izakny 27.08.04, 18:10 Czy ktoś pamięta grę z pokojami (przechodziło się z jednego do drugiego), w którą pół forum grało w lutym? Właśnie w nią gram i nie ogę wyjść z pokoju z rurami. Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przeszlam Re: Gra z pokojami IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.08.04, 11:52 Hmmm, wszystko zalezy w jakim punkcie utkwilas, zakladam, ze znalazlas wszystkie trzy kolka, zamocowalas je na rurach i jestes na koncu, trzeba tam z szafy po prawej wyjac dyskietke, wrzucic do tego panelu, a potem krecic kolkiem nad kabina tak, aby pojawil sie srebrny kolor, jak juz to wykombinujesz, wchodzisz do kabiny:) i jestes w nastepnym wnerwiajacym pokoju ;) Pozdrawiam i powodzenia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Co to za gierka? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 29.08.04, 16:43 I jak do niej trafić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeszlam Re: Co to za gierka? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.08.04, 21:52 Gierka jest tu www.albartus.com/motas/ milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Gra z pokojami IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 29.08.04, 23:03 Kochani powiedzcie mi jak w to sie dokladnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
izakny Re: Gra z pokojami 06.09.04, 19:27 Dzięki za pomoc w pokoju z rurami, teraz mam nowy problem. Utknęłam w pokoju z komputerem (tam, gdzie siedzi ufoludek, jest dużo roślinek i takie tam). Klikam w komputer wszystkie możliwe litery i nic. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś