipami. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Piecyk daje czadu:) 12.01.04, 21:37 Zeby nas tylko nie przyprawił o zbiorowe omdlenie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Piecyk daje czadu:) 14.01.04, 11:51 aa a ja chcialam sie spytac czy moge przyniesc czerwone gozdziki do tego watku?;)no zeby jeszcze ladniej bylo Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Wątek im. piecyk gazowego 14.01.04, 13:14 piecyk a kiedy jakies oredzie do narodu wyglosisz??? kobiety mdleja, faceci sie klaniaja w pas, czas zebys przemowil i jakies przeslanie nam przekazal ;))) piecyk, piecyk, piecyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wątek im. piecyk gazowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:48 Myszka_211 to na pewno zemdlała, bo jej fotę posłałem... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wątek im. piecyk gazowego 14.01.04, 15:07 hyhy, to i ja poproszę, złaknionam emocji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wątek im. piecyk gazowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 15:14 Nie mam sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Wątek im. piecyk gazowego 14.01.04, 16:22 ja tam mdleje i bez fotki ;))) hihi no i co z tym przemowieniem? twoi wielbiciele pragna uslyszec swojego wodza :D Odpowiedz Link Zgłoś