mnop2 09.02.12, 19:46 w dowolnej formie. boli mnie gręgosup. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: proszę o pocieszenie 09.02.12, 19:50 o, może zrobię sobie okłady z sekretarza Rusinka? Odpowiedz Link Zgłoś
szyfrant.zielonka Re: proszę o pocieszenie 09.02.12, 21:03 Sekretarz Rusinek dość słabo nadaje się do okładania... to już prędzej poseł Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: proszę o pocieszenie 09.02.12, 21:09 tylko on mówi "takom Polskom", jak takiego przyłożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
szyfrant.zielonka Re: proszę o pocieszenie 09.02.12, 21:19 Ale ten "on" ma przemawiać, czy uleczać gręgosłup? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: proszę o pocieszenie 09.02.12, 21:21 nie widziałam go ani razu, żeby nie gadał. ino gada i gada Odpowiedz Link Zgłoś
szyfrant.zielonka Re: proszę o pocieszenie 09.02.12, 21:39 Każden jeden, jak go już w tej telewizorni pokazują, to gada jak nakręcony. No, za wyjątkiem Ireneusza Krosnego. Odpowiedz Link Zgłoś
cotbus76 Biblia proponuje w takim przypadku 09.02.12, 20:09 młodą dziewicę sztuk jeden. Podobno ból przechodzi od ręki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: Biblia proponuje w takim przypadku 09.02.12, 20:39 Łączę się z Tobą w bulu ;P Na gręgosup najlepsza maść kuńska. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Biblia proponuje w takim przypadku 09.02.12, 20:41 też Cie buli? na masz! skąd ja tu kunia weznę w taki ziomp... Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: Biblia proponuje w takim przypadku 09.02.12, 20:57 Prrrroszzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracka bul ból bul IP: *.181.82.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.12, 21:11 na boleściwe kręgi w słupie najlepsza jest wojna na śnieżki (nie królewny). Ponoć działa też założenie za ciasnych butów. :) Ludzie mówio, że na bolące plecy to dobry jest masaż albo masarz- nie dosłyszałam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: bul ból bul 09.02.12, 22:32 To ja ogłoszę kąkurs: znajdź wszystkie szczegóły, którymi różnią się dwie powyższe fotografie. Tak dla zabicia bulu gręgosłópó zadałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: bul ból bul 10.02.12, 07:43 bardzo pożyteczny kąkurs :) całą noc sobie siedziałam i zakreślałam różnice ołówkiem Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bul ból bul 10.02.12, 10:56 a któren odcinek? dolny czy górny? Broń cie boże iść na krioterapię ! Zgadzam się masażuuuuuu, najlepsiejsze! i gorące kąpielisko ! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: bul ból bul 10.02.12, 13:37 dolny, albowiem gdyż jest powyginany, co czyni pąślatki sexistowsko wypuksłymi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracka Re: bul ból bul IP: *.205.96.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.12, 20:47 nadal Cię buli? a z ciekawości- ile różnic na obrazkach znalazłaś? Pytam, bo ja też sięgnęłam za ołówek (mały ołów?) ale nie zauważyłam ani jednej. No dekoncentracja chiba Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: bul ból bul 11.02.12, 07:11 buli znacznie mniej, znacznie, dziękuję. pojszłam na jogę i się wyprościło. a różnic znalazłam czy, zostało jeszcze tylko 7! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: bul ból bul 11.02.12, 07:52 Oj, żebym ja wiedziała, ze joga pomaga na bul to bym sama poszła na nią. Czemu nikt mi nie powiedział? Bo mnie boleje kość ogonowa, którą sobie stłukłam zarywszy w ubity śnieg dupom na nartach. Na bolenie kości ogonowej joga też lekarstwem? Ps. Dlaczego system nie podkreśla na czerwono "bulu"? Jakiś głupi chiba... Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: bul ból bul 11.02.12, 12:13 > Ps. Dlaczego system nie podkreśla na czerwono "bulu"? Jakiś głupi chiba... > zarzondzenie Pezydenda... Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: bul ból bul 11.02.12, 20:47 uccello napisała: > > Ps. Dlaczego system nie podkreśla na czerwono "bulu"? Jakiś głupi chiba.. > . > > > zarzondzenie Pezydenda... Bo system ma bul w du... A poza tym system wie, co wolno prezydetowi! A nie kazdy prezydetem jest! Pozdro bez bulu!(Bulbulina) Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Biblia proponuje w takim przypadku 14.02.12, 01:31 Dobrze robi kąpiel w takiem jednem basenie małem z wodą termalną jajamy pachnącą silnie i bardzo gorącą, co płynie w Ein Gedi nad Morzem Martwem. Tylko biżuterię zawczasu zdjąć należy, osobliwie srebrną, bo czernieje (złotą też, bo się można zdziwić, ile jest złota w złocie, a ile pozostałych składników). Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: Biblia proponuje w takim przypadku 14.02.12, 15:58 ewentualnie, jeśli ktoś nie posiada biżuterii srebrnej, złotej ni środków na wyprawę nad Morze Martwe można zagrzać w kotle wodę Zuber w dużej ilości, i pławić się w przekonaniu , że Polak potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Biblia proponuje w takim przypadku 15.02.12, 00:48 Aaa, to za moich młod(sz)ych lat piosnka była taka. Pamiętam z niej zwrotkę: "Pieniążki kto ma, ten jedzie do Krynicy A kto pieniążków nie ma, ten głową do miednicy". Zdaje się, że rozwojowa, bo w Internecie widzę różne wersje i zwrotki, np.: Pieniążki kto ma, ten jedzie do Wieliczki, A kto pieniążków nie ma, ten palcem do solniczki. A nam wszystko jedno, my mamy cały świat, Bo człowiek bez pieniędzy jest więcej wart. Pieniążki, kto ma, ten jedzie autobusem, A kto pieniążków nie ma, zasuwa za nim kłusem. Pieniążki kto ma, ten leci samolotem, A kto pieniążków nie ma, ten idzie na piechotę. Pieniążki kto ma, na małpy w ZOO zerka, A kto pieniążków nie ma, ten zerka do lusterka. Pieniążki kto ma, ten jada jada czekoladę, A kto pieniążków nie ma, zajada marmoladę. Pieniążki kto ma, ten pije drogie wódki, A kto pieniążków nie ma, ten pije piwo z budki. Pieniążki kto ma, ubiera garnitury, A kto pieniążków nie ma, ceruje w swetrze dziury. Pieniążki kto ma, wiadomo kto to taki, A kto pieniążków nie ma, to reszta – my biedaki. Odpowiedz Link Zgłoś