Dodaj do ulubionych

Uwaga Forumowicze !!!!!

07.06.04, 10:52
Wielkimi krokami zbliża sie lipiec a co za tym idzie nasze spotkanie.
Musimy się zgrać na odpowiadający termin i jazda do Stolicy.
Im nas więcej tym lepiej. Dlatego Stolica bo zewszą najbliżej. najlepiej
wybrać jakiś weekend.
Proszę się wpisywać i deklarować przybycie. Obecność obowiązkowa !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:54
      No to ja sie zgłaszam, rzucajta terminy. Najlepiej któraś sobota. I miejsce
      gdzie się spotkamy. :-)
      • kasicaaa Re: Uwaga Forumowicze !!!!! 07.06.04, 12:18
        a czy ja też bym mogła przyjechać?
        • Gość: myszka_211 Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.laser.com.pl 07.06.04, 12:23
          jasne - każdy mile będzie widziany :))))) zapraszamy
        • Gość: myszka_211 Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.laser.com.pl 07.06.04, 12:23
          każdy może
    • szarobury Re: Uwaga Forumowicze !!!!! 07.06.04, 12:28
      myszka_211 napisała:

> Wielkimi krokami zbliża sie lipiec a co za tym idzie nasze spotkanie.
      > Musimy się zgrać na odpowiadający termin i jazda do Stolicy.
      > Im nas więcej tym lepiej. Dlatego Stolica bo zewszą najbliżej. najlepiej
      > wybrać jakiś weekend.
      > Proszę się wpisywać i deklarować przybycie. Obecność obowiązkowa !!!!!!!
      Data datą, ale wypadałoby jeszcze wybrać ową Stolicę. Proponuję Helsinki, nie
      powinno być tam zbyt upalnie.
      pozdrawiam.
      • myszka_211 Re: Uwaga Forumowicze !!!!! 07.06.04, 12:29
        nie no miałam na myśli Warszawę :P
        pozdrawiam
    • the_dzidka Re: Uwaga Forumowicze !!!!! 07.06.04, 13:02
      Ja z róznorakich względów nie mogę sie zdeklarować na żaden termin, bo nie mam
      pojecia, jak będzie wyglądał mój lipiec, ale istnieje duże prawdopodobieństwo,
      że będę mogła dołączyć.
      Ustalcie termin, ja się postaram dostosować.
    • noie Re: Uwaga Forumowicze !!!!! 07.06.04, 14:48
      A przepraszam a za darmo cos daja ( za darmo umarlo )?
      A co bedzie do picia ( bo suszy mnie ostatnio)?
      A kto placi za jedzenie ( bo moje konto puste)?
      Z kim bede spala( bo gdzie to malo wazne)?
      Kogo mam tam wystraszyc ( moja geba)?
      I co najwazniejsze......... gdzie ? po co ? na co ? za co ? do kogo ? z kim ?
      no....i tak dalej....a jak byscie juz wiedzieli kiedy...to moze pomacham wam
      jak bede przejezdzac obok ;-)
      Pozdrawiam wszystkich milo i serdecznie
      noie
    • Gość: myszka_211 Propozycja terminu IP: *.laser.com.pl 07.06.04, 14:59
      Proponuję takowy termin 10 lipiec - to jest sobota - wakacje - nie ma sesji -
      nie pracuje się w ten dzień, godzina około 14 ( nie wiem jak pociągi
      odjeżdżają) potem oststnim pociągiem powrót do siebie, albo godzina jakoś tak
      na 10 rano coby mieć cały dzioeń na pogaduchy, pifko i spacery.
      co wy na to? hęęęęę?????
      • nat.ka Re: Propozycja terminu 07.06.04, 17:03
        no, ja jestem za. od 22 lipca mnie nie ma, ale 10. jest chyba dobrą porą :)
        a co do miejsca, to warszawiaki-w tym i ja-niech się zastanawiają intensywnie:)
        • ivvcia Re: Propozycja terminu 07.06.04, 17:08
          a ja głosuje za jakąś wcześniejszą datą bo 10. może mnie już nie być.
    • myszka_211 Re: Uwaga Forumowicze !!!!! 08.06.04, 08:50
      no to proszę o propozycje
      • Gość: Julka Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: 217.206.146.* 08.06.04, 10:16
        Czesc Wam,

Niestety moj urlop zostal przeniesiony na sierpien, a szkoda bo bardzo chcialam
        Was wszystkich poznac. Nastepnym razem!

Pozdrawiam cieplo!
        Julka
        • szarobury Re: Uwaga Forumowicze !!!!! 08.06.04, 11:28
          Ale dwieście jedenaście myszek zaproponowało weekend, to zwykle oznacza dwa dni
          wolnego:).
          Co do mnie, nie jestem panem swego czasu i mogę być lub nie, mną się proszę nie
          przejmować, aczkolwiek liczę na informacje:). Jako człowiek wysoce
          niezorganizowany dowiaduję się o tym, czy miałem czas czy nie, zwykle dwa
          tygodnie po fakcie.
          pozdrawiam.
        • Gość: piecyk gazowy Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:07
          Możemy się spotkać i w lipcu i w sierpniu. No problem - jak dla mnie.
          • Gość: Julka Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: 217.206.146.* 08.06.04, 17:07
            No to Bomba! Jest juz nas dwoje na sierpien ;)

Pozdr
            Julka
            • Gość: ja Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:00
              a jako miejsce proponuje warszawska tradycyjna starowke :) mozna sobie
              sympatycznie usciasc na murku, czy w kawiarni i popijac pifko ;] przejsc sobie
              na spacerek tez mozna ;] ewentualnie pola mokotowskie, lub inny duzy parczek ;]
              • Gość: myszka_211 Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.laser.pl 09.06.04, 09:34
                mnie wsjo ryba kiedy będzie spotkanie mogę i w lipcu i w sierpniu, chciałabym
                Was poznać i nie robi mi to różnicy kiedy bedzie spotkanie - ważne żeby było.
                Piecyk - jak inni nie chcą to może sami wyskoczymy do stolicy na browarka?????
                weźmiemy Natkę, może Ugo się zdecyduje. Kto będzie miał ochotę to
                dołączy. :)))))
                a co do miejsca spotkania to może być starówka, czy też pola mokotowskie -
                tylko nie wiem jak trafię bo Warszawy nie znam wcale- powinno mi być wstyd?
                chyba nie.
                • Gość: piecyk gazowy Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 09:43
                  A pewnie! Może być kameralnie. Możemy się parę razy spotkać - czemu nie. A
                  najlepiej dla wszystkich - zwłaszcza tych co nie znają stolicy - to chyba
                  będzie PKiN jako miejsce spotkania. A dalej to już będziemy liczyć na
                  warszawiaków. ;-)
                  • Gość: myszka_211 Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.laser.com.pl 09.06.04, 10:00
                    No i bardzo dobrze :))) taka stanowczość mi się podoba. Z tego co wiem pociąg z
                    Łodzi zatrzymuje sie na Dw. Centralnym a stąd juz niedaleko do PKiN. Szkoda że
                    nie znam nikogo z Forumowiczów z Łodzi bo tak pojechalibyśmy(łyśmy) razem -
                    zawsze to jakoś raźniej.
                    Piecyk - damy radę :))))
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Uwaga Forumowicze !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:20
                      A pewnie! To co, pierwsze spotkanie 10? :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka