Gość: Hmm IP: *.daleka.net 18.09.04, 04:40 Co ten gostek robi na obrazie kontrlonym programu drugiego? Pojawia sie i znika na 20 sek. potem znowu sie pojawia... Ktoś wie? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mw Re: TVP2 IP: *.aster.pl 18.09.04, 19:15 Poszedłeś spać i nie wyłączyłeś telewizora. Prezenter też człowiek i przyciął sobie komara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: TVP2 IP: *.daleka.net 19.09.04, 02:34 Hehe - dziś znowu jest - teraz robi pompki :D Właczcie sobie TVP2 i zobaczcie obraz kontrolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: TVP2 IP: *.daleka.net 20.09.04, 01:39 Dziś dzień trzeci - jazda na obrotowym krześle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyborg Re: TVP2 IP: *.gazetka.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:31 Ciekawe co dziś będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRISTAJLOOFKA Re: TVP2 IP: 212.126.14.* 20.09.04, 12:54 No, no pompki były niezłe! Uśmiałam się bardzo, ale byłam zdezorientowana na maksa! Może by się tak dowiedzieć pod numerem infolinii TVP he he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:02 o co chodzi?włacze dzis o 2 w nocy tv i zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: TVP2 IP: *.daleka.net 21.09.04, 01:25 Tu znalazłem screena z wyczynów gościa na ekranie lol :D erazer.republika.pl/Pic2.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sIK Odpowiedz na pytanie o co tu chodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 02:14 TVP: Pompki i skoki na obrazie kontrolnym "Dziennik Łódzki": Od kilku dni telewidzowie, którzy chodzą późno spać, mogą zobaczyć na obrazie kontrolnym Programu 2 TVP mężczyznę, który medytuje, robi pompki, biega po ekranie lub wykonuje figury na krześle obrotowym. Po raz pierwszy artysta pojawił się w nocy z piątku na sobotę z animacją nazwaną "Medytacja". Potem kolejne obrazy nosiły nazwę "Pompka" i "Krzesło", a dziś będzie można zobaczyć "Skok". "Autorem animacji jest 33-letni artysta Jakub Bąkowski, związany z warszawskim Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski"- tłumaczy Daniel Jabłoński z TVP. "Celowo nie informowaliśmy o przedsięwzięciu, chcąc zrobić widzom niespodziankę. Czekamy na opinie". Sam artysta twierdzi, że tworzy sztukę, która nie chce nikomu narzucać interpretacji. "Jest to historia człowieka żyjącego w świecie elektronicznych obrazów, ironiczny komentarz telewizyjności" - mówi Jakub Bąkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:52 info.onet.pl/982297,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prasatko Re: Juuupi!!! Jestem zdrowy. IP: 80.55.181.* 01.10.04, 00:50 A ja byłem pewny, że ze mną coś nie bardzo... zaliczyłem już 4 wizyty u psy- chologa... Zwierzałem się, że widzę codziennie to samo w TV... - no, że jakiś gostek w czerwonym podkoszulku... lekarz kazał brać środki uspakające... a tu nic, nie pomagało, ciągle to samo - na TVP 2 po godz. 01:00. Dopiero dzisiaj się wyjaśniło... ja p...niczę!!! Jestem zdrowy! Jutro uduszę tego terapeutę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: TVP2 IP: *.plustech.pl 27.10.04, 17:54 Na pewnej bibie wlaczylismy TVP2, a tam ten gosc. Kumpel przestraszyl sie, ze przesadzil z piciem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: TVP2 27.10.04, 21:33 dziasiaj ok. 17 bylo o tym na programie 'ale jazda'. Odpowiedz Link Zgłoś