xxx131 06.11.04, 22:29 Bo ja niemam, szukam inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: powerpuffgirl Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:41 wygaszacze zmniejszają szybkość działania komputera =\ po prostu wyłącza mi się monitor po 5 min braku aktywności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.11.04, 22:47 Gość portalu: powerpuffgirl napisał(a): > wygaszacze zmniejszają szybkość działania komputera =\ Bez przesady... :-) Wcale nie zmniejszają. ;-) > po prostu wyłącza mi się > monitor po 5 min braku aktywności Też tak mam, ale według mnie bezkonkurencyjnym wygaszaczem jest ten: www.serenescreen.com/product/aquarium Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? 06.11.04, 22:50 na obrazkach wydaje sie ladny:) a ta lista na dole to sa rybki ktore sie dodaje sie do akwarium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.11.04, 22:52 Raczej się nie dodaje, ustala się chyba tylko ilość. Pociągnij to zobaczysz: www.serenescreen.com/download/AquariumV11.exe Wymagana jest stosunkowo mocna karta graficzna (na starszych komputerach wygaszacz może nieco "przycinać"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerpuffgirl Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:55 Piecyk, nie wymądrzaj się =) btw, lowe ;) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.11.04, 22:57 :-*** He, he, he! :-) Mam dla Ciebie nowe tipsy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerpuffgirl Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:08 fajnie =) zobacz jaki tłok na kozmo czacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? 07.11.04, 02:27 Mojego wygaszacza nikt nie pobije... jest prosty, ale jakże wiele mówiący... neon w formie słów: "Hello, genius!" :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Jaki macie wygaszacz ekranu? 07.11.04, 02:54 Okrent! jagrzesh meeuo cieu tó veedźedź!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. SETI IP: 80.51.227.* 07.11.04, 13:33 SETI - szukam ufiaków ;-) setiathome.berkeley.edu/ Odpowiedz Link Zgłoś