Gość: Ojciec Lucasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ojciec Lucasa Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:03 *** (Kocham Ciebie...) Kazimiera Zawistowska Kocham Ciebie, bo wracasz ty mi wiosnę złotą Mej młodości i jasne powracasz miraże. Twój cień trwa przy mnie, jakby wierne straże, Twój cień, mej duszy przywołan tęsknotą. Niech więc ramiona mię Twoje oplotą - Zasłoń oczy - dziś w przyszłość nie chcę patrzeć ciemną, Chcę zapomnieć, że życie za mną i przede mną - Chcę zapomnieć o wszystkim, co nie jest pieszczotą. Tak dziś ciemno i zimno... Daj mi Twoje oczy! Twoje oczy rozświetlą marzenia ogrody... Tam dźwięk - złoto - purpura - alabastrów schody - I korowód weselny barwi się tęczowo. Tak dziś ciemno i zimno... a nad moją głową Sny majaczą złowrogie... Daj mi Twoje oczy!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:25 Już daję, oczywiście :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Lucasa Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:14 Kinga! Nie widze zandych kobiet oprocz Ciebie! Kocham Cie. P.S. Nie patrz na tych przesmiewcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! 15.02.05, 22:37 Gość portalu: Ojciec Lucasa napisał(a): > Kinga! Nie widze zandych kobiet oprocz Ciebie! to chyba jakas wada wzroku Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! 15.02.05, 23:08 Markizo, zostaw sobie choć jedno oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:41 Milosc mnie oslepila ... oczy mi juz niepotrzebne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:41 Ale bys mi sie przydal nadzwyczajnie wrecz ... czy moze platonicznie mnie kochasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! 16.02.05, 08:12 Jesli chodzi o mnie to ja szanuję Markizę K., kochać zdolny nikogo nie jestem. Czy bez oczu będzie ci do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:44 To nawet lepiej! A bez oczu mnie tak samo, w zasadzie rownie pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:35 No i gdzie jesteś? Cho no tu prędko z tą miłością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! 16.02.05, 15:55 naobiecywał gwiazdek z nieba, a jak co do czego, to go nie ma. normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Lucasa Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:02 Jestem tu! Kocham Cie, pożadam Twego ciała, chce sie z toba kochac! Kocham Cie ponad zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! 16.02.05, 16:08 Gość portalu: Ojciec Lucasa napisał(a): > Jestem tu! Kocham Cie, pożadam Twego ciała, no tak, najpierw oczy, potem pewnie obetnie uszy. kto wie, jak to się skończy... Kingo, prosze, bądź ostrożna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Lucasa Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:11 Piekno Kingi spoczywa w jej duszy i sercu a nie w ciele (chociaż też, ale tamto jest ważniejsze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:45 No prosze, a jednak gada z sensem! Bierz moje cialo, nie ma przeciwskazan! Tylko potem oddaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Lucasa Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:15 Dla czego zawsze piszesz kolo swego nicka markiza? Przeciesz Kinga to krolewskie imie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kocham ponad zycie Kinge K.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:46 Bo za zasługi zostałam na tym forum takim właśnie tytułem uszlachetniona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Lucasa! Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:24 Nie odrzucaj mojej miłosci! jestes moim IDEAŁEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:47 Kusisz mnie, diable :-)))) Czyż mogę się oprzeć? Chyba nie mogę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:22 No ile mogę stać nie oparta? Chodź tu prędko! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Kingusia! 16.02.05, 19:53 Myslalem ze ty mnie kochasz :( dla mnie nie musisz wydlubywac sobie oczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:23 Tez kocham! Skad mysl, ze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Kingusia! 16.02.05, 21:10 pytanie za 100 punktow: Czy ojciec Lucasa jest z Podkarpacia? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: Kingusia! 16.02.05, 21:20 Nie jest z Podkarpacia, choć jednak współredaguje "Głos i Dźwięk Podbeskidzia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:25 Jak mnie tak kocha, to sie moze jednak stamtad wysnuje i tu przyjedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: Kingusia! 16.02.05, 22:14 Nie ryzykowałbym, nie pamiętasz "Góralu czy ci nie żal..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:33 Tak mnie wszyscy niby kochaja, a ja samiutka! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: Kingusia! 16.02.05, 22:47 Nie użlaj się nad sobą Kinga tylko zrób cos dla dobra ludzkości. Np. przygotuj na jutro placek ze śliwkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Kinga K. Re: Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:54 To nie zale, tylko manipulacje, zeby tego zakochanego tu sciagnac. Mowisz, ze placek? Ale sama mam go zjesc, czy rozdac bezdomnym? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: Kingusia! 16.02.05, 23:11 Wątpię w szczere intencje tego zakochanego. Toć to wyrwigrosz. Ale próbować warto aż do skutku. Co do placka to sam bym go chętnie zjadł w imieniu ludzkości, ale trochę daleko mam do Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. markiza Re: Kingusia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:28 Hm. To moze chociaz wypij za moje zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: Kingusia! 16.02.05, 23:37 Mogę wypić, bo właśnie zaparzyłem melisę na sen głęboki. Hlup - za zdrowie Markizy K. Odpowiedz Link Zgłoś