Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! - Lepper IP: *.stenaline.com 27.02.04, 10:45 Lepper stawia na sztorc kosy oponenci to dlań kłosy. Wyrwę mu łonowe włosy koło Karmelitów bosych! Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! - Lepper 27.02.04, 13:34 Kto nie kocha tych, co noszą Przepiękne krawaty w paski, Tego bezecnym ogłoszą Pod Świątynią Bożej Łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolaB Piszemy moskaliki!! Szczecin IP: *.gazownia.szczecin.pl 27.02.04, 13:46 Kto potwierdzi ,że w Szczecinie Bosko jest z magazynierem Ten przez całe swoje życie Pokutowac będzie z klerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolaB Re: Piszemy moskaliki!! Szczecin IP: *.gazownia.szczecin.pl 27.02.04, 14:02 Kto mi powie ,że łyk wódki Gorszy niż choroba nagła Tego dzis dopadną smutki W kościele u św.Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Piszemy moskaliki!! Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 18:01 Kto mu rzuci afront taki: Wojciech K. jest zwykłym ch... Tego arcybiskup Paetz wnet wyekskomunikuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Wrogom moskalikow - ku przestrodze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 19:31 Jesli twierdzisz ze Moskalik to gatunek w kiepskim guscie, stracisz oddech poprzez szalik w Swietej Lipce, na odpuscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaha Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 19:51 Kto powie,że Jakubowska chce dla Polski jak najlepiej tego spotka kara boska i się będzie smażył w piekle *** A kto sobie powie:spoko! bezrobocie wkrótce spadnie temu się podbije oko oraz kopnie w dupę ładnie. *** Kto wypowie się przypadkiem, że sejm nasz dobrze pracuje będzie chodził z sinym zadkiem i pięść w nos mu się wpakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc moskaliki z Moskwy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:55 Jesli twierdzisz: moskaliki sa nam z Moskwy podrzucane, leb Ci zgole w trojkaciki w reflektarzu, u Sercanek. Odpowiedz Link Zgłoś
shalai Re: Piszemy Moskaliki !! 27.02.04, 22:09 Do moich bożków moskalikowych: A kto mówi, że panowie levi z murzą są głupawi- wcisnę go pod ogon krowie. niechże łajnem się udławi! tefałenowsko- prezydenckie a kto mówi, że Tomasze to są ludzie, a nie Lisy- sosem własnym go okraszę, choćby przy Marii Dziewicy. exotico A kto gada, że w Maroko na blondyny nikt nie leci- łyżką mu wydłubię oko tam, gdzie łaska pańska świeci :) Odpowiedz Link Zgłoś
bet-ka Re: Piszemy Moskaliki !! 27.02.04, 22:58 Feministycznie: A kto powie, że kobiety nie są piękne oraz hoże temu damską parasolkę w d*** wsadzę i otworzę! a także: Kto zaś powie o dziewczęciu, że jest samo sobie winne tego, tuż po "wniebowzięciu" osobiście w japę rymnę! Odpowiedz Link Zgłoś
bet-ka Re: Piszemy Moskaliki !! 27.02.04, 23:07 Kto zaś powie, że posłowie to intelektualiści temu, tym co spadło krowie, łeb się weźmie i wyczyści! Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy Moskaliki !! 27.02.04, 23:15 :-))) Temu, kto powie: autorka Wątku kiepski pomysł miała, Ja przy pomocy toporka Pod Janem ociosam ciała. Kto zaprzeczy, że autorka Tego wątku girl first class jest, Tego wsadzi się do worka Pod dzwonnicą, i da w łeb fest. A kto twierdzić śmie, że wątek Pani Shalai jest do bani, Tego – chociaż dzisiaj piątek – Zjem pod murem Świętej Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy Moskaliki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:02 Jesli Levi, wedlug Ciebie, jest najzwyczajniejszym panem, Straszny(!) znak ujrzysz na niebie w Boze Cialo, tuz nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
levi453 Re: Piszemy Moskaliki !! 28.02.04, 17:43 Kto zaś stwierdzi, że kobietą Jestem marnej dość urody, Temu utnę łeb maczetą Podczas popielcowej środy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy Moskaliki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:58 Kto odmowi w noc bezgwiezdna slawic Levi liczne wdzieki, tego diabli wszyscy wezma na piekielne turbo-meki. (nie mam polskich liter - sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
levi453 Re: Piszemy Moskaliki !! 28.02.04, 19:27 No az tak bezwzgledna to ja nie jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy Moskaliki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 23:57 Jesli Levi, Twoim sadem, bez litosci jest niewiasta, idz do Szwecji suchym ladem, odwiedzajac swiete miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:13 Inspirowane piosenka W. Mlynarskiego: Jesli wrony, wedlug Ciebie, to ptaszyska bez poezji, nie ma dla Cie miejsca w niebie, Bog nie zniesie tej herezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos@bestweb.net Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.nyc.bestweb.net 27.02.04, 23:50 Przepraszam czytelnikow, ale moja klawiatura nie ma polskich liter. Przesylam trzy takie sobie moskaliki. Jesli kleryk lub zakonnik Krucyfiks ma zamiast kutasa Trzeba mu wystawic pomnik Na podworku u Prymasa Jesli Lepper w srodku nocy Chcialby zgwalcic nietoperza To mu w jaja strzele z procy Na audiencji u Papieza Jesli myslisz ze moskalik To zajecie godne barda Chetnie wbije cie na palik W krypcie u Leonarda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 07:25 2 wierszyki odwolujace sie do innych religii - badzmy tolerancyjni i otwarci! A kto powie, ze Sodoma lepsza byla od Gomory, ten w piekielnych mekach skona, zaplatany w zwoje Tory. Jesli twierdzisz, ze co piatek chodze boso do meczetu, Dam Ci w czape, zgubisz watek, w dlugim cieniu minaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
robkw Re: Piszemy moskaliki!! 28.02.04, 09:03 pierwsza próba: kto nadęty jest i twierdzi że w mym mieście są nudziarze tego powieszę na żerdzi u zakonników przy farze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaha Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 12:06 Jak ktoś powie polityka to gra czysta i uczciwa jak dokopię mu do tyłka zapomni jak się nazywa *** Kto mi powie,że Kwaśniewski prezydent Polaków wszystkich w dupę wbiję mu pinezki i wśród zębów zrobię czystki *** A kto powie Andrzej Lepper prezydentem zostać musi temu na łeb spadnie dekiel w własnym gównie się udusi *** A kto powie Gietrych Roman sprawy narodowej broni ten w męczarniach ciężkich skona sam papież go nie uchroni *** Powie ktoś,że Liga Rodzin Polskich partią jest naprawdę świetną to nie minie wiele godzin kropidło mu w dupę wetkną *** A kto powie mi,że księża to są dobrzy katolicy zaraz będzie z bólu jęczał powieszony na dzwonnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc moskaliki i politycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:29 Politykom wierszykow nie poswiece: A kto powie, ze polityk moskalika rymow warty, wkrotce z niego paralityk pod przytulkiem Swietej Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
shalai Piszemy moskaliki!! 28.02.04, 19:48 murza.chatus- a kto powie- jest ohydnym pedofilem- pizgnę w łeb go jak się zowie! Przy Zdrowaśce, już za chwilę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc limeryk vs. moskalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 20:18 A kto powie, ze limeryk nad moskalikiem goruje, tego nie rozgrzeszy kleryk, Papiez zas - ekskomunikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: limeryk vs. moskalik 28.02.04, 22:56 O rany, STRASZNIE mi sie podoba! :-))) To i ja ie dorzuce, choc nie mam dosc wprawy. Kto powiada, że płocczanie mają świeży powiew wiatru ten rozkwasi się na ścianie gdzieś w zaułku bonifratrów. Kto się uprze, że w Paryżu nie siusiają w każdą bramę ten się nago, bez negliżu znajdzie rankiem w Notre Dame Kto śmie kłamać, że dyreCHtor zna się troche na robocie niech już leci po korektor bo mu gębę zmyję w błocie Kto Lepperem wymachuje że jest wielkim mężem stanu niech się żegna ze swym ()ujem* i wpieriod do Pakistanu *w zaleznosci od wrazliwosci mozna na pocz Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: limeryk vs. moskalik 28.02.04, 23:05 Urwało mi. Powinno być: *w zaleznosci od wrazliwosci mozna na początku ...ujem wstawic w lub ch. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Finowie, Francuzi, Niemcy i Wlosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 23:11 A kto twierdzi, ze Finowie narod to rozmowny wielce, Guz ogromny ma na glowie dzieki Karmelitow belce. Jesli twierdzisz, ze Francuzy jest to narod bohaterow, zjesz bez soli trzy meduzy i sto kilo Mnicha Serow. Jesli Niemcy, wedlug Ciebie czuja humor abstrakcyjny, nie masz szans na miejsce w niebie, tez w sezonie wakacyjnym. Jesli wedlug Ciebie Wlosi jest to milczkow narod senny, w leb dostaniesz od gosposi krucyfiksem bardzo cennym. Odpowiedz Link Zgłoś
bet-ka Re: Finowie, Francuzi, Niemcy i Wlosi 28.02.04, 23:24 A kto mówi, że Polacy pić nie lubią ni chędożyć temu, mimo ciężkiej pracy, każę granat w d... włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Finowie, Francuzi, Niemcy i Wlosi 28.02.04, 23:30 Kto powiedział, że Węgierki Są ładniejsze od pawiana, Temu sam odbiję nerki Pod eremem brata Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: Finowie, Francuzi, Niemcy i Wlosi 28.02.04, 23:39 Kto powiada, że z Francuza jest kochanek wielkiej miary ten zarobi zaraz guza w ciemnym kącie koło fary Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: Finowie, Francuzi, Niemcy i Wlosi 28.02.04, 23:47 Kto się kocha w lepperiadzie, twierdzi, że wódz gada mędrze to na tego gówno gadzie spadnie z dachu na katedrze Odpowiedz Link Zgłoś
kawka O Lwie 28.02.04, 23:51 Kto ma smaczek na Rywina i nie widzi w nim nic z łotra tego rychło sklei ślina z świń hodowli koło Piotra Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Espaniola 29.02.04, 00:04 Kto oświadczy, że Hiszpanka ma na gębie same krostki ten doświadczy zaraz sranka pod kościołem Stasia Kostki Odpowiedz Link Zgłoś
kawka No! :-) 29.02.04, 00:17 Kto śmie twierdzić, że blondynka ma komórkę szarą JEDNĄ temu na łeb spadnie skrzynka i rozkwasi gębę wredną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Francuzki IP: *.stenaline.com 29.02.04, 10:14 Kto by twierdził ryzykownie: że Francuzki to boginie. Będzie cierpiał niewymownie oglądając "Pasję" w kinie. Kto Francuzki tak pomówił: "po bożemu wolą figle" temu w mordę bym zaprawił drążkiem co jest przy kropidle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Czeszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 20:52 To,że Czeszki fajne holki są, chcialby podważać Tego zgwalcą cienkie bolki z franciszkanów refektarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Anglicy, Czesi, Norwegowie i Rosjanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 10:24 Jesli twierdzisz, ze Anglicy wiedza cos o pozywieniu, wkrotce zloza Cie w drewnicy na Powazkach lub w Licheniu. A kto powie: bracia Czesi dzien bez piwa przezyc moga, ten na sznurze sie powiesi na dzwonnicy, zima sroga. Jesli myslisz o Norwegach, ze chca czescia byc Europy, juz masz morde cala w piegach - placz do Swietej Penelopy! Jesli twierdzisz, ze Rosjanie sa dokladni przy robocie, stracisz cnote przy kankanie, przepros Boga, w Lourdes, przy grocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Skandynawki IP: *.stenaline.com 29.02.04, 11:00 Kto w Norweżce cud kobietę widzi - drażniąc Dunek fanów W bólach znajdzie życia metę w refektarzu franciszkanów. Zaś kto Szwedką zachwycony lekceważąc fanów Finek Ten zostanie powieszony za klasztorem bernardynek. Kto Islandki sławi dumnie lekceważąc ich przywary Ten z pawianem legnie w trumnie w krypcie koło nowej fary. Kto miłuje Skandynawki sądząc, że w miłości chojne ten polegnie od rzucawki za dzwonnicą we wsi Gnojne. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Italiano 29.02.04, 11:18 Kto powiada, że u Włocha pizza na najlepszym cieście temu pójdzie jucha z nocha koło fary w moim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Skandynawowie IP: *.stenaline.com 29.02.04, 12:10 Kto mi powie – szwedzcy drwale Mili są i spolegliwi, Temu z glana w dziób przywalę pod katedrą, aż się zdziwi. Ten kto twierdzi że Finowie romantyczne mają dusze, Pod kościołem w Kopydłowie z byka zarobi w podbrzusze. Myślącemu, że z Dunkami przeżyć można cud erekcję Dupę tak złoję lejcami że przeoczy rezurekcję. Kto Norwegów wielbi szczerze za nic mając dyplomację Ten z mnichami zje wieczerzę - potem zaliczy kastrację Przeczącemu, że Islandczyk sprośny z owiec ma pozytek, wsadzę na rekiny haczyk w dupę, rano u Wizytek. Odpowiedz Link Zgłoś
shalai Re: Piszemy Moskaliki !! 29.02.04, 13:20 A kto powie, że panienki to płaczliwe są złośnice- tego złożę do trumienki w Kawęczyńskiej bazylice. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwotwor Re: Skandynawowie 29.02.04, 17:06 Panowie Murzachatus i Palnick napisali: „Kto zaprzeczy, że kaprale Mili są i spolegliwi, Temu z glana w dziób przywalę Pod katedrą, aż się zdziwi.” „Kto mi powie – szwedzcy drwale Mili są i spolegliwi, Temu z glana w dziób przywalę pod katedrą, aż się zdziwi.” Kto powie: moskalikowcy Się wzajem nie inspirują, Tego niedawni zomowcy Pod Świętą Anna spałują. :P ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Skandynawowie ;) IP: *.stenaline.com 29.02.04, 17:17 Że dziwotwór zawsze czujny kto mi słusznie skonstatuje. Temu w zęby cios potrójny proboszcz mszałem zastosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwotwor Re: Skandynawowie ;) 29.02.04, 17:34 O Palnicku – kto mi powie: Nie trzyma na pulsie ręki, Temu wnet nadszarpną zdrowie Inkwizycji straszne męki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc alpinizm w Danii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 13:41 A kto powie: pewien Dunczyk alpinista jest w swym kraju, tego pozre wielki tunczyk, pomniejszajac szanse raju. (najwyzsze wzniesienie w Danii = 105 m npm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick himalaizm w Holandii! IP: *.stenaline.com 29.02.04, 14:53 A kto mówi, że Holendrom himalaizm co dzień w głowie Tego na pożarcie wydrom za kościołem na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Bojery w Libii! IP: *.stenaline.com 29.02.04, 15:01 Twierdzącemu, że z Araba fan zażarty jest bojerów Musi być odcięta graba w cieniu greckich monasterów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick kokosowa dieta Eskimosa.! IP: *.stenaline.com 29.02.04, 15:11 Że Eskimos, kto by wmawiał, żre kokosy prosto z palmy Własną kupę będzie strawiał a ja śpiewał będę psalmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Pigmeje i rakiety śnieżne IP: *.stenaline.com 29.02.04, 15:15 Kto zaś twierdzi, że Pigmeje rakiet śnieżnych wielcy fani Temu w ryja się przyleje tam gdzie Przenajświętsza Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Zulusi i slalom. IP: *.stenaline.com 29.02.04, 15:19 A kto mówi, że Zulusi miłośnicy to slalomu Temu urwę kawał kusi w progu do Bożego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Beduin i śnieg IP: *.stenaline.com 29.02.04, 15:26 Bediuna, kto pomawia twierdząc, że to człowiek śniegu Temu każe spożyć pawia kameduła z miasta Brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Polak IP: *.stenaline.com 29.02.04, 15:44 Kto Polaka ego skrycie i perfidnie chce oczernić. Temu nic po Świętej Zycie - tęgi mu szykują wpiernicz. Ten kto mówi o Polaku, że to pijak i chamidło Przy kościele na deptaku stwierdzi, że mu życie zbrzydło. Kto zaś twierdzi, że Polacy są przykładem na głupotę Ten kowadłem w czubek glacy zbierze pod kościoła płotem Kto Polaków za wzór daje wszystkim innym w świecie nacjom Tego pozbawimy jajek w głównej nawie pod monstrancją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Anglik IP: *.stenaline.com 29.02.04, 16:12 Kto by mówił o Angliku że emocji jest w nim masa Ten zawiśnie na szaliku wioskowego katabasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Hiszpanie, Rumuni i Turcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 15:15 Jesli twierdzisz, ze Hiszpanie na corridzie zasypiaja, masz sie stawic na wezwanie jutro, przed Najswietsza Pania! A kto powie, ze Rumuni do Caucescu tesknia czule, w twarz dostanie od babuni, nie pomoga mu Trzej Krole. Jesli twierdzisz: kazdy Turek chodzi goly jak ich swieci, da Ci w d... czarny Julek, co sie przy klasztorze kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
grylzdyl.fataan Re: Hiszpanie, Rumuni i Turcy 29.02.04, 16:37 A kto pisze moskaliki I tę twórczość sobie chwali Tego proboszcz w szale dzikim Nabije na setkę pali A kto mówi, że limeryk Jako forma stara, gnije Tego (też szalony) kleryk Na te pale głębiej wbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Hiszpanie, Rumuni i Turcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 17:53 A wiec powtarzam: Jesli twierdzisz ze Moskalik to gatunek w kiepskim guscie, stracisz oddech poprzez szalik w Swietej Lipce, na odpuscie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Hiszpanie, Rumuni i Turcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:10 w uzupelnieniu porzedniego listu dodaje: A kto powie, ze limeryk nad moskalikiem goruje, tego nie rozgrzeszy kleryk, Papiez - ekskomunikuje. Teraz to juz chyba wszysko jasne! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Hiszpanie, Rumuni i Turcy 29.02.04, 18:18 Temu kto łże: moskaliki Poezji formą poślednią, Dziś u Świętej Scholastyki Złamiemy kończynę przednią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Bede bronil moskalikow do ostatniej kropli krwi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:29 Gdy moskalik, wedlug Ciebie, jest to czasu marnowanie, taki wyrok zapadl w Niebie: w reflektarzu mozg na scianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Bede bronil moskalikow do ostatniej kropli kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:33 Jesli nie chcesz, w noc bezsenna, czytac naszych moskalikow, wnet depresje masz bezdenna i stos szatanskich limerykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 20:48 No to zblizamy sie do 200. postu (w chwili gdy to pisze moj komputer pokazuje 198 postow). Niech go wykona ktos godniejszy niz ja. Ja sie tu przez te kilka dni niezle ubawilem (jeszcze kilka dni temu nie wiedzialem co to moskalik). Dziekuje wszystkim uczestnikom forum, a zwlaszcza osobie "vapraqus" za uswiadomienie w kwestii konstrukcji moskalika, Pani Levi - za mila wymiane wierszykow, oraz osobie "Palnick" za solidarne wsparcie w dniu dzisiejszym. Ciagle mam nadzieje ze szefowa Shalai mi udzieli rozgrzeszenia. Jutro zaczynam ciezki tydzien pracy i tylko od czasu do czasu bede mogl odwiedzic to sympatyczne forum: Jesli watpisz, ze to forum tworzy calkiem zgrana paczka, nie pomoze Tobie kworum: po Nieszporach - rzadka sraczka! Pozdrawiam serdecznie, abc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! NR.200 !!! IP: *.stenaline.com 29.02.04, 21:30 Kto dwusetny wpis popełni nie czekając na godniejszych Temu wątpia kwas wypełni w bocznej nawie Braci Mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Szwed IP: *.stenaline.com 29.02.04, 21:36 Kto w swej wielkiej naiwności myśli, że Szwed jest pracusiem. Temu porachuję kości w Rzymie co słynie Piotrusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 29.02.04, 23:35 Twierdzącemu bez wahania: "moskaliki to śledziki" Dam skarpety do wąchania pod figurą Weroniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Czy w dni robocze wolno pisac moskaliki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:19 Jezeli twierdzisz, ze Moskalik niestosowny w dzien roboczy, Z muchomorem zjesz rogalik - z Lucyferem w cztery oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar moskaliki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:35 Kto z czytania moskalików kpi i ich nie poleca Ten doświadczy wnet figlików purpurata (ojca?) Paetza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc teraz o kaktusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 17:44 Jesli twierdzisz ze kaktusy sa w dotyku aksamitne, pozra Ciebie trzy Zulusy, jak Belzebub diablo-sprytne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: teraz o kaktusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 18:40 Jeśli pas masz kutasami tak zdobiony jak Sarmata Mordęć zryją kaktusami mnichy od Franciszka brata Odpowiedz Link Zgłoś
levi453 Re: teraz o kaktusach 02.03.04, 19:08 Gdy zaś stwierdzisz, że kaktusem Nie wypada się zabawiać, Potraktuje cię fallusem Ojciec Paetz, co lubi zbawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: teraz o kaktusach - 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 19:59 Gość portalu: Kafar napisał(a): > Jeśli pas masz kutasami > tak zdobiony jak Sarmata > Mordęć zryją kaktusami > mnichy od Franciszka brata -------------- wersja hard ;) Jeśli pas masz kaktusami ozdobiony choćś Sarmata Dupęć zryją kutasami mnichy od Franciszka brata Odpowiedz Link Zgłoś
grylzdyl.fataan A co powiecie na... 02.03.04, 20:03 ... taki rym :) Jak ktoś nie zna tego forum będzie świadkiem, w przyszły piątek jego krwi psiego koloru M... ...atki Boskiej polny świątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: teraz o kaktusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 21:10 Nawiazujac do dzisiejszego (2.03.) wydarzenia w Klasztorze Siostr Benedyktynek w Krzeszowie (patrz GW): A kto twierdzi: sa kaktusy co polarne lubia zorze, tego sprawnie zmieni w fusy zakonnica na traktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: teraz o zakonnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 22:54 Komu siostra pól literka swym traktorem przywieźć miala. Temu w odbyt psa ratlerka wsadzi srogi biskup Szala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: teraz o zakonnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:55 Jesli wydasz dzisiaj edykt: zakonnicom chlac nie wolno!, zaraz zgromi Cie Benedykt: niech se chociaz troche golna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Bardzo stanowczy list od Swietego Benedykta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:29 Jesli watpisz w slowa moje: "Ora et labora", Staranuje autko Twoje zakonnica od traktora. (Sw. Benedykt) Odpowiedz Link Zgłoś
levi453 zakonnica, c.d. 03.03.04, 10:21 Kto się czai pośród zboża Lub na łące w krowim łajnie, Tego pozbawi poroża Zakonnica na kombajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
levi453 zakonnica, c.d. 03.03.04, 10:36 Kto w niedzielę zrywa kwiaty Lub w kościelne święta orze, Tego wyśle wnet w zaświaty Zakonnica na traktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
levi453 zakonnica, c.d. 03.03.04, 10:51 Kto zaś pali przy niedzieli Lub kupuje choć zapałki, Tego zakonnica zdzieli Sznurem do snopowiązałki. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: zakonnica, c.d. 03.03.04, 13:39 Temu, kto łże: zakonnice Nie potrafią pić gorzałki, Furtianka oszpeci lice Z pomocą dębowej pałki. Kto twierdzi, że z zakonnicą Flaszki obalić się nie da, Tego dzisiaj pod dzwonnicą Oplujemy, dziada zgreda. Kto zaś biednej zakonnicy Gorzałeczkę wypomina, Wysłan będzie do kostnicy Przez ojczulka bernardyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: zakonnica, c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 15:04 Jesli stwierdzisz, ze parafia do rytmiki niezbyt skora, wywrze na Cie nacisk mafia oraz Siostra od traktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: zakonnica, c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 15:59 Jesli powiesz, ze w Krzeszowie Siostra Marta chleje wsciekle, wnet sie zjawia aniolowie aby ... pochlac z Toba w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: zakonnica, c.d. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:45 Gdy ktoś powie: zakonnica nietrunkowa jest jak kalif Temu w dupie się gromnica oltarzowa wnet zapali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: zakonnica, c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 13:43 Mala korekta: wlasnie GW ujawnila prawdziwe imie Siostry: Jesli powiesz, ze w Krzeszowie Siostra Ewa chleje wsciekle, wnet sie zjawia aniolowie aby ... pochlac z Toba w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: zakonnica, c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 14:23 GW podala poziom alkoholu we krwi Siostry-traktorzystki: Jesli watpisz w Siostry Ewy 3,6 promila, spadnie na Cie cios moj lewy, to nie bedzie Boska chwila! Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior Motyw Biologiczny 03.03.04, 15:22 Kto mi zbluzga pantofelka Że się nie zna na muzyce Ten dostanie w łeb z rondelka Od trapisty w bazylice Gdy ktoś powie mi że róża Najpiękniejsza jest wśród kwatów Tego dom uszkodzi burza Przed odpustem u oblatów Kto rozpuści kiedyś plotkę Że modrzewiom brak jest igieł Tego to uziemnię młotkiem W lesie w którym śpiewa strzygieł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Slaski IP: 66.133.95.* 03.03.04, 15:39 Jak jo gdzeis spotkom gorola, so se szpasy robi z Kutza, to mu mocno przypier...., a potem go w haziel wrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Slaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 22:16 A kto powie, ze Pan K.K. to gawedziarz do niczego, tego zlapie ostra sraka podczs Sanctus, u Idziego. (po slasku nie umiem, niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Slaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 22:14 A kto powie, ze Pan K.K. jest to Polak nazbyt slaski, temu skonczy sie tabaka w Swiety Dzien Krolowej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Motyw Biologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 14:37 Ten kto twierdzi, że slonica szyję dlugą ma i w paski Tego chwyci pląsawica pod kościolem Bożej Laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 14:56 Jesli twierdzisz: zwykla mucha moze narozrabiac wiele, szabla Cie pozbawie ucha w Baptysterium, przy kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 15:31 Jesli powiesz, ze niedzwiadek mlodszym bratem jest mamuta, juz straciles wujka spadek, nie pomoze Swieta Ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 15:48 Jesli, wedlug Ciebie, zebre trza malowac codzien z rana, zdechniesz na szkarlatna febre przy Klasztorze Laski Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 17:21 Jesli twierdzisz, ze gazela biega tak jak stado sloni, wyjdzie z grobu Jakub Szela, w swietej krypcie Cie dogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 20:43 Corka zamowila moskalika o hipopotamie: Jesli powiesz: hipopotam z gracja wykonuje twista. Puk do drzwi; pytasz: Kto tam? - Zawodowy egzorcysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Motyw Biologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:12 Kto padalca chce przedstawić jako wzór urody wszelki Tego będą w moczu plawić katabasy w Piątek Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:54 Jesli wedlug Ciebie hiena jest to zwierze sympatyczne, wnet ominie Cie przecena na naczynia liturgiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 19:29 Jesli twierdzisz, ze golebie sa to ptaki bez fantazji, tuzin plastrow masz na gebie dzieki Swietej Anastazji. Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior Re: Motyw Biologiczny 11.03.04, 21:42 Kto zaś skrzywdzić chce wróbelka Cudnie, miłą tą ptaszynę Tego zgniecie ciężka belka Choćby Świętą znał Rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Motyw Biologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 00:19 Kto jastrzębia i golębia uporczywie mylić raczy Tego wchlonie szamba glębia w klasztorze przy Wielkiej Raczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Motyw Biologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 10:05 A kto zwatpi w piekno lasu wczesnym rankiem, posrod mgiel, pojdzie pieszo do Donbasu z Swieta swita pieciu pchel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Hommage a Jeremi Przybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:10 Dzis odszedl Wielki Poeta. Nie wypada z tej okazji pisac moskalikow. Nasze uczucia chyba najlepiej odda Jego wierszyk (wykonany po raz pierwszy przez W. Michnikowskiego w r. 1964): Bez ciebie jestem tak smutny, jak kondukt w deszczu, pod wiatr, Bez ciebie jestem wyzuty Z ochoty calej na swiat. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Postacie z Kabaretu Starszych Panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 20:27 Proponuje nowa zabawe: moskaliki o postaciach z Kabaretu Starszych Panow: Jesli powiesz: TANIE DRANIE glowna grozba sa dla swiata, skonczy Ci sie woda w kranie, spiewaj psalmy u opata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Postacie z Kabaretu Starszych Panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:27 Jesli watpisz, ze przydatny jest STARUSZEK DO WSZYSTKIEGO, cios otrzymasz adekwatny aureola od swietego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Postacie z Kabaretu Starszych Panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 00:29 A kto twierdzi: CIEPLA WDOWKA jest na zime niepotrzebna, tego kopnie czarna mrowka! -wola Siostra przewielebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 14:16 Kto by twierdzil: Jakubowska nie ma w sobie nic z fightera Temu w mordę Matka Boska walnie z pięści jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 07.03.04, 12:11 Kto powiada,że Panowie Starsi są już niepotrzebni, temu mordę wnet obiją, księża nasi,przewielebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:50 Jesli twierdzisz, ze Kabaret to impreza bez przyszlosci, czmychaj bystro na minaret, bo Ci porachuje kosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 20:47 No to z okazji Dnia Kobiet: A kto powie, ze kobiety sa dla moskalikow zimne, tego zmienie na pulpety nucac godzinki Maryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Kabaret Starszych Panow IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 16:01 Temu, kto dzisiaj uroku Kabaretu nie docenia, wkrotce zrobie feler w kroku przy kosciele Przemienienia. A ten, kto dzis mlodym ludziom Starszych Panow nie poleca, wnet za kare wezmie udzial w orgii u biskupa Paetza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kabaret Starszych Panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:36 Jesli zwatpisz w Starszych Panow humor przedni i piosenki, na czczo zjesz sto koczkodanow w takt Litanii do Panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Watek muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:42 Jesli twierdzisz, ze u Brela tekst nie zgadza sie z muzyka, Czeka na Cie ciemna cela, placz ze Swieta Scholastyka. Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior Re: Watek muzyczny 11.03.04, 21:51 Jeśli twierdzisz, że Mozarta Słuchać nie da się wogóle Skóra twoja będzie zdarta Tam gdzie są zakonnic ule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Watek muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:50 Jesli twierdzisz, ze u Bacha wystepuje nut zbyt wiele, czeka na Cie tranu flacha, czyn pokute przy kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Watek muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 00:12 A kto powie, ze Vivaldi pierwszorzednym byl raperem, temu morde stlucze Waldi podczas orgii z Lucyferem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Watek muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 23:08 Jesli Brassens - wedlug Ciebie - jest piesniarzem zbyt banalnym, Biskup Paetz (myslac o niebie) seksem zbawi Cie analnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Watek muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:12 Jesli zas "Poranek" Griega nie przypada Ci do gustu, da Ci w czape stary wyga, nie dozyjesz juz odpustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Watek muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:18 Jesli twierdzisz, ze mazurki sa dodatkiem do muzyki, przeklna Ciebie Twoje corki w kruchcie Swietej Scholastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Watek muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 10:02 Ten moskalik nie ma nic wspolnego ze sprawa pewnego dyrygenta z miasta na "P". Jesli twierdzisz, ze dyrygent jest to zawod popularny, aresztuje Cie kontygent na podworku parafialnym. Odpowiedz Link Zgłoś