Dodaj do ulubionych

Moulin Huge... o mamoooooo :D

09.03.05, 01:23
www.koreus.com/files/200501/moulin-huge.html
Obserwuj wątek
    • Gość: leonka Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:09
      No niezle.:))))))))))))))
      Zastanawia mnie tylko, wszyscy tak śmiejemy sie z tych kobiet a co one biedne
      muszą czuć, na jaką odwagę muszą się zdobyć. Podziwiam je. Bo ja jak bylam taka
      gruba po ciąży to nie chcialam nosa z domu wystawić a co dopiero rozebrać się
      na plaży. Nie bylo mowy.
      • Gość: Kinga K. Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:22
        Zakladanie, ze kazda gruba kobieta musi sie czuc nieszczesliwa, to
        dyskryminacja! One nie wygladaly na zakompleksione :-) Niezle :-)))
      • 2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 22:43
        ja jestem pełen uznania dla tych kobiet.
      • Gość: monia Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.icpnet.pl 10.03.05, 01:08
        co sie stalo ze jak piszesz bylas taka gruba po ciazy, czy to tylko wina
        hormonow ze az tak mozna utyc czy mozna tego jakos uniknac..? no i gratulacje
        ze udalo ci sie wygrac z taka nadwaga. sama mam b duze tendencje do tycia ale
        az tak utyc w ciazy jak te panie tam to mnie troche przeraza..
    • tycia.tycia Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 20:02
      A wiesz 2paco. Mnie jest przykro. Z tego wlasnie powodu. Ze sie nasmiewasz. Bo
      gdybys mial taki problem - nie byloby Ci do smiechu. Nie zycze Ci takiego
      czegos, ale zycze Ci, zebys wydoroslal i nauczyl sie empatii.
      • gixera Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 21:05
        skad wy jestescie krytykanci?
        • Gość: piekna Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:37
          kazdy ma swoje zdanie gixera. Od tego jest FORUM zeby je wyrazac. Niekoniecznie
          opinia inna od twojej to krytyka....
          • 2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 22:46
            " zycze Ci, zebys wydoroslal i nauczyl sie empatii" - od razu mi życzy żebym wydoroślał - a co ona wie o mojej dojrzałosci na podstawie tego, że mi się to podoba? g.wno wielkie wie, ale nie omieszkała mi przychrzanić.
            • tycia.tycia Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 10.03.05, 13:31
              I tym co teraz mowisz tylko potwierdzasz, ze wielkie dziecko jestes. I nie
              g.wno wie, bo więcej wie niz Ci sie wydaje.
              • 2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 10.03.05, 18:38
                szkoda że wszyscy nie są tacy doskonali jak Ty. wybacz, ale to moja ostatnia odpowiedź na Twoje posty.
                bez odbioru.
      • 2paco Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D 09.03.05, 22:45
        bez przesady mi się własnie podoba to, że te kobiety taki pastisz zrobiły. nie wyglądają wcale na zakompleksione, i wierz mi, że z dużo większa sympatią oglądam tę wersję niz oryginał.
        no ale łatwo sobie od razu ideologię dorobić.
      • Gość: Kinga K. Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 02:25
        Nikt sie nie nasmiewa. Dlaczego mielibysmy sie nasmiewac? Babeczki z fantazja
        zrobily fajny show, podejrzewam, ze nie zostaly do tego zmuszone. One jakos
        problemu nie mialy, wiec czemu my mamy im go wmawiac?
        • Gość: SMAKOSZ Re: Moulin Huge... o mamoooooo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:08
          Wolę grubą babę z ikrą
          niż złośnicę jakąś mikrą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka