Dodaj do ulubionych

Misie polarne

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 11:04
W Arktyce. Idzie niedźwiedzica polarna z małym misiem. Malec pyta:
* Mamo, czy ja na pewno jestem polarny?
* No pewnie, że jesteś .
Ida dalej. Za chwile :
* Mamo, ale czy ja na pewno jestem polarny, a nie na przykład
brunatny?
* Jasne, że tak. Zobacz, masz biale łapki, białe futerko na
brzuszku. Jesteśs polarny...
Niedźzwiadek zamilkł, ale po kilku minutach znowu zapytał :
* Ale mamo, może ja jestem grizzly?
* Nie! Jesteś polarny!!! I przestań mi zawracać głowę tymi
głupimi pytaniami!
Na to misio:
* To dlaczego mi tak, k..., zimno??!!
Obserwuj wątek
    • bbona Re: Misie polarne 12.03.02, 00:53
      K...!
      To on chyba nie jest polarny!
    • Gość: kasiaprim __________________________ROZRÓŻNIANIE NIEDZWIEDZI IP: *.pai.net.pl 12.03.02, 05:58
      Jeżeli goni Cie niedzwiedz i nie wiesz jaki wystarczy tylko sprawdzic:
      -jezeli biegniesz , trafiasz na drzewo , wspinasz sie a niedzwiedz zostaje pod
      drzewem- to jest to niedzwiedz brunatny
      -jezeli biegniesz, widzisz drzewo, wspinasz sie a niedzwiedz stojac pod drzewem
      zaczyna nim potrząsac, by Cie zrzucic- to jest to niedzwiedz grizzly
      -jezeli biegniesz i... nie ma zadnego drzewa- to jest to niedzwiedz polarny.
      • Gość: Arkan Re: __________________________ROZRÓŻNIANIE NIEDZWIEDZI IP: 193.0.110.* 21.03.02, 00:04
        w Nowoczerkasku nie miano czym zapłacic pracownikom miejscowej huty.Akurat tak
        sie złożyło że niebyło równiez pieniędzy na utrzymanie miejscowego
        Zoo,postanowiono wiec i zamysł wykonano By pracownikom zapłacić niedzwiedziami
        polarnymi.

WeWładywostoku nie miano pieniędzy na wyżywienie pacjentów miejscowego zakłady
        psychiatryczbego.Dyrektor zadecydował więc o wypuszczeni 200, jego zdaniem
        mniej grożnych pacjentów.Efekt był taki że już po kilku godzinach od wyjścia na
        woonosc jeden z chorych zarombał siekierą sąsiada który nie chciał poczęstowac
        go papierosem.Po drugie na wieśc o tej decyzji kilkudziesięci władywostockich
        milicjantów postanowiło na gwałt wykorzystac zaległe urlopy by tylko na jakiś
        czas wyjechac z miasta.

W Wołgogrzadzie pewien męzczyzna rzucił granat w tłum na miejscowym
        targowisku,cieżko raniac 9 osób,po ty jak inny meżczyzna nie poczestował go
        papierosem.

W bazie rosyjskich strategicznych wojsk lotniczych przy granicy z Kazachstanem
        doszło do powaznego wypadku.Otóż jeden z poborowych prowadzac cięzarówkę
        uderzył w jeden ze stojacych na pasie superbombowców zdolnych do przenoszenia
        bomb atomowych,co spowodowało jego eksplozję.Jeden taki samolot wart jest 15
        mln dolarów.Ale to jeszcze nic eksplodowały jescze 3 takie maszyny.Żołnierzowi-
        kierowcy nic się na szczeście nie stało a na pokładach nie było ladunków
        nuklearnuch.
        • ignatz Re: __________________________ROZRÓŻNIANIE NIEDZWIEDZI 21.03.02, 00:26
          Tylko 15 mln $?? To stary, darmocha. Trza leciec i kupowac.
          • piasia miś polarny 27.06.02, 10:56
            siedzą trzy misie polarne na śniegu. Tata miś wstaje i mówi: idę załatwić
            pewien interes. - i znika za górką śniegu.
            Mama misiowa wstaje i mówi: ja tez idę załatwić interes - i tez znika.

Mały misiaczek siedzi, rozgląda się bezradnie i mówi do siebie: ja bym się
            pozsedł załatwić, ale mi interes przymarzł....
            • Gość: wiecheć Re: miś polarny IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 27.06.02, 19:42
              Siedzi misio na kanapie i ogląda swój palec, a potem wącha z zaciekawieniem:
              - Wosk? - niucha dalej...
              - Raczej gówno... - ale wącha ponownie...
              - Eeee.... wosk, na pewno wosk... - wącha znowu...
              - Kurcze, chyba jednak gówno...
              - Nie, wosk, na sto procent wosk...
              - Tak, to wosk!
              Po chwili sie głęboko zamyśla:
              - Ale skąd w dupie wosk???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka