qq33 17.02.05, 18:21 republika.pl/web_4_all/index.html Jednak żyją jeszcze prawdziwi łebdizajnerzy. Warto poświęcić trochę czasu aż się wszystko pootwiera. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: profesjonaliści w każdym calu 17.02.05, 20:23 az mnie glowa rozbolala, a poza tym zaplacisz mi za zniszczony wzrok!!!:-P Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: profesjonaliści w każdym calu 17.02.05, 20:28 No sorki za wzrok, wystaw fakturę. Ale musisz przyznać, że bardzo wysmakowana stronka i zastanawiam się czy czegoś u nich nie zamówić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: profesjonaliści w każdym calu 17.02.05, 20:31 koniecznie cos w wiosennych kolorach, moze jakies latajace motylki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: profesjonaliści w każdym calu 17.02.05, 21:54 hehe nie moglam sie powstrzymac przed pokusa napisania do autorow strony:) jest bossska:)))))))) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: profesjonaliści w każdym calu IP: *.aster.pl 18.02.05, 02:41 ...ale co to znaczy WIOTAMY? Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: profesjonaliści w każdym calu 18.02.05, 07:12 To zwykła literówka miało być WIO CHAMY Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: profesjonaliści w każdym calu 18.02.05, 09:27 Dziś wybieram się na impreze i zamiast 0,7x40% biore link do tej stronki. Kręci o niebo lepiej....:P Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: profesjonaliści w każdym calu 18.02.05, 12:07 dobrze że za tą JAKOŚ nie domagają się WYGUROWANYCH cen :D kurcze, oczy mnie rozbolały - wymiękłam i uciekłam jak zaczęło tak strasznie migać - jeszcze by mi monitor spaliło czy co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieeeetek Re: profesjonaliści w każdym calu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:58 ...ale sciema :((( myslalem ze do rekordow Darwina po tym trafie...az mysz sie z kabla urwala...no wlasnie ..gdzie jest mysz?...jeeeest...na balkonie...coool stronka..a moze wizytowki mozna u nich zamowic?..;) m Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: profesjonaliści w każdym calu 18.02.05, 13:04 i nadal mi w oczach migoce..... Odpowiedz Link Zgłoś