Gość: Autentyk IP: *.chello.pl 31.05.04, 17:34 Musiałam wzywać serwisanta - rozkręcił, znalazł, oddał, ja pękałam ze śmiechu - gorzej było przy płaceniu - kosztowało całe 150 zł + dentysta 200 zł. Kto ma podobne przeżycia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naiwna Re: Kiedyś wpadła mi odklejona korona do pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 01:26 hehehe ja tylko słyszałam od zaprzyjaźnionej dentystki historie o tym, jak to stomatologom zdarza się upuścić koronę np. do zlewu... i jak ją potem trzeba łowić... albo szukać w koszu na śmieci... jeśli się przypadkiem zapodzieje w drobiazgach i razem z nimi zostanie wyrzucona.... To oczywiście nie zdarza się wszystkim dentystom - a przynajmniej mam taką cichą nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Kiedyś wpadła mi odklejona korona do pralki 01.06.04, 10:10 Mój tatuś kiedyś połknął mostek złożony z czterech zębów, przestraszył się i pojechał do szpitala, robili mu prześwietlenie i lekarz, który je oglądał turlał się ze śmiechu. Potem zdaje się ząbki tatusia opuściły naturalną drogą, a na resztę historii spuszczamy zasłonę miłosierdzia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Kiedyś wpadła mi odklejona korona do pralki IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 01.06.04, 10:20 Jeśli już o stomatologach, to siedziałem kiedyś na fotelu pani "obsługiwała" moje ząbki wraz z pomocą drugiej pani. I nagle, mając w buzi jakieś wiertła i inne przedmioty słyszę głos pani doktor do pomocy : Pani Aniu niech pani panu " ODESSIE ". Myślałem że spadnę z fotela. Chodziło oczywiście o ślinę ale do dziś wspominam historię z uśmiechem na twarzy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo_dent Re: Kiedyś wpadła mi odklejona korona do pralki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:53 to bylo jakies 30 lat temu. wuj - dentysta mial szklane oko (oryginal stracil podczas wojny). pewnego razu, podczas badania pacjenta... oko wyslizgnelo sie z oczodolu i wpadlo do otwartej jamy ustnej. cud ze sie chlopina wtedy tym okiem nie zakrztusil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Kiedyś wpadła mi odklejona korona do pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 15:57 szklane oko przebiło wszystko :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanga_W_Nos Trucizna IP: *.acn.pl 30.06.04, 16:12 Baśka miała kiedyś zatruwany ząb. No i dentystka pochyla się nad uzębieniem Baśki ze strzykawką z tą trucizną. A Baśka: ŁA! I odsuwa tę strzykawkę. A strzykawka psiknęła tą trucizną gdzie? No prosto do oka dentystki. Zabieg musiał być przerwany, bo dentystka pojechała do szpitala z tym zatrutym okiem. Następnym razem dentystka przyjmowała Baśkę w specjalnych okularach. Odpowiedz Link Zgłoś