Dodaj do ulubionych

Mam Talent 3

04.09.10, 23:30
Po tym jak obejrzałam Idola, You can dance, cyrk i Domowe przedszkole w
jednym, mam wrażenie, że pan z bigosem był niezwykle oryginalny.
A jak wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: Mam Talent 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 23:42
      Ten tańczący z bigosem? Może być, choć mało oryginalny.
    • mr_ryba Re: Mam Talent 3 07.09.10, 09:46
      Oglądam jedynie kastingi, potem nic się nie dzieje.
      Program też mnie już przestaje zaskakiwać. Wiadomo, że w każdym odcinku będzie śpiewające dziecko, tańcząca para zakochanych, para zakochanych tańczących na trapezie, grupa taneczna i kilku dziwaków.
      Ostatnio za dziwaków robili: pani "aj nicz ju bejbe, mam nadzieję, że nie ZAJDĘ", transformers (swoją drogą suuuper przebranie!!!) i pan od bigosu.
      • bokertov1947 Re: Mam Talent 3 07.09.10, 09:55
        No to teraz wiem, co zle zrobilem! Odrzucili mnie na kastingu. A ja tylko stalem na glowie na linie rozciagnietej 30 metrow nad podloga studio, i gralem na skrzypcach koncert Wieniawskiego.
        A jednym uchem slysze - jak jury 1 mowi do jury 2: ...no szejn to to jest - ale Menuhin to to nie jest!!
        Pozdrawiam srana
        PS: Ja bigosu nie jem, bo nie kosher!
        • bokertov1947 Re: do pana Ryby:Mam Talent 3 07.09.10, 09:59
          Ah, cos mi sie przypomnialo:
          ..Panie Ryba - a pan zyczy pokoj z lazienka?
          ..No niekoniecznie - ja sie tylko tak nazywam!
    • Gość: Azorek Re: Mam Talent 3 IP: *.chello.pl 07.09.10, 09:50
      Pan z bigosem powinien przejść dalej. Prawdziwy talent. I duże umiejętności, mówił coś o chałwie, mogłobyć pięknie...
      • kaszpirovsky Re: Mam Talent 3 07.09.10, 10:21
        Lepsze byłoby coś bardziej polskiego, np. picie wódeczki na czas:) i po wszystkim jeszcze by pewnie zaśpiewał.....
        • dzidzia_bojowa Re: Mam Talent 3 07.09.10, 10:36
          Jedno jest pewne- wygrałabym ten program w cuglach ponieważ mam prawdziwy talent. Czuję, że jestem najlepsza w Polsce w tej dziedzinie. Ba! Najlepsza na świecie! Po mistrzowsku umiem leniuchować. Zgłosiłabym się nawet na casting ale mi się nie chce. Już nawet wyobraziłam sobie jakby to wyglądało: wchodzę na scenę z poduchą pod jedną pachą, lapkiem pod drugą, potem jeszcze wracam się po pilota do tv, kubek z herbatą, książkę, jakieś czasopismo. Następnie wracam za kulisy po pled bo zapomniałam. Aha i jeszcze jakieś owoce i musowo fistaszki. Potem moszczę się wygodnie i zaczynam relaks, co 30 minut zmieniając nieznacznie pozycję w umoszczeniu. Sukces murowany.
          • pluskotka Re: Mam Talent 3 07.09.10, 11:52
            Tego jeszcze nie było, weź ich z zaskoczenia. :)
          • bokertov1947 Re: Mam Talent 3 07.09.10, 12:01
            Widze Dzidzia, ze chcesz mi zrobic konkurencje.
            Jak mnie Jury odwalilo, to mysle, czym by ich teraz zaskoczyc. Ale zem leniwy, to z tego myslenia malo co wychodzi. I wyglada mi na to, ze z kastingu nici.
            Konkurencja kolegi kaszpirovskiego – z piciem wodki na czas – super pomysl. Ale I tu nic nie wyjdzie: mam marskosc watroby z przetrenowania.
            Z drugiej strony – a pies z Jury (nie mylic z Jaro) tancowal! Nie zglosze sie! Niech wiedzo jakiego talenta traco !
            Pozdrowko!
          • Gość: ;) Re: Mam Talent 3 IP: *.cable.smsnet.pl 07.09.10, 16:40
            Oj, tu bym powalczył o podium... ale mi się nie chce, Ty bierz złoto, ja wezmę (wróć, samo ma przyjść) srebro:))

W tego rodzaju programach najlepsi są naturszczycy kompletnie bez talentu, i tylko dla kwiatków eliminacyjnych warto to oglądać. Dalsze etapy to już kaszaniasty taniec z gwiazdami, fuuuj!
            • hek_sa Re: Mam Talent 3 07.09.10, 17:10
              Widać takich utalentowanych ci u nas dostatek ! W tej konkurencji mam duże osiagnięcia.
              A wogóle to powinna być konkurencja nie w ''mam talencie'' ale wręcz OLIMPIJSKA.
              Wyobrażcie sobie leniuchowanie na sto metrów, sztafeta, leniuchowanie artystyczne hmmmm...
              marzenie.Albo takie leniuchowanie drużynowe.PIĘKNE!!!
              • Gość: Talenciarz Re: Mam Talent 3 IP: *.versanet.de 07.09.10, 20:20
                Hallo hek-sa,
                Idea bardzo przednia. Ale obawiam sie, ze przy konkurencjach druzynowych, szczegolnie w grupach koedukacyjnych - z nudow mozna wpasc na glupie mysli. Choc wtedy tylko krok do kariery w "Big Brother"!
                Pozdrawiam!
                • hek_sa Re: Mam Talent 3 08.09.10, 00:02
                  W tej konkurencji ( koedukacyjnej) głupie myśli to za mało, potrzebne solidne trzęsienie ziemi.
    • rot_schwarz Re: Mam Talent 3 07.09.10, 20:38
      Mi pan z bigosem bardzo się podobał ;) A tak się właśnie zastanawiałam, co by mógł jeść w finale - pomysł z piciem wódki na czas jak najbardziej by się nadał :)
    • Gość: x Re: Mam Talent 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 11:00
      Transformers był świetny.
      • grzechuuu3 Re: Mam Talent 3 09.09.10, 14:23
        Wiem że to nie temat on tym co nas wkurza w tym programie, ale muszę to napisać. Otóż niezmiernie wkurzają mnie te wstawki na reakcje jurorów podczas występów i durne zachowania Chylińskiej i Foremniak.
        • rot_schwarz Re: Mam Talent 3 09.09.10, 18:39
          No jak jesteśmy już przy tym temacie, to rzeczywiście niektóre zachowania jury żenujące... Np. przytulanie Foremniak z panem BeeGees'em. Niewyżyta jakaś czy co???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka