the_dzidka 15.05.04, 19:16 Fajnie, że można teraz ustawiać listy w wątkach wg najnowszych!! W tak długich wątkach odkopywanie tego najnowszego było czasem cięęężką pracą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Podoba mi się :) IP: *.visp.energis.pl 15.05.04, 19:50 Podoba mi się, to co mówisz, że się podoba... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: Podoba mi się :) 15.05.04, 19:52 a mnie się podoba, ze piecykowi się podoba to, co the_dzidka mówi, ze jej się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Podoba mi się :) 15.05.04, 19:53 A mnie się podoba,że Piecykowi się podoba,że Dzidce się podoba podręczne sortowanie postów na Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: Podoba mi się :) 15.05.04, 19:55 Independent jak się zdaje pisałysmy to samo w tym samym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Podoba mi się :) 15.05.04, 20:37 A mnie się podoba, że Wam wszystkim się podoba, że Piecykowi się podoba, że mnie się podoba ręczne sortowanie postów na forum :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: Podoba mi się :) 15.05.04, 20:39 no, to teraz wachlujemy sobie wzajemnie uszami... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Podoba mi się :) 16.05.04, 00:44 i jak CI jest pod Nim Nat.ko? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Podoba mi się :) 16.05.04, 12:19 w sumie to spoko :D życie w parze z wrażeniem jest bardzo cool... :P post scriptum...Kaśka, Ty zboczeńcu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Re: Podoba mi się :) 16.05.04, 11:57 I mnie się to podoba, zwłaszcza przy szukaniu ostatniego wpisu gdzieś pomiędzy poprzednimi. Ale i tak najlepsze jest drzewko. A ponieważ niektóre loginy świecą mi się na zielono, to drzewko jest cały czas baaardzo wiosenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: Podoba mi się :) IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 16.05.04, 12:53 Świecące drzewka to raczej na zimę, ale w sumie co za różnica, skoro tu jest tak miło z powodu podobania się wszystkim, że się wszystkim podoba. Jeszcze chwilę i spodobam się sama sobie za to, że nie zawsze sie sobie podobam.:) Odpowiedz Link Zgłoś