Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 25.02.05, 23:04 Kto odmawia zwykłej pracy po obchodach milenijnych Temu wyrwą włosy z glacy Ci co wkółkach są Maryjnych Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 26.02.05, 14:56 Kto zaprzeczy mi, że krowy Jadają topione serki, Temu w tyłku otwór nowy Wywiercę w trakcie Pasterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 02:55 Kto nie wierzy w to, że Obcy Chcą ukraść nasze zabawki, Tego dzielni Polscy Chłopcy Wrzucą - po mszy - do sadzawki. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 28.02.05, 00:25 Kto powie, że dziennikarze To narodu jest sumienie, Temu język wyrwać każę, A ksiądz prałat – przyrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 28.02.05, 00:46 Kto Giertycha kochać każe i uważa za mesjasza Temu syfa wnet przekaże upadła siostra Natasza Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 28.02.05, 00:53 Giertychowi, kto zyczenia w dzień urodzin zechce złozyć Ten w kaplicy przemienienia da się Żydom wybatożyć Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 28.02.05, 01:08 Kto powiada, że Kaczyński To opoka moralności, Odrąbię jego łeb świński, Choćby klął się na świętości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:31 Kto zaś sądzi, że Zioberko nie jest wcale homoskrętny temu zrobi krzywdę wielką rabin z synagogi wzięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos_zł Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:41 Kto uważa, że modelce ładnie gdy jest płaska klata tego prałat skrzywdzi wielce gwałcąc syna albo brata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos_zł Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:49 Kto mi powie, że kobieta puszczać się za darmo może temu w dupę wsadzi kreta pastor w swoim skromnym zborze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos_zł Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:56 Kto mi powie, że za zupę płacić muszę swoim ciałem tego pocałują w dupę zakonnica z kardynałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos_zł Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:32 Kto zaś powie, że me ciało tańsze jest niż kubek zupy tego stłuką ciężką pałą kardynały i biskupy Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 28.02.05, 21:11 Kto powiada, że lekarze Społeczeństwa są ozdobą, Tego Bozia wnet pokarze Świętego Wita chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 01.03.05, 01:26 Kto prawników za wzór stawia - ich nepotyzm go nie boli Temu każe pop zjeść pawia za światynią imć Boboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos zł. Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:07 Kto zbyt często kopuluje wciąż rozkłada swoje nogi tego rabin wykastruje na ołtarzu synagogi Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 01.03.05, 19:23 Kto odmawia kopulacji nóg rozkładać wcale nie chce Tego podda pop kastracji w małej cerkwii, w Anatewce Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 01.03.05, 22:20 Kto powiada, że pisarze Mogą pisać bezeceństwa – Z listy żywych go wymaże Proboszcz podczas nabożeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos zł. Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:25 Kto zaś konsumpcję agrestu woli od rżnięcia blondynek tego zgwałci w znak protestu cały zakon bernardynek Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 02.03.05, 19:30 Kto twierdzi, że pielęgniarki To fachowcy od zastrzyków, Niechaj zmywa brudne garnki Po dwóch setkach zakonników. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona toast za jubileusz! 03.03.05, 18:43 Trzeci tysiąc rozpoczęty. ślę życzenia dla zachęty: Rymów prawie idealnych ofiar złych i niemoralnych kar wymyślnych i brutalnych oraz pięknych miejsc... sakralnych Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona do_bigosu_zlotego 03.03.05, 19:19 Tanio siebie cenisz w menu co się" bigos złoty" zowiesz darmo żule nawaleni zjedzą ciebie w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona do_bigosu_zlotego 03.03.05, 19:20 Kto przeczy, że od bigosu jest cenniejsze ciało zupy zrobią z niego tłusty rosół misjonarze z Gwadelupy Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona jeszcze z menu 03.03.05, 19:23 Zdrowej zupy kto nie ceni tylko wciąz bigmaki łyka w mig w prosiaka się zamieni na ambonie nam zakwika Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona cos z higieny 03.03.05, 19:27 Kto skarpety ma nieświeże Aż wykręca wszystkim nosy jak ich zaraz nie wypierze wnet zostanie mnichem bosym Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona na_wspolpracownikow 03.03.05, 19:29 Kto godzinę w kiblu siedzi i w gazecie newsy śledzi niech go za to źli sąsiedzi podsłuchają przy spowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona na kolegow z wątku 03.03.05, 19:40 do zebry bez huilajnogi: kto by twierdził żyć sie nie da bez pojazdu - hulajnogi powiem cicho, że ją sprzedał na odpuscie za pierogi jak została tylko zabra w barwy polskie na krawacie jeśli tak - to zje ją febra na odpuście W Ałma Acie Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: na kolegow z wątku 03.03.05, 20:37 Kto powiada, że w sałacie Zawarte są witaminy, Niechaj pierze brudne gacie Proboszczowi swojej gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: na kolegow z wątku 04.03.05, 13:59 Kto by głosił, że w golonce brak jest wszystkich minerałów Tego w krzaki gorejące zmieni Paetz - król pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Kochane jedzonko... 04.03.05, 20:50 Kto by twierdził, że spaghetti To odmiana makaronów, Z uszu zrobię mu confetti, Przy biciu kościelnych dzwonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos_zł Re: na kolegow z wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:05 kto uważa, że w bigosie nie tkwi wapnia nawet krztyna tego spalą dziś na stosie zakonnicy z Garwolina Odpowiedz Link Zgłoś
qrchak Re: na kolegow z wątku 04.03.05, 21:30 Kto uważa zaś, że bigos stać nie może się qurchakiem ten pożegna się z amigos gdy go rabin zarżnie hakiem Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: na kolegow z wątku 07.03.05, 22:54 Kto by twierdził, że kaszanka nie jest boska jak ambrozja Tego pozbawi ubranka ostra siostra Teodozja Odpowiedz Link Zgłoś
trond piszemy moskaliki 07.03.05, 23:06 kto spać chodzi po północy albo spać nie chodzi wcale tego zbir ustrzeli z procy lub utopi go w kanale Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: piszemy moskaliki 07.03.05, 23:11 kto rozgłasza że pierogi to tuczące są paciaje tego tęgo palnie w rogi patryjarcha nad ruczajem Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: piszemy moskaliki 07.03.05, 23:12 Kto spać chodzi przed północą albo jeszcze wcześniej sporo Tego jaj pozbawi procą rabin Mosze wraz z diasporą Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: piszemy moskaliki 07.03.05, 23:14 kto rodzimych dań nie lubi kogo jadło w oczy kole tego kat i jego sługi potopią w kaczym rosole Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: piszemy moskaliki 07.03.05, 23:20 Kto rosołu nie chce jeść tylko topi w nim pacanów Tego dziś proboszcza teść zgniecie biblią Franciszkanów Odpowiedz Link Zgłoś
sonia40 Re: piszemy moskaliki 08.03.05, 08:34 Kto mi powie, że obiadek jest najlepszy u teściowej Tego kopnę prosto w zadek w konfesjonał wsadzi głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 A ja skończyłem film oglądać 05.03.05, 00:41 Kto zaprzeczy że film das boot Zajebisty jest i super Tego się do wody wrzuci Z bombą głębinową w dupie Że za dużo jest, kto powie Filmu 3 i pol godziny Tego bodnie święta krowa Nie zobaczy już rodziny Kto mi powie, ze w U-bocie Przestrzeni jest jak w hangarze Tego porwie diabłów krocie I piekło mu wnet pokaże kto nie wie o co mi chodzi I ma jakieś animozje tego wsadzimy do łodzi podwodnej w chwili implozji :) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Schabowy raz! 05.03.05, 20:31 Kto powiada, że schabowy Niedobry jest dla wątroby, Niech dla przewietrzenia głowy Kopie na cmentarzu groby. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: A ja skończyłem film oglądać 05.03.05, 21:03 Kto zaprzeczy, że U-booty To są małe ruskie czołgi, Pop go przechrzci do soboty, A potem wrzuci do Wołgi. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Moskaliki na kolację 06.03.05, 22:59 Gdy kto powie, że ogórek To jest bliski krewny dyni, Temu skopię zad – ja, Jurek, A przeklną go Bernardyni. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Moskaliki na kolację 07.03.05, 21:54 Kto by twierdził, że kapusta Nie jest dobra na okłady, Temu zakonnica tłusta Wyrwie jęzor – dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki na kolację 07.03.05, 23:07 Kto nie jadał by kapusty tej kiszonej rewelacji Temu wredny pastor tłusty nie udzieli konfirmacji Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki na kolację 07.03.05, 23:04 Kto ogórka kiszonego wstydzi się przed Europą Tego wręcz przerażonego zgniecie proboszcz swą Toyotą Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: A ja skończyłem film oglądać 07.03.05, 23:00 Kto zaprzeczy, że U-booty to są drinki doskonałe Temu dwaj klerycy - cioty porysują krzyżem pałę Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 07.03.05, 23:16 Komu przeszkadzają znacznie marcujace ostro koty Ten się rano wieszać zacznie za kaplicą w wsi Gnioty Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 08.03.05, 13:17 Kto Giertychem zachwycony ma go za ojczyzny zbawcę Będzie ostro dziś gwałcony po mszy, na koscielnej ławce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:48 Kto by zasię w święto kobiet seksistowskie spory wszczynał, sperforuje mu watrobę zacna siostra Mizogina. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 08.03.05, 16:02 Kto powiada, że przez wódkę Ludziska stają się bydłem, Temu chętnie podam trutkę, A ksiądz walnie w łeb kropidłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 09.03.05, 01:03 Gdy kto powie mi o winie, Że go dużo piją ludzie – Tego rzucę między świnie, Wraz z arcybiskupem Głódziem. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 09.03.05, 23:31 Kto powiada, że prezydent Ma – jak cesarz – klawe życie, Temu gdański ksiądz-rezydent Poświęci otwór w odbycie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! 10.03.05, 00:40 Kto tu powie, że Szymborska To poetka jest poważna Temu gdzieś koło Przeworska Paetz odbyt będzie udrażniał Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 10.03.05, 01:30 Kto ogłosi niezachwianie że odróżni Głódzia i świnię Temu nigdy już nie stanie choć powtórzyłby Cedynię. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 10.03.05, 21:10 Temu, kto nie wie, że Gruszka Może być kompletnie zgniła, Zakonnicę dam do łóżka, By za durnia się modliła. Odpowiedz Link Zgłoś
qrchak Re: Piszemy moskaliki!! 11.03.05, 21:15 Kogo ciągle swędzi dupa i pedali się bez przerwy temu w odbyt wsadzą trupa dzisiaj, u świętej Minerwy Odpowiedz Link Zgłoś
qrchak Re: Piszemy moskaliki!! 11.03.05, 21:22 Kto Jarugę feministkę kocha, lubi i poważa temu w domu zrobią czystkę dwaj grabarze ze cmentarza Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 12.03.05, 01:38 Gdy kto powie, że narciarze Zjeżdżają po śniegu z góry, Na obiad drania usmażę Dla zakonnic zza klauzury. Odpowiedz Link Zgłoś
qrchak Re: Piszemy moskaliki!! 12.03.05, 11:35 Kto kurtyzan nie szanuje, brzydzi się ich ciężkiej pracy tego serce wyląduje na ofiarnej mszalnej tacy Odpowiedz Link Zgłoś
qrchak Re: Piszemy moskaliki!! 12.03.05, 11:31 Kto kurtyzan nie szanuje, brzydzi się ich ciężkiej pracy tego serce wyląduje na ofiarnej mszalnej tacy Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! 12.03.05, 13:58 A kto na pochody Gejów Patrzy z wielkim obrzydzeniem Tego smażyć czas w oleju Przed wiosennym przesileniem Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 12.03.05, 16:44 A kto na parady klesze patrzy zachwycony wielce Temu broną łeb przeczesze pop - wieszając go na belce Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: Piszemy moskaliki!! 12.03.05, 19:31 Kto łże: klechom i pedałom Na paradzie nie po drodze, Temu krzywdeczkę niemałą Zrobi rydzyk, zeźlon srodze. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 12.03.05, 22:20 Kto powiada, że to białe Co pada z góry, jest śniegiem – Ksiądz go walnie w durną pałę, By rozumu nabrał biegiem. Tym aktualnym moskalikiem żegnam na czas jakiś wielce sympatycznych wspólników rymopisania, gdyż ruszam na południe oglądać z bliska śnieżne zaspy. Mam nadzieję wrócić do tego wątku przed Wielkanocą. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 14.03.05, 01:30 Komu głowę seks zaprząta a różaniec zaniedbany Tego wstawi pop do kąta, sam w Jankowskim zakochany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 14.03.05, 22:43 Kto chce poznać sekret mnicha jedząc taki właśnie serek Tego tęga siostra Zdzicha wsadzi nago na rowerek Odpowiedz Link Zgłoś
qrchak Re: Piszemy moskaliki!! 15.03.05, 00:46 Kto uważa, że lesbijek kochać mocno nie należy temu w odbyt wsadzi kijek zakonnica z ciemnej wieży Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 15.03.05, 06:44 Kto powiada,że pedały to są części od rowera ten dostanie łomot mały od proboszcza i Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 15.03.05, 16:01 Kto powiada, że pedały uwielbiają kleszy stan Temu zerwą włosy z pały prałat Henryk i brat Jan Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: Piszemy moskaliki!! 16.03.05, 11:42 Kto powiada, że pedały Nie są mili Radiu M., Ojciec R. mu wyrwie gały I jeszcze poszczuje psem. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: Piszemy moskaliki!! 16.03.05, 11:59 Kto powiada, że pedałów Ojdyr nie uwielbia czule, Karmelita bez sandałów Mu napluje na koszulę. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: Piszemy moskaliki!! 16.03.05, 12:13 Kto zaś twierdzi tu, że gejom Z ryjkiem radyjo nie sprzyja, Redemptoryści mu wleją Z pomocą tęgiego kija. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! 17.03.05, 00:45 nie geje dzisiaj a queersi kto nazywa ich inaczej to niech w nawie bocznej wisi tak dlugo, az sie rozplacze Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 17.03.05, 01:29 Kto pedałom dedykuje nadmiar czasu i emocji Temu w dupę cztery ch..e wsadzą starcy od dewocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 17.03.05, 14:33 A kto ciągle tu nawija o rozmaitych dewiacjach Tego wnet ugryzie żmija u kleryka, na wakacjach A kto mówi mi że palnick głowę ma jak owoc dyni w tego wrzątku cały czajnik wleją ojce Bernardyni Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! 17.03.05, 17:05 Kto powie, że łeb palnicka Pusty jest jak balon prawie Kajdankami do grzejnika Go przykują w bocznej nawie Hm... Zaczynam się powtarzać z tą nawą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 17.03.05, 23:29 Kto o Tomku źle nawija twierdząc, że on niekumaty Temu w dupę kawał kija wsadzą pretorianie Rtaty Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 17.03.05, 20:27 Gość portalu: handyandy napisał(a): > A kto ciągle tu nawija > o rozmaitych dewiacjach > Tego wnet ugryzie żmija > u kleryka, na wakacjach > > A kto mówi mi że palnick > głowę ma jak owoc dyni > w tego wrzątku cały czajnik > wleją ojce Bernardyni ------------ Fajne !!! Ale dynia nie jest owocem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:37 Kto zaprzeczylby, że Palnick w wątku tym to ważna postać Temu wytnie kleryk jajnik a drugiemu da się ostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 17.03.05, 23:44 Kto w przedszkolu jest niegrzeczny i pyskuje swojej Pani Ten niech dzisiaj już się spieszy na tortury w diablej bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 17.03.05, 23:47 Kto w przedszkolu nie je zupy i kotleta nawet kęsa. Ten zostanie wnet zdzielony wielką pałą Albigensa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 18.03.05, 00:01 Fajna ta zabawa!A teraz prawdziwy moskalik. Kto mi powie,że w Warszawie same małpy są i zbóje Tego zaraz tuż przy nawie potraktuję tak jak luje. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 18.03.05, 23:09 Kto mi powie, że w Warszwie same małpy są i zbóje Temu kleryk w bocznej nawie wszystkie kosci porachuje Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 19.03.05, 14:18 Kto moherem stroi głowę radjo z ryjem opłacając Tego zarżnie dziś jak krowę, za kosciołem proboszcz Zając Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 00:05 Kto zaś Rydza nie bez pychy kocha i ulega jego presji Temu jaja wsadzą w szprychy frańciszkanie w czas procesji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 21.03.05, 14:52 A kto twierdzi: wszystko płynie i się bez ustanku zmienia, Heraklit mu zetnie szyję pod kościołem Przeminienia głosi ktoś, że powszechniki dzielem spisku są cyklistów Platon z niego naleśniki Zrobi w krypcie u trapistów A kto twierdzi że Spinoza nie był świetnym sylogistą Jutro go pobodzie koza ksiądz dobije - z organistą twierdzi ktoś że Immanuel pisze całkiem zrozumiale Temu nos obsika pudel u Wizytek w urynale Ten kto twierdzi: W "Kapitale" można znaleźć trochę sensu Temu zaraz w łeb przywalę Choćbym był u sił mych kresu "Hegla lubię" - kto tak głosi usmiechając się obleśnie tego Karmelici Bosi Straszyć będą nawet we śnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 21.03.05, 15:58 Kto znów głosi że stoicy na agorze ciągle stali Tego porwią zakonnicy I w przeora skąpią balii Kto uważa Berkeley'a za umysłu swego zwidy Temu zrobią z gęby leja zakonnicy od Brygidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 21.03.05, 16:16 Twierdzi ktoś:postmoderniści to syntezy są geniusze tego wrzucą w kupę liści żydowscy faryzeusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 21.03.05, 17:43 O Bernardzie z Clervaux kto się wypowiada nieświetliście Tego jutro zdepcze prosię Przynależne organiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 21.03.05, 17:49 jest dwusetny. W tym tysiącu osobiście go zrobiłem kto zaprzeczy - w tym miesiącu będzie ciągle chodził tyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 21.03.05, 18:58 Kierkegaarda kto uparcie za wesołka ma i kpiarza Tego dziś utopi w Warcie cadyk z Wrześni - syn piekarza Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Piszemy moskaliki!! 21.03.05, 21:38 kto wykracze że do zimy szybko wkrótce powrócimy temu wielki chłop grabiami zrobi trwałe odleżyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:25 Kto za's Kierkegaarda tezy r'owna z g\lebi\a tez Platona, cho'cby uciec chcia\l w Wogezy, pod klasztorem w m\ekach skona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:44 Kto nauk\e za's Platona platonicznie tylko umie, ten podzieli los Dantona w kolegiacie w mie'scie Tumie. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 22.03.05, 05:46 Filozofów,kto ględzenie za naukę tu uważa, temu urwą przyrodzenie zakonnicy z refektarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:57 Kto Platona nie ma w cenie, t\epi tezy Kierkegaarda, temu zmieni uz\ebienie w krypcie Siostra Ludegarda. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 22.03.05, 23:47 Kto zaś wielbi imć Leppera zamiast grupy ludzi z mózgiem Tego zetrą w proch - do zera pop i rabin w miescie głównem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 23.03.05, 11:32 kto Leppera za wzór elo- kwencji niedościgły ma Ten nabawi się demencji starczej za rok albo dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 23.03.05, 12:01 Kto głosuje wciąż na Ligę Polskich Rodzin,oczywiście. Temu Bóg pokaże figę wielką jak winogron kiście. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Piszemy moskaliki!! 23.03.05, 15:57 kto nie przyzna że obecnie trochę jakby mniej zimowo temu krecik bardzo niecnie zryje trawnik odjazdowo Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! 23.03.05, 17:04 Kto uważa, że całkować Bardzo lubią humaniści Temu dziś z wieży kościoła Spadnie kosz winogron kiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:59 Wracam ci ja po 10 dniach z tych nart (narty całe, a i kości takoż), a tu w międzyczasie (piękne słowo) natworzyli tyle zajebistych (jeszcze piękniejsze słowo) moskalików, że aż zazdrość bierze. Ale nie oddaję pola. Kto powiada, że narciarze Szorują po stoku zadkiem, Tego Bozia tak pokarze, Że już nie zostanie dziadkiem. Pozdrawiam wszystkich moskalikopisów, na czele z tzw. płcią niezbędną. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! 24.03.05, 04:05 Wróciłeś cały z narciarskich tras (nie w gipsie, jak wypada)? Niech Ci czarownik indiański skalp zdzierając bólu zada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 24.03.05, 04:24 Tojajurka kto lokuje pośród śniegu się bojących Temu łacno mordę skuje proboszcz - kompan konających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 24.03.05, 16:44 kto mi powie: tojajurek że na nartach był - coś zmyśla Temu zeżre nogę Burek- pies proboszcza spod Przemyśla Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 24.03.05, 22:20 Gdy kto wrzeszczy, że na drodze Leżą świeże ekskrementy, Może być pobity srodze, Gdy tam nasrał Człowiek Święty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 25.03.05, 12:33 Kto o Abelardzie powie że nic biedak już nie zdziała Siostar Heloiza mu obie nogi oderwie od ciała Śmie obrażać ktoś Bacona że wieprzowiny nie jada Ten w swym łożu w czwartek skona Pomoże mu siostra Ada Powie mi ktoś o Ockhamie że na kasę gość jest chytry Temu urżną w fary bramie Cosik przy pomocy brzytwy Kto Pascala postponuje bez pytania o przyczyny Brat Boecjusz go otruje- nawsadza mu w otwór trzciny A kto zaś o Nietzschem twierdzi że to mocny typ faceta jak nic go na końiec żerdzi nawdzieje nasz katecheta Kto zaś twierdzi,że monady Leibniz wymyslił ot, tak Z wieży katedry Granady na mózg mu narobi ptak Z Boecjusza pozytku nie ma żadnego - twierdzi ktoś Świątobliwe mu babunie moherem podetrą nos A kto twierdzi że cynicy to nieroby i wałkonie Tego wsadzą do miednicy u Bernardynów w zakonie A kogo Sokrates wkurza i chodzi ciągle podtruty Temu święta siostra Róża Wnet skosztować da cykuty Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do Jurka co wrocil z nart 27.04.05, 00:15 „Płeć niezbędna”! Czyżby słusznie seksistowską modłę tuszę? Kto tak gada, nim dziś uśnie oddać Bogu musi duszę! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! Wielkanoc. 25.03.05, 15:50 Kto maluje własne jajka na Wielkanoc, zamiast kurzych Tego popa bałałajka trafi w czerep i odurzy Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! Wielkanoc. 25.03.05, 19:43 Kto przeczy, że na Wielkanoc Każdy chłop maluje jajka, W łeb go walnie na dobranoc Ksiądz Rydzyk i jego szajka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! Wielkanoc. 25.03.05, 20:34 A kto robiąc dziś wydmuszki Czyni aborcję kurczaczą Z tego zedrze wszystkie ciuszki Meksykański proboszcz - macho. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! Wielkanoc. 27.03.05, 00:09 (.) (.) =(-.-)= -(_ _)- Wesołych Świąt wszystkim moskalikopisom. Tojajurek Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! Wielkanoc. 27.03.05, 01:18 kto miast pisać moskalika spamem w ascii sieć zaśmiecia niech go siostrzyczka Henryka Jak Jagę wsadzi do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! Wielkanoc. 28.03.05, 21:38 Kto powiada, że do krowy Trza sprowadzać jeno byka, Ten nie wie, że jest trend nowy I ksiądz wszystko lepiej bzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! Wielkanoc. 30.03.05, 01:22 Kto powiada, że kobitki Mają żyć do ślubu w cnocie, Niechaj sprawdzą go Szarytki Czy się zna na tej „robocie”. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 30.03.05, 03:19 Wielkanocy czas za nami, że to prawda - kto nie widzi Tego zdusi wymionami krowa księdza. A on Idzi Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowe_sny Re: Piszemy moskaliki!! 31.03.05, 10:36 Oficjalny Hymn Polskiego Scrabblisty Paru Fajansów Scrabblowych sie zebrałoś Ubrdałoś sobie coby rządzić całą Polską dałoś) To se statut napisałoś. Za nic polski język mają. Swoje „zasady” ustalają. Trza sie posługiwać nowomową Wyjątkową, badziewnie Oespeesową. Wielu sie sprzedało, bo darmowy kod dostało. Co wy na to mili moi, Czy to rozumnemu przystoi? Czysty moskalik to nie jest. Umieszczanie go na forum scrabbli www.zagraj.pl powoduje banowanie i zamykanie tematu. Metody PFSu jako żywo przypominają minioną epokę, cenzura totalna. Ostatnio padło parę niewygodnych pytań pod adresem Polskiej Federacji Scrabble. Pozdrawiam wszystkich rozsądnych. Więcej na forum „młode słowa”. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 07.04.05, 00:56 Kto żałoby czas załóci olewając czas zadumy Temu zaraz skórę zmłóci organista ojciec kumy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Okołoszopkowe :/ 07.04.05, 02:46 Kto pomników już Papieża Dosyc ma, nie woła "jeszcze" Tego nadzieją na jeża ...i to wcale nie jest śmieszne. Kto na forum się ośmieli Na hipokryzję narzekać epitetem go obdzieli "katolik"... ...czas stąd uciekać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 JP II 07.04.05, 02:47 kto nie wieży, że Nasz Papież moskalików byłby fanem temu każa liczyć macierz 100x100 w konfesjonale :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia40 Re: JP II 07.04.05, 09:06 A kto myśli, że Papieża nie śmieszyły żarty wcale, niech odmawia dziś pacierze pokutne w konfesjonale. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: JP II 11.04.05, 00:26 Kto festiwal hipokryzji W ostatni tydzień uprawiał Niech mu Szatan tak się przyśni ze zaraz padnie na zawał Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 11.04.05, 00:20 Kto uważa, że już lato stoi za bramami miasta Temu w mordę da nasz tato Rydzyk i Jankowski pederasta Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 12.04.05, 12:14 Kto twierdzi, że praca w biurze Jest możliwa bez herbaty – W pokucie, na Jasnej Górze, Przeor da mu tęgie baty. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 13.04.05, 01:56 Kto zaprzeczy, że herbatę Pije tylko człowiek chory – Zrobię z niego mokrą szmatę Nim zadzwonią na nieszpory. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 13.04.05, 01:58 Kto zaś myśli - praca w biurze może obejść sie bez kawy Ten bez jaj na Jasnej Górze, wisząc da nam show ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 13.04.05, 11:36 Gdy kto powie, że kucharka Umie upiec kawał świni, Temu wsadzą pysk do garnka Wygłodniali Paulini. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 13.04.05, 11:47 Gdy kto powie, ze kucharka świni nie potrafi upiec Temu w kompot wnet nasmarka prymas Glemp, nasz znany głupiec. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 14.04.05, 01:57 Gdy kto powie na grochówkę, Że to proste, chamskie danie, Temu zreperują główkę Chyba tylko w Watykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 14.04.05, 18:36 Gdy kto powie, że grabarze Zakopują w ziemi zwłoki, Tego słownie tak obrażę, Że ksiądz będzie zrywał boki. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 15.04.05, 00:05 Kto golonki nie spożywa, brzydzi się jej niezwykłością Sprowadzony do warzywa za kaplicą będzie ością. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 15.04.05, 18:08 Kto powiada, że komórka Bywa zwana też składzikiem, Poszczuję na niego Burka Lub postraszę go Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
luka41 Re: Piszemy moskaliki!! 15.04.05, 19:16 kto uważa, że peżocik nie jest dobrym samochodem temu każę jeżdzić fiatem albo wepchnę go pod wodę Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 15.04.05, 23:51 Kto powiada, że szczupaki Lubią sobie pływać w stawie, Niechaj zjedzą go robaki U Wizytek w głównej nawie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Piszemy moskaliki!! 26.04.05, 18:29 Gdy dla ciebie sernik upiec To wysiłek jest niezmierny, niechaj laską cię po dupie mocno spierze Żyd koszerny. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do palnicka!!! 26.04.05, 14:54 Kawa spore ma zalety, kto jest jednak zbyt kawowy zywot skonczy swoj, niestety, jak Jan Chrzciciel - show bez glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Moje pierwsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 12:47 Ten kto łapę śmiało wsadzi pod spódniczkę pielęgniarce Tego w ogniu się okadzi Za kościołem, tuż przy Arce A kto chciałby znów próbować, karą Boską nieutulon, temu żywot wystopować, podawając raz Pavulon. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 17.04.05, 19:29 Kto zręcznego moskalika nie napisze przy niedzieli, temu pies nogę obsika, poczem ksiądz go opierdzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 17.04.05, 21:59 Kto powiada, że rybacy Łowią ryby w mętnej wodzie, Na pysk go wyrzucą z pracy, Gdy doniesie ksiądz dobrodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 18.04.05, 21:14 Kto uważa, że uczony Jest mądrzejszy od pastucha, Ten jest piekłu przeznaczony, Choćby znał Świętego Ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:06 Twierdzisz: wiedzy zdobywanie nie dla nas - prostych Lechit'ow? Twoja kara: m'ozg na 'scianie w refektarzu Karmelit'ow! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 18.04.05, 23:30 Twierdzącemu - pływać rybka nie chce kiedy jest jedzona Tego czeka niezła bibka u Szatana - maszkarona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 19.04.05, 13:13 A kto powie mi, że ryby w święta jadać nie wypada Tego jutro wsadzi w dyby świątobliwa siostar Ada Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 19.04.05, 16:46 A kto twierdzi niezachwianie że wieloryb to też ryba Bedzie cierpiał niesłychanie od zalotów ojca Grzyba Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 19.04.05, 23:19 Kto powiada, że plebana Można poznać po kałdunie, Tego zwiążą jak barana, A ksiądz pleban w mordę plunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:09 Gdy kto powie o Wehrmachcie, Że to byli sami dranie, Może być, po takim fakcie, Źle przyjęty w Watykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:04 kto zaś głosi, że goprowcy to turystów przyjaciele temu śmigłem zetną grzywkę u karmelitów w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:06 kto zas twierdzi że goprowcy to turystów przyjaciele temu śmigło urwie głowę na Krzeptówkach w tą niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:11 Kto mi powie: wychowanie trójki dzieci to mordęga temu spuści tęgie lanie siostra Łucja nader tęga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:17 a kto powie: praca w banku jest tym o czym warto marzyć Bernardyni w swoim rondlu cały dzień go będą smażyć Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 21.04.05, 22:01 Kto zaprzeczy, że płodzenie Dzieci, to jest grzech śmiertelny, Temu urwie przyrodzenie Ksiądz wikary – gość niedzielny. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Piszemy moskaliki!! 26.04.05, 14:59 Ten jest zajebisty...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
best_beast WĄTEK LINKOWY 21.04.05, 22:04 www.geocities.com/lbc_1917/1438hitlerjugend.htm oraz www.zim.iq.pl/papa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: WĄTEK LINKOWY 26.04.05, 23:57 Jaki związek taki wątek ma z forum tego tematem? Ktoś kto daje mu początek musi w tylek dostać batem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:28 Jeśli wolisz noc w Bristolu Niż w schronisku na Powidzy To ci mocno przyp.....li Osobiscie Ojciec Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:16 Je'sli wolisz spa'c w hotelu, miast w Schronisku na Roztoce, wkr'otce - drogi Przyjacielu - zmog\a Cie piekielne moce. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 23.04.05, 19:54 Jeśli wolisz spać w schronisku miast w hotelu - cztery gwiazdy wnet obije cię po pysku wyświęcony kleryk każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 23.04.05, 21:00 Kto powiedziałby, że Jurek, To imię, jak każde inne – Niech mu tyłek urwie Burek, Zwierzątko boże, niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:10 A kto miesza w spraw\e Jurka dobre psisko czyli Burka, tego dziobnie pewna kurka w rogu Cysters'ow podw'orka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:54 Kto mi powie, że pisanie Wasze głupie, nie na temat temu w łeb się tu dostanie i na wieczność anatema. Czytam co jakiś czas, to co tutaj wyprawiacie - świetne! Piszcie dalej - proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:42 A kto twierdzi: za komplement si\e "B'og zap\la'c" nie nale\zy, profil zmieni mu element w przyklasztornej ciemnej wie\zy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:48 O Onufrym kto mi powie: "nie zna znaków diakretycznych" wypali mu je na głowie setka Bernardynek ślicznych Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 24.04.05, 22:44 Kto powiada, że kobiety To są gadające cycki, Moherowe mu berety Sprawią pogrzeb katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:24 Jeśli wolisz trzy bez atu Aniżeli Trzy Korony To ci juz u Bonifratrów Głośne requiem grają dzwony Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 25.04.05, 19:43 Kto nie wierzy w to, że kurze Obcina się łeb siekierką, Przechlapane ma na górze, A ksiądz w łeb go zdzieli ścierką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 25.04.05, 22:49 Kto mi powie,że berecik lepszy z płótna niż z moheru Tego zaraz kropnie Ecik i wnet wsadzi do karceru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:19 A kto powie: moskaliki s\a Moskali specyja\lem: guz od Siostry Scholastyki zakwitnie przed Bo\zym Cia\lem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 00:41 Jeśli wolisz iść do pracy Zamiast szaleć na całego Do ojcostwa zdolnośc stracisz Mimo modłów do Idziego Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Piszemy moskaliki!! 26.04.05, 03:55 Kto vystupu a nastupu W praskim metrze w czas nie skończy Ten zapach kup spod słupu św. Szymona wykończy Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 26.04.05, 06:55 Kto powiada,bracia Czesi to Pepiki,nie sąsiedzi, tego szybko z g..nem zmiesi ksiądz,co na plebanii siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 26.04.05, 11:56 Kto nie zgodzi się z twierdzeniem że w stolicy piękne panny Ten wnet skończy z rozwolnieniem i wyleci wprost do wanny. Jeśli jesteś jak heretyk i wciąż pytasz o znaczenia To ci zaraz Wielki Etyk wręczy diable odznaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 26.04.05, 12:07 I jeszcze coś...bo głodna jestem;) Kto mi powie,że parówki lepsze są od kabanosa Temu zaraz boże krówki złamią kaprawego nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 26.04.05, 16:40 Kto nie zgodzi się z twierdzeniem że w stolicy piękne panny Tego zdusi wnet pierdzeniem proboszcz od Najświętszej Panny. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 26.04.05, 16:44 Jeśli jak heretyk całkiem, wątpisz w świętość Watykanu Kleryk da ci w glacę wałkiem zwłoki zaś do fortepianu Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 13:24 Kto mężowi, jeśli hoży, w o wierności bajki wierzy, tego przy porannej zorzy niech dźgnie dzidą święty Jerzy! Kto żoneczki ślicznej, lubej, ufa wiecznej cnotliwości, temu po wieczornej sumie porachuję wszystkie kości. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 14:15 Gdy swe grzeszki twoja żona skrywa pod niewinną minką, niech ją siostra przełożona po tyłeczku ćwiczy trzcinką. Gdy mężulek kit ci wciska, że niewielka jego wina miast wspólnego legowiska niech se wali kapucyna. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone I jeszcze raz... 26.04.05, 14:43 Gdy twa żona okiem strzela do kuzynów z Nowej Soli niech ją bzyka co niedziela proboszcz co chłopaczków woli. Jeśli mąż twój preferuje zestaw a’la psich pozycji niech mu w tyłek ktoś wpasuje pisma wszystkie inkwizycji. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 16:52 Gdy twa żona preferuje tylko po bożemu figle Niech mszał w tyłek jej wpasuje pop, co śliznął się na mydle Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 16:57 Gdy twa żona ma ochotę lecz wyłącznie bladym switem Nie patrz więcej na niecnotę - diabeł zgniecie ją kopytem Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 18:21 Jeśli mężuś poślubiony wciąż pijany wradza srodze, niech go dyma mnich sposzczony w refektarzu na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 20:09 Jeśli żona brudne włosy ma, i wygląd starej kuchty zduś sumienia swego głosy i bierz sobie pannę z kruchty. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 20:10 Jeśli żona przyjaciela wciąż zaprasza do alkowy, zdziel różańcem ją po nerach i będziesz miał problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 20:54 A kto zechciałby Moskala potraktować moskalikiem śmierć go spotka z rąk krasnala, lub dewotki z medalikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: MAŁŻEŃSKIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:43 A kto zony wy'smiewanie ma za rzecz w wybornym gu'scie, wnet oberwie tegie lanie w Swietej Lipce na odpuscie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 22:46 Kto na dziwki ma ochotę, Miast pilnować własnej żony, Będzie w najbliższą sobotę Przez rabina wytrzebiony. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 26.04.05, 23:30 jesli żona F. Flinstona nie podniesie dzis ogona niechaj będzie obnażona w boże ciało - gdzie ambona... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do Zupy 26.04.05, 23:47 Podnieść ogon tak na forum to sugestia jaskiniowa. Niewłaściwe to dekorum - tak ci mówi mądra głowa Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do Jurka 26.04.05, 23:39 Rabin mądry jest zaiste karząc za Koryntu córy. by zaś same były czyste trza by im zalepić dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do Onufry 26.04.05, 23:39 Wszystko więc się zdarzyć może na odpuscie katolickim: ktoś ci butem tyłek zorze, ty pomacasz czyjeś cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 27.04.05, 13:27 A kto powie, że małżeństwo to jest pomysł fantastyczny, niech mu skróci człowieczeństwo opat, co ma wrzód gastryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona do Wilmy :-) 27.04.05, 19:49 nie chcesz gadać o ogonie? więc postawmy jasno sprawę tydzień w kardynałów gronie nago spedzisz na konklawe! Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: MAŁŻEŃSKIE!!! 27.04.05, 19:50 kto zaprzeczy, że dziś panie seksu chcą jaskiniowego niech mu raz do roku stanie na Świętego Walentego Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona na dziewicę 27.04.05, 20:03 Gdy jej czerwień trawi lica tak ją temat seksu peszy niech opadnie jej spódnica aby mógł ją ksiądz rozgrzeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona frywolności 27.04.05, 20:06 kto zaprzeczy że dziewicę jaskiniowy styl podnieca niech na starym kapelanie wnet zapłonie niczym świeca Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: frywolności 27.04.05, 20:11 Jeśli wszystko to aluzje co do postu o ogonie niech cię kleryk z Andaluzji trzyma zamkniętą w kartonie. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona małżeńskie 27.04.05, 20:11 kto uważa że żonaci wierni są tak jak rycerze niech na czacie dzis poczaci i pomodli za nich szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona frywolnosci 27.04.05, 20:25 kto zaprzeczy że i panie jaskiniowy styl podnieca niech go starzy salezjanie ostro przechrzcza koło pieca Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona małżeńskie 27.04.05, 20:34 zupa zamknięta w kartonie dużo traci na wartości lecz czy lepiej przy flinstonie żyć jak święta do starości? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do Zupy ;-) 27.04.05, 21:19 Takiej rzeczy w swoim życiu nigdy bym nie powiedziała, nie cnotę trzymam w ukryciu ale niedoskonałości ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: małżeńskie :-))) 27.04.05, 20:34 Święta racja! Kto zaś gada o żonkosiów dżentelmeństwie, niech w chrzcielnicę tyłek wkłada -antidotum przy szaleństwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: frywolnosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:06 Kto zaprzeczy, ze wierszyki ida w strone frywolno'sci, bedzie czytal encykliki pod 'Swiatynia Opatrzno'sci. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: frywolnosci... 27.04.05, 23:37 kto powiedział że seks w sieci nie jest fajny i bezpieczny temu zaraz zrobi dzieci Sam arcybiskup stołeczny Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: frywolnosci... 27.04.05, 23:39 a kto robi nam przytyki do papieskiej encykliki temu zrobie fikimiki w ciemnym wnętrzu bazyliki Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek PISZEMY MOSKALIKI!!! 27.04.05, 23:55 Kto powiada, że bandyci Napadać lubią na banki, Ten ma rozum bardziej tyci Niźli Siostry Urszulanki. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: PISZEMY MOSKALIKI!!! 28.04.05, 16:00 A kto temat zręcznie zmienia wchodząc wszystkim nam w paradę temu w Święto Dziękczynienia zrobią z gęby marmoladę. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone ALE NIECH BEDZIE ;-))) 28.04.05, 18:47 Które dziecko do wstawania wczesnym rankiem nie jest skore, niech spędzi czas dojrzewania czytając żydowską torę. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: ALE NIECH BEDZIE ;-))) 28.04.05, 18:48 Kto zaś twierdzi że nie warto jeździć często na rowerze, z tego zrobią bułkę tartą w refektarzu w Westminsterze. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: ALE NIECH BEDZIE ;-))) 28.04.05, 18:48 Kto plotkuje regularnie, z przyjaciółmi nie jest szczery, ten pewnikiem skończy marnie za murami Cantenbury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: frywolnosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:48 A kto woli encykliki nizli Zupy fikimiki, bedzie zmienial w takt rytmiki encykliki w moskaliki. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: frywolnosci... 28.04.05, 16:09 A faceta, który często mierzy sobie własne prącie, niechaj rózgi sieczą gęsto w dormitorium ciemnym kącie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: frywolnosci... 28.04.05, 16:16 Kto narzeka, że dziewczyna piersi trochę ma za małe temu brat benedyktyna drobniutko posieka pałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: frywolnosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:31 Kto uprawia'c milo's'c woli w sieci, zamiast - naturalnie, tego mail'em zadowoli ksiadz z Bostonu (wirtualnie). Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: frywolnosci... 28.04.05, 16:04 Jeśli ktoś chce frywolności bezustannie wypisywać, niech mu pop, dla przyjemności nogi z dupy powyrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: małżeńskie :-))) 28.04.05, 20:09 A gdy mężuś na ulicy za babami okiem łypie, niech mu w kącie na dzwonnicy całą gębę ospa zsypie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone O NARODACH 28.04.05, 17:45 A gdy powie ktoś że Szwedzi to naród ksenofobiczny, temu na tym na czym siedzi medalion wypalę śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: O NARODACH 28.04.05, 17:53 A kto powie, że Chińczycy mają życie jak w Madrycie, temu proboszcza w spódnicy do łóżka podeślę skrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: O NARODACH 28.04.05, 17:56 A kto mówi, że Rosjanie to naród szacowny wielce, temu bracia Salezjanie wbiją w oko dwa widelce. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: O NARODACH 28.04.05, 20:07 A kto twierdzi że Hiszpanie to jest nacja przyzwoita, niech mu spuści tęgie lanie rozsierdzony karmelita. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: O NARODACH 28.04.05, 22:39 A kto twierdzi, że narodem przezabawnym są Anglicy, tego ścignę samochodem aż pod same drzwi kaplicy. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 28.04.05, 18:51 Kto powiada,że Francuzi to zgnilizna jest moralna temu zakonnicy duzi pokażą,co miłość analna. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Piszemy moskaliki!! 28.04.05, 19:38 Kto twierdzi: Dominikanie To psy gończe Inkwizycji, Od przeora w pysk dostanie, Ze szkodą dla aparycji. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 29.04.05, 00:12 Kto by chciał: niech Hejmo skona! myśląc też, że to jest zgroza Temu nikt już nie da łona chyba żeby księdza koza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Moskaliki vs. Limeryki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:19 Kto zaprzeczy, ze moskalik - limeryka brat serdeczny, straci oddech poprzez szalik, daj mu Panie Pok'oj Wieczny! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Moskaliki vs. Limeryki... 29.04.05, 22:32 Lecz kto przeczy, że moskalik prostszy jest od limeryka, tego niech w klasztornej celi gruby mnich co noc zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Moskaliki vs. Limeryki... 29.04.05, 22:57 Kto limeryk z moskalikiem Miesza, niczym gó..o kijem, Tego w dziób zaprawi bykiem Ojciec przeor z tłustym ryjem. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Moskaliki vs. Limeryki... 29.04.05, 23:55 A kto tutaj tak gorliwie formalnej czystości broni, temu niech ktoś dobrotliwie w wirydarzu w łeb przydzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Moskaliki vs. Limeryki... 30.04.05, 00:10 Kto się do uroku wierszy ani trochę nie przekonał, ten ścigany będzie pierwszy pod samiuśki konfesjonał. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Piszemy moskaliki!! 30.04.05, 03:15 Komu ciągle w głowie sromik miast ojczyzny ratowania Temu ojciec nasz kanonik da swą pytę do wąchania. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Piszemy moskaliki!! 30.04.05, 16:31 Gdy kto mówi, że kraj Lecha podupadła to remiza, niechaj mu stuknięty klecha włosy z łona powygryza. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxie Niech mnie dunder swisnie 30.04.05, 06:46 komo u licha przyszloby kiedy do glowy prowadzic z Wilma Flinston rozmowy coz za jezyk, coz za plynnosc, erudycja to juz talent a nie fikcja Odpowiedz Link Zgłoś
dixxie Re: Piszemy moskaliki!! 30.04.05, 06:47 taz moja prostota skona, pod wielkoscie zony Flinstona gnusnosci mej chwili chwala nigdy by nie zaistniala Wilma Flinston wnet by jej leb urwala krytykujac od debili co to forum zasyfili Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do dixxie ;-))) 30.04.05, 13:14 Krytykować by odwagę miała żona F. Flinstona? Kto tak myśli niech na zgagę pod kościelnym płotem kona. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxie Re: Do Wilmy ;-))) 30.04.05, 16:43 oh zapewnienia Pani jakzem teraz spokojna nic to co mnie rani juz myslalam ze tu wojna a ja krytyke z bolem znosze choc w swej slabosci o pochlebstwa nie prosze gdziez bym smiala taka byc mala! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxie Re: Do Wilmy ;-))) 30.04.05, 16:55 jeszcze dodam ku scislosci ze to dixxie przypadlosci jak sama nazwa wskazuje tylko dobre slowa akceptuje Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Do Wilmy ;-))) 30.04.05, 17:05 Do prośby się zastosuję, dobre słowo obiecuję! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone DO MOSKALIKOPISARZY! 30.04.05, 18:55 Gdy moskalik ktoś zrymuje tylko od wielkiego dzwonu, ksiądz kropidło mu wpasuje w tylny przedział, dla fasonu. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona piszemy moskaliki 30.04.05, 19:28 Ile kto ma chęci, czas tyle pisze moskalików Kto wylicza niech go w las wezmą grupy zakonników Kto tematu i ilości Dziś reguły chce ustalać Niech mu pogruchoczą kości Strażnicy św. Graala Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do Zupy :-) 30.04.05, 19:54 Mam nadzieję, droga Zupko, że się na mnie nie obrażasz! Mnie po prostu trochę smutno, że to forum podupada! P.S. A powaznie: trafilam na ten watek zdaje sie po dwoch latach od jego zalozenia - troche pozno, wiem, ale tak wyszlo...I naprawde mysle, ze ogromna szkoda, ze juz tak niewielu z Was, starych, fantastycznych moskalikopisarzy tu przychodzi. Rozumiem, ze moze juz sie Wam troche znudzilo, ale ja po prostu placze ze smiechu, jak niektore kawalki tu czytam, dlatego wiec staram sie troche meandrowac po tematach: a nuz ktos sie skusi i cos dopisze? Pozdrawiam Cie, Zupko! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxie Re: DO MOSKALIKOPISARZY! 30.04.05, 21:22 No, wiem wiem ze o mnie chodzi, juz nie bede. Przepraszam za smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Do dixxie 30.04.05, 21:44 Dixxie, nie chodzilo tu ani o Ciebie ani o nikogo innego! Wszystko tu przeciez piszemy z przymruzeniem oka, mruzac swoje oko napisalam takze i ten moskalik! Pisz dalej!Pozdrowienia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 30.04.05, 20:27 Kto powiada,że moskalik już podupadł na całego, temu w d..ę wsadzą palik księża,i puszczą gołego. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Piszemy moskaliki!! 30.04.05, 21:56 A kto nie wie, że zarzuty tylko małym były żartem, niech proboszcza nosi buty i jego gacie podarte. Odpowiedz Link Zgłoś