maitresse.d.un.francais 18.07.10, 17:48 Co robimy humorowo w deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Ludzie!!! Pada!!! IP: *.acn.waw.pl 18.07.10, 18:20 A mówiłem! Parada pedałów z piórami w dupach zadziałała! Przywołali deszcz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Ludzie!!! Pada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 18:29 U mnie chłodno już od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Ludzie!!! Pada!!! 18.07.10, 20:03 maitresse.d.un.francais napisała: > Co robimy humorowo w deszcz? Śmiejemy się jak gupki na balkonie, rechoczemy jak rzekotki, pokazujemy sobie palcami co większe rozbryzgi i bąbelki, oddychamy pełną piersią i wieszczymy, jak długo jeszcze popada. PS. Dziękuję panom z piórami i w perukach za deszcz. Mam nadzieję, że Parada będzie częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Ludzie!!! Pada!!! 18.07.10, 22:32 U mnie od razu ludzie powylegali na balkony i do okien, oglądać burzę, jakby pierwszy raz w życiu widzieli :-) No w końcu musieli nacieszyć oczy tym cudownym widokiem. ja popatrywałam zza firanki, bo lubię oglądać błyskawice :-) A i deszcz choć raz był przemiłym wydarzeniem. Szkoda, że od połowy tygodnia znowu wracają upały. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Ludzie!!! Pada!!! 19.07.10, 23:01 A u mnie Wujek Chłodek. Pzdr dla niegadających ze mną :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ludzie!!! Pada!!! 19.07.10, 23:02 frred napisał: > A u mnie Wujek Chłodek. Pzdr dla niegadających ze mną :) Chłe, chłe. Opracuj na pojutrze referat "Seksistowskie aspekty języka w moich wypowiedziach". Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Ludzie!!! Pada!!! 20.07.10, 20:03 ??? od kiedy stwierdzenia prostego faktu, że w 2004 r. moją ówczesną dziewczynę i mnie poniosło i zaczęliśmy się kochać nie bacząc na miejsce, jest seksizmem? czy ja się przepraszam wypowiadam w stylu "ale fokę zerżnąłem"? to by owszem był seksizm, ale takich wypowiedzi u mnie nie uświadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Ludzie!!! Pada!!! 20.07.10, 20:22 W deszcz to może niewiele, ale przed deszczem obowiązkowo myjemy samochód albo okna. Potem sprawdzamy kto dostał większej piany :P Odpowiedz Link Zgłoś