Gość: dyfre Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: 83.168.75.* 22.02.08, 10:07 dlaczego św mikołaj nie może miec dzieci bo ma wory na plecach zakręconą laske i spuszcza sei kominem Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 23.02.08, 14:59 Gość portalu: dyfre napisała(ona musi byc kobieta !): > Dlaczego św. Mikołaj nie może miec dzieci ? -Bo ma wory na plecach, > zakręconą laske i spuszcza sie kominem, he, he ! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.02.08, 14:00 Siedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału. Francuz: - Kupuję butelkę dobrego winka, zapraszam ją wieczorem na piknik nad Sekwanę, rozpalam ją delikatnymi pocałunkami, a do szału doprowadzam ją poprzez miłość francuską. Włoch: - Przygotowuję dla nas wspaniałą kolację z owoców morza otwieram butelkę dobrego winka i kochamy się namiętnie całą noc i to ją doprowadza do szału. Polak: - Wracam z roboty, stara jak zwykle przy garach, biorę ją od tyłu, a do szału doprowadzam ją, jak wycieram potem małego w firankę. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.02.08, 14:39 Pewnego wieczora ojciec słyszy modlitwę synka: - Boże, pobłogosław mamusię, tatusia i babcię. Do widzenia, dziadziu. Uznaje, że to dziwne, ale nie zwraca na to szczególnej uwagi. Następnego dnia dziadek umiera. Jakiś miesiąc później ojciec ponownie słyszy dziwną modlitwę synka: - Boże, pobłogosław mamusię i tatusia. Do widzenia, babciu. Następnego dnia babcia umiera. Ojciec jest nie na żarty przestraszony. Jakieś dwa tygodnie później słyszy pod drzwiami syna: - Boże, pobłogosław mamę. Do widzenia, tatusiu. Ojciec - prawie w stanie przedzawałowym. Następnego dnia idzie do roboty wcześniej, żeby uniknąć ruchu ulicznego. Cały czas jest jednak spięty, rozbity, rozkojarzony, spodziewa się najgorszego. Po pracy idzie wzmocnić się do pubu. Do domu dociera koło północy. Od progu przeprasza żonę: - Kochanie, miałem dzisiaj fatalny dzień... - Miałeś zły dzień? Miałeś zły dzień? Ty?! A co ja mam powiedzieć? Listonosz miał zawał na progu naszych drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 23.02.08, 13:40 Facet przechodząc obok ekskluzywnej restauracji, widzi innego faceta wysiadającego z luksusowego samochodu z piękną kobietą trzymaną za rękę i wielkim ptakiem na tylnym siedzeniu samochodu. Zaintrygowany podchodzi i pyta go: - Panie, a co to za dziwo? Facet mu odpowiada: - Widzi pan, miałem takie zdarzenie, złowiłem złotą rybkę i spełniła ona moje trzy życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 23.02.08, 13:44 Na plaży na basenie mieskim opala się facet. Jest całkiem nagi, tylko na twarzy ma gazetę. Przechodzą obok niego trzy kobiety. Piewsza mówi: - to nie mój mąż! Druga mówi: -zgadza się to nie Twój mąż. Trzecia patrzy zastanawia się i mówi: -to nikt z naszego miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 23.02.08, 13:45 Wchodzi biały facet do sauny i tak siedzi i sobie myśli: "Kurde, jak ja dawno nie paliłem, oj ale bym sobie zajarał bacika". No ale nie ma trawy, więc siedzi dalej, siedzi i znowu myśli: "Boże, jak ja bym sobie zapalił, no chociaż malenką dupkę". No ale nie ma trawy więc siedzi i tak sobie myśli. Po pół godzinie kiedy facet już się nieźle nakręcił do sauny wchodzi murzyn w dredach siada po drugiej stronie i ostentacyjnie wyjmuje 10-cio gramowego wora i zaczyna skręcać. Na to białas się podniecił: "Ja pitolę, ale sobie zapalę, ale sobie zapalę". Podchodzi do murzyna i mówi: -Yo stary! Wiesz jak dawno nie paliłem, chyba z rok, poratuj kolegę w potrzebie daj ściągnąć trochę. Na to murzyn: - Yo, no spoko, ale wiesz... 100 dolców od macha. - Co kurde 100 dolarów? Pogięło cię? - Nie stary to jest taki zajebisty towar, że nawet sobie nie wyobrażasz jakie będziesz miał schizy. Facet sobie myśli "A walić to, mam trochę kasy i muszę sobie zajarać!" Zapłacił więc murzynowi 100 dolców i ściągnął z bata taką chmurę jaką tylko mógł. Siedzi, i nic. - Ej stary, ale żeś mnie zrobił w konia, nic mnie nie wzięło. - Bo to jest taki towar co dopiero po czwartym, piątym razie łapie. Białas wku..ony, ale myśli sobie zapłaciłem mu już 100 dolców nie może się zmarnować. Rzucił więc jeszcze 500 i ściągnął 5 porządnych buchów pod rząd. Usiadł i znowu nic... - Ty fiucie, zapłaciłem ci 600 zielonych za taki szajs. Murzyn zaczął się śmiać, zwinął manatki i zaczął nawiewać. Biały za nim. Murzyn ucieka po korytarzach, biały za nim. Murzyn wsiadł do windy. Biały nie zdążył, wbiega więc po schodach, zjeżdża po poręczy. Zjechał na dół murzyn akurat wysiadł z windy i spie.. na zewnątrz. Wsiadł do taksówki i odjechał. No to biały za nim w drugą i w pościg. Ścigają się tak po całym mieście. Wreszcie murzyn wysiada i wbiega w sam środek centrum handlowego, biały za nim. Goniąc się rozpierdzielili kilka stoisk. Murzyn ucieka pod górę po schodach ruchomych jadących w dół. Biały za nim. Murzyn wbiegł na najwyższe piętro, biały za nim. Murzyn po drabinie na dach, biały za nim. Skaczą po dachach z budynku na budynek, wreszcie zbiegają z któregoś po schodach i gonią się po ulicy. Dobiegają do portu murzyn wskakuje w motorówkę, i w morze, biały dosiada skutera i za nim. Gonią się tak aż zabrakło im benzyny. Wreszcie murzyn skacze do wody i płynie wpław, biały za nim. Dopłynął do brzegu uniknąwszy rekinów i spie.. dalej. Murzyn wpada na lotnisko, biały za nim. Przedarł się przez ochronę i wskoczyl do startującego samolotu. Gonią się po jumbojetcie wreszcie murzyn dorywa spadochron i wyskakuje, biały za nim. Lądują na bazarze murzyn kroi ze stoiska deskorolkę i w długą, biały zabiera rolki i za nim. Gonią się tak, że aż zainteresowała się nimi policja konna. Wreszcie murzyn się wkurzył bo za wolno na tej desce jechał i wyrywa jakiemuś szczylowi rower, biały zabiera drugiemu i za murzynem. Gonią się tak aż wreszcie zgubili policję i wjechali do lasu. Murzyn bardziej wytrzymały pedałuje na rowerze a biały został w tyle i zgubił murzyna. I nagle zachciało mu się sr... Myśli "ale zwalę sobie kloca" i zszedł z drogi za krzak, oparł rower o drzewo, ściągnął gacie, wypiął dupę i sra... Nagle czuje silny uścisk czarnej dłoni na ramieniu i słyszy: - Ej koleś, ale w saunie to się nie sra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 23.02.08, 14:09 Kiedy przychodzi starość? - Gdy w aptece - kiedy prosisz o prezewatywy - sprzedawca pyta: "Zapakować prezent?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 23.02.08, 14:11 Akademik. W pokoju za stołem zastawionym 36 butelkami piwa (kupionymi za ostatnie posiadane pieniądze), siedzi dwóch studentów. Piją bo na jedzenie już nie starczyło. Przy 24 butelce głód zaczyna im doskwierać coraz bardziej. - Czujesz ? - pyta nagle jeden wyraźnie podniecony - gdzieś "robią" grilla. Wyraźnie czuję smażone mięsko. Drugi spogląda na niego mętnym wzrokiem i odpowiada: - Skończ pier***lić głupoty i po prostu zgoń muchę z papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 23.02.08, 14:13 Żona policjanta postanowiła wyjechać do sanatorium do Sopotu. Nasz policjant po 2 tygodniach postanowił odwiedzić żonkę w sanatorium, bo ciężko mu tak bez kobiety. Przyjechał na miejsce i pyta żonę gdzie mogli by się kochać. -Kochanie chodźmy na wydmy bo u mnie w pokoju wspólokatorka ciągle siedzi- odpowiada żona. Dotarli na miejsce i wzięli się solidnie do roboty. Wnet zza krzaków wychyla głowę sopocki policjant i mówi: -No szanowni Państwo bedzie po 200 zl za obrazę morlaności! -Panie niech mnie pan zrozumie ja też jest z firmy i żonę odwiedzam- prosi przyjezdny. A policjant mu na to: -No dobrze, Pan niech idzie, ale tej Pani nie przepuszcze bo ona już tu 7 raz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 23.02.08, 14:15 Stoi krowa nad brzegiem rzeki i pali trawkę. Przymulona, wzrok mętny. Podpływa do niej młody bóbr i pyta: - Ty, krowa - co Ci tak dobrze? Krowa na to: - A, palę sobie trawkę. Bóbr: - A co to jest? Krowa: - Nie wiesz? Aaaa, młody jesteś. Weź tu skręta, zaciągnij się porządnie, zanurkuj sobie, popłyń do swego żeremia, wróć, wypuść dym i zobaczysz, jakie to przyjemne. Jak postanowili, tak zrobili. Boberek zaciągnął się, zanurkował, ale że pierwszy raz, więc od razu pod wodą zaczęło go brać. Wynurzył się więc i położył na brzegu. W tym momencie podpłynął do niego hipopotam i zapytał, co mu tak dobrze. Bóbr opowiedział o krowie, która stoi nad brzegiem i daje pociągnąć trawkę. Hipopotam zanurkował więc, podpłynął do krowy, wynurzył się przed nią i powiedział: - Cześć! Na to krowa, krztusząc się dymem, krzyknęła: - Bóbr! K_rwa!!! Wypuść powietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: 57.66.195.* 27.02.08, 10:52 hop, hop, i jeszcze raz hop. Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 27.02.08, 14:14 Przed bramą nieba staje ksiądz i kierowca autobusu, święty Piotr mówi: - Ty kierowco do nieba, a ty księże do czyśćca. - Ale czemu tak? - pyta ksiądz. - Bo widzisz, jak ty prawiłeś kazania to wszyscy spali, a gdy on prowadził autobus to wszyscy się modlili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatkapopoludniu Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.range81-158.btcentralplus.com 27.02.08, 20:19 Genialne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 27.02.08, 22:12 Jak sie rozpoznaje gatunki niedzwiedzi? Najpierw trzeba znaleźć niedźwiedzia, podejść do niego po cichutku i kopnąć go w jaja, oczywiście z całej siły. Następnie spie..my i teraz: - jeśli spie..my a niedźwiedź nie goni nas to jest to miś pluszowy. - jeśli spie..my na drzewo a niedźwiedź wchodzi za nami to jest to niedźwiedź brunatny. - jeśli spie..my na drzewo a niedźwiedź zaczyna nim trząść tak, że spadamy w jego łapska, to jest to niedźwiedź Grizzly. - jeśli spie..my na drzewo a niedźwiedź wspina się za nami i wpieprza liście to jest to miś koala. - jeśli spie..my i nigdzie nie ma drzew to jest to niedźwiedź polarny... - a jak spie..my, a niedźwiedź zaczyna płakać, to jest to miś Kolargol - największa pi.. wśród niedźwiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 28.02.08, 10:35 Blondynka siedzi w samolocie pierwszej klasy. Podchodzi do niej stewardessa i pyta, czy chce coś do pica. Ta odpowiada: - Poproszę orange juice, może być jabłkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 28.02.08, 10:37 Starszy pan mknie autem przez miasto z prędkością 180km/h. Goni go policja, a stróż prawa krzyczy: - Zwariował pan? Muszę panu teraz zabrać prawo jazdy. Chyba że potrafi się pan jakoś sensownie z tego wytłumaczyć? - Panie władzo, wie pan... Moja żona odeszła. - Taką wymówkę to każdy może podać. - Jeszcze nie skończyłem. Odeszła z policjantem i bałem się, że pan chce mi ją oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 28.02.08, 11:01 Teściowa mieszkała z trzema zięciami. Postanowiła ich sprawdzić. Gdy najstarszy z nich wychodził do pracy wskoczyła do studni i zaczęła się topić. Zięć szybko ją wyratował. Następnego dnia zięć wychodzi do pracy, a tu stoi nowy Opel z kartką za wycieraczką: "Dla najstarszego zięcia za uratowanie życia - Teściowa". Za kilka dni teściowa powtórzyła test ze średnim zięciem. Zięć ją uratował, a na drugi dzień znalazł Tico z kartką za wycieraczką: "Dla średniego zięcia za uratowanie życia - Teściowa". Za kilka dni teściowa powtórzyła test z najmłodszym zięciem. Zięć zobaczył, że topi się i pomyślał: - Pierwszy dostał Opla, drugi Tico, a ja dostanę starego Malucha? A top się cholero! Wraca z pracy a tu stoi nowy Mercedes z kartką za wycieraczką: "Dla najmłodszego zięcia za uratowanie życia - Teść". Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 28.02.08, 21:00 Ojciec chrzestny mafii dowiedzial sie, ze jego ksiegowy dokonal przekretu na 10 milionow dolarow. Ksiegowy jest gluchy. Uwaza sie, ze to zaleta w takim miejscu pracy. Przede wszystkim obowiazki, wszyscy twierdza, ze i tak ten niczego nie uslyszy i nie bedzie zeznawal w sadzie. Kiedy ojciec chrzestny poszedl pogadac z ksiegowym o zaginionych pieniadzach, zabral ze soba adwokata, ktory znal jezyk migowy. Ojciec chrzestny pyta ksiegowego: "Gdzie te 10 milionow dolarow, ktore mi zaiwaniles?" Adwokat, na migi, pyta ksiegowego, gdzie ukryl 10 milionow dolarow. Ksiegowy odpowiada: "Nie wiem, o czym mowicie." Adwokat mowi ojcu chrzestnemu: "Twierdzi, ze nie wie, o czym mowimy." Wtedy ojciec chrzestny wyciagnal pistolet kaliber 9 mm, przylozyl do klejnotow ksiegowego, i mowi: "Spytaj go jeszcze raz!" Adwokat pokazuje na migi: "On cie zabije, jesli mu nie odpowiesz!" Ksiegowy odpowiada: "OK! Wygraliscie! Pieniadze sa w torbie, zakopane za szopa,z tylu domu na podworku mojego kuzyna Andrzeja, na Zoliborzu!" Ojciec chrzestny pyta adwokata: "No, to co powiedzial?" Adwokat odpowiada: "Mowi, ze nie masz jaj, zeby pociagnac za spust." Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 29.02.08, 01:45 Po skończonej spowiedzi kapelan więzienny mówi do skazanego za kradzieże kieszonkowca: - Gdy wyjdziesz na wolność, chciałbym ci pomóc. - Ksiądz nie może mi pomóc. Mój zawód wymaga bardzo dużej wprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 16:36 Przychodzi facet do lekarza - Psy mnie pogryzły! - A szczepione były? - Tak, doopami Odpowiedz Link Zgłoś
malysutek Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 03.03.08, 08:57 Kierowca TIR-a mruczy sobie pod nosem, zmieniając w mroźną noc kolo w naczepie: -A mówiła mi mama: "Ucz sie synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple..." Podchodzi dres do dziewczyny z kwiatkiem w rku: - To dla mnie? - A qrwa dla kogo?! Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 03.03.08, 09:35 Dwóch kierowców tira na trasie bierze autostopowiczkę.Jadą przez las .Tir się "psuje".Jeden kierowca bierze się za naprawianie drugi z panią idzie na spacer.Wracają po pół godzinie. Jadą parę kilometrów ,sytuacja się powtarza. Tym razem z autostopowiczką idzie ten,który naprawiał.Wracają po jakimś czasie i jadą dalej.Wysadzili panią i jeden pyta drugiego:dała ci? nie, a tobie? Też nie. Poparz k...a a tak porządnie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 05.03.08, 11:17 Kierowca zatrzymuje się przy dziewczynie i pyta: - Podwieść cię? - Nie, po dwiście pięćdziesiąt! Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 05.03.08, 11:19 Spotykają się dwie przyjaciółki. - Wiesz, mój Krzysiek jest impotentem. - Nie wiedziałaś tego przed ślubem? - Mówił że ma jakąś nieruchomość, ale myślałam że chodzi o domek nad jeziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta pracujaca Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.abnamro.nl 05.03.08, 14:10 Zima, Alpy, stok. Facet rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie na bombę. Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje, w tumanie śniegu wali w drzewo... Kijki w jedną, narty w drugą, gość rozwalony, zęby wybite, krew z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga górskie powietrze i mówi: - I ch.., i tak lepiej niż w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
fantastisk Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.03.08, 21:06 Pies jest naprawde najlepszym przyjacielem faceta! Jesli w to nie wierzysz zrob nastepujacy eksperyment: Wsadz swego psa i swa zone (dziewczyne) do bagaznika na godzine. A gdy otworzysz bagaznik sprawdz kto sie cieszy na Twoj widok Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 11.03.08, 05:13 Do profesora Miodka zadzwoniła z pytaniem czy może napisać "porachuje". Pan Miodek odpowiada: -Tak może pani ale lepiej napisać "już czas panowie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grenzik Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.chello.pl 11.03.08, 16:20 rzadko to robię, ale ... UP ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 22:01 Co robi J.Kaczyński jak ma ochotę na sex? Odwraca kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
malysutek Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 12.03.08, 09:53 Rozmawiają dwa bobasy w wózkach: - Jesteś zadowolony ze swojej mamy? - W zasadzie tak, chociaż pod górkę trochę zwalnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.limes.com.pl 12.03.08, 11:57 wklejam linka: dowcip super! www.kozaczek.pl/plotka.php?id=7431 Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 13.03.08, 10:11 Idzie baca na halę. Patrzy, a na stoku opala się naga kobieta. Staje i mówi: - A to obraza Pana Boga! Zdjął kapelusz, nakrył jej przyrodzenie i poszedł dalej. Idzie drugi baca, patrzy na kobietę i ze zdumieniem mówi: - Jescem tego nie widzioł, co by tak chłopa wessało! Krówki pasły się na łące, gdy przyszedł do nich zajączek. - Dzień Dobry, Krówki. Czy jest między wami jakiś cwaniaczek ? Krówki pokręciły zgodnie głowami. - No to zrzutka po 5 złoych. Następnego dnia sytuacja się powtarza. Zdenerwowane krówki poszły więc do lisa z prośbą: - Lisku, kochany, zajączek przychodzi i wyłudza od nas pieniądze. Zagraj dla nas cwaniaczka! Następnego dnia zajączek znów przychodzi i pyta: - Czy jest między wami jakiś cwaniaczek ? - Jestem, a bo co? - mówi lis wychodząc zza kamienia. Wtedy z ukrycia wychodzi Niedźwiedź i mówi: - To krówki jak zwykle po 5 zł, a cwaniaczkowi policzymy 20! Przybiega Jasio na stacje benzynową i mówi: -Do pełna karnister poprosze!! Na to sprzedawca odpowiada: -A po co ci to?? -Bo moja szkoła już przygasa!!! Przychodzi baba do lekarza. - Panie doktorze, mojego męża ugryzła pszczoła. - Gdzie? - W tego... no wie pan... - Rozumiem. A czego pani ode mnie oczekuje? - Niech pan da mężowi coś, żeby ból minął, a opuchlizna została Stoją studenci przed sala egzaminacyjną i czekaja na zaproszenie profesora. Wymyślili zabawe kto rzuci indeksem bliżej drzwi gabinetu ten wygrywa. Pierwszy rzut i indeks prześliznął się pod futryną do gabinetu. Mija 5 sekund i indeks wraca, student otwiera a tam 4. Rzuca drugi i po chwili indeks wraca a tam 3.5, rzuca kolejny a tam 3. Został tylko jeden ale myśli: - Co indeks to ocena niżej, jak rzuce a on mi da 2 to lipa, po stypendium. Aaaa ryzyk-fizyk i rzucił. Po chwili otwierają sie drzwi i wychodzi prof. daje indeks studentowi i mówi: - 5 za odwagę.!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudefak Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:39 - Ile rzeczy musi umieć kobieta? - ?? - 70 - ?? - 69 i gotować Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 13.03.08, 11:28 Gość portalu: Yaga napisał(a): > Co robi J.Kaczyński jak ma ochotę na sex? > > > > > > > > > > > > Odwraca kota ogonem. Kurtka, uwazaj... JEGO kot to chyba ON... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 13.03.08, 11:29 Gość portalu: Yaga napisał(a): > Co robi J.Kaczyński jak ma ochotę na sex? > > > > > > > > > > > > Odwraca kota ogonem. Uwazaj, JEGO kot to chyba ON jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: 193.120.72.* 14.03.08, 15:51 Przychodzi królik do apteki. - 200 prezerwatyw proszę! Pani magister wydaje towar i mówi: - E... przepraszam, ale mamy tylko 199 sztuk... Królik się zmarszczył. Spojrzał na Panią magister z wyrzutem i mówi: - No dobra ... biorę ... ale oświadczam, że mi pani z lekka spie..ła wieczór!..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdf Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 12:42 Przychodzi facet do sklepu zoologicznego i mówi do sprzedawcy: - Poproszę tego stepującego żółwia z wystawy. Sprzedawca zdziwiony podchodzi do wystawy i nagle mu się wyrywa: - Kurde, zapomniałem wyłączyć podgrzewacz! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 19.03.08, 21:38 Trzyletnia córka budzi sięo trzeciej w nocy i mówi: -mamusiu, mamusiu opowiedz mi jakąś bajeczkę... -poczekaj zaraz wróci tatuś to opowie nam obu... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 19.03.08, 21:40 Do bram niebios puka duszyczka trzyletniego dziecka. Otwiera św. Piotr. -Oj, biedne dziecko. Zmarło a miało tylko kilka latek. Proszę, masz tu skrzydełka będziesz aniołkiem. Po jakimś czasie św. Piotr znowu otwiera bramę i znów widzi duszyczkę trzyletniego dziecka. -Oj, jakie biedne dziecko. Proszę, masz skrzydełka, będziesz od dzisiaj aniołkiem. Minął jakiś czas i znów do bramy niebieskiej pukanie. Św. Piotr otwiera, a tam stoi duszyczka trzyletniego murzyniątka. Święty popatrzył, podrapał się po głowie, w końcu mówi: -Hm, no dobra. Masz tu skrzydełka. Będziesz nietoperzem. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 19.03.08, 21:43 Facet rozwiazuje krzyzowke. Przychodzi kolega. Pomoc?- pyta. Tak. Dziura u kobiety, 4 litery. Pionowo czy poziomo? Poziomo. Pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 19.03.08, 21:40 Tesciowa powoli umiera. Lezac w lózku rozglada sie za latajaca mucha. Na to ziec: - Niech mama sie nie rozprasza! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 19.03.08, 21:42 Facet rozwiazuje krzyzowke. Przychodzi kolega. -Pomoc?- pyta. -Tak. Dziura u kobiety, 4 litery. -Pionowo czy poziomo? -Poziomo. -Pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_A Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.rzeszow.mm.pl 20.03.08, 08:23 - Co w Polsce grozi za pedofilię? - Przeniesienie do innej parafii... Odpowiedz Link Zgłoś
malysutek Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 20.03.08, 09:42 Wiecie jaka jest różnica między rosyjskim optymistą, pesymistą i realistą? - Optymista, uczy się angielskiego. - Pesymista chińskiego, - Realista siedzi w domu i czyści Kałasznikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 20:33 Oj, pprawliliście mi dzisiaj humor! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 21.03.08, 02:07 Okulista do pacjenta: - Mam dla pana dwie nowiny, dobrą i złą. - Niech pan zacznie od dobrej, doktorze. - Niedługo będzie mógł pan czytać bez okularów. - To wspaniale, panie doktorze, cudownie! A zła? - Ucz się pan Braille’a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winona Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.08, 01:21 Niewidomy podczas sprzątania znalazł starą tarkę. Sprawdza co to jest, przesuwa po niej palcami, przesuwa, przesuwa... Nagle mówi - Kurcze, dawno takich głupot nie czytałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dembolek Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tktelekom.pl 24.03.08, 11:04 Zakochana para idzie przez park ona: moze przytulisz mnie jak Romeo Julie on: yhm? ona: to moze pocałujesz mnie jak Tristan swa Izoldę on: mm czyli jak? ona: jak, jak, jak-srak ku.rwa jak nie wiesz jak-czytałeś coś w ogóle w życiu tępaku je..ny? on: tak, naszą szkapę-pociągniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ioanna.m Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 26.03.08, 17:31 Jedzie blondynka samochodem, nagle zatrzymuje ją policjantka, również blondynka: - Dokumenty proszę. Blondynka daje dokumenty z lusterkiem w środku. - Trzeba było od razu mówić, że pani też z policji, to bym pani nie zatrzymywała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:21 Przed sądem stoi mały krasnoludek oskarżony o gwałt na normalnej , pełnowymiarowej panience. Broni go niedoświadczona młoda pani adwokat, jest to jej pierwsza sprawa w życiu. Chcąc bardzo udowodnić jego niewinność stawia go na poręczy ławy oskarżonych ,ściąga mu gatki do kolan, kładzie te jego brylanciki na swej dłoni i pyta: -Wysoki Sądzie, czy ten oto maleńki krasnoludek mógł dokonać tego ohydnego czynu? -Czy to jest narzędzie gwałtu? Wtedy to krasnoludka przeszedł silny dreszcz , kiwnął palcem na swego obrońcę i gdy ta nachyliła się nad nim ,szepnął cicho jej do ucha: Kochana Pani Mecenas , niech Pani zabierze tą ciepłą rączkę ,bo przegramy sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:57 jest ok , piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 14:42 Ciemna noc. W parkowej alejce do przechodnia podchodzi facet i wyciągając nóż, pyta: - Masz kasę? Tamten wyciąga spod płaszcza siekierę: - Bo co? - Nic, nic. Rozmienić chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryrocznik64 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 30.03.08, 03:24 Maly Jasiu siedzi sobie na lawce w Kosciele i wymachuje Rozancem na kazda strone, i jeszcze cos sobie mamrocze pod nosem.Podchodzi do niego ksiadz i mowi " Jasiu,nie machaj tak Rozancem, na kazdym paciorku tego Rozanca siedzi Aniolek".Ksiadz odszedl,a Jasiu patrzac na Rozaniec mowi:"No to teraz k..wa trzymajcie sie!". Odpowiedz Link Zgłoś
dobryrocznik64 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 30.03.08, 03:35 A najlepszy dowcip tej nocy objawil mi sie 27 minut temu.Mamy godzine do tylu!W spaniu i ze wszystkim tym co blisko spania jest zwiazane:)Niezapomnianych snow zycze wszystkim z tego forum,ja za kilka godzin ide ratowac Ludzkie Zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
malysutek Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 31.03.08, 14:54 Na kąpielisku: - A ty, chłopczyku, czemu się nie kąpiesz? - Bo pływać nie umiem, a siku mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryrocznik64 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 01.04.08, 02:33 To0 nie jest wirtualny dowcip,tylko scena z zycia mojej Corki:Ida przez park dwie piekne kobiety,jedna troche starsza,druga zdecydowanie mlodasza /7 lat/ .Park posiada staw z roslinkami i zwierzatkami stawowymi.Pora roku jest taka,ze zwierzatka to raczej w zgodzie z natura / a nie np.z o.Dyrektorem i cala wierchuszka KK/ sobie zyja.I /przepraszam za wyrazenie/ kaczory paraduja sobie z kaczorzycami.I ta zdecydowanie mlodsza kobieta ,widzac / znowu przepraszam za wyrazenie/ kaczora z kaczorzyca, mowie tej starszej pieknej kobiecie: - sorry - bedzie odnosnik- mloda troche sepleni - :Mama,oni chyba maja sanse! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 01.04.08, 04:51 List blondynki do syna Drogi Janku, piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę . Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie, ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę 'mama'. Gorzej jest z Twoim bratem, Markiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Danusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 01.04.08, 04:54 List blondynki do syna Drogi Janku, piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę . Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie, ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę 'mama'. Gorzej jest z Twoim bratem, Markiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Danusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 01.04.08, 05:08 -Przepraszam - cos sie rojechalo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 01.04.08, 04:49 List blondynki do syna Drogi Janku, piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę . Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie, ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę 'mama'. Gorzej jest z Twoim bratem, Markiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Danusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 14:34 Cytaty z formularzy, jakie wypełniały Angielki zwracając się o zasiłek na dziecko: - Odnośnie tożsamości moich bliźniaków: ojcem pierwszego z nich jest Jim Munson, nie jestem pewna co do drugiego dziecka, ale podejrzewam, że zostało spłodzone tej samej nocy. - Nie jestem pewna co do tożsamości ojca, ponieważ kiedy na imprezie wymiotowałam przez okno, ktoś mnie wziął od tyłu. Mogę dostarczyć listę mężczyzn obecnych na przyjęciu. - Nie znam imienia ojca mojej małej córeczki. Została poczęta na przyjęciu przy 3600 Grand Avenue, gdzie odbyłam stosunek seksualny bez zabezpieczeń. Pamiętam, że było tak cudownie, że odpłynęłam. Jeżeli go znajdziecie, przyślijcie mi jego numer telefonu. Dzięki.. - Nigdy nie uprawiałam seksu z mężczyzną. Własnie oczekuje na list od papieża, że poczęcie mojego syna jest niepokalane i że jest on kolejnym wcieleniem Chrystusa. - Nie znam tożsamości ojca mojej córeczki. Jeździ BMW, które teraz ma dziurę w obiciu drzwi po moim obcasie. Mozecie sprawdzić w okolicznych serwisach BMW, czy ktoś tam ostatnio nie naprawiał takiej usterki. - Nie mogę podać tożsamości ojca mojego dziecka, ponieważ - jak mnie poinformował - miałoby to katastrofalny wpływ na brytyjską gospodarkę. - Nie jestem pewna tożsamości ojca mojego dziecka, bo dla mnie wszyscy żołnierze wyglądają tak samo. - Ojcem dziecka jest Peter Smith. Jeżeli dacie radę się z nim skontaktować, zapytajcie, co zrobił z moimi płytami AC/DC. - Sądząc po dacie narodzin, dziecko zostało poczęte w Disneylandzie. Może to naprawdę królestwo czarów?? I najlepsze na koniec: - Nie jestem pewna co do tożsamości ojca mojego dziecka. W końcu, jeżeli się zje całą puszkę fasoli, nie wie się, która z nich wywołała pierdnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoW Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.aster.pl 02.04.08, 15:18 okulista do pacjenta: -mam dla pana dwie wiadomości dobra i zła. -poproszę ta dobra , mówi pacjent, -będzie pan czytał, -a ta zła, -proszę sie uczyć brajla . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATUS Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 00:00 idzie misio lasem, spotyka jedzącego cos jeżyka... - co jesz? - co niedzwiedz ? .... - co jesz jeżyku? - co niedźwiedź misiu? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 05.04.08, 08:41 Prezydent Lech Kaczyński rozmawiał w cztery oczy z Dżordżem Buszem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 09.04.08, 20:35 Mężczyzna skarży się psychologowi: - Mi zdaje się, że u nas w lodówce ktoś żyje. - Dlaczego tak myślicie? - Żona tam nosi jedzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 09.04.08, 20:39 Męzczyzna skarży się psychologowi: - Mi zdaje się, że u nas w lodówce ktoś żyje. - Dlaczego tak myślicie? - Żona tam nosi jedzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LevelZero Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.com 10.04.08, 15:26 Stary ale jary małżeński dowcip w wersji filmowej: millionyou.com/index.php?id=108&no_cache=1&film=CWB7CJ64SBXC9TYT Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_lipinski Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 10.04.08, 19:22 Szambo Giertycha postawione legalnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 11.04.08, 18:24 Wraca zawiany facet z imprezy, a żeby było krócej poszedł przez cmentarz. Idzie patrzy, a tam grabarz kopie grób. Podchodzi od tyłu i zaczyna - UUUHHHUUU!!! , a grabarz - nic I tak z pięć razy. W końcu się znudził i postanowił iść do domu. Dochodzi do bramy i jak nie dostanie w łeb łopatą. Padając słyszy głos grabarza: - Drzeć mordę można, straszyć można, ale na zewnątrz nie wychodzimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.chello.pl 11.04.08, 22:58 Co robi Jarek K. gdy ma ochotę na sex?? Odwraca kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolwen58 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.w83-199.abo.wanadoo.fr 12.04.08, 16:45 Chyba konia.. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 14.04.08, 00:25 LIST MURZYNKA. Drogi bialy kolego i kolezanko! Powinienes zrozumiec kilka rzeczy: Kiedy sie rodze, jestem czarny. Kiedy dorosne, jestem czarny. Kiedy prazy mnie slonce, jestem czarny. Kiedy jest mi zimno, jestem czarny. Kiedy jestem przerazony, jestem czarny. Kiedy jestem chory, jestem czarny. Kiedy umieram, jestem czarny. Ty bialy kolego: Kiedy sie rodzisz, jestes rozowy. Kiedy dorosniesz, jestes bialy. Kiedy prazy cie slonce, jestes czerwony. Kiedy jest ci zimno, jestes fioletowy. Kiedy jestes przerazony, jestes zielony. Kiedy jestes chory, jestes zolty. Kiedy umierasz, jestes szary. I ty, ku.., masz czelnosc nazywac mnie kolorowym? Odpowiedz Link Zgłoś
malysutek Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 16.04.08, 16:24 Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: -No weź, puść mnie na chwile, teraz ja sobie posurfuje po nternecie... A mąż na to: -No kur.. mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 16.04.08, 17:17 wyborcza.pl] Jarosław Pinkas, wiceminister zdrowia w rządzie PiS został dzisiaj zatrzymany przez Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 17.04.08, 17:37 clooney_g napisał: > wyborcza.pl] Jarosław Pinkas, wiceminister zdrowia w rządzie PiS > został dzisiaj zatrzymany przez Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego A dlaczego? Dlatego ze forum humorum jest na Gazecie Wyborczej? Ani to smieszne ani rzeczowe tutaj. Daj se upust swym politycznym emocjom na forum politycznym - pogadaj se cwaniaku z takimi, co cos wiedza. A nie bruzdzisz nam tu forum z dowcipami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.koba.pl 18.04.08, 16:00 > ********** > Leży facet na łożu śmierci. Lekarz powiedział, że nie dotrwa do rana. > Nagle poczuł z kuchni zapach jego ulubionych ciasteczek czekoladowych > zrobionych przez żonę. > Ostatkiem sił wydobył się z lóżka i czołga się do kuchni. > Zapach tych ciasteczek przypominał mu dziecinstwo, > on wiedział, że zasmakuje ich po raz ostatni. > Wczołgał się do kuchni i widzi jak jego żona przygotowuje te ciasteczka, > o których teraz marzył. > Ostatnimi siłami siegnął po jedno i w tym momencie żona zdzielila go > ścierką mówiąc: > - Zostaw ku.., to na stypę! > ********** > Pewien facet leży na łożu śmierci, przy nim czuwa żona. > - Skarbie ... - szepce facet. > - Cicho kochanie, nic nie mów. > - Skarbie, ja muszę ci coś wyznać. > - Kochanie, nic nie musisz, nic nie mów. Wszystko w porządku. > Nie, nie, chce umrzeć w pokoju. Muszę ci wyznać skarbie, że cię > zdradziłem. > - Nie martw się kochanie, ja wszystko wiem. > Gdybym nie wiedziała, to przecież bym cię nie otruła. > ********** > Facet kupił sobie fajny duży telewizor, przyniósł do domu, > żona patrzy, a na pudle sporo jakichś znaczków informacyjnych. > - Kochanie co oznacza ta szklanka na opakowaniu? - pyta żona. > - To znaczy, że zakup trzeba opić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o dzieciach... :-) Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.chello.pl 20.04.08, 15:54 Mama woła przez okno: Michaaaał!!!! Do domu! Podbiega synek i pyta: a co jestem głodny? Mama: Nie - śpiący. Odpowiedz Link Zgłoś