drzejms-buond 19.01.11, 12:02 PĄPĄN do BĄBOLADY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tym_samym Re: jak się ma... 19.01.11, 12:51 Jak dla mnie jestes czasami kalka, nieprawdaz? Ona ci to wyjasni, te roznice. pompon i bombolada marmolada, czekolada, mucha nie siada, a komar siada, siaba daba baba dobra tu jest rada byl jakis smok pomka, pomka? jakis xsawery, pamiec mie zawodzi juz do cholery, dada, dada, dada Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak się ma... 19.01.11, 13:06 z przyjemnoscia. niech tylko tym_ wyjasni mnie -co to jest podomka, zanim skroce wielbladowi meki na wlasciwa sciezke. pd.s do dada dobry jest mirrorowy rym pada. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: jak się ma... 19.01.11, 13:04 drzejms-buond napisał: > PĄPĄN do BĄBOLADY? Ma się tak samo jak BĄBKA do BĄBONIERKI:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jak się ma... IP: *.cable.smsnet.pl 19.01.11, 14:48 Jak kapturek do kondominium ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: jak się ma... 20.01.11, 09:56 Gość portalu: ;) napisał(a): > Jak kapturek do kondominium ;D :-D)) ja wiedziałem ze mogę na was liczyć! ale jadnakowóżżżż... ja tego siakoś nie czuję, nie czuję... czy to się ma tak jak serce do rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jak się ma... IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.11, 17:40 Brawo Jasiu, bo rozum boi się pustki, lęka przyszłości i pragnie zawłaszczać, a serce odwrotnie. Nie czujesz, bo we gowie szukasz. Tam na ogół nic nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jak się ma... 19.01.11, 14:30 jeszcze się cofnęłam do tyłu, bo zapomniałam dopisać, że mam globusa :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jak się ma... IP: *.cable.smsnet.pl 19.01.11, 15:17 Nie kłam. Złotego globusa dostała Portman, Natalie to Ty?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaumiau Re: jak się ma... IP: *.200.76-86.rev.gaoland.net 19.01.11, 16:17 Tak, jak PĄPON do BĄBĄLADY. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: jak się ma... 19.01.11, 16:29 Pamiętam truskawicę i mrzyngoladę, ale to w czasach kartkowych było i tylko w okolicach Małkini. Odpowiedz Link Zgłoś
tym_samym Re: jak się ma... 19.01.11, 20:59 O marmelad! O szokolad! kel tu degrengolad kalka zalogowana! gdzie ze to slawetne francuskie ipe:) ktore tu wkurzalo mnie i cie? IP: *.range86-173.btcentralplus.com pewnie do Polski przeniosla sie, he,he,he, Jestes kalka namierzona, nosa mam, niech skonam jaki cukiereczek slodki, mniam, bonbon sesi bon glowa w sloiku fiku miku? raczka w nocniku? <PĄPĄN do BĄBOLADY? wuala przyklady jak kalka do kallki i do kalllki juz opadly im woalki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak się ma... 19.01.11, 22:18 Stanislaw, nie koresponduj ze mna w taki sposob. bo sie panny z cmentarza poobrazaja (za moja) candydature ale w domyslnej ( rybiej) osobie. te wszystkie "pod"casty i w ogole pod pisy, podgatki- doprowadzily do takich wlasnie -sytuacji. zawsze u podstaw mojego postepowania lezala tylko prostolinijnosc i naturalnosc . brana za glupote byla powodem drwin i wykluczenia. coz dzielilam tylko los obsmianego Rymopisa jak i innych tzw trolli; niestety alla fine_ dajac dowod istoty polish sens of honour- wykluczajacych. konczac zatem z humorem, wyjasnie nie interesuja mnie: ni osobiste animozje ni partykularne interesy, ni podbijanie watkow przez afirmacje przyjaciol czy tempienie "wrogow"; ni koniunkturalizm " mlodych _atrakcyjnych" jak i starych_ agresywnych.bo zwyczajnie nie interesuje sie tym_czasowoscia polskiej sieci. za to interesuja mnie bardzo prawdziwe podstawy polskiej sieci- zywi ludzie. ludzie, ktorzy dzielac sie z innymi utrzymuja jednolity swiatopoglad. ludzie, ktorzy chca budowac wspolna Rzecz i nie rujnuja sie nawzajemnie. tyle w temacie: that's it - kalka_range of IP. Kajka Odpowiedz Link Zgłoś
tym_samym Re: jak się ma... 20.01.11, 10:00 stachu napisal <O niektórych aspektach pisania limeryków... <Autor: Gość: Stachu IP: *.MAN.atcom.net.pl 27.07.09, 08:56 <Dodaj do ulubionych zarchiwizowany <,,Panna Lusia niejedno ma imię, ,lecz jest trudno ją chwycić za wymię. Taka dziwna to rasa, że posiada kutasa. Pod imieniem tym tylko tu "rymię". MAT, Mat, mat, mat+, Zdzisio, Boccaccio, Wróg publiczny nr 1, Stachu, Nowicjusz, Grzegorz Rymopis(czasami)... jak sie ma...PĄPĄN do BĄBOLADY? tak sie ma Stanislaw do Rymopisa, niezle ziolko! Jeszcze cos trzeba z archiwum powyciagac by przestal innym uragac czuje , ze w w mrowisko wstawilam draga Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: jak się ma... 20.01.11, 11:44 O! Stacha wykasowano ale Eurytka go wskrzesiła cytując:) Dzięki temu wiemy kto zacz ten Stanisław. Ja nie widziałam, teraz już wiem. Używa staropolskiego słownictwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: jak się ma... IP: *.range81-151.btcentralplus.com 20.01.11, 11:47 oj Stanik, bo znowu bedzie gdy cos napisze. ps zawsze pod spodem kazda z nas( kollezanek )ma. wiele zalezy od dyzurnych; czy bardzo jurny ( na swoim punkcie) oraz od stopnia naszego zidiocenia. pomponiusz ma doswiadczenie w byciu stukana nie wiem tylko czy swiadomosc ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tym_samym Re: jak się ma... 20.01.11, 14:52 Gość: Stachu 02.08.09, 14:41 zarchiwizowany Stachu już parę dni temu podał namiary: mojapoczta10@gmail.com i namiary na wątek (nieuwzględniony przez warianta), który nie wzbudził zainteresowania i po kilku wpisach został zarchiwizowany forum.gazeta.pl/forum/w,384,69432979,69432979,Limeryk_polityczny.html Chyba coś z pocztą w Gazecie lub firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
tym_samym Re: jak się ma... 20.01.11, 15:08 Tyle to crucafix, wyciagnęłam z archiwum x, kto sledzony był i wdłuz i wszerz, oddac to kiedys musi, uwierz. Pąpąn i bąbolada, to tyle co bufon i bufonada. Pewnie etat ma tu, skoro wszystko mu wolnu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pąpon Re: jak się ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 16:56 forum.gazeta.pl/forum/w,66,25477508,25706064,Re_Gdzie_kupic_w_plocku_eleganckie_pantofle_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: jak się ma... 20.01.11, 18:14 [b][b]Wracając do adremu: jak Scorupco do canapci? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jak się ma... 20.01.11, 21:50 wracając do adremu, to nie ma słowa "pąpąn" jest PĄPĄ. Tak i tylko tak. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jak się ma... IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.11, 21:52 Tera mi się przypomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jak się ma... 20.01.11, 21:56 klikłam, a tam: ilu miałeś partnerów seksualnych? B-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jak się ma... IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.11, 22:01 Nie śmiałem zapytać ;P -- Zainstaluj adblocka to nie będzie dylematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jak się ma... 20.01.11, 22:04 zrób mi pąpona, pąpona, pąpona w mózg się to wkręca!!!!!!! a jak się ma pąpą do pąpona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jak się ma... IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.11, 22:08 Mała podpowiedź: męska hydraulika. -- Szpij szłotko, pa, pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: jak się ma... 21.01.11, 09:50 ja przepłaszam uprzejmię ale doznawszy szoku kurturowego, po pieśni o PĄPĄ, ośmielam się zapytać Jak się to robi? Moja wyobraźnia wielką jest ale tego nie widzę...moze ten obraz jest w 3D? Odpowiedz Link Zgłoś
tym_samym Re: jak się ma... 21.01.11, 10:53 Pąpąn? to proste, można wykonać samemu, tu dokładna instrukcja: www.youtube.com/watch?v=1vwQdYEA6GE z bomboladą trudniej, trzeba zatrudnic dziewczyny:) www.youtube.com/watch?v=ZpXfVg6W2oU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: jak się ma... 21.01.11, 09:48 Gość portalu: ;) napisał(a): > Tera mi > się przypomniało... tera to za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: jak się ma... 21.01.11, 12:31 drzejms-buond napisał: Tera mi > > się przypomniało...[/url] > > tera to za późno... Bo tera, to tera je uzywana przez drogowcow do zaterowania dziur na drogach i inszych ulicach. Pozdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jak się ma... 22.01.11, 12:01 bokertov1947 napisał: > > Bo tera, to tera je terajem jest dla żółwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatorska_kobitka Re: jak się ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 14:34 mnop2 napisała: > terajem jest dla żółwia Terajem zraza. Odpowiedz Link Zgłoś