bartokaziemie7 Re: Mąż i żona 15.10.14, 07:40 Hahaha szkoda, że nie czytałem tego przed ślubem :P Odpowiedz Link Zgłoś
deviem4 Re: Mąż i żona 08.12.14, 15:34 Wraca mąż do domu i zastaje w nim zapłakaną żonę, która pakuje w pośpiechu walizki. - Co robisz?! - pyta. - Odchodzę! Zdradziłeś mnie! - odpowiada żona i rzuca w niego plikiem zdjęć, na których widać jak uprawia on seks z kochanką. Mąż ze spokojem przegląda zdjęcia po czym zwraca się do żony: - Kochanie, uspokój się! Wszystko się ułoży! Musimy tylko wyjaśnić kto te zdjęcia zrobił i dlaczego chce zniszczyć nasze małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa23 Re: Mąż i żona 06.03.15, 15:32 www.smiesznefilmy.net/udusilem-zone Udusiłem żonę.... ah wstała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
super.speed Re: Mąż i żona 06.08.15, 05:01 Dobre :) Mąż z żoną ogląda horror. podpiszobrazek.pl/5091/Maz_z_zona_oglada_horror. Odpowiedz Link Zgłoś
piergiacomi Re: Mąż i żona 23.05.16, 13:39 znam ten dowcip :D _______________________ lutownica lutownice lutownica kolbowa lutownica gazowa lutownice bga Odpowiedz Link Zgłoś
normalq Re: Mąż i żona 30.05.16, 14:21 Mąż z żoną ogląda horror. Nagle na ekranie pojawia się przerażająca, kobieca postać. Żona wystraszona wykrzyknęła: - O matko!!! - Poznałaś, co? Dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś