Dodaj do ulubionych

Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy

03.11.04, 19:47
Tak czytam sobie posty niektórych (szczególnie Kluczyka - ktorego widze od
niedawna) i Gixery, 2Paco, xxx131 i innych. I powiem wam, ze uderza mnie ten
jad, ktory wielu z was toczy przeciwko innym. Bez kitu, dlaczego niektorych z
was uderza zażyłośc gixery i jej kolegów?? Hę?? Nazwanie kogoś alfonsem, to
szambowe okreslenie. Ponizej poziomu czegokolwiek. Kazdy moze powiedziec ze
wkurza go komitywa niektorych. Zazdrość - byc moze. Czy rzeczywiscie
Nasza_Klika_Która_Klika nie wnosi nic smiesznego na forum?? Wnosi. Mnie to
smieszy. PZDR DLA gixery, 2paco, xxx131, wstendnego.podszywacza,
racingismylife'a.

To mówiłem ja, Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy.

Jebie mnie wszystko.
Obserwuj wątek
    • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 03.11.04, 19:49
      Boshe, Człowieku dobry, jak miło to czytać!!! :D
      • zenon_z_enon Kłaniam się. 03.11.04, 19:50
        Wiesz wqrvil mnie ten najazd na was, bo nawet wasze amory smiesznie sie czyta...
        • 2paco Re: Kłaniam się. 03.11.04, 19:52
          dokładnie dlatego tu to piszemy: 1. poznaliśmy się na tym forum (na wątku o
          pogrubianiu penisa zresztą:D) 2. gdybyśmy chcieli to tylko między soba robić,
          od razu poszlibyśmy na forum prywatn,e nie Gixerka?
          piąteczka dla Zenona, a co dla Gixerki, to w sygnaturce :D
        • gixera Re: Kłaniam się. 03.11.04, 19:55
          Niektorzy ludzie uwazaja, ze miec poczucie humoru,to wylacznie opowiadac
          dowcipy a inne formy juz sie nie mieszcza w waskim kregu ich zainteresowan, jak
          widac tamte watki z humorem niewiele mialy wspolnego.
          Nawet nie wiesz jak mi poprawiles humor.
          Pozdrawiam serdecznie Zenon:-))))
          • 2paco Re: Kłaniam się. 03.11.04, 19:56
            Zenon, po prostu nam z nieba obojgu spadłeś. i myślę że także atmosfera na
            forum inna - bałem się otwierać ten wątek;)
            pzdr
            • Gość: Jo-jo Re: Kłaniam się. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 20:42
              "Nam obojgu"... ohoho, 2paco, widzę, że sprawa jest poważna ;-)
              (pierdziel może mnie dopisać do kliki jako szóstą)
              • 2paco Re: Kłaniam się. 03.11.04, 20:54
                zapraszamy!!! :D
                pzdr
                • 2paco KONIEC WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.04, 19:23
                  wątek się już skończył, ale informacja o tym jest na samym dole. jak chcecie
                  czytać, czytajcie, ale już nie komentujcie - niech zginie śmiercią naturalną :D
    • zenon_z_enon i jeszcze jedno - 03.11.04, 19:50
      uczestniczyc w forum to nie tylko pisac. Jak pokazuje post powyzej nie umiem
      pisac nawet powaznie, a co tu mowic o dowcipnym pisaniu. Za to czytam. I tarzam
      sie po ziemi nieraz...

PZDR
    • Gość: janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:11
      nastepny... teraz to juz was CALA piatka jest... nic tylko pogratulowac
      poczucia humoru... wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale o braku gustu juz
      mozna... p.s. na forum tym jestem od dawna ale nie zawsze sie tak
      podpisywalem...
      • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 03.11.04, 20:12
        zacytuję za prezydentem kaczyńskim - spieprzaj dziadu, bo ty to dopiero nudzisz.
        • Gość: janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:13
          widze ze cytowac tylko umiesz... a to kazik a to kaczynski,normalnie same wzory
          do nasladowania... moze troche wlasnej inwencji?
    • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 03.11.04, 20:17
      patrz Zenek, jak się kawał kupy do buta przyczepił :D
      pzdr
      • Gość: janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:22
        dlaczego zawsze odwracasz kota ogonem i abstrahujesz od tematu dyskusji? wiesz
        chyba o czym to swiadczy...?
    • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 03.11.04, 20:24
      qrczę, pocierałem tyle o trawę i nadal się trzyma... chyba poczekam aż
      stwardnieje i samo się wykruszy z podeszwy :D
      • Gość: janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:32
        moze sie wykruszy ale zapach pozostanie... zreszta co to dla ciebie za
        roznica... koncze rozmowe bo chyba sie nie dogadamy chlopcze,widze ze nie
        mozesz zbudowac ani jednego sensownego zdania ktore wiazaloby sie choc po
        trosze z tematem dysputy... p.s. twoj jezyk swiadczy o tobie wiec zastanow sie
        co piszesz...
        • Gość: Zenon_z_Enon Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:18
          Skoro jestes tu tak dlugo, to powiedz tylko czemu zmieniles sobie login po
          kryjomu?? Ok - ten jest zabawny i jak najbardziej pasujacy do FH. Niemniej
          tylko krętacze twojego pokroju ukrywaja sie i kombinuja. Tu masz wszystko
          czarno na bialym - pewne osoby deklaruja sobie znajomosc, kolezenstwo, przyjazn
          itp. Ty natomiast chcesz to zniszczyc w imie sobie tylko znanych zasad. Czemu??
          Zawisc, maly penis, samotnosc? Co toba powoduje??

To jest forum, masz oczywiscie prawo powiedziec - "to mnie mierzi, to mnie nie
          smieszy", ale jaki masz cel w psuciu czegos, co nie przeszkadza temu forum, a
          wrecz przeciwnie - czyni go zabawniejszym - jak juz wspomnialem fajnie sie
          czyta ich publiczne adoracje.

A jezyk 2Paco swiadczy o tym, ze pamieta cytaty o niczym wiecej. Twoj brak
          argumentow i ciagle powtarzanie tego samego swiadczy - sam nie wiem o czym.
          Brak inteligencji, upadek na glowe w dziecinstwie, a moze cos zupelnie innego.
          Co ci powiedzial lekarz?? Podziel sie z nami, bo mnie ciekawosc zzera.

PS. Cytat "spieprzaj dziadu" pochodzi od Kaczynskiego. Byc moze Kazik go
          parafrazowal. Ale to drobnostka.
          • janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 09:57
            przestan zakladac nowe konta,bo podobienstwo wypowiedzi do 2P az razi...
            napisales: "Twoj brak argumentow i ciagle powtarzanie tego samego swiadczy -
            sam nie wiem o czym" MOJ BRAK ARGUMENTOW? chlopcze poczytaj moje posty raz
            jeszcze,zawolaj sasiadow lub mlodsza siostre to ci wytlumacza skoro sam nie
            wiesz o co mi chodzi...
            • zenon_z_enon Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 09:59
              nie jest to nowo zalozone konto, z 2P nie mam nic wspolnego. A skoro dwie osoby
              powtarzaja ci to samo, to moze czas zaczac myslec, hę?? Sprawdz sobie adresy
              IP, skoro masz problemy spiskowe.
              • janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 10:02
                mi powtarzaja to dwie osoby... wam zdaje sie troche wiecej osob... poczytaj
                wczesniejsze posty...
            • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 15:36
              no tak, bo każdy musi mówić w swój, charakterystyczny sposób... tego wpisu
              kluczyka nawet nie wypada komentować.
              pzdr dla Zenka!

p.s. miałem nie pisać więcej, ale się spytam - tobie kluczyk naprawdę nie
              mieści się w tym pustym łbie, że ktoś mógł stanąć w obronie wyklętej przez
              ciebie trójcy? boshe mój jedyny, odebrałeś mu rozum, to mu teraz zabierz
              komputer!
      • login_niedostepny Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 09:25
        rany co za kultura, az sie na wymioty z samego rana zbiera. Masz racje, nie ma
        co z toba gadac, stracilam wczoraj pare godzin:////// pzdr dla kluczyka:D
        • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 15:39
          no, chamem jestem nie z tej Ziemi! wchodzę innym na wątki i im tam smrody
          intelektualne zostawiam - poszukaj sobie mądralko z fantastycznym
          wykształceniem, czy komuś wbiłem się na forum i zacząłem mu udowadniać, że jego
          wątki są denne, mdłe itp. itd.
          bez odbioru!

p.s. jak ci to radochę sprawia i czujesz się dzięki temu fantastyczniej (choć
          nie wiem czy przy twoim poziomie samozadowolenia to jeszcze możliwe), to wbij
          sobie do tego fantastycznego łba, że w fantastyczny sposób odniosłaś
          fantastyczne zwycięstwo. i żyj sobie błogo, nie zdając sobie sprawy z własnych
          ułomności.
    • racingismylife Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 09:45
      ostatnio zadko bywam na FH i to co sie tutaj dzieje te wszystkie wojny,
      podszywki, ublizanie i sprzeczanie sie sprawia, ze coraz mniej chce mi sie
      tutaj wypowiadac i uczeszczac ( czytac ),

Pozdrawiam z zeslania i apeluje o spokoj :)

Make love not war !
      • Gość: impostor Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 11:01
        Myśle że jakby gixera , 2paco i niektórzy inni przestali odwiedzać FH albo
        przynajmniej przestali się wypowiadać to atmosfera zdecydowanie by się
        poprawiła i więcej ludzi zaczęło by się wypowiadać w cikawszy sposób , ale po
        przeczytaniu postów w/w osobników chęci do pisania odchodzą .
        • Gość: impostor Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 11:04
          -ps jak widze w kolejnym temacie : Buziak dla Gixery albo Śśśśśśśśmigamy to
          mnie na pawia drze i pomijam wypowiedzi tych degeneratów .
          • racingismylife Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 11:07
            impostor ty tez juz nie przesadzaj bo niebawem bedziecie ich porownywac do
            hitlerowcow lub mordercow...
            • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 15:45
              Racing, jak komuś już nawet czyjaś sygnaturka przeszkadza, no to o czym my tu
              mówimy?
          • gixera [...] 04.11.04, 12:52
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • login_niedostepny Re: Impostor 04.11.04, 13:12
              no wlasnie, przestancie zlamasy zaklocac tu spokoj gixery i 2paco, jak mozna
              wtracac sie w czyjes wyznania i slodzenia, no wstydzcie sie!!!! toz to skandal
              i granda w bialy dzien!!!

<LOL2>
            • hauabaua Re: Impostor 04.11.04, 13:43
              ???
              Przyznaję, jestem zaskoczony. :(((
              • Gość: kohol "krucha, kobieca istota" :( n/t IP: *.crowley.pl 04.11.04, 13:53
              • janusz_kluczyk Re: Impostor 04.11.04, 14:13
                no i co teraz powiesz???(odp. gixery)
                • 2paco [...] 04.11.04, 15:48
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • mctiggle Re: Impostor 04.11.04, 16:03
                    2paco napisał:

> możesz się cieszyć, mały fiutku, że kogoś wkur..łeś! wiedz smrodzie
                    > niedopieszcony, że chętnie bym ci teraz twoją mordę przefasonował, bo jesteś
                    > PRAWDZIWYM WRZODEM NA DUPIE POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA, nie tylko tego forum.
                    módl
                    >
                    > się, żebyś mnie gnoju mnie spotkał

no, w końcu wpis jak znalazł do Forum Humorum.
                    tylko wątek nie ten.
                    był tu taki; "rzucamy mięsem"
                    • 2paco Re: Impostor 04.11.04, 16:05
                      a ile byś wytrzymał, jakby jakiś niedorostek z ciebie gó..arza robił, co? masz
                      do siebie jakiś szacunek? ja jestem spokojnym człowiekiem, ale nie miałbym
                      teraz żadnych oporów, żeby przestawić ryja temu gó..arzowi. nawet nie jestem
                      zdenerwowany - po prostu bardzo spokojnie bym go uszkodził, bo się idiota męczy
                      i innym życie zatruwa. poszperaj sobie w wątkach sprzed wtorku - zanim się
                      śmieć nie pojawił, nie było awantur.
            • janusz_kluczyk Re: Impostor 04.11.04, 14:14
              co za elokwencja... brawo!
        • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 15:43
          TO NIE-CZY-TAJ HI-PO-KRY-TO.
          dopóki wasza banda frustratów się tu nie pojawiła, dopóty na FH nie było
          żadnych awantur. zajrzyjcie sobie na forum Samoloty - myślałem że tylko tam
          jest matoł, który udowadnia wszystkim, że są do bani. najwyraźniej się
          myliłem... a do kluczyka, wielkiego miłośnika swoich zwolenników na FH -
          przeprowadź sobie badanie na losowej reprezentatywnej próbie społeczeństwa, i
          popytaj co sądzą o twoich żenujących próbach zaistnienia - dostaniesz
          miarodajny wynik (polecam, bo tak się ekscytujesz, że ktoś cię poparł w swojej
          ciemnocie).
          • login_niedostepny Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:07
            rany ale smieszny temat:D

2paco - hipokrytami rzucales wczoraj, zmien plyte bo nudno sie zaczyna robic
            • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:08
              a znasz jakiś synonim hipokryty? zarzuć, to będę go używał. nie widzę powodu,
              by inaczej nazywać schorzenia, skoro raz już to napisałem. koleś pisze, że mu
              się xle robi, jak to czyta, a co robi? czyta i się jeszcze dopisuje? co to
              jest, jak nie hipokryzja?
              • xxx131 Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:19
                a w moim tezaurusie:
                hipoktyta - dwulicowiec, obludnik
                hipokryzja - obłuda, załkananie, załganie, dwulicowość, nieszczerość,
                fałszywość, kłamliwość, oszustwo.
                • login_niedostepny Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:23
                  bardzo podoba mi sie "upierdliwosc gorsza od faszyzmu" ;-)))))
                  • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:27
                    wypisz wymaluj kluczyk, i nie tylko. jak ktoś non stop komuś zasrywa wątki
                    (inaczej tego nawet nie wypada nazwać, to jest gorzej niż upierdliwy).
                    taka jesteś mądra, login, a wczoraj na mój watek wlazłaś i od razu zaczęłaś
                    narzekać - czy to przypadkiem nie jest upierdliwość?
                    • login_niedostepny Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:33
                      toż ja ci wlasnie podpowiadam co bys mogl zapodac zamiast osluchanego /
                      opatrzonego juz hipokryty:ppp Mysl czlowieku i czytaj uwazniej - nawet moje
                      • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:36
                        a jak ktoś ma HIVa, to będziesz mówić, że ma białaczkę, sraczkę, grypę i inne
                        syfy, byle tylko się nie powtarzać? przy schorzeniach umysłowych nie należy aż
                        tak się czepiać nazewnictwa. a jak mi się obłudnicy (tu ukłon w twoją stronę,
                        zastąpiłem hipokrytów:D) nie będą wcinac, to i ja będę cicho.
                  • xxx131 Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:29
                    no mi tez sie podoba. chwala dla podszywacza.
    • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 15:51
      widzisz Zenek? wejdzie ci śmieć z buciorami do dwomu ibędzie rozstawiał.
      nieuleczalne przypadki, które powinny byc eliminowane ze społeczeństwa,
      ostatecznie.
      a do kluczyka - ty się poekscytujesz, że zaistniałeś, ale złamasem pozostaniesz
      na całe życie, a my sobie spokojnie będziemy żyli, wśród normalnych ludzi. twój
      świat najwyraźniej ogranicza się tylko do internetu i samogwałtu przed
      monitorem komputera.
      • zenon_z_enon 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:25
        siedzi w oblesnym podkoszulku, w obskornym pokoiku, sfrustrowany grubas ze
        spoconymi rekami i patrzy w monitor i zastanawia sie, komu inwektywy poslac
        zeby miec przy czym odprawiac swoje onanistyczne praktyki.

Kluczyk, jakkolwiek by sie nie dzialo na FH, ktokolwiek z kimkolwiek by sie nie
        obnosil - zakladanie postu by nazwac w nim kogos alfonsem kobiety, to
        sku..synstwo. I zwroc uwage, ze nie przeklinam, gdy nie trzeba, wiec moze to
        dotrze do ciebie.

I standartowo PZDR (nie mylic z PZPR)
        • 2paco Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:30
          sprawdź pocztę, Zenek :D hehe, już ja się postaram dotrzeć do IP kluczyka - ja
          tego nie potrafię, ale kumpel się umie włamywać, więc jest szansa, że mu kuku
          sie da zrobić. a jak pisze z pracy, to chętnie się z nim zobaczę twarzą w
          twarz, przy ludziach, żeby nas w razie czego rozdzielili.
          nie gwarantuję, że mi się uda, ale wszelkich starań dołoże, bo czasu mi na to
          nie brakuje.
          pzdr! (nie mylić z pzdr dla kluczyka, bo temu co najwyżej mogę zęby wybić)
          • zenon_z_enon Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:34
            Oki, poczta sprawdzona, sprawdz ty swoja...

PZDR

PS. Dowcip:

dlaczego kobiety noszą buty na obcasach, malują się i perfumują?
            bo są niskie, brzydkie i śmierdzą...
            • 2paco Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:37
              a czemu kobieta ma mniejsze od mężczyzny stopy? żeby mogła stać bliżej zlewu :D
            • 2paco Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:48
              twoje podanie zostało pozytywnie rozpatrzone przez Radę Gerontów ;)
              3m się!
          • gixera KONIEC WATKU 04.11.04, 16:37
            Zauwazcie jak ten watek sie zaczal a jakie jest jego zakonczenie, ja mam
            propozycje, wy nie wchodzcie nam w droge a my nie bedziemy wchodzic wam.
            Paco, przestan sie zabawiac w 007, daj juz spokoj, Mscicielu:-)))
            To wszystko zaczyna byc dla mnie dosc uciazliwe, a tak lubilam to forum, bo
            bylo sie z czego posmiac, teraz moge najwyzej nad wami poplakac.
            • wstendny.podszywacz Re: KONIEC WATKU 04.11.04, 16:41
              ale pamietaj ze gdy nie kluczyk wszystko bylo dobrze i smiesznie , a czy
              kluczyk napisal cos smiesznego? to dlaczego nabija sie z 2paco i reszty?
              • 2paco Re: KONIEC WATKU 04.11.04, 16:43
                do tego chyba nikt tu nie dojdzie - najprędzej chce zaistnieć i nie potrafi w
                inny sposób. szkoda mi innych, że się pod to podczepiają. na każdym forum są
                dewianci, których nie warto wspierać, nawet jeśli czasem się z nimi zgadzamy
                (vide: gość jacek na Samolotach lub gośc pacyfista na Aktualnościach).
                pzdr
              • gixera Re: KONIEC WATKU 04.11.04, 16:46
                Bo oni to sa jak wrzody na tylku, ale nie mozna ganic ludzi za to, jacy sa,
                moze byli skrzywdzeni w dziecinstwie, nie zaznali milosci, przyczyn moze byc
                wiele ja widze tylko jaki jest skutek, dlatego zakopmy topor wojenny, bo ja nie
                chce miec z nimi tzn: (kluczyk i jego fumfle) nic do czynienia, bo kto z kim
                przystaje takim sie staje.
                • 2paco Re: KONIEC WATKU 04.11.04, 16:47
                  dlatego Słoneczko przestaję z tobą, bo jesteś doskonałą odskocznią dla
                  parszywości tego świata! (ale ich pewnie teraz tym postem rozsierdziłem, hehe:D)
            • 2paco Re: KONIEC WATKU 04.11.04, 16:41
              ech Słoneczko, wiesz na którym forum mnie teraz szukać:D a co do tego węszenia,
              to nie martw się, najwyżej trochę czasu stracę. jak mieszka gdzieś niedaleko,
              to bez trudu sobie go obejrzę live. no chyba że mama go za rączkę prowadza do i
              ze szkólki niedzielnej (po tym 2sraco jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby miał
              więcej niż 15 latek, a jeśli mnie intuicja myli, to tym gorzej dla kluczyka -
              to tak jak ze świnką, lepiej szybko zachorować i się uodpornić, niż dorosłej
              osobie na to cierpieć, konsekwencje okropne).
          • mctiggle Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:39
            2paco napisał:

> sprawdź pocztę, Zenek :D hehe, już ja się postaram dotrzeć do IP kluczyka -
            ja
            > tego nie potrafię, ale kumpel się umie włamywać, więc jest szansa, że mu kuku
            > sie da zrobić. a jak pisze z pracy, to chętnie się z nim zobaczę twarzą w
            > twarz, przy ludziach, żeby nas w razie czego rozdzielili.
            > nie gwarantuję, że mi się uda, ale wszelkich starań dołoże, bo czasu mi na to
            > nie brakuje.
            > pzdr! (nie mylić z pzdr dla kluczyka, bo temu co najwyżej mogę zęby wybić)

weź zimny prysznic chłopie.
            długo.
            • 2paco Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:44
              ja jestem bardzo spokojny. a chętnie bym go wyśledził, bo raz że to nie
              problem, a dwa że to pewnie jakiś gó..arz z ginazjum co najwyżej.
              a jakby ci mctiggle smród rzucał w okno jakimś brudem co chwila, to byś nie
              zszedł złoić dupy? bo ja tak. jak rodziców nie ma, to trzeba wziąć sprawy w
              swoje ręce.
              • Gość: impostor Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 17:10
                2paco fantazji ci nie brakuje , śledzić możesz sobie losy Rysia z klanu (na
                TVP1) moja rada detektywem nie zostaniesz i kolegą z wybitnymi zdolnościami
                śledczymi chyba faktycznie możesz straszyć dzieci z gimnazjium tak więc jak
                ktoś ci tu dobrze radził - weź zimny prysznic .
                • 2paco Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 17:12
                  a co mi szkodzi spróbować? najwyżej trochę czasu sprawdzę. a jak smród mieszka
                  gdzieś dalej ode mnie, to i tak bym tyłka do niego z domu nie ruszał.
                  wiesz, jest taka mądra myśl - kto pyta, ten jest głupcem przez pięć minut, kto
                  nie pyta - jest głupcem przez całe życie.
                  nic mi się nie stanie jak z kumplem spróbujemy. a nuż gó..arz mieszka gdzieś
                  niedaleko. FH to nie bank, żeby nie można było zajrzeć na serwer.
                  • 2paco Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 17:14
                    errata - miało być "trochę czasu stracę" :D
        • mctiggle Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 16:31
          zenon_z_enon napisał:

> I zwroc uwage, ze nie przeklinam, gdy nie trzeba

tu też nie trzeba było.
          tak samo jak w kilku innych wpisach w tym wątku.
          już się wszyscy cieszą, że wątek spada, a wy dale kurvvami sadzicie.
          spokojni, szczęśliwi ludzie bez kompleksów.
          • zenon_z_enon Re: 2Paco, nie przejmuj sie, to go podnieca 04.11.04, 17:27
            trzeba bylo dosadnie stwierdzic co uwazam o nikczemniku co wazy sie kobiete
            wyzywac w taki sposob. Wybacz ale taki mam poglad na rzeczy oglad.

• janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:56
      do 2P... nie gadam juz z toba chlopcze bo nie ma sensu,dajesz wymijajace
      odpowiedzi albo wogole nie odpowiadasz... ty i ta twoje gix,potraficie tylko
      ludziom ublizac... jestescie siebie warci... nie zakladajcie tylko idiotycznych
      watkow a bedzie dobrze... narazie
      • gixera Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 16:57
        Biedni pokrzywdzeni ludzie, przypominam, ze to wszystko zaczelo sie od
        ublizania nam,..
        • xxx131 Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:00
          dobrze kluczyk smieszne, dobre dawno tak sie usmialem....

aha i jeszcze to:
          > Biedni pokrzywdzeni ludzie, przypominam, ze to wszystko zaczelo sie od
          > ublizania nam,..
          i mi, ale góvvno mnie jakies wypowiedzi obludnika i jego holdingu....
          • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:02
            :> "nam" nie wyklucza (o jezu! jaki podobny wyraz do kluczyk!), że tobie też :D
            • xxx131 Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:05
              ah, wypowiadala tylko gixera i ty, to myslalem ze o was tylko chodzi
        • janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:01
          wam czyli komu??? tamtych dwoch raz tylko nazwalem w watku alfonsami i TYLE!!!
          zobacz kobieto kto komu ubliza i sie nie odzwyaj...
          • xxx131 Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:03
            pacorus juz pisal ze w podtekscie napisales ze gixera jest dziwka....
            • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:05
              ix, ale to trzeba jeszcze rozumieć. jak myślisz, czemu neandertalczycy nie
              stworzyli cywilizacji? :D
          • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:04
            biedny kluczyk, taki poszkodowany. nie przejmowałbym się na twoim miejscu tym
            jak ci pojechaliśmy, bo swoją upierdliwością i frustracją na to zasłużyłeś,
            tylko bardziej bym się życiu przyjrzał, czemu jestem taki niedorobiony
            (pamiętaj, że piszę co bym na twoim miejscu zrobił, bo pewnie już chciałeś
            odpisać, że ładnie po sobie pojechałem).
            bez pzdr
    • janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:22
      tja... wlasnie przeczytalem twoje posty o moim IP, wiesz co... chcialbym zebys
      przez to do mnie dotarl(chociaz to niemozliwe - wiedzialbys o tym gdybys choc
      troche sie na tym znal)wtedy bysmy sobie pogadali... i wez ze soba gix zebys
      mial jak do domu wrocic... POMOC ZOSTANIE CI UDZIELONA NA MIEJSCU - SPOKO - MOJ
      SASIAD JEST ORDYNATOREM SZPITALA
    • janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:42
      tajne nie tajne... i tak nic ci to nie da,ale jeszcze o tym nie wiesz... dresem
      nie jestem... teraz czytaj! ALFONS -> SUTENER -> CZLOWIEK CZERPIACY ZYSKI Z
      NIERZADU UPRAWIANOEGO PRZEZ INNA OSOBE ,owy nierzad to nie tylko prostutucja
      wiec nie nazwalem(NAWET W DOMYSLE)gix prostytutka... TOTEZ NIKOGO NIE OBRAZILEM
      gix w moim domysle mogla rownie dobrze sprzedawac zapalki na dworcu PKS... poza
      tym nawet nie wiem dlaczego tak napisalem i napewno nikogo nie chcialem
      obrazic... W TYM MOMENCIE NIE TLUMACZE SIE TYLKO PROSTUJE WASZE DOMYSLY!
      • zenon_z_enon Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:48
        a slyszales o alfonsie co zmusza do sprzedazy zapalek??? Wez czlowieku zbadaj
        sobie glowe!! Bo zaczynam sie martwic o twoich bliskich. Zrzucam to na karb
        meskiego przekwitania.
        • janusz_kluczyk Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 17:57
          NIE DO CIEBIE PISALEM NO ALE JESLI JUZ TO CZYTALES TO WIDOCZNIE JESTES ZBYT
          MALO INTELIGENTNY ZEBY DOJSC O CO MI CHODZILO... ALFONS TO TYLE CO SUTENER A
          SUTENER CZERPIE ZYSKI Z LUDZI KTORYCH BEZPRAWNIE WYKORZYSTUJE CZYLI NP. ZMUSZA
          DO SPRZEDAZY ZAPALEK SAM CZERPIAC Z TEGO ZYSKI... TERAZ ROZUMIESZ? PROSCIEJ SIE
          NIE DA...
          • 2paco Re: Gixera, 2paco i inni, kliki i bandy 04.11.04, 18:05
            wiesz, tak już jest z pewnymi słowami, że tylko z jednym się kojarzą. jakoś nie
            sądzę, żebyś na dyrektora Biedronki mówił alfons,bo wykorzystuje po godzinach
            pracy zatrudnione kobiety. Sutener czy alfons z jednym tylko się ludziom
            kojarzą, ale najwyraźniej TY nie rozumiesz co piszesz.
            Zenek, lejmy na niego - niech się dusi w swoim szambie.
          • zenon_z_enon Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:06
            jessu - po prostu zostane Twoim wielbicielem. Mogę?? Jestem niski, wiec
            dokładnie na wysokości twarzy mam Twój odbyt, wiec idealnie nadaje się do
            lizania dupy Waszej Wszechwiedzącej I Niesamowicie Utalentowanej JejMości.

O Wielki I Wielce Czcigodny Januszu!!
            O Wielce Oświecony oddaje Ci pokłony.

Lepiej Ci?? Wzwód się pojawił?? Poważnie tak?? To będzie pierwszy raz od 7
            lat!! Super, gratuluję!!

Więc, zgodnie z Twoim rozumowaniem, skoro mój kolega jest np. nadużywającym
            prawa pacy managerem, to jest tym samym alfonsem??? Brawo!! A tu dla
            przypomnienia definicja Sutenera (nie pomyl z sutereną - piwnicą
            czyli): "sutener utrzymanek i opiekun prostytutki, osobnik uprawiający
            sutenerstwo, czerpanie zysku z nierządu uprawianego przez inną osobę.
            Etym. - fr. souteneur 'sutener' od soutenir 'podpierać; utrzymywać (kogo)' z
            łac. sustinēre 'jp.'; sus- zob. sub-; tenēre, zob. tenuta."
            • zenon_z_enon POWYŻSZE DO KLUCZYKA JEST... PACO pzdr 04.11.04, 18:06
              • 2paco Re: POWYŻSZE DO KLUCZYKA JEST... PACO pzdr 04.11.04, 18:13
                spoxik, nawet jakbyś do mnie napisał, to i tak zapewne dla jaj :D chodź
                wreszcie sika falistego na niego puścimy, bo z impotencji fizycznej i umysłowej
                już nikt go nie wyleczy.
                zazdrości biedactwo innym, że potrafią na forum ze soba porozmawiać (pewnie
                myślał, że forum to jak narodziny - raz się pojawiasz i więcej ci nie będzie
                dane, wszelka wymiana zdań wykluczona na FH :D). sam nic konkretnego (ani tym
                bardziej ŚMIESZNEGO) nie wymyśliłnawet tu, gdzie człowiek jest anonimowy, więc
                strach pomyśleć, jak sobie w real world radzi :D
                Zenek, we out, ok? :D
                pzdr (ale nie dla tego luzera)
                • 2paco Re: POWYŻSZE DO KLUCZYKA JEST... PACO pzdr 04.11.04, 18:14
                  a no tak, zapomniałem dodać CMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOKA dla
                  Gixerki, no bo ten z sygnaturki (pewnie matoł mysli, że za każdym razem tę
                  formułkę na dole wpisuję :D) się nie liczy :D
            • janusz_kluczyk Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:19
              wlasnie tak,mozesz nazywac swojego kolege alfonsem albo sutenerem,jak wolisz...
              nie chce mi sie wyliczac innych podobnych przykladow,powiem tylko ze jezyku
              polskim duzo jest synonimow odnoszacych sie do jednego slowa... widze ze 2p jak
              zwykle chce zakonczyc dyskusje poniewaz zauwazyl ze nie ma racji w tym co pisze
              i jak zwykle nastepuje szybka dygresja z jego strony... to zachowanie typowe
              dla ludzi malointeligentnych lub nieumiejacych przyznac sie do bledu...
              widocznie taka mentalnosc warszawiakow... p.s.mieszkam 170 km na poludnie od
              stolicy wiec gdy bedziesz przejazdem to daj znac...
              • 2paco Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:25
                wiesz co, jak mnie menel zaczepia na ulicy, to czasem odpowiem na pytanie, ale
                jak wyskakuje z mordą o cokolwiek, to go opierdzielę i znikam (aluzja do
                ciebie, jakbyś nie pojął).
                ciesz się, że wygrałeś, bo nawet z pokiereszowanym ryjem byś trąbił, że to ty
                jesteś górą.
                żyj tym swoim marnym życiem, człowieczku.
                • janusz_kluczyk Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:31
                  wierz mi ze gdybys zobaczyl jak zyje to by cie w gardle z zazdrosci zcisnelo...
                  i jesli ktokolwiek tu z morda wyskakuje to tylko ty... ja nikomu nie ublizam a
                  nawet jesli ci sie tak wydawalo to to wyjasnilem ale widze ze nadal tego pojac
                  nie mozesz... teraz ide a ty wymysl jakas adekwantna riposte,moze odpisze bo
                  rozmowy z proletariatem mnie nawet bawia...
                  • 2paco Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:33
                    boshe, ale ty masz fajne życie... każdy ci pewnie zazdrości, i dlatego nikt cię
                    nie chce przytulić... albo boisz się, że ci zaraz coś z tej twojej zamożnej
                    kieszeni wyciągnie...
                    jak znam życie, to takie wyjeżdżanie z tym, jaki to ja jestem ustawiony i tylko
                    zazdrośćcie, to goły pewnie jesteś (nawet nie wesoły) i tylko sobie to
                    rekompensujesz...
                    boshe, co ja w ogóle robię? próbuję zawrócić kijem wisłę...
                    • janusz_kluczyk Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:42
                      tutaj musze ci przyznac racje,nieraz mialem z tym problemy,a to znajomym sie
                      nie widzialo ze jestem od nich bardziej ustawiony a to nauczycielom w szkole i
                      bog wie komu jeszcze... jest taka prawda... GDY POWODZI CI SIE W ZYCIU TO KAZDY
                      CI GRATULUJE... TYLKO NIE POLAK...
                      • 2paco Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:44
                        zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. równać z dół, to podstawa w naszym
                        kraju. no dobra, wszystko dobre, co się dobrze kończy. nie mam zamiaru tej
                        awantury kontynuować, poważnie.
                        zmykam, i nie chce mi się już na tym wątku pisać.
                    • janusz_kluczyk Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:44
                      aha... do tamtego watku sie nie wpisze wiec go nie podbijaj bo tylko ludzi
                      denerwujesz...
                      • 2paco Re: Boże - zmieniłeś mi światopogląd... 04.11.04, 18:45
                        <spoko> ale widzisz, zajrzałeś:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka