Dodaj do ulubionych

Policz litery

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 10:43
Policz wszystkie litery F w poniższym tekście:

FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

[patrz niżej]

Jaki wynik?
Powinno być 6. Mózg nie zauważa słowa OF.
Obserwuj wątek
    • myszka_211 Re: Policz litery 09.01.04, 10:46
      licze bardzo dokladnie i nijak wychodzi mi 6 ciagle tylko 5
      Nie kumam, a nie opuszczam zadnego slowa.... :/
      • Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 10:52
        Jor rajt. Mam jakąś złą wersję...
        • the_dzidka Re: Policz litery 09.01.04, 10:56
          Alez 6! Wersja jest dobra! A "of" tez nie zauważyłam. Stąd wniosek, że mózg
          jest międzynarodowy :)
          • Gość: Julka Re: Policz litery IP: 217.206.146.* 09.01.04, 10:59
            Zgadzam sie, 6!
            Rowniez "of" mi umknelo :-D

• Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:05
              Kurde! Dopiero teraz znalazłem szóste.

Wcześniej miałem ten "trick". Już myślałem, że to jakaś zła wersja. :-)
    • sugarhoney Re: Policz litery 09.01.04, 11:14
      Mnie wyszlo 6 i zauwazyłam OF też... jestem inna, p o m o c y y y y !!!
      • Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:15
        Oj, to ja nie chciałbym być Twoim facetem... ;-)
        • reniatoja Re: Policz litery 09.01.04, 11:19
          ale ktorego "of" nie zauwaza -mózg_? Bo sa trzy of. Mnie wyszlo najpierw piec
          wiec dwa of zauwazylam. Prosze Piecyku, raz w zyciu mi odpowiedz, nie ignoruj
          brutalu.
          • Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:22
            Qrde, ja Cię ignoruję?

Nie wiem, to nie mój tekst, ja go tylko tu "sprzedałem".

Pzdrw,
            • reniatoja Re: Policz litery 09.01.04, 11:26
              Tak - na fof mnie ignorujesz i na Allahu mnie ignorujesz. :) Qrde. :)
              • Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:28
                Jak ja Cię mogę zignorować, skoro Ty jesteś w Grecji! ;-)
                • reniatoja Re: Policz litery 09.01.04, 11:34
                  a co ma grecja do ignorowania? :)
                  • Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:38
                    Aaaa, widzę, że nie znasz tego dowcipu... Może to i dobrze. :-)
                    • reniatoja Re: Policz litery 09.01.04, 11:39
                      No to moze opowiedz.
                      • Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:42
                        A, qrka wodna, nie pamiętam. Tylko pointa mi została w głowie...
                        • czarna_mandarynka Re: Policz litery 09.01.04, 12:00
                          Król miał syna, którego wysłał w świat, aby młodzieniec wsławił się męstwem i
                          znalazł sobie żonę - królewnę. Wraca królewicz z podróży do domu i opowiada:
                          - Za górą i rzeką stał zamek z jedną wiezą, w której uwieziona była piękna
                          królewna. Pilnował jej smok. Zabiłem go!
                          - A królewna???
                          - No... zignorowałem ją. A za dwiema rzekami stał zamek o dwóch wieżach a tam
                          jeszcze piękniejsza królewna! Pilnował jej smok o dwóch głowach. Też go zabiłem!
                          - A królewna???!
                          - Też zignorowałem. A za trzema górami i trzema górami był zamek o trzech
                          wieżach, a w jednej z nich taka królewna że ach! Smok, który jej pilnował miał
                          trzy głowy ale też go zabiłem!
                          Król zrezygnowany: - A królewna? Tez zignorowałes?
                          - Jasne, tę to nawet trzy razy!
                          • Gość: piecyk gazowy Re: Policz litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 12:02
                            O, właśnie. O to chodziło! Z tym, że ja słyszałem wersję z policjantami. :-)
                          • Gość: renia Re: Policz litery IP: *.ath.spark.net.gr 09.01.04, 12:02
                            Łahahahaha, dobre dobre :)
        • sugarhoney Re: Policz litery 09.01.04, 11:27
          hi hi na szczęcie pamietam, ze na pewne rzeczy kobieta powinna być ślepa...
          albo chociaż udawać, ze nie widzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka