2paco 09.03.05, 01:23 www.koreus.com/files/200501/moulin-huge.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leonka Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:09 No niezle.:)))))))))))))) Zastanawia mnie tylko, wszyscy tak śmiejemy sie z tych kobiet a co one biedne muszą czuć, na jaką odwagę muszą się zdobyć. Podziwiam je. Bo ja jak bylam taka gruba po ciąży to nie chcialam nosa z domu wystawić a co dopiero rozebrać się na plaży. Nie bylo mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:22 Zakladanie, ze kazda gruba kobieta musi sie czuc nieszczesliwa, to dyskryminacja! One nie wygladaly na zakompleksione :-) Niezle :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 22:43 ja jestem pełen uznania dla tych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.icpnet.pl 10.03.05, 01:08 co sie stalo ze jak piszesz bylas taka gruba po ciazy, czy to tylko wina hormonow ze az tak mozna utyc czy mozna tego jakos uniknac..? no i gratulacje ze udalo ci sie wygrac z taka nadwaga. sama mam b duze tendencje do tycia ale az tak utyc w ciazy jak te panie tam to mnie troche przeraza.. Odpowiedz Link Zgłoś
tycia.tycia Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 20:02 A wiesz 2paco. Mnie jest przykro. Z tego wlasnie powodu. Ze sie nasmiewasz. Bo gdybys mial taki problem - nie byloby Ci do smiechu. Nie zycze Ci takiego czegos, ale zycze Ci, zebys wydoroslal i nauczyl sie empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 21:05 skad wy jestescie krytykanci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:37 kazdy ma swoje zdanie gixera. Od tego jest FORUM zeby je wyrazac. Niekoniecznie opinia inna od twojej to krytyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 22:46 " zycze Ci, zebys wydoroslal i nauczyl sie empatii" - od razu mi życzy żebym wydoroślał - a co ona wie o mojej dojrzałosci na podstawie tego, że mi się to podoba? g.wno wielkie wie, ale nie omieszkała mi przychrzanić. Odpowiedz Link Zgłoś
tycia.tycia Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 10.03.05, 13:31 I tym co teraz mowisz tylko potwierdzasz, ze wielkie dziecko jestes. I nie g.wno wie, bo więcej wie niz Ci sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 10.03.05, 18:38 szkoda że wszyscy nie są tacy doskonali jak Ty. wybacz, ale to moja ostatnia odpowiedź na Twoje posty. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 22:45 bez przesady mi się własnie podoba to, że te kobiety taki pastisz zrobiły. nie wyglądają wcale na zakompleksione, i wierz mi, że z dużo większa sympatią oglądam tę wersję niz oryginał. no ale łatwo sobie od razu ideologię dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 02:25 Nikt sie nie nasmiewa. Dlaczego mielibysmy sie nasmiewac? Babeczki z fantazja zrobily fajny show, podejrzewam, ze nie zostaly do tego zmuszone. One jakos problemu nie mialy, wiec czemu my mamy im go wmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZ Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:08 Wolę grubą babę z ikrą niż złośnicę jakąś mikrą Odpowiedz Link Zgłoś