Gość: ruby IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 15:46 uwielbiam wsiadac ostatnimi drzwiami do autobusu i czytac wlepki ;)) to swietny sposob na poprawienie sobie humoru! co wy na to? pamietacie jakis super hasla wlepkowe? pozdr. ruby :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fonseca Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.crowley.pl 07.03.04, 15:50 jadę sobie w zatłoczonym autobusie, stoję przy drzwiach, na zakręcie zarzuciło, zostałem przyciśnięty do drzwi, a tam vlepka, było napisane: "Nie ma lekko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 15:52 mnie swojego czasu powalily "autobusowe nekrologi" gdzie zegnano odwolane linie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: vlepki autobusowe ;)) 07.03.04, 15:58 Pamiętam vlepkę z szympansicą z napisem "To nie ja byłam Ewą" Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: vlepki autobusowe ;)) 07.03.04, 15:59 Jest jeszcze, niestety, osobny nurt, którego może nie powinnam nazywać 'vlepkami', ale w sumie są wlepiane w autobusach i tramwajach. Są to pisane markerem i wyraźnie trzęsącą się /starczą?/ ręką teksty w stylu "PO=Żydy", kto widział, wie o co chodzi, szkoda miejsca na cytaty. Smutne... I są jeszcze vlepki kibolskie - Polonia na szubienicy, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 16:00 tak..wiem o co chodzi..no ale sa ludzie i taborety..nic sie na to nie poradzi. jednak wiekszosc vlepek jest super smieszna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: vlepki autobusowe ;)) 07.03.04, 16:16 zgoda :) przy ASP w Wwie są szyby wyklejone vlepkami - lubię sobie tam humor popoprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-kotka markerem po siedzeniu 08.03.04, 13:58 "masz ambicję pierdol policje" to przeczytalam ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramwaj nr4 Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 23:17 "Kraków - Wrocławiem Małopolski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.03.04, 23:18 cwicz wymowe: czeska szyszka w kształcie czaszki Radykalna incjatywa przeciwko radykalnej inicjatywie Alkochol pity z umiarem nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach jogoBOLS - wasz jogurt tego nie potrafi (i elegacka butelka wodki z etykieta jogobeli, oraz dwa pijaczki na ławce) Odpowiedz Link Zgłoś
teschiner Re: vlepki pociagowa 08.03.04, 00:04 znacie: "po sygnale odjazdu wsiadanie zabronione" ktos wydrapal czesc literek i zostalo: "po sygnale wsiada bronio" T. Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: vlepki pociagowa 09.03.04, 12:29 ja widziałam taki sam napis wydrapany, po wydrapaniu jego treść brzmiała: "po sygnale danie broni" ;) ale "wsiada bronio" chyba mi się bardziej podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 09:23 rewelacja ;) szczegolnie jogoBOLS :D Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-kotka Re: vlepki autobusowe ;)) 08.03.04, 14:01 ja od roku uzywam tekstu z jakiejs vlepki : "Dzis nie ma promocji bo dzis niedziela". Bardzo mi sie podoba i uzywam kiedy tylko moge. Odpowiedz Link Zgłoś
xkropka Re: vlepki autobusowe ;)) 08.03.04, 14:32 Słynne już i wielokrotnie cytowane hasło "Kobiety do garów" do rysunku jednostki płci żeńskiej przy perkusji :) Swego czasu mnóstwo było vlepek edukacyjnych - z datami wydarzeń historycznych. No i widziałam jeszcze jedno hasło (w okolocach ASP, stąd mi się skojarzyło), ale to już był szablon malowany sprayem na murze - "Arbeit macht Daewoo". Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys_zielony Re: vlepki autobusowe ;)) 08.03.04, 16:04 A mnie swego czasu strasznie rozbawiła vlepka na takiej klapce nad drzwiami, pod którą jest (chyba) hamulec bezpieczeństwa: "UWAGA!Klapka otwiera się do środka!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 20:16 ooo..a hoopa do kloopa pamietacie??? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 80.51.247.* 10.03.04, 03:12 kiedyś widziałem vlepkę z napisem: "Gajos? Nie - Pedros" i rysunkiem dwóch postaci, z których jedna dotykała drugą penisem (ta druga nie miała penisa). Poza tym sporo o tematyce widzewskiej, np.: "Byliśmy, Jesteśmy, Będziemy - WIDZEW"; Widzewskie Vlepki (i logo volkswagena); "WIDZEW - PROBABLY THE BEST FOOTBALL CLUB IN THE WORLD" itd. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 81.15.170.* 10.03.04, 09:22 Ja pamiętam taką: na vlepce narysowany facecik w ciemnych okularach i z białą laską, a obok napis: "Kierowca jest członkiem Polskiego Związku Niewidomych" Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: vlepki autobusowe ;)) 10.03.04, 13:05 Mój absolutny hit: "Pamiątki i inne gadżety są do nabycia u kierowcy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 217.11.133.* 10.03.04, 13:06 Pamiętam kilka: - Jedz robaki!!! - Kaszana forever - Zrywanie vlepek surowo wzbronione - Antychryst będzie artyst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 16:28 "mistrzostwa polski w jezdzie figurowej na gape zaprasza canar +" "tpsa to ludzka rzecz okradac" Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: vlepki autobusowe ;)) 10.03.04, 19:38 "Czapka niewidka - i kanary z głowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.04, 00:20 "Nie płacz, kiedy odjadę - AUTOBUS" "Z autobusami nigdy nic nie wiadomo (i podpis): Kubuś Puchatek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.stanislawow.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 08:44 Mnie swego czasu rozwaliła vlepka udająca oficjalny komunikat MZK w Warszawie- "Owsiki dekoncentrują- sprawdź, czy kierowca był odrobaczany":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuala_lumpur Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.dip.pu.ru / *.srv.pu.ru 11.03.04, 09:02 Mam wrazenie, ze, niestety, zloty wiek wlepek w Polsce sie skonczyl... Ale co sie naogladalismy to nasze :) - Autobus bez hologramu jest niewazny! - [Na obrazku autobus z dwoma dziurami w szybach, mniejsza i wieksza] Napis: "Byly sobie dwa kanary. jeden duzy drugi maly." - [Na obrazku autobus 44] "A jego imie czterdziesci i cztery." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 11.03.04, 09:12 boskie! ;) tez to pamietam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 11.03.04, 09:55 napis nad drzwiami autobusu w części lekko zmodyfikowany przez wlepkę "Po sygnale zostaw wiadomość ".Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.03.04, 11:37 " czym jedzie kanar? czosnkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 11.03.04, 13:36 hahahahahahahahha :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 157.25.31.* 11.03.04, 16:09 podczas ogromnej kampanii popierającej wejście do UE zaobserwowałam w autobusach taką: " Tak, jestem Pejczykiem ", obok narysowany pejczyk i zakreślone krzyżykiem "TAK" :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: vlepki autobusowe ;)) 11.03.04, 16:09 Co to sa te vlepki? Jakies naklejki domowej produkcji? PRzykleja sie na koncu autobusu dlatego, zeby kierowca nie zauwazyl niszczenia mienia? Nie kumam, naprawde, Nigdy nie widzialam takiej vlepki i przykro mi z tego povodu. ... Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: vlepki autobusowe ;)) 23.04.04, 08:38 to przykre ze nigdy sie nie spotkalas z vlepkami dobra vlepka nie jest zla i jest raczej pewnego rodzaju sztuka a nie niszczeniem mienia (nie mowie tu o wlepkach kiboli czy napisach makerem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 12.03.04, 10:46 czcionka a la matrix - kanarix has you.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asgird Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 20:25 a ja widzialam odwiedzajac rodzine w b-szczy vlepke z wierszykiem: "chcesz powlepiac jedz do bydzi - tu sie vlepki nikt nie wstydzi" urocze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.acn.waw.pl 14.03.04, 22:07 zaraz watek zniknie,wiec go wyciagam,bo ciagle mam nadzieje,na nowe spostrzezenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 80.51.247.* 15.03.04, 17:20 Idiotyczne wlepki, w dodatku podpisane przez producenta (Stowarzyszenie Młodzi Demokraci - znam z autopsji tę sektę brrrrrrrrrrrr;))))))))))))))) o treści: 1) "Powiedz NIE socjalizmowi" 2) nazwisko "Lepper" w kółku przekreślone na czerwono ale te badziewia wlepiają gdzie się da, nie tylko w autobusach... - chociaż raczej to nie należy do wlepek humorystycznych, raczej takie samo chamstwo jak zasygnalizowane wyżej ("Żydy" czy przekreślanie nazwiska przeciwnika jedynie słusznej opcji) - produkt sfrustrowanych palantów... Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: vlepki autobusowe ;)) 15.03.04, 21:11 > 1) "Powiedz NIE socjalizmowi" co w tym chamskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 80.51.247.* 16.03.04, 01:14 facecja napisała: > > 1) "Powiedz NIE socjalizmowi" > co w tym chamskiego??? w tym nie, ale w tym drugim ;) chciałabyś widzieć swoje nazwisko przekreślone na czerwono? bo ja nie... prosze nie łapać za słowa :) a o tym socjalizmie to miałoby sens 20 lat temu, teraz po prostu bez sensu, jaki tu socjalizm?, może jeszcze napiszą "Powiedz NIE feudalizmowi"? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pitolek Re: vlepki autobusowe ;)) 18.04.04, 19:43 Gość portalu: asgird napisał(a): > a ja widzialam odwiedzajac rodzine w b-szczy vlepke z wierszykiem: > "chcesz powlepiac jedz do bydzi - tu sie vlepki nikt nie wstydzi" > > urocze ;) hehe no trochę tego u nas jest w Bydgoszczy ale najbardziej mi się swego czasu podobała vlepa "Ładnie pachniesz, biegałeś?" rehehe idealnie do większości pasażerów autobusów latem :D z innych to np "drogi zrywaczu, skoro tak bardzo nie lubisz vlepek dlaczego zawsze czytasz je zanim zerwiesz" też miłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
howlinwolf Re: vlepki autobusowe ;)) 16.03.04, 10:15 Polecam vlepki Wciaz Wierze w Waski Tor - i od razu stronke z tym zwiazana (www.skitor.prv.pl - czyli jak od pomyslu na vlepke zaczyna sie impreza) i jeszcze vlepki z tekstem: "Czy kierowcy rzeczywiscie wola blonki?" we wszelkich mozliwych wersjach jezykowych - ostatnio powstala wersja po chakasku - daleka Syberia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 81.219.226.* 16.03.04, 12:43 Vlepa w autobusie, na tylnej ściance kabiny kierowcy: "Prowadzącego ubiera VERSACE". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieszku Re: vlepki autobusowe ;)) IP: 5.1.* / 199.67.140.* 16.03.04, 13:52 A PAMIĘTA KTOŚ " IKARUS TO BRZMI TŁUMNIE " POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uvb Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 16.03.04, 16:07 maua biaua owietszka (rysunek owieczki, a pod spodem malymi literkami) skromnie się uśmiecha inne: logo NIKE zamiast napisu Unia (Taranów) just do it Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuala_lumpur Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.dip.pu.ru / *.srv.pu.ru 17.03.04, 14:48 Przypomnialo mi sie jeszcze: -Na obrazku James Bond mierzy z pistoletu w strone patrzacego: "Nawet o tym nie mysl, zrywaczu!" -"Zrywacze robcie co chcecie, wszystkich vlepek i tak nie zerwiecie" -"Na czolg se nalep!" -Po wykurzeniu gazem bojowym Czeczencow z teatru w Moskwie. "Rosyjski gaz w kazdej polskiej kuchni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumo Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.04.04, 12:19 Jedna szklanka to tyle co dwa plasterki. (rysunek szklanki i obok dwa plastry opatrunkowe). Nawiazanie do reklamy plastrowanych serkow topionych. pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: vlepki autobusowe ;)) 17.04.04, 12:57 A ja na przystanku widziałam takie bardzo długie i bardzo podniosłe wypociny o jedynym prawdziwie polskim radiu (no zgadnijcie jakim :P) i jedynej prawdziwej partii prawicowej, broniącej narodu (kto zgadnie dostanie... buzi :P). To nie wyglądało na żart, ale co się przy tym uśmiałam to moje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO SPAM !!! Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 00:17 Podsunęłaś pomysł - możnaby wyprodukować "Radio Maryja - w głowie kołomyja" ;) "Radio Maryja - słuchasz na własne rydzyko" ;) "Radio MaRyja 666 MHz" ;) "Rudy Rudy Rudy Rydz(yk)" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: vlepki autobusowe ;)) 18.04.04, 00:49 Taaa, a na dole dopisek: muzą była KALAMBURKA... Ej, to mi się podoba :-P Odpowiedz Link Zgłoś
remedios_buendia Re: vlepki autobusowe ;)) 18.04.04, 10:37 "zrywanie vlepek i bycie kanarem surowo wzbronione pod karą grzywny" POZDRO SZEJSET :D Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: vlepki autobusowe ;)) 18.04.04, 18:42 ogłoszenie zamienie okres na golenie Odpowiedz Link Zgłoś
ceboolka Re: vlepki autobusowe ;)) 18.04.04, 19:00 Mnie ostatnio rozbroiła vlepka doklejona do napisu nad drzwiami. Wyszlo z tego: Po sygnale zostaw wiadomość ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
biber Re: vlepki autobusowe ;)) 20.04.04, 17:16 Linia 504 (jeździ koło Polibudy) Vlepki "naukowe": 1. Skomplikowany wzór i podpis: "Na ból głowy - przeskok kwantowy" 2. Trupia czaszka ze skrzyżowanymi piszczelami w zębach i napis: "Zmienna X nadgryziona zębem czasu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudykot Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 18:27 Jedz paprykarz-będziesz wielki! (to ze Szczecina :D) Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_tiger Re: vlepki autobusowe ;)) 22.04.04, 14:15 mnie powalila taka: IKARUS dostepny na najlepszych przystankach pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaDa Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:39 a ja dzis widzialam w busie vlepke (stare ale jare) "Bitch albo nie bitch" :)) albo misiaczka przytulajacego sie do sedesu z podpisem "Przygalnij klopka!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 13:41 hehee... Vlepka wielkości całkiem niemałej a na niej... bardzo zgrabna młoda kobieta w obcisłej miniówce...odwrócona tyłem i podpis "naVet Vlepka tyłem jest miła dla Vzroku" Albo zdjęcie jakiegos młodego kolesia i podpis pod spodem "oddam blokersa w dobre ręce" Tramwaj linii 1 na końcu Vklejone zdjęcia kontrolerów biletów i podpis "Następnym razem przyglądaj sie dokładniej ,ptaszki są wszedzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucajew Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.crowley.pl 06.07.04, 22:19 777 - nowy, ulepszony diabeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pseudonim Re: vlepki autobusowe ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 14:08 Andrzej Vlepper Odpowiedz Link Zgłoś