Dodaj do ulubionych

głupie piosenki, które się przyczepią....

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 18:31
Ja ostatnio trafilem ABSOLUTNYM przypadniem na szoł Tadeusza Drozdy "Herbatka
u Tadka". Tam jest piosenka, która ma w refrenie wyzej wymieniony tytuł.
Boże!!! 3 dni za mną chodziło " Coś tam, coś tam gratka - herbatka U Tadka"
Koszmar!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 18:52
      A za mną ostatnio niestety chodzi 'Aniele,dziewczyno jak wino' itd.Żenua
      całkowite.
      • martuha Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 18:54
        a mnie sie dzisiaj czepily lzy, ktorych nieznosze: ucze sie ciebie na pamiec :(
        • mmiimmii Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 22:06
          taak, Łzy i "Uczę się ciebie na pamięć..." za każdym razem jak w radiu usłyszę
          czy coś, to się mnie czepia i nijak się nie mogę pozbyć draństwa... :/
        • szarobury booooże, co za niebezpieczny wątek! 25.05.04, 19:05
          Po przeczytaniu trzech wątków mam już w głowie kotłowaninę trzech
          przekrzykujących się nawzajem kretyńskich piosenek. Aż się boje czytać dalej.
        • yasmina83 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 23.11.04, 17:14
          czy ktoś widział dziub dziuba jak wygląda dziub dziub , komu w tańcu się uda
          odpowiedzieć jak z nut lalala DRAMAT po prostu a trwa to jux ze 3 dni...
    • Gość: Amica Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.03.04, 19:04
      Kot i Pat, Pat i Kot,
      Kot i Pat przyjaciele od laaaat...!
    • bradley.st Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 19:06
      Zoom... zoom... zoom...

...z reklamy Mazdy. Jak sie przyczepilo do co-workera z biura, to chyba przez
      tydzien nie moglo puscic... Malo co faceta nie utluklem...

Teraz z kolei inny specjalista wyspiewuje "Her name was Lola, She was a
      showgirl..." z refrenem "Copa - Copacabaaaaanaaa"... kto nie slyszal ten nie
      wie, co traci!
      • kiddo5 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 05.11.04, 00:37
        Barry Manillow i Copacabana he he mnie też to męczy. W sumie równie klawe jest
        jeszcze Cocomo (the Beach Boys)
      • Gość: Zelda Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.chello.pl 26.07.05, 13:01
        Copacabana chodzi za mna od miesiaca i na krok nie opuszcza. Doszlo do tego, ze
        nawet na pulpit w firmowym komputerze sciagnelam sobie widok na plaze
        Copacabana... Moj facet nie wytrzymuje ze mna nerwowo - dosyc, ze nie znam slow
        tej piosenki, to jeszcze rowno falszuje. I tak w kolku. Od rana do nocy.
        Najchetniej sama wyszlabym z siebie i stanela obok.
        • callafior Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 27.07.05, 14:10
          Wychodząc z siebie nie trzaskaj drzwiami :)))
          ---------
          Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego...
    • emusia Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 19:56
      miałam ci ja pieczeń, lecz ją zmarnowałam... nawet chodziłam w rytm
      tej 'piosenki'.
    • myshen82 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 20:17
      Britney: Toxic
      bez komentarza;)))
      • kawka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 21:48
        Na szczęście już sobie poszło...tsss... Kolęda, ale poparana okropnie. Prawie
        miesiąc SAMO mi się spiewało” W GROBIE leży, któż pobieży kolędować....
        Wielkanoc już blisko, aż się boję :-(((
      • minnetou Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 26.03.04, 19:12
        myshen82 napisała:

> Britney: Toxic
        > bez komentarza;)))

ja tez mialem na to jazde... wstyd!
    • multiaga Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 06.03.04, 23:00
      A do mnie się przyczepiła piosenka z reklamy szczoteczki do zębów Oral B a było
      to ładnych parę lat temu i nadal trzyma :)
      "Oral B szczoteczka z kreską
      Kreska barwę ma niebieską
      Gdy się błękit w biel zamieni
      Trzeba szczotkę prędko zmienić
      A najlepiej o tym wie
      Indykator Ooooooral Beeeee"
      Mój mąż jak to słyszy to goni za mną z młotkiem po mieszkaniu , ale wcale mu
      się nie dziwię ... bo ja na dodatek okropnie fałszuję :)
      • Gość: myshaque Ty tez?! IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.05.04, 23:47
        Wyobraz sobie, ze mnie ta reklama od niepamietnych juz czasow przesladuje!
        Zarazilem tym ostatnio moja dziewczyne.. :D I teraz juz nie jestem sam..
      • Gość: Alessandra Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: 217.153.88.* 02.06.04, 08:15
        tam było jeszcze "każde dziecko o tym wie, stra szczotka czyści źle, myj
        szczoteczką Oooooral Beee".
        Tak, tak znam ten ból!!! Cos tragicznego!
      • avarja Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 16.11.04, 14:09
        Multiaga, to mnie rozwaliło!!!!!!!!!! :D
      • Gość: też to mam Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: 217.113.224.* 18.12.04, 23:53
        A pierwsz zwrotka była:
        Chcesz mieć zęby zdrowe, białe
        użyj szczotki doskonałej
        ona pieknie zęby myje
        lecz też kiedyś się zużyje
        o tym chyba każdy wie, stara szczotka czyści źle
        myj szczoteczką oral b

sama jestem czasem zła na siebie że takie pierdoły mi zaprzątają pamięć :( mam
        wiele takich pioseneczek niestety
    • Gość: lu Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:16
      Mojej mamie zdarza sie podśpiewywac "I-am-iron-man.....", bo siostra kiedys
      czesto to śpiewala.
      • yvona73pol Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 07.03.04, 07:09
        Dido - White flag - nienawidze tej piosenkarki, ktora w kazdej piosence
        przeprasza ze zyje i za wszystko co sie da; brrr;
        kot i pat rowniez, a czasami lokalne przeboje..
        • Gość: frutis Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.agh.edu.pl 07.03.04, 11:41
          ale absolutnym przyczepiaczem była melodia z TVN z jesieni "Zapraszamy do super
          kina. Jak sie to potrafiło przyczepić, kurcze

...terroryści zajęli sięsamolotem
          każdy opór mija się z celem..

...Toma Henksa dzielna załoga...

/...zapraszamy do superkina

• emusia Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 07.03.04, 12:06
            a była jeszcze taka reklama w radiu empiku tuż przed świętami 'zaświeciła na
            niebie betlejemska gwiazda, to serc ludzi prościutką śnieżynę znalazła, lecą
            lecą do empiku, gdzie ich czeka moc, moc prezentów i radości w tegodniową noc!
            hej cos ś tam coś tam coś, gdzie anioły pięknie grają na smykach, moc radości
            jest bez liku, hej zagościż do naszego empiku' czy jakoś tak. przez całe święta
            to śpiewałam. i nie lubię hip hopu, ale 'ile dałbym by zapomieć cię, wszystkie
            chwile te, ktore są na nie....' tez się do mnie przyczepiło.
            • Gość: baba Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 13:53

Kiedys przyczepila sie do mnie piosnka z reklamy
              Zuupy, zupy Aminooo, dobre jessienia, latem i ziimaa...

O ostatnio koleda spiewana w TVN przez Wodeckiego &co.
              Odczepila sie dopiero z miesiac temu...
              • luksusowy_yacht Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 07.03.04, 14:03
                a do mnie rok temu przyczepiła się piosenka Kate Ryan, którą katuje Zetka nie
                znam tutyułu nawet słów nie jestem w stanie zapamiętać oprócz "siup siup"
                ehiiehieh
                • sugarhoney Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 07.03.04, 15:31
                  dziś za mną łazi npodesłana przez siostrę Selena "bidi bidi bom bom" - w
                  dodatku Uga też zaatakowało chyba:))))
          • monty2 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 09.03.04, 15:36
            Gość portalu: frutis napisał(a):

> ale absolutnym przyczepiaczem była melodia z TVN z jesieni "Zapraszamy do
            super
            >
            > kina. Jak sie to potrafiło przyczepić, kurcze
            >
            > ...terroryści zajęli sięsamolotem
            > każdy opór mija się z celem..
            >
            > ...Toma Henksa dzielna załoga...
            >
            > /...zapraszamy do superkina
            >
            taaaaa
            ...terroryści zajęli sięsamolotem
            > każdy opór mija się z celem..

Steven Segal z Kurtem Russelem

ZAPRASZAMY DO SUPERKINA było hitem absolutnym
            ZAPRASZAMY DO SUPERKINA
            • Gość: Martini Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.04, 11:14
              A ja ciągle pamiętam zajawkę z TV4 jakiejś bzdury akcji ze zdaniem: "Zagrozili
              małej, a to już przegięcie pały...". Hehe, takim głosem koles to wypowiedział,
              ze do końca życia będę pamiętał...
            • szczyro_prawda Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 28.06.04, 16:06
              coś Wam powiem!!!
              ja tą piosnkę żem se ściągła na kompa i do tej pory se zapodaję <lol>
              • szczyro_prawda Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 28.06.04, 16:09
                znaczy o TVN i super kino mi chodzi ;]
              • Gość: Gusiek Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:36
                Hej, a skąd można wziąć tę piosenkę? Mój mąż oszalał na jej punkcie :)))
                Pozdrawiam, A.
                • szczyro_prawda Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 04.07.04, 23:57
                  hej!!!
                  swego czasu (w listopadzie :P) można ja było ściągnąć ze stronki tvn a teraz
                  możesz podac maila to wyślę ją Tobie żebyś mogła zrobić przyjemność mężowi :)
                  tylko zastanów się dobrze czy chcesz żeby ta pieśń brzmiała na okrągło w Twoim
                  domku :P
                  pozdr
                  • Gość: Gusiek Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:04
                    O rety, będzie super! Poproszę tę piosenkę, mój mail to gusiek74 małpa
                    gazeta.pl Bez spacji rzecz jasna ;)
                    Mój mąż ma na szczęście dwie lewe ręce do komputera :) więc będę mu ją
                    puszczać, jak zasłuży :)))
                    Pozdrawiam, dzięki, Agata
                    • szczyro_prawda Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 05.07.04, 17:46
                      no poooooooszło!!!
                      mam nadzieję że dojdzie
                      pozdrawiam
                      • Gość: agnes Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.krak / *.crowley.pl 10.11.05, 22:25
                        plizz tez prosze o ta piesn:)
                        agniecha81@go2.pl
                  • Gość: bazyliszek Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.chello.pl 01.08.04, 23:38
                    błagam, prześlij i mnie!!!
                    mój adres to bazyliszek4@gazeta.pl
                    • szczyro_prawda Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 04.08.04, 01:07
                      poooooooszło!!
                      zapomniałam wpisać temat w mailu ale wiadomo co jest w treści :)
                      miłego słuchania
                      pzdr
                  • evohf73 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 17.12.04, 02:27
                    dzieki jak szlak jak by co ew prosze o podanie linka sam sobie naciagne
                    byla suuuper:))) evohf@o2.pl dziekuje
          • Gość: myshaque C.D. IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.05.04, 23:49
            pomoc moze odwaga, do spolki z polotem
            Steven Seagal z Kurtem Russelem..

Tak, mam to samo, ale przyznam sie szczerze, ze fajnie mi sie tego sluchalo!
          • edna07 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 05.08.04, 10:47
            Tak! Tak! Tak!

Pomóc może odwaga do spółki z polotem,
            Stiwen Sigal z Kertem Raselem!
          • avarja Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 16.11.04, 14:11
            Prawie na pamięć to znałam :] Całkiem to fajne było...
            W Normadii alianci
            spadają wprost z nieba
            ale jeden z nich wpadł w łapy wroga...
            cos tam coś tam
            dzielna załoga :D
    • Gość: Jolly Roger teraz ja:-) IP: 157.25.156.* 07.03.04, 16:40
      Zdecydowanie Asereje... Dzizes co to byl za szal. Pracowalam w pokoju z dwoma
      panami;-) Zawsze jak lecialo Asereje robilam glosniej. Najlepsze jest to, ze ta
      piosenka przelazla na mojego szefa i kolege z biura...Ja to tylko spiewalam. A
      moj szef? No coz..krawat prawie lecial w kat i zaczynal sie uklad taneczny...Na
      codzien moj byly szef byl bardzo spokojnym, razsadnym mezczyzna, zwykle
      chodzacym w gajerku;-)
      • Gość: mmarioo Re: teraz ja:-) IP: *.acn.pl 07.03.04, 21:23
        Bob budowniczy wszystko spierniczy,
        bob budowniczy głupi jest
        od 2 lat
        • mycha70 Re: teraz ja:-) 24.03.04, 18:32
          Gość portalu: mmarioo napisał(a):

> Bob budowniczy wszystko spierniczy,
          > bob budowniczy głupi jest
          > od 2 lat

A mój ślubny ma inaczej
          Bob Budowniczy wszystkiemu zaradzi
          A jak potrzeba gołej babie wsadzi...
      • asiall Re: teraz ja:-) 04.08.04, 00:17
        heh, Asereje:)))
        Na zajeciach kiedys ukochany Pan Profesor nam wlaczyl. Ja i jeszcze jedna
        dziewczyna spedzalysmy akurat owe lato w Europie i NIEMOGLYSMY SIE OGONIC:))
        reszta tubylcow nie wiedziala o co chodzi hehe;))
    • Gość: PAX Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 08.03.04, 00:22
      Eeee, kochani. Do stop mi nie siegacie

"chalupy welcome to" i tylko ta jedna cholerna linijka przez okraglo - w
      samochodzie ni z gruchy ni z pietruchy, w sklepie, w pracy (zaznaczam, ze nie
      pracuje z zadnym Polakiem), jak usiluje zasnac....
      Niech ktos mnie trzepnie w glowe. Byle co byle by juz nie "Chalupy welcome to"
      • joe_anna Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 08.03.04, 14:25
        hehehehehe, bardzo dobre!!!
        ja z kolei ostatnio dostalam w mailu piosenke z piatku z Pankracym (nie mialam
        pojecia, ze tak dobrze pamietam slowa:), wszystko byloby dobrze, gdyby nie to,
        ze w zeszlym tygdniu trafilam w telewizorze na kawalek "klanu" i akurat pan
        Pankracego lezal na lozu smierci. No i od tej pory ciagle po glowie mi sie
        telepie:
        lapy, lapy, cztery lapy,
        a na lapach pies kudlaty
        kto dogoni psa? kto dogoni psa?
        moze ja? moze ty?? moze jednak jaaa??

pozdrawiam
        • martuha Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 08.03.04, 16:25
          dzisiej przyssalo sie do mnie keine grenzen. kurde, dobrze, ze nie znam
          wszystkich zwrotek w roznych jezykach.
          • Gość: ultra75 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: 207.159.92.* 08.03.04, 16:37
            Dla mnie najbardziej czepialska jest STOKROTKA T. Love. Boze, kiedys chyba
            przez tydzien mi w glowie dudnilo Sto-krot-ka, Sto-krot-ka!
            Nie daj Boze uslysze rano w radiu, a juz mam stokrotkowy dzien przed soba!
            • hellyspring Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 25.03.04, 18:01
              "Kiedyś coś na pewno obiecaaałaś mi
              kiedyś coś na pewno pamiętam jak dziiiś..."

"Poddaję się nie mówię więcej juuż
              poddaję się nie mówię..."

Matka mnie za to kiedyś chciała z domu wywalić, powiedziała że jak jeszcze raz
              zaśpiewam to idę spać na podwórko:D:D:D

A ostatnio miałam nagrany jakiś stary fiilm z polsata i genialna reklama Plusa
              sprzed chyba 2 lat z taką oto piosenką :
              "Przybywamy dzisiaj do was z promocją
              Plus GSM propozycję ma mocną
              Za tą cenę co tu swieci [mieli taką gwiazdę betlejemską z wyświetloną
              ceną]
              Zestaw w doskonałej sieci
              możesz mieć BEZ VATU
              możesz mieć"
              No i jak takie cudo się mogło nie przyczepić???? :)))))))))))
              • pianha Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 31.07.04, 10:12
                Plus GSM ma promocję na święta
                Karta i telefon razem pamiętaj
                Na dodatek dla emocji
                zestaw hands-free tak pomocny
                do auta [bezpieczny!]
                do auta
            • Gość: agnieszka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:12
              o ludzie stokrotka tez za mna lazila!
      • Gość: bzor Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:26
        najlepsza "przyczepianka" jest z serialu "Daleko od szosy". Tam pan Gustaw
        Lutkiewicz przez cały odcinek nucił: DAJ MI NOGĘ, DAJ MI NOGĘ, DAJ MI NOGĘ.
        JA CI NOGI, JA CI NOGI DAĆ NIE MOGĘ! Rewelacja! Już parę lat to za mną chodzi!
      • zieelona Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 04.07.04, 05:00
        Chałupy to i tak jeszcze nic. Ja mam absolutnie takie same jazdy z tekstem:
        "Kiedy byłam, kiedy byłam małym chłopcm hej!"
        Boję się, że mi się kiedy przy ludziach wyrwie. Męża zaraziłam już dawno, tyle
        że w chłopskim wydaniu to się jeszcze da znieść. :-)
    • Gość: Fan Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.class144.petrotel.pl 08.03.04, 16:54
      A może ktoś z forum kojarzy piosenkę o Laurze i Filonie( cytuję fragment ):
      "Nie będę ja się dokładnie myła
      lecz dezodorant użyję.
      Psiknę tu i tam
      bym świeża była
      a golf mi szyję zakryje."
      Bardzo proszę o namiary . Chodzi mi o cały tekst lub mp3.
      DZIENKI - POZDROVKI
    • Gość: nati Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 08.03.04, 17:01
      o to do mnie sie przyczepiła piosenka "Tę pszczółkę którą tu widzicie zowią
      mają.. wszyscy maje znają......" to troche chore mi sie wydaje, często się
      łapię na ulicy na tym że se ide i śpiewam o Maji i Guciu, sie przykleiła
      piosenka i sie odkleić niechce.
    • kamaoka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 08.03.04, 20:31
      a mi kiedys przez caly upiorny tydzien chodzila po glwoie piosenka z radiowej
      reklamy jakiegos ziolowego specyfiku na potencje:) z zen-szenia czy co, nie
      powiem bo boje sie sobie przypominac slowa:> ale wiecie jakie to bylo chore?
      chodzilam i spiewalam o leku na meska potencje!!! (w radio Zet byl cos on na
      owczas intensywnie reklamowany)
      a najgorsze jest to gdy po glowie chodzi non stop piosenka znana, ale ktorej
      aktualnie pamiata sie tylko jeden wers... to wkurwia jak nic... nie zasne
      dopoki sobie nie przypomne co bylo dalej:)
      • Gość: nikita Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 00:11
        to nic: w necie krąży taka piosenka pana bodajże carringtona o wdzięcznym
        tytule "Dear penis" :
        Dear penis I don't think I like you any more
        You used to watch me shave
        Now you do stare at the floor
        Ohhh dear penis I don't like you any more...itd.

melodyjka wpada w ucho, a mój facet, który pokazał mi to badziewie, co rusz
        zwijał się ze śmiechu, bo przez dwa tygodnie ni z tego ni z owego potrafiłam
        się wydrzeć na cały głos : Deaaaaaaaar peeeeenis!!!!!
        makabra!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: saiss Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 09.03.04, 16:08
      Z reklamowych:
      "Jogobella, Jogobella,
      To (tralalalala)* swiezego owocu
      Jogobella Jogobella
      Wez sobie te owocowa rozkosz..."
      * nie pamietam tekstu, melodyjka sie ciagnie glownie...

Oraz
      "Farafara, farafaradośc i beztroska
      Cos wzielo nie - mieszanka krakowska!"
      Poza tym "7 sekund" Varius Manx ( "TO NIE SEKUNDA, KILKA SEKUND BY ZGINAC"
      bodajze)
      • tanina Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 09.03.04, 17:56
        do łezki łezka
        aż będę niebieska
        wściekłym kolorem blue...

brrr!!!!!
      • Gość: Bart Jogobella - rety, zupełnie jak u mnie! /nt/ IP: *.tpnets.com 24.05.04, 00:59
    • Gość: Sand Dres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 19:08
      Nieopatrznie włączyłam rano telewizor, a tam piosenka "Ders" z
      refrenem: "Jaaaaa nosze dreees, dreees fajny jeeest". Jak sie od tego
      uwolnic????
      • Gość: Asia Re: Dres IP: *.upc-g.chello.nl 09.03.04, 20:46
        Dzisiaj rano w tv uslyszalam holenderska piosenke o krasnoludkach. Tutaj bardzo
        znana i starsznie durnowata. Caly dzien spiewam. DObrze, ze jeszcze nie tancze,
        bo do tego jest specjalny taniec :)
        Wlasciwie to codziennie mam inna :) wczoraj spiewalam wers 'w parku pod
        kasztanem, siadzie pani z panem"":)
        Taka juz chyba natura czlowieka ze sie zawsze cos przyczepi heh
        • miflecet Maxi Cas 09.03.04, 23:07
          "W Ciechocinku, tam gdzie Dom Zdrojowy
          Maxi Cas rusza na łowy.
          Na deptaku czai się na panie,
          każda szansę tu dostanie.
          Taki ze mnie Maxi Caaaaaas."

Przez jakiś tydzień w kółko katowalam tym kawałkiem kolegów z pracy - aż dziw,
          że mnie nie utłukli!!
        • Gość: www.sejm.gov.pl Dres IP: 80.51.247.* 10.03.04, 00:02
          Kiedyś głównie pieśni masowe z "Internacjonałem" na czele ;)
          Ostatnio - DRES (Big-Cyc), FACET TO ŚWINIA (ten sam Cyc), BAŚKA (Wilki).
          no i jeszcze bezsensowne urywki textów Bachleda Curuś, Synuś, Wujek, Ciotka...
          • Gość: fila Re: IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 00:17
            jak rano włączę nieopatrznie leszczyńskie radio elkę to gwarantowane że będę
            drzeć się pół dnia: BETONIAAAAAAAAARNIAAAAAAAAAAA ŚMIGIEL!
      • Gość: agnieszka Re: Dres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:15
        a mnie sie kiedys czepilo "zaloz gume na instrument..."
    • ninja.alfa Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 21.03.04, 23:17
      "Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia, czarujący, ujmujący....." - hit
      serialu "Alternatywy 4" :)
      A drugi głupi rzep to:
      "If you wanna be my lover, you gotta first be my friend
      making love forever......." oczywiście Spice Girls "Wannabe" - był taki
      niechlubny etap w moim zyciu. Gdybym była facetem na bank nuciłabym to sobie do
      golenia :)
      • Gość: Wieprzowina <<Wannabe>> other version ;) IP: 80.51.247.* 22.03.04, 00:47
        W LO okresowo lewicowałem. Ponieważ anglijskawo nie znaju, a <<Wannabe>> to był
        hicior, doczepiłem sobie słowa:
        "Kwaśniewski my lover, Oleksy my friend, Cimoszko forever, Miller SLD!"
        hahahahahahahahah;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • kontrowers Die Fahne hoch! 22.03.04, 00:35
      mi niestety to właśnie chodzi po głowie często: "Die Fahne hoch, die Reihen
      fest geschlossen, SA marschiert mit ruhig festen Schritt! Kameraden die
      Rotfront und Reaktion erschossen, marschiern im Geist in unser Reihen mit". i
      drugiej zwrotki tylko 2 linijki "Die Strasse frei fuer braunen Batalionen, die
      STrasse frei fur Sturmabteilungsmann - dalej zapomniałem. Zanzaczam że nie
      jestem nazistą, może coś mi sie we łbie pieprzy że ta melodia mi ciągle po
      głowie łazi, ale jak sobie podspiewuję to mimo woli przyspieszam i ide rownym
      krokiem. Gupio mi z tego powodu zeby ktos nie uslszal i ni epomslal ze jestem
      nazi faszystowskim smieciem do zrobiż zeby to k-stwo sie odpie-iło ode mnie?
      • Gość: kts Re: Die Fahne hoch! IP: *.cigna / 217.96.11.* 16.07.04, 12:54
        spróbuj ein heller und ein batzen
      • Gość: kuba Re: Die Fahne hoch! IP: *.brama.prenet.pl 10.11.05, 20:39
        ja tam to śpiewam i lubie te piosenki pod warunkiem, że nie ma w nich słowa "fuhrer", a jak jest to zmieniam na Kapitän. znam na pamięć 20 piosenek, śpiewan wszędzie i nikt nie mówi "nazistowska świnia".
        przecież to tylko piosenki, nie?
        co co kontrowersa - przyzwyczaj się!!!
        u mnie w szkole wszyscy się przyzwyczaili, że śpiewam piosenki o podnisołym charakterze, śpiewane przez SS, Wehrmachtowców, SA i Kriegsmarine.
        przecież to nie przestępstwo!!!!!!!!!!!!!!!!

• b00g13 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 22.03.04, 01:23
      www.fun.from.hell.pl/2004-02-20/pankracy.mp3
      z pozd dla zamka :)
    • Gość: okokamery Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:01
      Męczy mnie dziś -"tyle słońca w całym mieście". Niby nic głupiego, ale od rana
      lwje deszcz i jest zimno. :((
    • Gość: lol Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:58
      Mam juz dośc "wiosny" kabaretu OTTO
    • mycha70 Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 24.03.04, 18:35
      A od tygodnia za mną chodzi "i raz i dwa i raz i dwa jak światem świat kot
      drażnił psa" i tak w kółko. Budzę się w nocy, a po głowie tłucze się ciąg
      dalszy "kot co ze mną jest w przyjaźni, kot co nigdy mnie nie drażni, ani w
      piątek ani w świątek to nie kot jest a wyjątek"
      Mam już dość
    • Gość: Anka Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 12:12
      noo.. ja wyjechałam z czterema dwudziestoparoletnimi facetami i czym mnie
      przywitali w samochodzie gdy startowaliśmy?? Natalka i "co powie tata" a jaki
      ubaw przy tym.. od tamtej pory czasem sobie podśpiewuję "czy można pokochać
      ślimaka? czy morze być może bez dna? czy każda królewna ma pałac? i czy on jest
      ze szkłaaa..." :-))) pozdro dla wszystkich zakręconych :P
    • Gość: Ethlinn Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.03.04, 18:46
      Piosenka od której się nie mogę uwolnić już od kilku lat to przede wszystkim
      fragment "Pamiętasz, była jesień,
      Pokój numer osiem, korytarza mrok.
      Już nigdy nie zapomnę hoteliku "Pod różami",
      Choć już minął rok" tratatata...
    • Gość: Lula Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: 62.29.248.* 26.03.04, 10:18
      A co Wy na:
      Jak dobrze byc barankiem
      i wstawac sobie rankiem,
      i biegac na polanke,
      i spiewac sobie tak:
      be be be, kopytka niosa mnie,
      be be be, kopytka niosa mnie.

How good to be baranek
      and wake up sobie ranek,
      and running to polanek,
      and singing just like that:
      be be be, kopytka taking me,
      be be be, kopytka taking me.

So gut zu sein baranek
      aufsteigen sobie ranek.
      und gehen aus polanek,
      und singen so wie als:
      bich bich bich, kopytka tragen mich,
      bich bich bich, kopytka tragen mich.

Wczoraj zaczęła to podśpiewywać jedna z koleżanek w pracy, po godzinie
      śpiewaliśmy wszyscy, ubaw po pachy....
      Ale spiewałam także w domu i dziś rano w drodze do pracy ..... No nie wiem jak
      to się skończy ;-)
      • e_katt Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... 15.11.04, 00:09
        na fali barankologii:

ten mały nasz baranek
        wszyściutko ma wełniane
        lulilaj, lulilaj, lulilaj x2

wełniane ma trzewiczki,
        wełniane rękawiczki
        lullilaj..

itede

kiedyś też mnie meczyło
    • Gość: jatoja Re: głupie piosenki, które się przyczepią.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 01:09
      reklama atlasu "idzie polak borem, lasem....." oni mnie wpedza w jakas chorobe
      bo normalnie moje sie tv wlaczyc, jak mam przyjemosc trawic na ta reklame to
      mam 3 dni z glowy:(( cholera a teraz sama sobie przypomnialam.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka