Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:58 Mam prośbę o podesłanie linków do jakiejś fajnej gry. Nudzę się potwornie. Coś wymagającego pogłówkowania... Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o grę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:01 Gość portalu: Monika napisał(a): > Coś wymagającego pogłówkowania... Hm... Piłka nożna? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:03 Hm... może jednak nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o grę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:05 A krzyżówka może być? krzyzowki.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:12 Lepiej, dzięki. A pomarudzić mogę? Marzy mi się gra gdzie się rozwiązuje zagadki, przechodzi poziomy, gdzie trzeba dopasować coś do czegoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:52 I o to chodziło!!! Dzięki. Żeby to jeszcze było po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 01:57 ciekawa ta gierka, tylko dość trudna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 19.06.04, 08:24 no ok, doszłam do pokoju z komputerem, mam to cos z dyskietkami zdjęte z szafy i co dalej? pomocy! proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:07 Musisz wyciągnąć dyskietkę z opakowania i włożyć do komputera, dalej proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 19.06.04, 09:26 ale jak ją wyciągnąć?? jakim spospeb? położyc na ziemi czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:30 Masz już szpilkę? Musisz połączyć szpilkę i pudełko na dyskietki. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:31 Włożyłem 3 płytki w otwory pod schodami. Mam głowę w pudełku, co dalej ? Help please... Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Prośba o grę... 19.06.04, 16:46 home.hccnet.nl/p.c.de.jong/ spróbujcie tego, też niezła gierka w podobnym stylu, chyba równie trudna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prośba o grę... IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 18:19 mystery jest łatwa Ale zobacz tą (bo ja generalnie wole 3 person) www.stmc.edu.hk/~011080/Arcane/Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wciagnieta_w_gre POMOCY!!! IP: 62.121.73.* 20.06.04, 20:41 Corgan - skoro dałeś taką grę, to teraz pomóż :) Jestem przy nagrobkach i mam podać imię... Skąd ja mam je wziąć? Domyślam się, że w tych napisach na grobach jest jakaś podpowiedź, ale za nic nie mogę wpaść na rozwiązanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:50 Mam !!! Jak się tam wpuści głowę, można już otworzyć drzwi:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdfsd Re: Prośba o grę... IP: *.inetia.pl 21.06.04, 15:53 a jak ten łeb tam wrzucić?? ni cholery nie chce wejśc Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Prośba o grę... 21.06.04, 20:17 Jak już będzie naprawdę kiepsko to moge podrzucić linka do strony z opisem przejścia tej gierki "motas". W ang. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:31 kiepsko, kiepsko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi79 Re: Prośba o grę... IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.04, 20:52 a co zrobic, zeby glowa znalazla sie w pudelku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:20 Przykładasz pudełko do dziury(w okoju w którym jest tylko jedna dziura). Po sąsiednim układasz tak płyty w podłodze,żeby głowa "doszła" po wyznaczonej trasie do tej właśnie dziury. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mainecoon1 Re: Prośba o grę... 25.06.04, 14:50 Pomocy, mam głowę i schody podniosły mi sie do góry , co mam dalej robic klikam ale nic sie nie dzieje...plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aabradab Re: Prośba o grę... IP: *.inetia.pl 21.06.04, 15:43 jak ten bvadziew połączyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Prośba o grę... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.06.04, 11:52 Gra jest swietna, siedzialam pare godzin, zeby dobrnac do konca, tak mnie wciagnelo!! :)) Nie macie jeszcze innych ciekawych gier?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaaaaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 22.06.04, 19:06 naswietliłam trójkąt i ułozyłam go w miejscu tam koło drzwi. co teraz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Prośba o grę... IP: 213.77.40.* 24.06.04, 12:37 co zrobic z error 404!? Odpowiedz Link Zgłoś
mainecoon1 Re: Prośba o grę... 28.06.04, 20:11 Bardzo proszę o podpowiedź, plizzzzzz, utknęłam przy zielonej ścianie, i ne mogę jej ułożyć, jak to można załatwić????już mi nerw nie starcza żeby po raz setny łąpać się za jej ułożenie....Dobrzy ludzie pomóżcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 21:57 Ja też jestem na etapie głowy w pudełku i trzech włożonych płyt kamiennych. Ktoś przebrnął dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Prośba o grę... 19.06.04, 22:02 trzeba wysunąć odpowiednio te płytki i puścić tam główkę, ale nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:07 Te kamienne płyty można wysuwać do różnego poziomu. W nocy wypróbowałam wszystkie kombinacje ich wzajemnych ustawień (125) i bez efektu. Więc to chyba też nie to... Jak to "wpuścić" głowę? Próbowałam, ale nie daje się jej tam umieścić:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 19.06.04, 22:15 własnie nie mam rzadnej szpilki, skad ja wziac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:19 Jesteś na etapie pokoju z komputrem? Jeśli tak, to jedna z tych, którymi jest przymocowana flaga do ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Prośba o grę... 20.06.04, 13:18 motas - super gra. siedziałem połowę nocy i cały ranek, żeby przejśc w całości. dziękuję tym, którzy ją odkryli. PS tylko dlaczego na końcu została mi puszka coli? co z nią miałem zrobić? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tapirka jak poukladac plyty IP: *.chello.pl 20.06.04, 15:12 jak poukladac kamienne plyty zeby tam wpuscic głowke? pomozcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limo Re: jak poukladac plyty IP: 212.244.79.* 25.06.04, 16:18 ale się nad tym nagłówkowałem... Są dwa sposoby ułożenia tych płytek, ale tylko jeden otwiera drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika No to poległam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:11 Jestem na etapie pokoju z tele-transporterem. Znalazłam dyskietkę (jedną), włożyłam do stacji dysków w szafie i nic! Wygląda na to, że potrzebuję żółtego kółka, ale gdzie ono jest? Czy ten niebieski ręcznik też jest "do wzięcia", bo nie jakoś nie chce, a to mnie nurtuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 21.06.04, 21:31 ułożyłam poprawne bloki pod schodami, a jak tam tą głowe wpuscic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:29 Te bloki przesuwają się o kilka stopni. Musisz je tak dopasować, by tworzyły jedną linię (łamaną), po której mogłaby spacerować głowa. I wtedy ją wpuszasz, żeby sobie chodziła. Pozdrowienia z poziomu 12! Czy ktoś ma patent na ułożenie zielonej mozaiki na ścianie??? To ta, w której bloki odsłaniają się w kształcie krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaa Re: Prośba o grę... IP: 212.244.54.* 22.06.04, 08:49 ma bloki ułożone poprawnie, tylko powiedzcei jak tą głowę tam wpuścic. jak ją wyjąc z tego pudełka czy co? i po co sie to krzesło przesuwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssdf JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.inetia.pl 22.06.04, 08:44 Jak się pozbyć tego cholerstwa??? jak ką wrzucic tam w te bloki ?? HELP Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 11:21 Trzeba odpowiednio powysuwać włożone wcześniej bloki. Kliknij w pierwszy 2 razy, w drugi 1 raz, w trzeci 2 razy. Wpuść tam głowę. Kliknij w krzesło. Kliknij w element po lewej stronie (bridge part). Most powinien się opuścić, a drzwi stanąć otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaa re IP: 212.244.54.* 22.06.04, 12:30 no dobrze, juz zapaliłam ogien, naswietliłam trójkąt i włozyałm go w odp. miejsce. czemu sie nie otworzyły drzwi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aabradab Re: re IP: *.inetia.pl 22.06.04, 13:01 musisz złożyć rozłożony trójkąt w ten prostokąt koło drzwi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasdas Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.inetia.pl 22.06.04, 13:02 a co zrobić w tym pokoju z wężem i w drugim z motocyklem?? złożyłem już latarkę i nie wiem co dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 195.205.8.* 22.06.04, 13:45 odsun wycieraczke spod drzwi, klucz spadnie, odsun dywanik, poruszaj plytkami, zejdź po wezu po klucz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 195.205.8.* 22.06.04, 13:47 co wklepac do tego compa w levelu z rozpieprzonym dachem i obcym na kanapie? mam bialą literke d, zieloną a pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.inetia.pl 22.06.04, 15:07 nie wiem czy o to chodzi ale spróbuj QUEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser POMOCY IP: 195.205.8.* 23.06.04, 08:20 nie, quest wpisalem, pojawil mi sie pokoj z dwoma literkami na dwoch kolorach (jak na znaku nad drzwiami po prawej) no i jak otworzyc te drzwi??? Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 13:56 a w następnym levelu, wkręciłem już dwa kółka i nic nie mogę zrobić,,,, trzecie nie chce się zciągnąć z obrazu, jakaś kartka papieru... HELP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 195.205.8.* 22.06.04, 13:58 bierz kartke i dlugopis z biurka, zapieprzaj do pokoju z listem na stole i przepisuj, a potem wuslij pocztą, to dostaniesz czerwone kolko Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:03 wszystko ładnie pięknie tylko gdzie ten pencil?? Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:05 MAM , niwe zauważyłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:14 a to pierdzielone kółko w transponderze?? domyślam się że trzeba zmienic kolorm, ale na jaki żeby zadziałało?? cyjan i żółty mom i nie funkuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? 22.06.04, 14:25 udało się!! wyszedł szary mam nadzieję że toto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma_53 Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 194.29.176.* 22.06.04, 15:39 litosci blagam. gdzie trzeba wsadzic ten trojkat nie chce nigdzie wejsc. ogien zapalilam, trojkat naswietlony i nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.pl / 193.24.200.* 22.06.04, 22:31 > bierz kartke i dlugopis z biurka, zapieprzaj do pokoju z listem na stole i > przepisuj, a potem wuslij pocztą, to dostaniesz czerwone kolko ale jak przepisac ten list???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 23:36 Kładziesz kartkę na stół, na list który już tam leży, potem pióro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emko Re: JAK WYPUŚCIĆ TĄ GŁOWĘ ?? IP: 213.77.40.* 10.07.04, 15:45 jak zlozyc te latarke HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:15 Przeszłam 12 poziomów, chociaż trzy razy miałam załamanie nerwowe. Dziękuję. Proszę o jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Co robic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 00:35 Co robic tam gdzie jest kominek? Zapalilem ten kominek, wzialem jakis trojkat i nie wiem co dalej??? PLEASE HELP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsasd POMOCY IP: *.inetia.pl 23.06.04, 08:56 Jestem w levelu ze statkiem ufo. wpisałem quest, pojawiły się 4 literki A Y E H i co teraz?? co trza zdziałać?? HELP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma_53 Re: POMOCY IP: 194.29.176.* 23.06.04, 09:01 popieram prośbę, utknęłam w tym samym miejscu. cztery literki i nic, mogiła. śniło mi się po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: POMOCY 23.06.04, 09:20 no cóż, jeżeli pojawiają się literki a y e h , to trzeba wpisac yeah ;) ale pojawiają się też czasem inne literki, trzeba szukac kolejnymi anagramami i wcisnąc enter. trójkąt i kominek - jesli dobrze pamietam, to trzeba zebrać pokrojone kawałki trójkąta i ułozyć je w panelu przy drzwiach. ech, piękna gra, chyba jeszcze raz sobie przejdę ;) a może ktoś zna podobną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: POMOCY IP: *.inetia.pl 23.06.04, 09:33 a czy w pokoju z zieloną ścianą nie ma innej możliwości jak ułożyć wszystkie klocki na zielono?? doprowadza mnie to do szału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czxc Re: POMOCY IP: *.inetia.pl 23.06.04, 09:43 mam, jestem na następnym pokoju tylko coś mi blokuje zejście na dół :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: POMOCY IP: 212.244.54.* 23.06.04, 10:00 ułozyłam kawałki trójkąta w panelu przy drzwiach i pisze, ze spowrotem wszystko działa. czemu tylko te cholerne drzwi sie nie otweraja???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: POMOCY IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.04, 22:11 no wlasnie - ktos podpowie? ogien rozpalony, trojkat wlozony do skrzyneczki a drzwi nadal zamkniete :( Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: POMOCY 06.07.04, 13:52 Trzeba kawałki trójkąta ułożyć tak, że4by była przerwa na ten ruszający się przy drzwiach lelement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emko Re: POMOCY IP: 213.77.40.* 10.07.04, 16:07 jestem w pomieszczeniach z rurami zielona czerwona niebieska co robic mam winde o co chodzi ztym listem od maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurny PROSZĘ O POMOC IP: *.inetia.pl 23.06.04, 11:20 Jestem w pokoju po przejściu zielonej ściany. Nie mogę zejść na dół bo droga jest przez coś plokowana. mam śrubokręt, kombinerki i sdyskietkę i nie wiem kurcze co działać?? PROSZĘ MI POMÓC BO MIĘ TRAFI ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 13:40 A znalazłeś przejście w takim pokoju z biurkiem, łożkiem, szafą, pudłem, budzikiem na stoliku itp? Jak poprzesuwasz te wszystkie meble to sie pokaże takie przejście, którym schodzisz na dół. Na dole wchodzisz do pokoju po prawej stronie i tam jest taki terminal - naciskajac na panel odblokowujesz sobie pierwsze przejście (takie czerwone lasery, czy coś takiego). I potem (jak juz zwolnisz to przejscie) to masz pokoj po lewej strone dla odmiany, z podobnym terminalem. Dól tego terminalu otwierasz srubokretem i potem obcegami przecinasz kabelki. Co dalej jeszcze nie wiem, bo dopiero teraz na to wszystko wpadłam :)). Aha, i jeszcze jedno - masz klucz, taki co byl na lampie (sufitowej) w pokoju z tym zblokowanym zejsciem? Trzeba sobie podsunac krzeslo i wziac klucz z lampy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurny Re: PROSZĘ O POMOC IP: *.inetia.pl 23.06.04, 14:25 spoko spoko poblokowałem pierwsze i drugie, ale trzecie zostało, a przejście dalej zablokowane :(( HELP Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 14:44 kurcze, juz sama nie wiem jak to zrobilam ze srodkowe lasery mi zniknely - chyba jak przecielam te kableki w tym otwartym panelu jednego z terminali to ta sciana srodkowa zniknela i dzieki temu moglam wejsc do kolejnego pokoju po prawej stronie, do ktorego dostalabym sie wlasnie tym zablokowanym zejsciem - alez to skomlikowane :)), ale mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi no w kazdym razie pozniej w tym pokoju tak jakos klikalam ((tam sa takie wneki z zielonym laserem i to trzeba w tą z lewej strony klikac)) ze mi sie sciana przesunela i sie drabinka pojawila wlasnie do tego pokoju, w ktorym zejscie bylo zablokowane no i teraz znowu utknelam - mam klucz, srubokret nowy i dyskietke wydaje mi sie ze cos z tym automatem z cola trzeba zrobic ale kombinuje i nic sie nie dzieje; na tym kompie w pierwszym pokoju, gdzie jest plan pieter, to wedlug mnie w miejscu tego automatu jest jakies przejscie zaznaczone ale do automatu trzeba miec monete, ktora nie wiem skad wytrzasnac Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:21 wracasz do pierwszego komputera wyłączasz ostatni laser, a włączasz pierwszy i górą przechodzisz dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:23 taaaa tylko co później ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:29 buuuu skończyłem :((( a po co mi dodatkowy śrubokręt?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: PROSZĘ O POMOC 23.06.04, 15:51 tyle to ja wiem, ale co mi po tym ze sobie tak chodze raz górą raz dołem?? z automatem z cola nic nie moge zrobic potem jest pokoj z czerwona-laserowa sciana i cyframi z boku ale tam tez sie nic nie dzieje wiec co dalej???? mam śrubokręt i klucz i dyskietke i nie wiem co z tym zrobic bo nigdzie nic nie pasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk Re: PROSZĘ O POMOC IP: *.pl / 193.24.200.* 23.06.04, 20:49 a ja juz wieeeeeeem :DDDDDDDD dzięki Waszym podpowiedziom doszłam do drzwi za czerwoną ścianą i obok jest panel z cyframi i E. E to jest enter a z tych cyfr musicie wybrac układ ten, co lampka oświetlała i na koniec E i ściana zniknie. na tym poziomie jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e PROSZĘ O POMOC IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.06.04, 15:36 Utknelam przy czerwonych laserach, 2 juz wylaczylam i zostal mi jeszcze jeden, jak przecielam kabeki to zgaslo swiatlo, a wejscie za sciana jest zablokowane; a gdzie jest ten klucz (podobno na jakiejs lampie) nie moge sie do niego dostac help help help.... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: PROSZĘ O POMOC 13.07.04, 10:27 Rany... jaki pokoj z lampa? Jaki klucz? Cholera... Dochodze do wylaczenia 2 lasera i duuupa.... Gdzie jest ten pokój z lampa i kluczem???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk Re: PROSZĘ O POMOC IP: *.pl / 193.24.200.* 23.06.04, 20:30 moze malutka podpowiedź, co nalezy zrobic po odsłonięciu odu dziur w podłodze (w pokoju z lampą i w pokoju z łóżkiem) i jak wyłączyć czy może jakoś ominąć te takie czerwone kreski (lasery?) ;P ??? mam security card(?), śrubokręt, kombinerki i kluczyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety ŚCIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.04, 11:29 Jak przejść tą cholerną zieloną ścianę! Błagam o pomoc bo zdechnę przy kompie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Prośba o grę... 23.06.04, 15:40 Fajnie sie czyta ten watek, jak nie wiadomo o co chodzi :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
palcelizac Re: Prośba o grę... 23.06.04, 19:41 dla tych co chca wiecej i w podobnym stylu: www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html milego eztazjuzmowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łotewa Re: Prośba o grę... IP: *.osk.pl / *.osk.pl 23.06.04, 22:02 www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.nailmaster.ru%2Flaser.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limakcaput Re: Prośba o grę... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 23.06.04, 23:26 Gry w internecie , bardzo dobre... www.miniclip.com ferryhalim.com/orisinal/ Odpowiedz Link Zgłoś
elojka pomocy... 24.06.04, 08:45 jestem w pokoju z bilardem i nie moge stamtad wyjsc (jakis ciag pokoi z pajakiem latajacym po lapach)... co trzeba zrobic, zeby sie stamtad wydostac??? Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: pomocy... 24.06.04, 11:03 o ile dobrze pamietam to trzeba zagrac w bilard i jak bile wpadna to drzwi powinny sie otworzyc zeby zagrac trzeba miec pieniazek, ktore sa gdzies tam w jakims kuferku chyba, a moze w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: pomocy... 24.06.04, 15:10 no ale ta bila biala lata po calym stole i za kazdym razem wpada do srodkowej dziury... wszystko jedno jak uderze Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: pomocy... 24.06.04, 15:26 kombinuj tym kijkiem z lewej, z prawej to sie w końcu uda :)) w koncu za jednym zamachem obie wpadaja Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: pomocy... 24.06.04, 15:27 ustaw kij tak żebu uderzyć w prawą bandę Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: pomocy... 24.06.04, 15:35 zawsze jednak biala przelatuje mi obok kolorowych... szit ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzecia @ Re: Prośba o grę... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.06.04, 13:13 A nikt z Was nie miał problemów w lwelu z choinką??? Wskoczyłam konikiem szachowym w tą wnękę obok zegara i łażę tam teraz i co??? Coś można zrobić z tą choinką? kartkami? kominkiem? z tym wyciekim zielonym? Poważny kryzys intelektualny przechodzę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Prośba o grę... IP: *.autocom.pl 24.06.04, 15:57 www.oberongames.com www.ingredigames.com www.gamehouse.com www.bigfishgames.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Prośba o grę...- bilard IP: 81.219.8.* 24.06.04, 18:44 musisz kij do bilarda a dokładnie jego końcówkę natrzeć kredą, wtedy bila wpadnie do dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Prośba o grę...- bilard 25.06.04, 13:22 dzieki :) na szczescie wpadlam na to (przeczytalam to co sie wyswietla na dole ekranu)... za to stala mi sie rzecz gorsza - po przejsciu etapu z bilardem gra mi sie zawiesila... no zesz w morde... Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: Prośba o grę...- bilard 25.06.04, 13:28 nie załamuj sie!! :)) wejdz raz jeszcze na gre i po zaladowaniu tam jest opcja continue - zaczynasz od poziomu na ktorym skonczylas powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Prośba o grę...- kody?? IP: *.autocom.pl 25.06.04, 19:52 a co zrobic w pokoju z kodem, tj. chyba level 4 ? w jednymm pokoju są paknunki w drugim drzwi wyjsciowe?? help prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emko Re: Prośba o grę... IP: 213.77.40.* 10.07.04, 17:11 3cia musisz wziac stroj kosmity z pokoju gdzie wczesniej nie mozna bylo wejsc stroj jest w szafie 1 wejdz w stroju do tej maszyny to z szafy 2 wyjdzie kosmita i jestes na nastepnym levelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar www.addictinggames.com IP: *.skorosze.2a.pl 25.06.04, 15:22 www.addictinggames.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limakcaput Re: Prośba o grę... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.06.04, 22:30 Co mam zrobić jak już wpisze na kompie hasło QUEST ? To jeset poziom w którym obcy siedzi sobie na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser Re: Prośba o grę... IP: 195.205.8.* 28.06.04, 16:51 no wlasnie, co??? pojawia mi sie pokoj i dwie literki: S i W. i co dalej, bo mię weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Prośba o grę... 29.06.04, 10:06 są dwie literki a jak się kliknie na drzwi (na ekranie) pojawiają się następne dwie i próbuje się wszystkich kombinacji literek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa level z choinka... IP: *.crowley.pl 29.06.04, 12:51 hej co zrobic w tym pokoju z choinka? sciane ukryta otworzylam, troche pogralam w szachy a teraz nie wiem co robic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzecia @ Re: level z choinka... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 29.06.04, 14:27 W pokoju z kominkiem, z tego co pamiętam, po prawej stronie pojawiło się przejście, tak z przodu (obok tego, które było wcześniej-przejścia do pokoju z zieloną kałużą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Larry 7-please a kto ma link IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 06.07.04, 23:28 Kupiłam go kiedyś, i porysował mi się.Fajny był, a teraz nie mogę go nigdzie trafić,może ktoś mi pomoże?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owocowa Re: level z choinka... IP: 156.17.253.* 03.08.04, 10:11 No wlasnie. Tkwie i tkwie na levelu z choinka i nie mam zielonego pojecia co zrobic. Pomozcie, bo jestem gotowa rozwalic kompa :) Laze jak sierota po tych pokojach i nic. POMOCY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reirei pomocy!! IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 30.06.04, 14:10 jestem w levelu 12, po pierwsze nie mogę przejść zielonej ściany, szlag mnie zaraz trafi. We wcześniejszych postach ktoś pisał że w tym levelu mają być kombinerki i klucz, ale gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reirei zielona ściana... IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 30.06.04, 16:49 www.angelfire.com/ill/motaswalkthroughs/GREENWALL.JPG rozwiązanie z 12 levelu, przekleta zielona ściana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica co zrobić z literkami w kompie?!?! IP: *.acn.pl 30.06.04, 22:23 >bombany_przez_mirke 29.06.2004 10:06 odpowiedz na list >są dwie literki a jak się kliknie na drzwi (na ekranie) pojawiają się następne >dwie i próbuje się wszystkich kombinacji literek TZN. CO Z TYMI LITERKAMI TRZEBA ZROBIĆ I JAK?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKC Re: Prośba o grę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 13:58 www.expression.philips.com.br/artes/venc2003/obra1flash.html www.games.catquart.com/catapult/page_games.php?lang=en home.datacomm.ch/broec/hasentoeter/hasentoeter.htm www.cracovia.strefa.pl/ruletka.html www.qwarta.ru/new/entertainment/icon_wars.htm www.georgiapacificsoccer.com/mls/soccer.html www.transience.com.au/el/elgameo.html www.pepsi.co.uk/football/finger_footy/gamehost.aspx?key=&lb www.hurtwood.demon.co.uk/Fun/copter.swf www.stiv.tub.dk/ www.wielkarzeczpospolita.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Prośba o grę... IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:20 nie umiem wpisać imie przytych nagrobkach,Manfred nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś