pluskotka 04.09.10, 23:30 Po tym jak obejrzałam Idola, You can dance, cyrk i Domowe przedszkole w jednym, mam wrażenie, że pan z bigosem był niezwykle oryginalny. A jak wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: Mam Talent 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 23:42 Ten tańczący z bigosem? Może być, choć mało oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ryba Re: Mam Talent 3 07.09.10, 09:46 Oglądam jedynie kastingi, potem nic się nie dzieje. Program też mnie już przestaje zaskakiwać. Wiadomo, że w każdym odcinku będzie śpiewające dziecko, tańcząca para zakochanych, para zakochanych tańczących na trapezie, grupa taneczna i kilku dziwaków. Ostatnio za dziwaków robili: pani "aj nicz ju bejbe, mam nadzieję, że nie ZAJDĘ", transformers (swoją drogą suuuper przebranie!!!) i pan od bigosu. Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: Mam Talent 3 07.09.10, 09:55 No to teraz wiem, co zle zrobilem! Odrzucili mnie na kastingu. A ja tylko stalem na glowie na linie rozciagnietej 30 metrow nad podloga studio, i gralem na skrzypcach koncert Wieniawskiego. A jednym uchem slysze - jak jury 1 mowi do jury 2: ...no szejn to to jest - ale Menuhin to to nie jest!! Pozdrawiam srana PS: Ja bigosu nie jem, bo nie kosher! Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: do pana Ryby:Mam Talent 3 07.09.10, 09:59 Ah, cos mi sie przypomnialo: ..Panie Ryba - a pan zyczy pokoj z lazienka? ..No niekoniecznie - ja sie tylko tak nazywam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Mam Talent 3 IP: *.chello.pl 07.09.10, 09:50 Pan z bigosem powinien przejść dalej. Prawdziwy talent. I duże umiejętności, mówił coś o chałwie, mogłobyć pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpirovsky Re: Mam Talent 3 07.09.10, 10:21 Lepsze byłoby coś bardziej polskiego, np. picie wódeczki na czas:) i po wszystkim jeszcze by pewnie zaśpiewał..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Mam Talent 3 07.09.10, 10:36 Jedno jest pewne- wygrałabym ten program w cuglach ponieważ mam prawdziwy talent. Czuję, że jestem najlepsza w Polsce w tej dziedzinie. Ba! Najlepsza na świecie! Po mistrzowsku umiem leniuchować. Zgłosiłabym się nawet na casting ale mi się nie chce. Już nawet wyobraziłam sobie jakby to wyglądało: wchodzę na scenę z poduchą pod jedną pachą, lapkiem pod drugą, potem jeszcze wracam się po pilota do tv, kubek z herbatą, książkę, jakieś czasopismo. Następnie wracam za kulisy po pled bo zapomniałam. Aha i jeszcze jakieś owoce i musowo fistaszki. Potem moszczę się wygodnie i zaczynam relaks, co 30 minut zmieniając nieznacznie pozycję w umoszczeniu. Sukces murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Mam Talent 3 07.09.10, 11:52 Tego jeszcze nie było, weź ich z zaskoczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: Mam Talent 3 07.09.10, 12:01 Widze Dzidzia, ze chcesz mi zrobic konkurencje. Jak mnie Jury odwalilo, to mysle, czym by ich teraz zaskoczyc. Ale zem leniwy, to z tego myslenia malo co wychodzi. I wyglada mi na to, ze z kastingu nici. Konkurencja kolegi kaszpirovskiego – z piciem wodki na czas – super pomysl. Ale I tu nic nie wyjdzie: mam marskosc watroby z przetrenowania. Z drugiej strony – a pies z Jury (nie mylic z Jaro) tancowal! Nie zglosze sie! Niech wiedzo jakiego talenta traco ! Pozdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Mam Talent 3 IP: *.cable.smsnet.pl 07.09.10, 16:40 Oj, tu bym powalczył o podium... ale mi się nie chce, Ty bierz złoto, ja wezmę (wróć, samo ma przyjść) srebro:)) W tego rodzaju programach najlepsi są naturszczycy kompletnie bez talentu, i tylko dla kwiatków eliminacyjnych warto to oglądać. Dalsze etapy to już kaszaniasty taniec z gwiazdami, fuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
hek_sa Re: Mam Talent 3 07.09.10, 17:10 Widać takich utalentowanych ci u nas dostatek ! W tej konkurencji mam duże osiagnięcia. A wogóle to powinna być konkurencja nie w ''mam talencie'' ale wręcz OLIMPIJSKA. Wyobrażcie sobie leniuchowanie na sto metrów, sztafeta, leniuchowanie artystyczne hmmmm... marzenie.Albo takie leniuchowanie drużynowe.PIĘKNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talenciarz Re: Mam Talent 3 IP: *.versanet.de 07.09.10, 20:20 Hallo hek-sa, Idea bardzo przednia. Ale obawiam sie, ze przy konkurencjach druzynowych, szczegolnie w grupach koedukacyjnych - z nudow mozna wpasc na glupie mysli. Choc wtedy tylko krok do kariery w "Big Brother"! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hek_sa Re: Mam Talent 3 08.09.10, 00:02 W tej konkurencji ( koedukacyjnej) głupie myśli to za mało, potrzebne solidne trzęsienie ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
rot_schwarz Re: Mam Talent 3 07.09.10, 20:38 Mi pan z bigosem bardzo się podobał ;) A tak się właśnie zastanawiałam, co by mógł jeść w finale - pomysł z piciem wódki na czas jak najbardziej by się nadał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Mam Talent 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 11:00 Transformers był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechuuu3 Re: Mam Talent 3 09.09.10, 14:23 Wiem że to nie temat on tym co nas wkurza w tym programie, ale muszę to napisać. Otóż niezmiernie wkurzają mnie te wstawki na reakcje jurorów podczas występów i durne zachowania Chylińskiej i Foremniak. Odpowiedz Link Zgłoś
rot_schwarz Re: Mam Talent 3 09.09.10, 18:39 No jak jesteśmy już przy tym temacie, to rzeczywiście niektóre zachowania jury żenujące... Np. przytulanie Foremniak z panem BeeGees'em. Niewyżyta jakaś czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś