Dodaj do ulubionych

Próbuję się podjudzić

17.01.11, 18:46
dzisiaj widziałam taką jedną
www.youtube.com/watch?v=1sJrykw6UxA
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: Próbuję się podjudzić IP: *.cable.smsnet.pl 17.01.11, 18:50
      Podjudzasz? Tańczę ja tańczę na łonce, przeca łonka to słońce - aj waj ;D
      • mnop2 Re: Próbuję się podjudzić 17.01.11, 18:59
        co ci łąki łan da
        www.youtube.com/watch?v=LitKLGEhAy4&feature=related

evrybody dens nał aj waj
        • Gość: ;) Re: Próbuję się podjudzić IP: *.cable.smsnet.pl 17.01.11, 19:05
          Z koncika muzicznego forum Romana :) Oki, rycia bani Ci oszczędzę dziś ;>
          • drzejms-buond Re: Próbuję się podjudzić 18.01.11, 13:08
            a ja oglądam ostatnio w chwili wolnej tego pana
            nie pytajcie czemu...
            nie wiem

www.youtube.com/user/wheezywaiter
            • drzejms-buond Re: Próbuję się podjudzić 18.01.11, 13:17
              ale stosownie do haiku
              podjudzam tym

www.youtube.com/watch?v=4i3XRiMoPlo&feature=related
              • mnop2 Re: Próbuję się podjudzić 18.01.11, 15:28
                dziury Bądowi ceruję JA i tylko JA, no

tamtego oglądasz, bo podobny do Seana Connery

mnie jednak zastanawia jak oni zmusili Sójkę do biegania :D

a dzisiaj dziewczyny takie jak ja śpiewają tak jak ony: www.youtube.com/watch?v=xaOQEGpbujM&feature=related

• Gość: ;) Re: Próbuję się podjudzić IP: *.cable.smsnet.pl 18.01.11, 15:45
                  Chyba jestem na dobrej drodze by się do Szona upodobnić, ale nie tego z Bonda tylko Wilhelma z Baskerville..
                  • mnop2 Re: Próbuję się podjudzić 18.01.11, 23:02
                    a co trzeba spątkać na drodze, żeby się upodobnić do Szona w sukięce? Nie bądź egoistom, ja też się chcę upadabnić.
                    • Gość: ;) Re: Próbuję się podjudzić IP: *.cable.smsnet.pl 19.01.11, 14:56
                      No nie, Mnopció, nie naszam sukien, zostaw sobie te włosy na gowie, to symbol płodności jest. A, i brody nie zapuszczaj.
                      • mnop2 Re: Próbuję się podjudzić 20.01.11, 21:35
                        to sobie chociaż wąsa na pocieszenie ostawię.. :I

;)
                        • Gość: ;) Re: Próbuję się podjudzić IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.11, 21:49
                          Ajłontubrekfri ja lubił, ale nie aż tak :D
                          • mnop2 Re: Próbuję się podjudzić 20.01.11, 21:52
                            ojtam, a amiszki to mają pełen zestaw owłosienia na twarzy, i broda i wąsy i bukiety :DDD z uszu i zyją i się rozmnażajo.
                            • Gość: ;) Re: Próbuję się podjudzić IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.11, 21:55
                              Widzita kochana, bo łony jeszczem w siedemnastym wieku siedzom i wyńść z czasoprzeszczeni nie mogo!
                              • mnop2 Re: Próbuję się podjudzić 20.01.11, 22:01
                                propo amisza, to przypomniała mi się ta zajefajna komedia :DD
                                www.youtube.com/watch?v=zFp9usiH1Xs&feature=related
                                • mnop2 Re: Próbuję się podjudzić 20.01.11, 22:07
                                  www.youtube.com/watch?v=JnOkIGb4tX0&feature=related
                                  • drzejms-buond Re: Próbuję się podjudzić 21.01.11, 09:57
                                    a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!

;-[

na szczęscie u nasz we wiosce som same krowy!
                                    • Gość: ;) Re: Próbuję się podjudzić IP: *.cable.smsnet.pl 21.01.11, 15:30
                                      No nie mów, że krowy do byka nie prawadzałeś? Nawet ja to robiłem, choć nie miałem takiej samej przyjemności. Ze miasta jezdem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka