sikor102 11.05.04, 21:43 i założymy boys band www.kenbrashear.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: zostań perkusistą 12.05.04, 13:55 dlatego sikor szuka perkusisty żeby availablowac serwis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikor Re: zostań perkusistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:10 Sorry nie wiem co się zrypało, ale jeszcze wczoraj wyskakiwała stronka z całym zestawem perkusyjnym, po którym można było walić myszką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egata Ja zostałam wirtualnym perkusistą. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.05.04, 21:01 Stronka otworzyła się. Tylko ja słabo wyrabiam się myszą na perkusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzz Re: Ja zostałam wirtualnym perkusistą. IP: *.ctnet.pl 12.05.04, 21:14 myszką, z ponaciśnięciu tam nadole czegoś, to można klawiszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTR Re: zostań perkusistą IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 18:34 Tu można pobawić sie zestawem perkusyjnym Mika Portnoya z Dream Theater www.mikeportnoy.com/monster/?menu=interact Odpowiedz Link Zgłoś