Dodaj do ulubionych

Kate i William

29.04.11, 16:06
Umówiłam się sama ze sobą, że nie dam sobie wcisnąć ANI KAWAŁKA tej komerchy, i wiecie co... Wchodzę cija dzisiaj w pracy do pomieszczenia z tv, a tam... zgadnijcie. Sam środek przysięgi i ludzie siedzą przed tv z rozdziawionymi paszczami. Chcialam jakiś żart, ze niby to śmieszne jest itp, ale zaczęło się uciszanie, palców na usta kładzenie, "ciiiiiiiii" mówienie. więc usiadłam cichutko i usłyszałam sakramentalne TAK :) Byrzydaaaaale!
Obserwuj wątek
    • zmruzyslaw Re: Kate i William 29.04.11, 16:10
      Właśnie, pusto wszędzie, bo w tiwi Izaura i Leonsjo na żiwo :D
    • aaricia_szalona Re: Kate i William 29.04.11, 16:12
      Zaraz byrzydale. Ona śliczna, a on...książę (należy się cieszyć, że órody po tatusiu nie odziedziczył ;P )
      • mnop2 Re: Kate i William 29.04.11, 16:17
        no proszsz Cię, jak to nie odziedziczył? przecież podobny do Karolci jezd!
      • zmruzyslaw Re: Kate i William 29.04.11, 16:19
        Dobrze, że Kamili nie odziedziczył. Ona kce być królowom!
        • aaricia_szalona Re: Kate i William 29.04.11, 16:23
          Nieeeeee, Karolcia i Kamil órodę majom niepowtarzalnom, unikatowom i jedynom w swoim rodzaju:)
          • zmruzyslaw Re: Kate i William 29.04.11, 16:34
            https://bi.gazeta.pl/im/5/9514/z9514465X.jpg

Chciałoby się rzec: matka siedzi z tyłu. Ale ważne, że się kochają wszyscy:)
            • mnop2 Re: Kate i William 29.04.11, 17:32
              matka siedzi z tyłu a pod spodem strajk włoski
              https://img.gnioty.pl/pictures/2010/12/e4e0ca73f87504b1dd7ca84529076dea.jpg
    • maitresse.d.un.francais Re: Kate i William 29.04.11, 16:41
      Czepiata się. Ślub królewski. A z pomieszczenia nie dało się wyjść? ;-)
      • dzidzia_bojowa Re: Kate i William 29.04.11, 16:49
        Nie powiem, że oglądałam z zapartym tchem ale rzuciłam okiem na sukienkę Katarzyny i się mię podobi. Znaczy ta sukienka. I pisałam już o tym na innym forum, jakoś mi się tak żal zrobiło, że w tak ważnym dniu nie ma przy synu matki:( Za gardło mię ścisnęło:(
        • Gość: wiosna-przyszła Re: Kate i William IP: *.ssnet.pl 29.04.11, 17:09
          forum.portalflorystyczny.pl/topic/280
          Tak apropos sukni ślubnych tu parę kfiatkuf :)
        • majowa_kotka Re: Kate i William 29.04.11, 19:01
          A, tak. Kiecka pierwszoklaśna. Żadnych bez, firanek, kokardek. Prosto i elegancko. Na własny ślub zamawiam podobną. ;)
      • mnop2 Re: Kate i William 29.04.11, 17:35
        A z pomieszczenia nie dało się wyjść?

ni chaliery ;)
        • aaricia_szalona Re: Kate i William 29.04.11, 17:44
          Czas na małą anegdotę: jak podaje PAP na trasie przejazdu Williama czekała pewna kobieta w sukni ślubnej. W rękach trzymała transparent z napisem: "William, jeszcze nie jest za późno".
          • mnop2 Re: Kate i William 29.04.11, 19:57
            poszłam za ciosem i weszłam na "pindolka" :D
            a tam...
            https://24.media.tumblr.com/tumblr_lkeutvucUh1qh3pwvo1_400.jpg
        • Gość: ap Re: Kate i William i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 18:44
          Rodzina królewska w pląsach dla rekompensaty strat moralnych
      • nessie-jp Re: Kate i William 29.04.11, 19:25
        maitresse.d.un.francais napisała:

> Czepiata się. Ślub królewski.

I co z tego? Nasz król? Nie nasz, co nas obchodzi? Pasjonowanie się tym, że jakiś tam Ozdobnik Dla Turystów zaślubia jakąś Ozdobnicę Dla Turystów, a tłuszcza maluczkich się gapi, oooooo... jest faktycznie niezrozumiałe.

Wyjść zawsze można, ale pośmiać się pod nosem też zawsze warto.
        • Gość: ahem... Re: Kate i William IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 21:25
          A ja chciałam założyć wątek dla tych, którzy przeciwstawiają się tej propagandzie i NIE kliknęli ani razu na żaden artykuł o tym co on lub ona zrobili przed, w trakcie, po, itd, itp., ponieważ jednak coś podobnego ktoś to założył, nie będę mnożyć wątków i w TEN sposób robić debilnego wirala na temat okołoślubny.

Nadziwić się nie mogę, że ludzie to oglądają, jakby im tamten pierwszy "ślub stulecia" nie wystarczył. To już lepiej do teatru się wybrać na sztukę z jakimś morałem. Bo z pierwszej wersji "ślubu stulecia" najwraźniej nikt specjalnych wniosków nie wyciągnął.

I taki biedny ten Willie, co nie? geez... Mało to sierot dookoła nas? Które nawet dostępu do internetu nie mają? a ten sobie zapycha limuzynami, opycha się kawiorem, pretendent do tronu, ale taki biedny?

Nawiasem mówiąc, nigdy nie wierzyłam w prawdziwą miłość między Dianą a Karolem, i to nie tylko z Karola strony, ale i z jej. Myślę, że kochać to ona kochała: blichtr, bogactwo, reflektory i paparazzich. Oraz romanse. Nie wiem, czy ja bym za taką mamunią bardzo tęskniła. Ależ ona na narty dzieci zabierała? A która nie zabiera? jak nie na narty, to na sanki, albo choć do piaskownicy, bo jej na Aspen nie stać. Lady (hihi) D. na te wakacje przecież jeździła się pokazać, żeby tabloidy miały co obrabiać...

Litości... Teraz następna "królowa ludzkich serc" się "rodzi". Na myśl, że za chwilę będą ją pokazywać w kolejnych ciążach itd. a potem rozbrajającą miny niedobrze mi się robi.
    • Gość: Idalia/Morelka Re: Kate i William IP: *.ennet.pl 29.04.11, 21:07
      A ja rzeczywiście nie obejrzałam ni sekundy bo mnie nie było w domu...I wcale nie żałuje i nawet teraz jak siedzę przed kompem to szerokim łukiem omijam njusy z jukeja. Jak powiedziałby jeden z moich dawnych kolegów:"Pierdzi mje to" to znaczy nie interesuje mnie to w ogóle.
      • ten_azorek Re: Kate i William 30.04.11, 11:02
        Na suknię zerkłam. Ślubu nie oglądałam. Nie lubię ślubów, cierpię, kiedy jestem zaproszona i wypada być, a jeszcze w tv odlądać...Nieeee...

Przeczytałam gdzieś, że Kate jest uczulona na końską sierść. Ale numer. W TEJ rodzinie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka