klymenystra 28.12.04, 14:40 jestem na 4levelu i o ile wiem to mam przeciac ten trojkat maszynie (tej co podpala drewno)- ale ona nie chce! klikam i klikam, a ona nic.puszcza promien a plytka sie nie dzieli... buuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: motas- help :) 28.12.04, 14:43 a:) gadam sama do siebie, ale nie wpadlam wczesniej na to, zeby wylaczyc lampke :P Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: motas- help :) 28.12.04, 14:58 no coz mam strone z rozwiazaniem do kazdego poziomu :) jakbys chciala jakas podpowiedz to sluze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: motas- help :) 28.12.04, 15:11 anienie :) strone tez mam, ale korzystam jak jestem calkem zakorkowana :) ale dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skakanka Re: motas- help :) IP: 213.76.140.* 29.12.04, 13:04 tak z ciekawosci... skad sie bierze tego motasa? W innym watku jest link do Anody i Katody i muzeum, czy motas to tez taka gra? Pozdrawiam, Skakanka Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: motas- help :) 29.12.04, 14:22 tak :) tylko duzo dluzsza. wpisz w goolge motas (mistery of time and space") i powodzenia- ja znow utknelam, tym razem na kompie z questem.. eeech Odpowiedz Link Zgłoś
skakanka Re: motas- help :) 29.12.04, 19:21 To mi się podoba! Zakałapućkałam się na trzecim poziomie :), w Sylwestra sobie odbiję! :) Skakanka Odpowiedz Link Zgłoś