Dodaj do ulubionych

Kochane Bravo!

06.11.04, 16:51
Piszę do Was, bo mam bardzo poważny problem. Otóż mam 11 lat i strasznie się wstydzę, że jestem dziewicą. moje koleżanki z klasy już dawno mają "to" za sobą, i ciągle się ze mnie wyśmiewają... :((( już sama nie wiem co mam robić... no bo zabawa z ogórkiem kiszonym chyba nie wchodzi w rachubę, prawda? figle z kuzynem pt. "zabawa w doktora" chyba też się nie liczą, prawda? no bo gdyby się liczyły, to bym była pierwsza z klasy... a tak jestem na szarym końcu:(
poradźcie mi proszę, co i z kim zrobić, żeby nie tylko pozbyć się tej skazy (dziewictwa... fuj!), ale na dodatek wskoczyć do samej czołówki mojej klasy.

Wasza Zosia.
Obserwuj wątek
    • Gość: carmin Re: Kochane Bravo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:54
      Najlepsza akcja rozdziewiczenia, jaka slyszalam, to bylo z kaszanka, rowniez
      zaczerpnieta z Bravo, niektore dziewczynki nie maja nic w glowach...
      • 2paco Re: Kochane Bravo! 06.11.04, 16:58
        Carmin, doradź mi coś konkretnego, pliz!!!
        • Gość: carmin Re: Kochane Bravo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:00
          To z kuzynem to naprawde swietny pomysl, tylko zeby sie rodzice nie
          dowiedzieli:-p
          • 2paco Re: Kochane Bravo! 06.11.04, 17:11
            ale to się nie liczy!!! moje koleżanki próbowały już z wujkami, braćmi, a jedna to nawet z tatusiem, ale to nie o to chodzi. facet musi być co najwyżej 10 woda po kisielu (hehe, kisielu...;D).
      • Gość: Jo-jo Re: Kochane Bravo! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 20:16
        > Najlepsza akcja rozdziewiczenia, jaka slyszalam, to bylo z kaszanka, rowniez
        > zaczerpnieta z Bravo, niektore dziewczynki nie maja nic w glowach...

Carmin, no chyba nie sądzisz, ze ten tekst o kaszance jest prawdziwy..
        • Gość: carmin Re: Kochane Bravo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:27
          wiem, ze nieprawdziwy, ale naprawde niezle sie z tego usmialam:-P
    • max39 Re: Kochane Bravo! 06.11.04, 19:11
      Bravo czytalem jak bylem nastolatkiem .Najbardziej lubilem rubryke moj pierwszy
      raz:)
      • 2paco Re: Kochane Bravo! 06.11.04, 19:15
        nie zwierzaj się, tylko radź!!! zrewanżuj się za to, że kiedyś Bravo ci pomogło i teraz sam komuś pomóż :D
        • xxx131 Re: Kochane Bravo! 06.11.04, 19:18
          Polecam lekture: ceme setra (chyba sie tak pisze, albo cos przekrenicilem).
          Pacorusa, nie wiedzialem ze jestes dziewczynka.
          • 2paco Re: Kochane Bravo! 06.11.04, 19:31
            Niezbadane są wyroki boskie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka