tiges_wiz Re: CHART DUCHA! 03.10.09, 00:19 Słownik anielsko-polski (w reklamie w pismie) Power Dress Manager (mialo byc adress :P) Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: CHART DUCHA! 03.10.09, 14:58 Jeść po Lucku - spożywać posiłek, który pozostawił Lucjan Siedzieć po Lucku - zająć miejsce Lucjana "Rodzić po Lucku" - urodzić dziecko po poprzedniej ciąży, w której narodził się potomek o imieniu Lucjan. Odpowiedz Link Zgłoś
43agawa Re: CHART DUCHA! 05.10.09, 14:00 arcadios1987 napisał: > Jeść po Lucku - spożywać posiłek, który pozostawił Lucjan > > Siedzieć po Lucku - zająć miejsce Lucjana > > "Rodzić po Lucku" - urodzić dziecko po poprzedniej ciąży, w której narodził się > potomek o imieniu Lucjan. Lucek przecież tez mógł był rodzić,niekoniecznie z wiadomym finałem,mógł mieć np.ciążę urojoną.Podobno to sie zdarza także facetom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: CHART DUCHA! IP: *.cable.smsnet.pl 07.10.09, 17:27 Lucek to chyba płyn do mycia naczyń był:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: CHART DUCHA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 10:27 Właśnie przeczytałam tytuł wątku na FH: Kot na śledzika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: CHART DUCHA! IP: *.cable.smsnet.pl 07.10.09, 17:30 "Buj w hucie" - taki login gdzieś mi przemknął:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: CHART DUCHA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:23 Woda bierząca - ta, która bierze bród, oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: CHART DUCHA! 10.10.09, 16:57 dobierac sobie znajomych pod kontem (czegos tam) = otaczac sie bogatymi ludzmi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: CHART DUCHA! IP: *.cable.smsnet.pl 10.10.09, 17:04 A po co komu kąto, ja płacę keszem i kąta na gazecie tyż nie poczebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: CHART DUCHA! 20.10.09, 11:35 pomiot gospodarczy = spółka - córka Ale wieś! Forum o "Chłopach" Reymonta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urytka Re: CHART DUCHA! IP: *.chello.pl 22.10.09, 16:21 Wisiał długo napis: Strona gówna zamiast oczywiście strona główna i dużo czasu upłynęło, zanim ktoś zauważył:) zanim założy się wątek, trzeba sprawdzić w wyszukiwarce czy było coś podobnego. forum.gazeta.pl/forum/w,384,101925618,101937104,Re_Literowki.html Odpowiedz Link Zgłoś
zupakalafiorowa Mam 18 odbytów*... 22.10.09, 16:17 .. czyli notoryczny błąd uczących się hiszpańskiego, którym nie chce się instalować hiszpańskiego układu klawiatury na komputerze :D * tengo 18 años = mam 18 lat tengo 18 anos = mam 18 odbytów Odpowiedz Link Zgłoś
sezamova_seminka Re: CHART DUCHA! 22.10.09, 17:49 zadręczona, to ta, która lada chwila wyjdzie za (swego) męczyznę. tyranozaur - wyżej wymieniony. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: CHART DUCHA! 01.12.09, 22:24 Izobary - Lokale, w których można spotkać Izabele. Izoterma - urządzenie do podgrzewania wody należące do Izabeli. Kabelki - przewody Elżbiety. Zadręczyny - sposób informowania rodziny o ślubie, bardzo popularny w kręgach sadystów. Ałtomat - aparat do zadawania bólu. Kserokopja - wyraz określający zachowanie niezadowolonego studenta próbującego zmusić do działania kopiarkę w celu powielenia notatek. Monż - żonaty pracownik Ministerstwa Obrony Narodowej. Dyslekcja - schorzenie polegające na unikaniu zajęć szkolnych. Kątrowersje - nieszablonowe zachowania, których jednostka dopuszcza się tylko w narożnikach pomieszczenia. Wonż - gad nieustannie brutalnie zewsząd przeganiany. Zaufanie - niezdrowa fascynacja zjawiskiem UFO. Pochfa - futerał na mydło znanej marki używany przez rycerstwo (obok pochwy na miecz) Grafiga - efekt pracy kiepskiego artysty-grafika, bądź obraz utworzony z owoców figowca. Technigg - czarnoskóry specjalista w dziedzinie technicznej. Pomusz! - prośba o udawanie muchy. Inwalidka wojenna - Lidia poszkodowana na zdrowiu w wyniku działań wojennych. Trujka - substancja szkodliwa tylko w potrojonej dawce. Szkopół - połowa hitlerowca. Lustracja - naprawa zwierciadeł. Dętysta - specjalista naprawiający instrumenty dęte. Instrumętarium - narzędzia używane przez margines społeczny do popełniania przestępstw. Dreser - słodka przekąska lubiana przez chuliganów. Limonka - ślad pod okiem po uderzeniu cytrusem. Limąka - mąka z cytrusów. Wyrocznia - prorokini wieszcząca z łóżka. Legoman - człowiek uzależniony od układania klocków. Monitory - prywatna trasa kolejowa Moniki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: CHART DUCHA! 01.12.09, 22:25 I jeszcze: Podwyrko - część podłogi znajdująca się pod łóżkiem. Koparka - uderzenie zadane nogą Arkadiusza. Ruf - zagłębienie w pokładzie znajdujące się z tyłu statku. Izolacja - fobia i spowodowane nią unikanie towarzystwa kobiet o imieniu Izabela. Odpowiedz Link Zgłoś