Dodaj do ulubionych

Prośba o grę...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:58
Mam prośbę o podesłanie linków do jakiejś fajnej gry. Nudzę się potwornie.
Coś wymagającego pogłówkowania...
Z góry dziękuję.

Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o grę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:01
      Gość portalu: Monika napisał(a):

> Coś wymagającego pogłówkowania...

Hm... Piłka nożna? ;-)
      • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:03
        Hm... może jednak nie???
        • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o grę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:05
          A krzyżówka może być?
          krzyzowki.wp.pl
          • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:12
            Lepiej, dzięki.
            A pomarudzić mogę?
            Marzy mi się gra gdzie się rozwiązuje zagadki, przechodzi poziomy, gdzie trzeba
            dopasować coś do czegoś....
            • emusia Re: Prośba o grę... 18.06.04, 15:27
              może to?
              www.albartus.com/motas/
              • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:52
                I o to chodziło!!! Dzięki.

Żeby to jeszcze było po polsku...
                • Gość: x Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 01:57
                  ciekawa ta gierka, tylko dość trudna :-)
              • Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 19.06.04, 08:24
                no ok, doszłam do pokoju z komputerem, mam to cos z dyskietkami zdjęte z szafy
                i co dalej? pomocy! proszę:)
                • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:07
                  Musisz wyciągnąć dyskietkę z opakowania i włożyć do komputera, dalej proste :)
                  • Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 19.06.04, 09:26
                    ale jak ją wyciągnąć?? jakim spospeb? położyc na ziemi czy jak?
                    • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:30
                      Masz już szpilkę? Musisz połączyć szpilkę i pudełko na dyskietki. Powodzenia.
                      • Gość: xx Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:31
                        Włożyłem 3 płytki w otwory pod schodami. Mam głowę w pudełku, co dalej ? Help
                        please...
                        • corgan Re: Prośba o grę... 19.06.04, 16:46
                          home.hccnet.nl/p.c.de.jong/
                          spróbujcie tego, też niezła gierka w podobnym stylu, chyba równie trudna :-)
                          • Gość: Aga Re: Prośba o grę... IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 18:19
                            mystery jest łatwa

Ale zobacz tą (bo ja generalnie wole 3 person)
                            www.stmc.edu.hk/~011080/Arcane/Pozdrowienia
                          • Gość: wciagnieta_w_gre POMOCY!!! IP: 62.121.73.* 20.06.04, 20:41
                            Corgan - skoro dałeś taką grę, to teraz pomóż :)
                            Jestem przy nagrobkach i mam podać imię... Skąd ja mam je wziąć? Domyślam się,
                            że w tych napisach na grobach jest jakaś podpowiedź, ale za nic nie mogę wpaść
                            na rozwiązanie...
                        • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:50
                          Mam !!!
                          Jak się tam wpuści głowę, można już otworzyć drzwi:)
                          Powodzenia!
                          • Gość: zdfsd Re: Prośba o grę... IP: *.inetia.pl 21.06.04, 15:53
                            a jak ten łeb tam wrzucić?? ni cholery nie chce wejśc
                            • corgan Re: Prośba o grę... 21.06.04, 20:17
                              Jak już będzie naprawdę kiepsko to moge podrzucić linka do strony z opisem
                              przejścia tej gierki "motas". W ang. Pozdrawiam
                              • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:31
                                kiepsko, kiepsko....
                        • Gość: suzi79 Re: Prośba o grę... IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.04, 20:52
                          a co zrobic, zeby glowa znalazla sie w pudelku??
                          • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:20
                            Przykładasz pudełko do dziury(w okoju w którym jest tylko jedna dziura). Po
                            sąsiednim układasz tak płyty w podłodze,żeby głowa "doszła" po wyznaczonej
                            trasie do tej właśnie dziury. Powodzenia!
                        • mainecoon1 Re: Prośba o grę... 25.06.04, 14:50
                          Pomocy, mam głowę i schody podniosły mi sie do góry , co mam dalej robic klikam
                          ale nic sie nie dzieje...plizzz
                      • Gość: Aabradab Re: Prośba o grę... IP: *.inetia.pl 21.06.04, 15:43
                        jak ten bvadziew połączyć????
              • Gość: Asia Re: Prośba o grę... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.06.04, 11:52
                Gra jest swietna, siedzialam pare godzin, zeby dobrnac do konca, tak mnie
                wciagnelo!! :)) Nie macie jeszcze innych ciekawych gier??
              • Gość: samantaaaaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 22.06.04, 19:06
                naswietliłam trójkąt i ułozyłam go w miejscu tam koło drzwi. co teraz????????
              • Gość: ktoś Re: Prośba o grę... IP: 213.77.40.* 24.06.04, 12:37
                co zrobic z error 404!?
              • mainecoon1 Re: Prośba o grę... 28.06.04, 20:11
                Bardzo proszę o podpowiedź, plizzzzzz, utknęłam przy zielonej ścianie, i ne
                mogę jej ułożyć, jak to można załatwić????już mi nerw nie starcza żeby po raz
                setny łąpać się za jej ułożenie....Dobrzy ludzie pomóżcie!!!!!
    • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 21:57
      Ja też jestem na etapie głowy w pudełku i trzech włożonych płyt kamiennych.
      Ktoś przebrnął dalej??
      • corrado7 Re: Prośba o grę... 19.06.04, 22:02
        trzeba wysunąć odpowiednio te płytki i puścić tam główkę, ale nie wiem co dalej
    • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:07
      Te kamienne płyty można wysuwać do różnego poziomu. W nocy wypróbowałam
      wszystkie kombinacje ich wzajemnych ustawień (125) i bez efektu. Więc to chyba
      też nie to...
      Jak to "wpuścić" głowę?
      Próbowałam, ale nie daje się jej tam umieścić:(
    • Gość: ss Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 19.06.04, 22:15
      własnie nie mam rzadnej szpilki, skad ja wziac?
      • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:19
        Jesteś na etapie pokoju z komputrem? Jeśli tak, to jedna z tych, którymi jest
        przymocowana flaga do ściany.
        • mock Re: Prośba o grę... 20.06.04, 13:18
          motas - super gra. siedziałem połowę nocy i cały ranek, żeby przejśc w całości.
          dziękuję tym, którzy ją odkryli.
          PS tylko dlaczego na końcu została mi puszka coli? co z nią miałem zrobić? ;))))
          • Gość: tapirka jak poukladac plyty IP: *.chello.pl 20.06.04, 15:12
            jak poukladac kamienne plyty zeby tam wpuscic głowke?
            pomozcie...
            • Gość: limo Re: jak poukladac plyty IP: 212.244.79.* 25.06.04, 16:18
              ale się nad tym nagłówkowałem... Są dwa sposoby ułożenia tych płytek, ale tylko
              jeden otwiera drzwi!
    • Gość: Monika No to poległam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:11
      Jestem na etapie pokoju z tele-transporterem. Znalazłam dyskietkę (jedną),
      włożyłam do stacji dysków w szafie i nic! Wygląda na to, że potrzebuję żółtego
      kółka, ale gdzie ono jest? Czy ten niebieski ręcznik też jest "do wzięcia", bo
      nie jakoś nie chce, a to mnie nurtuje.
    • Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 21.06.04, 21:31
      ułożyłam poprawne bloki pod schodami, a jak tam tą głowe wpuscic?
      • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:29
        Te bloki przesuwają się o kilka stopni. Musisz je tak dopasować, by tworzyły
        jedną linię (łamaną), po której mogłaby spacerować głowa. I wtedy ją wpuszasz,
        żeby sobie chodziła.
        Pozdrowienia z poziomu 12!
        Czy ktoś ma patent na ułożenie zielonej mozaiki na ścianie??? To ta, w której
        bloki odsłaniają się w kształcie krzyża.
      • Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 22.06.04, 08:49
        ma bloki ułożone poprawnie, tylko powiedzcei jak tą głowę tam wpuścic. jak ją
        wyjąc z tego pudełka czy co? i po co sie to krzesło przesuwa?
    • Gość: ssdf JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.inetia.pl 22.06.04, 08:44
      Jak się pozbyć tego cholerstwa??? jak ką wrzucic tam w te bloki ?? HELP
      • corgan Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 11:21
        Trzeba odpowiednio powysuwać włożone wcześniej bloki. Kliknij w pierwszy 2
        razy, w drugi 1 raz, w trzeci 2 razy. Wpuść tam głowę. Kliknij w krzesło.
        Kliknij w element po lewej stronie (bridge part). Most powinien się opuścić, a
        drzwi stanąć otworem.
        • Gość: samantaa re IP: 212.244.54.* 22.06.04, 12:30
          no dobrze, juz zapaliłam ogien, naswietliłam trójkąt i włozyałm go w odp.
          miejsce. czemu sie nie otworzyły drzwi???
          • Gość: Aabradab Re: re IP: *.inetia.pl 22.06.04, 13:01
            musisz złożyć rozłożony trójkąt w ten prostokąt koło drzwi.....
        • Gość: dasdas Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.inetia.pl 22.06.04, 13:02
          a co zrobić w tym pokoju z wężem i w drugim z motocyklem?? złożyłem już latarkę
          i nie wiem co dalej.....
          • Gość: deser Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 195.205.8.* 22.06.04, 13:45
            odsun wycieraczke spod drzwi, klucz spadnie, odsun dywanik, poruszaj plytkami,
            zejdź po wezu po klucz ;)
          • Gość: deser Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 195.205.8.* 22.06.04, 13:47
            co wklepac do tego compa w levelu z rozpieprzonym dachem i obcym na kanapie?
            mam bialą literke d, zieloną a pomocy!!!
            • Gość: asda Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.inetia.pl 22.06.04, 15:07
              nie wiem czy o to chodzi ale spróbuj QUEST
              • Gość: deser POMOCY IP: 195.205.8.* 23.06.04, 08:20
                nie, quest wpisalem, pojawil mi sie pokoj z dwoma literkami na dwoch kolorach
                (jak na znaku nad drzwiami po prawej) no i jak otworzyc te drzwi???
          • bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 13:56
            a w następnym levelu, wkręciłem już dwa kółka i nic nie mogę zrobić,,,, trzecie
            nie chce się zciągnąć z obrazu, jakaś kartka papieru... HELP
            • Gość: deser Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 195.205.8.* 22.06.04, 13:58
              bierz kartke i dlugopis z biurka, zapieprzaj do pokoju z listem na stole i
              przepisuj, a potem wuslij pocztą, to dostaniesz czerwone kolko
              • bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:03
                wszystko ładnie pięknie tylko gdzie ten pencil??
                • bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:05
                  MAM , niwe zauważyłem :)))
                  • bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:14
                    a to pierdzielone kółko w transponderze?? domyślam się że trzeba zmienic
                    kolorm, ale na jaki żeby zadziałało?? cyjan i żółty mom i nie funkuje :(
                    • bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:25
                      udało się!! wyszedł szary mam nadzieję że toto :))
                      • Gość: puma_53 Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 194.29.176.* 22.06.04, 15:39
                        litosci blagam. gdzie trzeba wsadzic ten trojkat nie chce nigdzie wejsc. ogien
                        zapalilam, trojkat naswietlony i nie wiem co dalej
              • Gość: pajacyk Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.pl / 193.24.200.* 22.06.04, 22:31
                > bierz kartke i dlugopis z biurka, zapieprzaj do pokoju z listem na stole i
                > przepisuj, a potem wuslij pocztą, to dostaniesz czerwone kolko

ale jak przepisac ten list????
                • Gość: Monika Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 23:36
                  Kładziesz kartkę na stół, na list który już tam leży, potem pióro.
          • Gość: emko Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 213.77.40.* 10.07.04, 15:45
            jak zlozyc te latarke HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:15
      Przeszłam 12 poziomów, chociaż trzy razy miałam załamanie nerwowe.
      Dziękuję.
      Proszę o jeszcze!!!
      • Gość: Gosc Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 00:35
        Co robic tam gdzie jest kominek? Zapalilem ten kominek, wzialem jakis trojkat i
        nie wiem co dalej??? PLEASE HELP

• Gość: dsasd POMOCY IP: *.inetia.pl 23.06.04, 08:56
      Jestem w levelu ze statkiem ufo. wpisałem quest, pojawiły się 4 literki A Y E
      H i co teraz?? co trza zdziałać?? HELP
      • Gość: puma_53 Re: POMOCY IP: 194.29.176.* 23.06.04, 09:01
        popieram prośbę, utknęłam w tym samym miejscu. cztery literki i nic, mogiła.
        śniło mi się po nocach
        • mock Re: POMOCY 23.06.04, 09:20
          no cóż, jeżeli pojawiają się literki a y e h , to trzeba wpisac yeah ;) ale
          pojawiają się też czasem inne literki, trzeba szukac kolejnymi anagramami i
          wcisnąc enter.

trójkąt i kominek - jesli dobrze pamietam, to trzeba zebrać pokrojone kawałki
          trójkąta i ułozyć je w panelu przy drzwiach.

ech, piękna gra, chyba jeszcze raz sobie przejdę ;) a może ktoś zna podobną?
      • Gość: asdasd Re: POMOCY IP: *.inetia.pl 23.06.04, 09:33
        a czy w pokoju z zieloną ścianą nie ma innej możliwości jak ułożyć wszystkie
        klocki na zielono?? doprowadza mnie to do szału
        • Gość: czxc Re: POMOCY IP: *.inetia.pl 23.06.04, 09:43
          mam, jestem na następnym pokoju
          tylko coś mi blokuje zejście na dół :((
          • Gość: sami Re: POMOCY IP: 212.244.54.* 23.06.04, 10:00
            ułozyłam kawałki trójkąta w panelu przy drzwiach i pisze, ze spowrotem wszystko
            działa. czemu tylko te cholerne drzwi sie nie otweraja????????????????
            • Gość: studentka Re: POMOCY IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.04, 22:11
              no wlasnie - ktos podpowie?
              ogien rozpalony, trojkat wlozony do skrzyneczki a drzwi nadal zamkniete :(
              • sweetytweety Re: POMOCY 06.07.04, 13:52
                Trzeba kawałki trójkąta ułożyć tak, że4by była przerwa na ten ruszający się
                przy drzwiach lelement.
            • Gość: emko Re: POMOCY IP: 213.77.40.* 10.07.04, 16:07
              jestem w pomieszczeniach z rurami zielona czerwona niebieska co robic mam winde
              o co chodzi ztym listem od maxa
    • Gość: gurny PROSZĘ O POMOC IP: *.inetia.pl 23.06.04, 11:20
      Jestem w pokoju po przejściu zielonej ściany. Nie mogę zejść na dół bo droga
      jest przez coś plokowana. mam śrubokręt, kombinerki i sdyskietkę i nie wiem
      kurcze co działać?? PROSZĘ MI POMÓC BO MIĘ TRAFI ;))
      • a-n-i-k-a Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 13:40
        A znalazłeś przejście w takim pokoju z biurkiem, łożkiem, szafą, pudłem,
        budzikiem na stoliku itp? Jak poprzesuwasz te wszystkie meble to sie pokaże
        takie przejście, którym schodzisz na dół. Na dole wchodzisz do pokoju po prawej
        stronie i tam jest taki terminal - naciskajac na panel odblokowujesz sobie
        pierwsze przejście (takie czerwone lasery, czy coś takiego). I potem (jak juz
        zwolnisz to przejscie) to masz pokoj po lewej strone dla odmiany, z podobnym
        terminalem. Dól tego terminalu otwierasz srubokretem i potem obcegami
        przecinasz kabelki. Co dalej jeszcze nie wiem, bo dopiero teraz na to wszystko
        wpadłam :)). Aha, i jeszcze jedno - masz klucz, taki co byl na lampie
        (sufitowej) w pokoju z tym zblokowanym zejsciem? Trzeba sobie podsunac krzeslo
        i wziac klucz z lampy.
        • Gość: gurny Re: PROSZĘ O POMOC IP: *.inetia.pl 23.06.04, 14:25
          spoko spoko poblokowałem pierwsze i drugie, ale trzecie zostało, a przejście
          dalej zablokowane :(( HELP
          • a-n-i-k-a Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 14:44
            kurcze, juz sama nie wiem jak to zrobilam ze srodkowe lasery mi zniknely -
            chyba jak przecielam te kableki w tym otwartym panelu jednego z terminali to ta
            sciana srodkowa zniknela i dzieki temu moglam wejsc do kolejnego pokoju po
            prawej stronie, do ktorego dostalabym sie wlasnie tym zablokowanym zejsciem -
            alez to skomlikowane :)), ale mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi
            no w kazdym razie pozniej w tym pokoju tak jakos klikalam ((tam sa takie wneki
            z zielonym laserem i to trzeba w tą z lewej strony klikac)) ze mi sie sciana
            przesunela i sie drabinka pojawila wlasnie do tego pokoju, w ktorym zejscie
            bylo zablokowane
            no i teraz znowu utknelam - mam klucz, srubokret nowy i dyskietke
            wydaje mi sie ze cos z tym automatem z cola trzeba zrobic ale kombinuje i nic
            sie nie dzieje; na tym kompie w pierwszym pokoju, gdzie jest plan pieter, to
            wedlug mnie w miejscu tego automatu jest jakies przejscie zaznaczone ale do
            automatu trzeba miec monete, ktora nie wiem skad wytrzasnac
            • bombany_przez_mirke Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:21
              wracasz do pierwszego komputera wyłączasz ostatni laser, a włączasz pierwszy i
              górą przechodzisz dalej
              • bombany_przez_mirke Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:23
                taaaa tylko co później ??
              • bombany_przez_mirke Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:29
                buuuu skończyłem :((( a po co mi dodatkowy śrubokręt?? :)
              • a-n-i-k-a Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:51
                tyle to ja wiem, ale co mi po tym ze sobie tak chodze raz górą raz dołem??
                z automatem z cola nic nie moge zrobic
                potem jest pokoj z czerwona-laserowa sciana i cyframi z boku ale tam tez sie
                nic nie dzieje

wiec co dalej????
                mam śrubokręt i klucz i dyskietke i nie wiem co z tym zrobic bo nigdzie nic nie
                pasi
                • Gość: pajacyk Re: PROSZĘ O POMOC IP: *.pl / 193.24.200.* 23.06.04, 20:49
                  a ja juz wieeeeeeem :DDDDDDDD
                  dzięki Waszym podpowiedziom doszłam do drzwi za czerwoną ścianą i obok jest
                  panel z cyframi i E. E to jest enter a z tych cyfr musicie wybrac układ ten, co
                  lampka oświetlała i na koniec E i ściana zniknie. na tym poziomie jestem :D
        • elojka Re: PROSZĘ O POMOC 25.06.04, 14:51
          nie mam kombinerkow ;((
        • Gość: e PROSZĘ O POMOC IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.06.04, 15:36
          Utknelam przy czerwonych laserach, 2 juz wylaczylam i zostal mi jeszcze jeden,
          jak przecielam kabeki to zgaslo swiatlo, a wejscie za sciana jest zablokowane;
          a gdzie jest ten klucz (podobno na jakiejs lampie) nie moge sie do niego dostac
          help help help....
        • sweetytweety Re: PROSZĘ O POMOC 13.07.04, 10:27
          Rany... jaki pokoj z lampa? Jaki klucz? Cholera... Dochodze do wylaczenia 2
          lasera i duuupa.... Gdzie jest ten pokój z lampa i kluczem????????????????
      • Gość: pajacyk Re: PROSZĘ O POMOC IP: *.pl / 193.24.200.* 23.06.04, 20:30
        moze malutka podpowiedź, co nalezy zrobic po odsłonięciu odu dziur w podłodze
        (w pokoju z lampą i w pokoju z łóżkiem) i jak wyłączyć czy może jakoś ominąć te
        takie czerwone kreski (lasery?) ;P ???
        mam security card(?), śrubokręt, kombinerki i kluczyk ;)
      • sweetytweety ŚCIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.04, 11:29
        Jak przejść tą cholerną zieloną ścianę! Błagam o pomoc bo zdechnę przy
        kompie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • mantha Re: Prośba o grę... 23.06.04, 15:40
      Fajnie sie czyta ten watek, jak nie wiadomo o co chodzi :-)))))))))))))
    • palcelizac Re: Prośba o grę... 23.06.04, 19:41
      dla tych co chca wiecej i w podobnym stylu:
      www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html
      milego eztazjuzmowania
    • Gość: łotewa Re: Prośba o grę... IP: *.osk.pl / *.osk.pl 23.06.04, 22:02
      www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.nailmaster.ru%2Flaser.html
    • Gość: limakcaput Re: Prośba o grę... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 23.06.04, 23:26
      Gry w internecie , bardzo dobre...

www.miniclip.com

ferryhalim.com/orisinal/
    • elojka pomocy... 24.06.04, 08:45
      jestem w pokoju z bilardem i nie moge stamtad wyjsc (jakis ciag pokoi z
      pajakiem latajacym po lapach)... co trzeba zrobic, zeby sie stamtad wydostac???
      • a-n-i-k-a Re: pomocy... 24.06.04, 11:03
        o ile dobrze pamietam to trzeba zagrac w bilard i jak bile wpadna to drzwi
        powinny sie otworzyc
        zeby zagrac trzeba miec pieniazek, ktore sa gdzies tam w jakims kuferku chyba,
        a moze w szafie...
        • elojka Re: pomocy... 24.06.04, 15:10
          no ale ta bila biala lata po calym stole i za kazdym razem wpada do srodkowej
          dziury... wszystko jedno jak uderze
          • a-n-i-k-a Re: pomocy... 24.06.04, 15:26
            kombinuj tym kijkiem z lewej, z prawej to sie w końcu uda :))
            w koncu za jednym zamachem obie wpadaja
            • bombany_przez_mirke Re: pomocy... 24.06.04, 15:27
              ustaw kij tak żebu uderzyć w prawą bandę
              • elojka Re: pomocy... 24.06.04, 15:35
                zawsze jednak biala przelatuje mi obok kolorowych... szit ;)
    • Gość: Trzecia @ Re: Prośba o grę... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.06.04, 13:13
      A nikt z Was nie miał problemów w lwelu z choinką???
      Wskoczyłam konikiem szachowym w tą wnękę obok zegara i łażę tam teraz i co???
      Coś można zrobić z tą choinką? kartkami? kominkiem? z tym wyciekim zielonym?
      Poważny kryzys intelektualny przechodzę :(
      • Gość: ama Re: Prośba o grę... IP: *.autocom.pl 24.06.04, 15:57
        www.oberongames.com
        www.ingredigames.com
        www.gamehouse.com
        www.bigfishgames.com
        • Gość: gwiazdka Re: Prośba o grę...- bilard IP: 81.219.8.* 24.06.04, 18:44
          musisz kij do bilarda a dokładnie jego końcówkę natrzeć kredą, wtedy bila
          wpadnie do dziury.
          • elojka Re: Prośba o grę...- bilard 25.06.04, 13:22
            dzieki :) na szczescie wpadlam na to (przeczytalam to co sie wyswietla na dole
            ekranu)... za to stala mi sie rzecz gorsza - po przejsciu etapu z bilardem gra
            mi sie zawiesila... no zesz w morde...
            • a-n-i-k-a Re: Prośba o grę...- bilard 25.06.04, 13:28
              nie załamuj sie!! :))
              wejdz raz jeszcze na gre i po zaladowaniu tam jest opcja continue - zaczynasz
              od poziomu na ktorym skonczylas

powodzenia!!
            • Gość: ama Re: Prośba o grę...- kody?? IP: *.autocom.pl 25.06.04, 19:52
              a co zrobic w pokoju z kodem, tj. chyba level 4 ? w jednymm pokoju są paknunki
              w drugim drzwi wyjsciowe?? help prosze
      • Gość: emko Re: Prośba o grę... IP: 213.77.40.* 10.07.04, 17:11
        3cia musisz wziac stroj kosmity z pokoju gdzie wczesniej nie mozna bylo wejsc
        stroj jest w szafie 1 wejdz w stroju do tej maszyny to z szafy 2 wyjdzie
        kosmita i jestes na nastepnym levelu
    • Gość: Mar www.addictinggames.com IP: *.skorosze.2a.pl 25.06.04, 15:22
      www.addictinggames.com
    • Gość: limakcaput Re: Prośba o grę... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.06.04, 22:30
      Co mam zrobić jak już wpisze na kompie hasło QUEST ? To jeset poziom w którym
      obcy siedzi sobie na kanapie.
      • Gość: deser Re: Prośba o grę... IP: 195.205.8.* 28.06.04, 16:51
        no wlasnie, co??? pojawia mi sie pokoj i dwie literki: S i W. i co dalej, bo
        mię weźmie.
        • bombany_przez_mirke Re: Prośba o grę... 29.06.04, 10:06
          są dwie literki a jak się kliknie na drzwi (na ekranie) pojawiają się następne
          dwie i próbuje się wszystkich kombinacji literek
    • Gość: ewa level z choinka... IP: *.crowley.pl 29.06.04, 12:51
      hej co zrobic w tym pokoju z choinka? sciane ukryta otworzylam, troche pogralam
      w szachy a teraz nie wiem co robic...
      • Gość: Trzecia @ Re: level z choinka... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 29.06.04, 14:27
        W pokoju z kominkiem, z tego co pamiętam, po prawej stronie pojawiło się
        przejście, tak z przodu (obok tego, które było wcześniej-przejścia do pokoju z
        zieloną kałużą).
        • Gość: na Larry 7-please a kto ma link IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 06.07.04, 23:28
          Kupiłam go kiedyś, i porysował mi się.Fajny był, a teraz nie mogę go nigdzie
          trafić,może ktoś mi pomoże?!!!
      • Gość: owocowa Re: level z choinka... IP: 156.17.253.* 03.08.04, 10:11
        No wlasnie. Tkwie i tkwie na levelu z choinka i nie mam zielonego pojecia co
        zrobic. Pomozcie, bo jestem gotowa rozwalic kompa :)
        Laze jak sierota po tych pokojach i nic.
        POMOCY!!!!
    • Gość: reirei pomocy!! IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 30.06.04, 14:10
      jestem w levelu 12, po pierwsze nie mogę przejść zielonej ściany, szlag mnie
      zaraz trafi. We wcześniejszych postach ktoś pisał że w tym levelu mają być
      kombinerki i klucz, ale gdzie??
    • Gość: reirei zielona ściana... IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 30.06.04, 16:49
      www.angelfire.com/ill/motaswalkthroughs/GREENWALL.JPG
      rozwiązanie z 12 levelu, przekleta zielona ściana ;)
      • Gość: złośnica co zrobić z literkami w kompie?!?! IP: *.acn.pl 30.06.04, 22:23
        >bombany_przez_mirke 29.06.2004 10:06 odpowiedz na list

>są dwie literki a jak się kliknie na drzwi (na ekranie) pojawiają się następne
        >dwie i próbuje się wszystkich kombinacji literek

TZN. CO Z TYMI LITERKAMI TRZEBA ZROBIĆ I JAK?!
    • Gość: AKC Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 13:58
      www.expression.philips.com.br/artes/venc2003/obra1flash.html
      www.games.catquart.com/catapult/page_games.php?lang=en
      home.datacomm.ch/broec/hasentoeter/hasentoeter.htm
      www.cracovia.strefa.pl/ruletka.html
      www.qwarta.ru/new/entertainment/icon_wars.htm
      www.georgiapacificsoccer.com/mls/soccer.html
      www.transience.com.au/el/elgameo.html
      www.pepsi.co.uk/football/finger_footy/gamehost.aspx?key=&lb
      www.hurtwood.demon.co.uk/Fun/copter.swf
      www.stiv.tub.dk/
      www.wielkarzeczpospolita.net/
      • Gość: elwira Re: Prośba o grę... IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:20
        nie umiem wpisać imie przytych nagrobkach,Manfred nie pasuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka