Dodaj do ulubionych

Mietek nie zapomnij !!!!!

IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 10:16
1. o praniu
1a. w szafie wisi różowa garsonka, wyprasuj
2. wyczyść zielone buty,nie zapomnij o prawidłach !
2a. możesz upiec sernik
3. dwie surówki
masz tyle wolnego czasu, uwielbiasz domowe zajęcia, gdyby nie ja, oj Mietek
co by z Tobą było?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bronek Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.02.05, 13:23
      Mietek,wypiłeś za dużo o jedną setę
      Mietek,wypiłeś za dużo o jedną setę
    • Gość: mietek Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 14:09
      o wszystkim pamiętam
      • Gość: Stefcia Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 16:33
        Mmmiiiiieeeeetttttek !
        pojachałam wypocząć, wrócę jak nowa
        • Gość: Jagienka Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:10
          A rece umyles?
    • Gość: Stefcia Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 20:11
      Jagienka a Ty kto dla Mietka?
      • Gość: kapucyn Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:15
        ręce precz od Mnietka
        • Gość: Stefcia Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 20:27
          i Jagienka
      • Gość: Jagienka Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:45
        Jam jego konkubina, my se na kocie łape żyjem, mój ci łon je i go nie łoddam.
        To gadałam jo, Jagienka, z domu Filipówna ze Bździągwów.
    • Gość: mieczysław Moja droga IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 19.02.05, 21:56
      Kochana Stefonio,
      W pierwszych słowach mego listu chcę Ci napisać, że :
      1. Za pranie się wziąłem i chyba zrobiłem coś nie tak, bo jak wsypałem taki
      zielony proszek do pralki i nastawiłem pranie na 90st to po chili zaczął sie z
      pralki unosić różowy dymek ( to dziwne z zielonego proszku?) a później zaczęła
      przeciekać uszczelka i wszystko się wylało
      2. Garsonka dopiero później zobaczyłem, że żelazko jest ustawione na ***** -
      ale obiecuję Ci , że odkupię
      2a. Sernik gotowy tylko zamiast twarogu dałem fetę - bo nie było w domu
      3. Tego punktu nie rozumiem

Masz rację Stefciu co by ze mną było gdyby nie Ty zważywszy na to co ze mną
      jest przy Tobie

Czekający Mieczysław
      • Gość: stefia Re: Miiiiiieeettek Ty pac... IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 22:33
        zapędziłam się. Tylko mnie braknie, oferma z Ciebie wyłazi! jak mogę być
        zdrowa, uśmiechnięta i szczęśliwa? Kupiłam solidną łapkę na muchy,jak wrócę
        sprawdzę na Tobie jej przydatność. Jesteś Gamo-niem, tłumaczyłam Ci jak prać?
        oszczędnie w łapach! pralka stoi, bo inni maja, Ty masz prać w miednicy!
        zapomniałeś? Prasowanie? miałeś usiąść na spódnicy, bez wiercenia i posiedzieć!
        Dwie surówki! 1.kapusta kiszona z jabłkiem 2.jabłko z kiszona kapustą.
        Czekaj Mietek wrócę,to ....wiesz co potrafię!
        • Gość: Mieczysław Re: Miiiiiieeettek Ty pac... IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 19.02.05, 22:42
          JEEEEEEEEEEEZU ludzie pomóżcie ja wiem na co ją stać Krzyczę do Was wielkimi
          literami SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ Pomóżcie bo będziecie
          świadkami w sądzie. Mam nadzieję, że Stefania już poszła spać w domu o 21.37
          zawsze już chrapie z zietoną twarzą
          Mieczysław
          • Gość: stefa Re: Miiiiiieeettek ! IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 23:04
            cicho! idź spać :)
            • Gość: Mieczysław Re: Miiiiiieeettek ! IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 19.02.05, 23:07
              Już idę , idę tylko czemu Ty nie śpisz . A ten poprzedni post to nie ja , to
              źli ludze napisali. Tylko się nie denerwuj.
              Twój Mieczysław
              • Gość: stefa Re: Miiiiiieeettek ! IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 23:11
                Źli ludzie, pełno ich,zgaś światło, oszczędzaj,możesz za mną tęsknić, szybciej
                zaśniesz. Twoja SteFFFa
                • Gość: Mieczysław Re: Miiiiiieeettek ! IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 19.02.05, 23:17
                  Siedzę tylko przy monitorze, żadnych świateł nie włączam. Ale jeśli każesz to
                  pójdę już spać. Napisz co robicie w sanatorium, jakie zabiegi zalecił Ci
                  doktor. Pozdrów też Pana Szczepana którego tam poznałaś.
                  Twój tęskniący Mieczysław
                  • Gość: steFFania Re: Miiiiiieeettek ! IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 23:34
                    przy wygaszonym monitorze możesz siedzieć, przecież wiesz, że zawsze Ci
                    pozwalam, jesteś niespiochem, nawet liczenie owiec nie pomoga, nigdy nie
                    możeszsię ich doliczyć. W sanatorium taplamy się w błotku, chodzimy na
                    wieczorki rozpoznawcze i dyskutujemy o problemach z prostatą Pana Zdzisia
                    jedynego chłopa, Szczepan to kto? oświeć mnie Mjjjetek .Twoja Stefania
                    • Gość: Mieczysławek Re: Miiiiiieeettek ! IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 19.02.05, 23:45
                      Próbowałem przy wyłączonym ale wtedy , tak mi się wydaje, trochę gorzej widzę.
                      Cieszę się, że używasz życia , tylko żebyś sobie czegoś złego w tym błocie nie
                      zrobiła i żeby to błoto czyste było. Jak ja byłem kiedyś na wieczorku
                      rozpoznawczym to rozpoznali u mnie lumbago.
                      A za szczepanem to mi się pomylło , przecież to Twój wujek z Kołobrzegu
                      Stefanio wróć
                      Mieczysław
                      • Gość: steffania Re: Miiiiiieeettek wstawaj chłopie! IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.05, 11:03
                        z psem na spacer, rusz kufer,
                        Wytyczne na dzisiejsz dzień:
                        1. Zapukaj do Antosi, uśmiechnij się i WPROŚ na obiad, pewnie zrobiła
                        niedzielne kjotlety, nie zapominaj oszczędzamy!
                        2. Muszę podrywać portiera, tylko on ma internet, przecież nie bedę wydawać
                        pieniędzy na znaczki. Taka z Ciebie CIAPA, tylko ja myślę jak tu zaoszczędzić.
                        3. Poszukaj w domu magnezu, mam pomysł z NEWSWEEKA.
                        Czekaj na dalsze wytyczne, żeby Ci czasem nie przyszło do głowy jeść deser
                        fstrętny rozrzutniku. Pozdrawiam Twoja SteFcia
                        • Gość: Mieczysław Re: Miiiiiieeettek wstawaj chłopie! IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 20.02.05, 12:00
                          Nie śpię od siódmej, tylko nie wiedziałem jak włączyć komputer, ale teraz już
                          dobrze tylko będę musiał posprzątać po Brutusie.
                          Nie uwierzysz ale na obiad mam zaproszenie od Antosi i od Agaty tej z II
                          piętra. Wyobraź sobie , że ona ma dopiero 59 lat i prawie wszystkie zęby swoje.
                          Oj nie podrywaj tego portiera bo jestem zazdrosny. Ha ha ha . Wybacz ten mały
                          żarcik, przecież wiem , że jesteś mi wierna i , że to z Panem Klemensen w 69 w
                          Karpaczu to były tylko oszczerstwa.
                          Magnezu nie znalazłem, ale jest trochę bromu. Wezmę jedną tabletką - taka
                          niebieska, dla zdrowotności. I zupełnie niesłusznie nazywasz mnię
                          zuzrzutnikiem, bo z tych 7 zł które zostawiłaś mi na ten tydzień wydałem tylko
                          50gr. Chodzę w tygodniu do jadłodalni dla bezdomnych a te 50gr wydałem na
                          jabłko z bieronki - rzeczywiście tak smakowało.
                          Twój Mieczysław
                          • Gość: stefania Re: Mieczysławie czy? IP: *.osk.enformatic.pl 23.02.05, 08:33
                            wszystko w porządku? NIEBIESKA tabletka była dla Brutusa! (na odrobaczenie) o
                            zgrozo! żyjesz! Mieczysławie natychmiast odpisz!
                            Twoja Stefania
                          • iwles Re: Miiiiiieeettek tęsknię !! 23.02.05, 08:45
                            Twoja koza.............
                            • Gość: stefania Re: Mieczysławie IP: *.osk.enformatic.pl 23.02.05, 08:52
                              co za koza tu siem plącze?
                              • Gość: Mieczysław Re: Mieczysławie IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 23.02.05, 09:52
                                To chyba była zapaść, na szczęście Brutus to jurny psiak i jak dziś około 4tej
                                zaczął się do mnie dobierać, to się obudziłem. Droga Stefciu dom jakiś pusty
                                bez Ciebie. Jak się obudziłem drzwi były otwarte (o 4tej rano!) a pralka,
                                telewizor i twoje korale zniknęły. Na szczęście zostało mi jeszcze 7,50zł. No
                                myślę, że mine pochwalisz za oszczędność.
                                Całuję Mieczysław
                                • Gość: steFania Re: Mieczysławie IP: *.osk.enformatic.pl 23.02.05, 11:14
                                  zapaść! tak TO nazywasz? Biedny Brutus!, prosił o wyjście za potrzebą,spałeś
                                  jak zabity, biedna psina! Uważaj, jak znajdę uschnięte bobki za szafą to
                                  pogadamy!
                                  Nie mam czasu, idę potaplać się w błotku! o naszym skradzionym majatku później
                                  napisze. Pusty dom, otwarte drzwi a TY!!!! na balkonie z lornetką! kogo tym
                                  razem podgladałeś? hYM? Mieczysławie!
                                  Strapiona SteFania
                                  • Gość: Mieciu Re: Mieczysławie IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 23.02.05, 11:28
                                    Za szafą nic nie znajdziesz bo ją też wynieśli. Ile tam było kurzu , aż głowa
                                    boli, ale sprzątnąłem.
                                    • Gość: steFania Re: Mieczysławie IP: *.osk.enformatic.pl 23.02.05, 11:47
                                      pusty dom!!! szafa z kornikami, śmierdziała naftaliną, świetnie że wynieśli.
                                      • Gość: steFania Re: Mieczysławie IP: *.osk.enformatic.pl 24.02.05, 12:44
                                        Kto wyniósł z domu graty czyli nasz majatek? i moje jarzębinowe korale? masz
                                        chociaż wyrzuty sumienia? Mieczysławie! czytaj co piszę! Portiera uwiodła!!!
                                        niejaka Lafi... ma duży oddech, chodzi w jaskrawych obcisłych ciuchach, siada
                                        na jego sękatych kolanach, kupuje ciasteczka, czaruje! Ścisk i ciasnota , nie
                                        mogę pisać! Mieczysławie, w kryształowym wazonie, zostawiłam 14 złoTYCH. Twoja
                                        SteFania bolimniegłowa
                                        • Gość: twój Mieczyław Re: Mieczysławie IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 26.02.05, 12:04
                                          Najdrożsa Stefo, Nie mamy już kryształowego wazonu, nie mamy zgromadzonego w
                                          nim majątku, nie mamy szafy z kornikami ani bez korników ani też żadnej rzeczy,
                                          która nasza była. Ukradli nam towszystko. Twoich korali też nie mamy ale to
                                          przecież z innego powodu. To było wtedy, jek pojechaliśmy na wycieczkę do
                                          miasta ode mnie z pracy w 86 i byliśmy w Zoo. Przy wybiegu ze słoniami się
                                          zatrzymaliśmy i jedna samica zerwała Ci je z szyi. Pan Gucwiński powiedział
                                          wtedy, że słonie zawsze tak robią, bo uwielbiają ukrywać się w jarzębine i
                                          dlatego jest zakaz chodzenia po Zoo w koralach z jarzębiny.
                                          Pozdrów Panią Lafi...ę , wydaje się być miłą osobą
                                          Twój usychający z tęsknoty Mieczysław
                                          • Gość: Mieczysław Stefanijo IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 28.02.05, 11:12
                                            Cóż to, ach cóż to się z tobą dzeje! życia mego Radości. Czyżby ten zwrodniały
                                            portier zrobił Ci krzywdę. Umrę jeśli się nie odezwiesz.
                                            Mieeeeeczysław
                                            • Gość: SteFania Re: Mieczyslawie :) IP: *.osk.enformatic.pl 28.02.05, 12:47
                                              żyję! uffffff, portier zakochany w Lafi!! W sanatorium remont , malują
                                              portiernie,
                                              Mieczyslawie bądź dzielny!!!! Popatrz na zdjĘcie, w Ciebie wpatrzona zezem , to
                                              ja!Kupilam cztery pary skarpet(trochę skudlone i pozaciągane) okazja! 80 groszy!
                                              TO dla Ciebie! Tfoja SteFania
                                              • Gość: Mietek Re: Mieczyslawie :) IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 01.03.05, 07:37
                                                Coś mnie srzyka, chyba na zmianę pogody.Rano z łóżka wstać nie mogłem, a teraz
                                                wziąć się za jakąkolwiek pracę.
                                                Mieczysław
                                                • Gość: Mietek - kobietek Re: Mieczyslawie :) IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 01.03.05, 07:44
                                                  Poprawił mi się humorek, wczoraj przyjechała p. Jadwiga. Twoja kuzynka, jak
                                                  powiedziała, z prowincji. Pomieszka u nas jakiś czas , przyjechała na jakieś
                                                  konsultacje, czy też szuka pracy. Nie bardzo zrozumiałem, ale mam nadzieję, że
                                                  nie masz nic przeciwko temu żeby bidulka pobyła u nas.
                                                  Mieciu
                                                  • Gość: steFania Re: Mieczyslawie! Jadziulka bidulka?!?! IP: *.osk.enformatic.pl 02.03.05, 19:08
                                                    otrzymałam list od naszych sąsiadów z parteru , piszą o tlenionej,
                                                    wysokiej "biduli", Jagwiga przecie niskopienna, czarna babaJaga, nadmieniają
                                                    również o nocnych śpiewach cyt. Mietek nie daruję ci tej mocy! Rano wyje
                                                    Brutus. Echhh Mietek, do raportu! pisz o wszystkim steFania Twoja:)
                                                  • Gość: kapucyn Re: Mieczyslawie! Jadziulka bidulka?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:29
                                                    Ale jaja, Jezu przestańcie ja mam na imię MIECZYSŁAW
                                                  • Gość: seFania Re: Mieczyslawie! Jadziulka bidulka?!?! IP: *.osk.enformatic.pl 02.03.05, 22:49
                                                    Mieczysław ucz siem życia, pozdrawiam,
                                                    ten nie mój, mój już wie, życie jest pięknę i Stefania tesz:)
                                                  • Gość: Mieczysław Re: Mieczyslawie! Jadziulka bidulka?!?! IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 02.03.05, 21:43
                                                    Najdroższa moja Stefciu, jak możesz mnie tak podejrzewać, przecież znasz
                                                    wiatrowskich z parteru. Zawsze tylko plotki i zmyślynia. Pamiętasz jak
                                                    opowiadali o Krzynowskich z II piętra , że z psami jakieś tam rzeczy wyrabiają,
                                                    albo o mongolskich z IX , że ich syn jest murzynem. Tak samo jest i tym razem.
                                                    Jadwiga ma, owszem, blond włoski, ale zapewniam Cię,że to bardzo porządna
                                                    kobieta jest. No owszem zdarzyło nam się zorganizować małą imprezkę, ale to z
                                                    okazji jej przujazdu oraz z okazji Twojego pobytu w sanatorium, że zdrowa będziesz.
                                                    P.S.
                                                    A tak swoją drogą, że teżnie poznałem Jadwigi wcześniej.
                                                    Twój Mieciu
                                                  • Gość: setFania Re: Mieczyslawie! Jadziulka bidulka?!?! IP: *.osk.enformatic.pl 02.03.05, 22:58
                                                    odpiszę rano JEŻeli bede miała dostępa do portiera,
                                                    czekaj, Twoja steFania, miłego dnia :)
                                                  • Gość: TWUI Mieczt\ysław Re: Mieczyslawie! Jadziulka bidulka?!?! IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 02.03.05, 23:15
                                                    bożżżE Stefanijo jakże to dostęp do potriera. A ja tu ....... z utęsknieniem i
                                                    czekam, a Ty śpisz....... , czy te zabiegi nie są zbyt obciążające na Twój
                                                    organizm.To prawda dość cięzki , ale przecież sprawny jak na swój wiek.
                                                    Pozdrawiamy
                                                    Jdwiga i Mietek
                                                  • Gość: steFania Re: Mieczyslawie! Jadziulka bidulka?!?! IP: *.osk.enformatic.pl 02.03.05, 23:22
                                                    Jazia i Mieczysła?
                                                    Tej nocy śpijcie spokojnie, bez śpiewóf, proźba steFani
                                                    p.ss
                                                    SteFania zabiegana, ale nie ma to tamto, życie jedst pieknę :)
                                                  • Gość: steFania kołySanka dla Mietczysława IP: *.osk.enformatic.pl 02.03.05, 23:27
                                                    kołysanka dla Mietka
                                                    a, a, a śpij a, śpij jusz !!!!MieteK! :)
                                                  • Gość: Mieciu zabjeGana IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 03.03.05, 08:02
                                                    Stefanijo jak to zabieganąś jezd, w senatorjum? A gdzie, opłacone, zabjegi
                                                    kryjoterapji, masarzy i z tego błota okłady, a opieka lekarzy specjalizdów, a
                                                    fizjonomoterapełci. Na co poszła prawie cała Twoja renta?

Z Jadwigą już się trochę uspokoiliśmy.

Twój Mięczyzsław
                                                  • Gość: steFania MieTczysławie!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 04.03.05, 17:06
                                                    Zabiegana, zadyszana, zadowo... trala la! od zabiega, do zabiega, toć po to tu
                                                    przyjechałam !! Czekasz z utęsknienio-westchnieniem, listonosz nie przyniósł
                                                    renty? cholera !!!lada dzień przyniesie!
                                                    U mnie zmiany, przytyłam hi! nie martw się, jeszcze mieszczę się w różową
                                                    garsonkę w zielone koła! Przyjechali nowi kuracJusze, panie tupią ochoczo,
                                                    chodzą na casting korytarzowy, jakieś podenerwowane i złe na siebie. Ja na tym
                                                    się nie znam, nie wiem po co takie dla siebie niemiłe i warrrczące. Lafi i ja
                                                    zostajemy na następny turnus. Portier pod kapciem, nie moim, wiesz że mam
                                                    klapki z kwiatuszkiem. Tracę wpływy na portki(era), nagoń Jage do wiosennych
                                                    porzadków. Pozdrawiam MieTczysławie Twoja steFania
                                                  • Gość: steFania Re: MieTczysławie! gdzie siem pałętasz??? IP: *.osk.enformatic.pl 04.03.05, 17:56
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                    hlipp
                                                    o rety !
                                                    nie mam chusteczki !
                                                    Konec chlipania !
    • Gość: steFania Re: Mietek nie zapomnij !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:42
      zasypało mnie! przyjeżdżaj! tsza mnie odkopać !
      MieTczysławie ratuj mnie !!!!!!!
      Tfoja steF
      • Gość: MieToNATor Gdzie Ty sie szfendasz? IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 11.03.05, 19:47
        S tobom same kłopoty ja mam, a mjałaś być nad możem a tam niema śniegu . To
        piasek Cię przysypał. Ja jusz nic nierozumię. A ten osiłek Portier Hendryk to co
        łopatki do renki wziońść niemorze? Ja pytam.

MieczySławek
        • Gość: Mjehu Re: Gdzie Ty sie szfendasz? IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 12.03.05, 16:08
          I co lawina cie przysypała? Wróć tylko do domu ty ........... to ci
          ............., że .............. . ................ jedna. tyko się
          .............. i ............. ty ............. . ja ............... taką
          ................... w domu. I niech cię ................ ............ w ........
          ty ....... ........... za moje krzywdy
          .......... Mietek
          • Gość: steFcia Re: Gdzie Ty sie szfendasz? IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 17:08
            MieTczysławie co to? anekieta! czy co? odkopałam siem sama, Portier z
            przepukliną co może? Palant! nic nie morze, łopatom tesz nie morze, zabrali mi
            rente na te sanatoria, nie mogem wracać, muszę zostać. Co to? naczynie nie
            umyte? Koniec głaskania, Jacika do zlewu, czupiradło! ogarnoć Mietczyslawa i
            gary, w domu porzadek musi być, nie ma to tamto.
            czekaj MieTczysławie, niedugo bede Twoja steFania
            • Gość: Mjehu Mąstrułalny powrut po dłógiej nieobecnosici IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 27.03.05, 16:36
              Stfció nie pisałem tak długo bo organizowaliśmy z Jadziom i panem Zdisławem z
              trzeciego niespodziankę dle Ciebie. Teraz mogem Tobie powiedzieć,
              organizowaliśmy Radjo Stefanija - Stefanija na Twojom cześć. Jadzia bendzie ot
              spraf programowych, pan Zdzisław posprząta a ja bende Mieczysławem dyrektorem.
              Przes cały czas bedziemy muwić o Tobie, oprócz tego będą pogadanki o języku
              polskim i o innych językach. Dla młodzieży będziemy puszczać muzykę chipchop czy
              jakoś tak, a dla Ciebie i dla mnie Urszulę, Bandę i Wandę i Twojego ulubionego
              Ivana i Delfinę. Już są reklamodawcy. Ta sieć od żuczków dla idiotów i tpsa.

Twój Mieczysław dyrektor
              • Gość: steFania powrut po dłógiej... IP: *.osk.enformatic.pl 28.03.05, 21:34
                organizowałeś z Jadziom? czy nie za bardzo siem zintegrowałeś przy tym
                zakładaniu? Moja cześć! Radjo i dyrektor MieTczysław! zostałam dyrektorowom,
                penknom z zazdrości, kto? zawsze ktoś
                Mietczysławie Ty mój, gdyby nie ja, to co by z Ciebie było? Ja twoja
                dyrektorowa SteFania, jusz wiosna, a psik :)
                • Gość: Mieteg Re: powrut po dłógiej... IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 29.03.05, 20:36
                  A hto by Ci tag dogodził jak ja Mjeczysuaf derektur. Tag udana z nas para, a to
                  z Jdziom to wiesz po pijaku, bo ot sponsora dostaliśmy wino a właściwie dwa i
                  ... no co by dużo gadać, stało sie, ale Ty jesteś szczenściem mojego rzycia. A
                  znajądz ciebje to pewnie z portjerem musiałaś tesz pujść w tango, ale nie jestem
                  zazdrosny w końcu jest portierem bo nosi portki. A włeściwie to gdzie ty jesteś
                  w tym sanatorium?

Miech
                  • Gość: steFania na deptaku w Cichym Cinku IP: *.osk.enformatic.pl 30.03.05, 09:32
                    a nieh,Cie MieTczysławie! nie napisze, asz mnie szczęsło, Ty ważaj! bo bedzie
                    jak w tamtym roku, eksplotnołeś sie, i co mi z ciebie było? nico,cały byłeś do
                    niczego, poszczyknienty i oko Ci przysiwili, alem była cierpliwa, Jaćce wybacze
                    niech no tylko okna umyje, może i drzwi. Poznałam Pana Czipolita, żona Go
                    przywiozła na cztery turnusy, musi ot niego odpocząć, jest młoda i
                    znerwicowana, a Pan Czipolit ma skleroze, i kocha jom nad rzycie. Ty nie pij bo
                    dyrektorom nie wypada, portjer mi zbszydł jak cholera.Tanga nie bylo, ale był
                    walC, tfoja steFania
                    • Gość: mcMietek Re: na deptaku w Cichym Cinku IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 30.03.05, 12:52
                      Przyszłem do domu i co widzę, Jaćka ta samica psa z tym członem korpusu rakiety
                      panem Zdzisławem kturemu nie zapomnem nigdy, se jakieś orgje óżondzili w naszym
                      przenajśfjentszym łorzó maurzeńskim. To prawda, że miało tam być stódjo radjowe,
                      ale nie burdel czyli inaczej dom publiczny
                      • Gość: steFania Re: na deptaku w Cichym Cinku IP: *.osk.enformatic.pl 30.03.05, 13:39
                        co Ci? nasz dom nie jest publiczny, Ty masz klucze i mnie
                        • Gość: steFcia Re: na deptaku w Cichym Cinku IP: *.osk.enformatic.pl 30.03.05, 13:42
                          MietczysFawie Ty się opamiętaj, być dyrektorem to nie wszystko, być ...
                          to dużo, więcej niż być dyrektorem, to być...albo nie być
                          • Gość: Mieczysław dO sTEFCI IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 30.03.05, 13:58
                            No ja jusz wybrałem : być rzeby miedź ruwnisz cieBir Stefanijo ty maja
                            • Gość: steFania jakie łorze IP: *.osk.enformatic.pl 30.03.05, 22:27
                              MieTczysławie, w naszy milutkim domu, jest tyko materac nadmuchiwany, co za
                              łorze, morze to nie było w naszei sypialnio-jadalnio-pszedpokoju! Gdzie Ty
                              siem szfendasz? och TY! Tfoja steFania
                              • Gość: Monrz Twuj MieTek Re: jakie łorze IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 30.03.05, 22:35
                                no uoże nasze pszecisz wiesz że gdzie sie połorze tam moje łorze, a ta dzifka
                                zprofanowaua nasze uorzeoborze, gdziem mojom cnote niepokalanom postradau
                                M.teg
                              • Gość: steFania wyłoncz monitor, oszczendzamy IP: *.osk.enformatic.pl 30.03.05, 23:00
                                dobranoc mieTczysławie, jestem głodno-śpiaca, jak zwykle Tfofa steFania
                                • Gość: MieCiuCiupCiup Re: wyłoncz monitor, oszczendzamy IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 31.03.05, 07:17
                                  Jagto oszczędzamy, przecież pront bieżemy s kladki schodowej, myślisz rze jagby
                                  było inaczei to byśmy siem ogżewali farelkom? Oi davno moja Stefanija w domu nie
                                  była, zapomniałś jusz, i o alcchajmeże tesz zapomniałaś.
                                  Twuj wjerny maurzonek pancerny Mietko z bogdańca
                                  • Gość: steFania oszczendzamy IP: *.osk.enformatic.pl 31.03.05, 08:36
                                    i tak musimy oszczendzać, to bobry nawyk, a Ty mi dsisiaj bondz grzeszny, czy
                                    Jaga umyła okna ? muszem wiedziec, czy w domu tornado? nie zapomnij wystroić
                                    balkonowy ogrodek, przynieś s pifnicy krasnala i żaboche, uwaszaj by Brutus nie
                                    podsikiwał naszych gipsowych stwoszonek, balkon musi miec nastruj.
                                    Tfoja steFania
                                    • Gość: mi MJeTek jusz myślauem IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 31.03.05, 09:06
                                      jerzeli to można tag nazwać, że siem nie doczekam na tfój lizt. Co ty tam w
                                      borynie czy borowinie siem taplasz. jagbyś w domu mjała mało bagna, a Jaćka
                                      jeszcze dożóca i ja na bótah pszynosze kórcze. Tak wienc jesd porzondek. A co do
                                      okjen, to wymyśliłem rze to gupota z tem myciem i powybijałem fszyski szyby i
                                      fstawiłem folje, nie czszeba myć bo morzna po prostu wyżócić jak sie zabródzi. A
                                      w karzdym śnietniku jest peuno nowego materjału.
                                      Fczoraj zpotkałem Wjetnamczyka i muwił rze hce kupić Brutusa, dawał 8,30 PLN i
                                      muwił jeszcze rze mu tam bedzie dobże. Nie wiem co robić to sporo kasy, morze
                                      sie jeszcze potargować? jak myślisz?

M-Teg
                                      • Gość: steFania Brutus !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 31.03.05, 09:34
                                        na patelnie, w potrafce? wybij to sobie z głofy, chyba mnie trawi alpo co goszej
                                        MieTczyslawie Ty siem odpamiętaj, bo Cie pogryza ja wruce, nawet Cie Brutus nie
                                        owroni
    • pati-i.loveyou Re: Mietek nie zapomnij !!!!! 28.08.05, 17:01
      A gdzie dalsze losy Mieciqa i Steffci ? tak nie może być ......natychmiat prosze mi tu kontynuować bo stęchnę.. :)
      pozdrawiam serdecznie
      Ziutka !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka