Dodaj do ulubionych

Nowa gra z pokojami :-)

17.03.05, 17:25
Już krąży na innym forum, ale może ktoś jeszcze chciałby pograć.
Ciekawa jestem, czy koniec jest taki, jak u mnie :)

mofuya.com/flash/swan_yobi.htm
Obserwuj wątek
    • madmok Re: Nowa gra z pokojami :-) 17.03.05, 19:00
      znalazłam klucz, kopertę z kartką, coś, jabłko. I stoję!!!!
    • madmok Re: Nowa gra z pokojami :-) 17.03.05, 19:04
      no dobra, jest tam ktoś? POMOCY!!!
      • Gość: trusiaa Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:18
        Mam kopertę z czterema kartkami, neseser, obcążki, drut?, cytrynę(jabłko się
        zamieniło w nią po kliknięciu), kubek z wodą, doniczkę, pilota. Po włączeniu
        komputera na ekranie pojawia się coś jakby zegar bez cyfr - chyba ma związek z
        zegarem w pokoju. Na kartkach z koperty jest kreskowy szyfr. Nie wiem skąd
        wziąć drugą baterię do pilota (jedną już do niego włożyłam), jak otwożyć pudło
        z pólki. Pomocy! Pomocy?
        • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:25
          Skąd Ty To Wszystko Masz?! Gdzie to jest? Ja mam tylko jabłko, obcęgi, baterię,
          miskę z jakąś bliżej nie określoną cieczą, łom albo co, i kopertę, której nie
          umiem otworzyć.
          Ratunku.
          • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:27
            I jeszcze po co książki się otwierają?
            • Gość: trusiaa Re: Nowa gra z pokojami :-[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:36
              Nie pamiętam już gdzie co było, ale szukaj między ścianą a lewym bokiem kanapy -
              tam jest półeczka, pod kanapą, w popielniczce, w doniczce obok kanapy, w
              szufladach biurka komputerowego, na najwyższej półce regału. Wszystkie
              znalezione rzeczy oglądałam i obklikałam po ich zaznaczeniu i wciśnięciu
              klawisza "item" lub "about item" - wyłączyła mi się zaraza:), więc nie pomnę.
              Niektóre się zmieniają - jabłko, lub otwierają - pilot i koperta.
              • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:13
                Mnie się nic nie otwiera ani nie zmienia.
                • Gość: trusiaa Re: Nowa gra z pokojami :-[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:21
                  ups. A może najpierw trzeba to wszystko zgromadzić i potem się tym bawić? A
                  swoją drogą mógłby ktoś litościwie podać link z podpowiedziami, skoro ta gra na
                  innym forum chodzi.
                  • Gość: trusiaa Re: Nowa gra z pokojami :-[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:23
                    Wejdź na Czas Wolny - Łamigłówki tam się teraz w to bawią. Pierwszy wątek:)
        • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:25
          To nie cytryna-to pestka. Trzeba zasadzić w doniczce i podlać tą wodą w kubku.
          Ale skąd ty masz wodę?! Ja mam pusty kubek :(
          • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:24
            Rozejrzyj się - w tym pokoju jest woda :)
            • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:55
              Jak się zmienia temperaturę ?
              • pauli7 Re: Nowa gra z pokojami :-) 19.03.05, 17:25
                pilotem

Pauli
                • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:32
                  No , tak ! Tylko , gdzie ta druga bateria ? Zeżliłam się ciutkę :(
                  • Gość: trusiaa Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:05
                    Bateria jest pod zegarem - trzeba go jeszcze raz zdjąć. Tylko jak i gdzie (tzn.
                    po co) ustawić pilotem temperaturę? I dlaczego ta roślinka mi nie wykiełkowała,
                    mimo, że setki razy podlałam ją wodą z akwarium nabieraną kubkiem?
                    • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:14
                      Gdzieś tu wyczytałam , że trzeba nastawić najniższą temperaturę , żeby roślinka
                      urosła , bo w niej coś jest .
                      A z tym zegarem - jak to jeszcze raz ? Mnie się nie udało nawet jeden raz !
                      • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:27
                        No , wreszcie mi się udało :)Ładowarka w kontakcie . Kombinuję dalej .
                      • Gość: sepcia Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:33
                        Dalam najnizszą temperature i nic :-( Co mam robić?...
                        • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:56
                          Ja próbowałam z każdą temperaturą i też nic . Nawet jednego marnego listka !
                          Przeczytałam chyba wszystkie posty i nic . Może zlituje się ktoś , kto już
                          wyszedł z tego pokoju :)
                          • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:58
                            A gdzie jest druga bateria? :-( Błagam !
                            • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:29
                              Druga bateria jest w zegarze .
                              • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:37
                                Dzięki.
                                Ale ja na ten skubany klikam i klikam i nic.
                                • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:42
                                  Trzeba użyć śrubokręta i kliknąć w okolice lewego dolnego rogu zegara .
                                  Poradzisz sobie :)
                                  • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:48
                                    Wyrosły mi dwa listki , a gdzie ten owoc ?
                                    • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 20:50
                                      kwiat, potem owoc ;) podlewaj
                                      • xemxija Re:dopiero zaczelam 19.03.05, 20:53
                                        mam walizke, kombinerki, pestke, koperte, pilot z 1 bateria, kubek.
                                        Nie moge wyciagnac z najnizszej szuflady tej paczki i zdjac zegara.
                                        Aha, w ktorej doniczce ta pestka ma byc umieszczona, bo probowalam w kazdej i
                                        nic??
                                        • Gość: 100 Re:dopiero zaczelam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:56
                                          Kombinerkami otworzysz tę paczkę z szuflady .
                                          • xemxija Re:dopiero zaczelam 19.03.05, 20:58
                                            dzieki:)) jakos doszlam do tego (przypadkowo)...czekam na rosline teraz.
                                            Podlewam.
                                        • xemxija Re:dopiero zaczelam 19.03.05, 20:57
                                          juz mam te paczke z doniczka, zasadzilam pestke
                                          • Gość: boćka Re:dopiero zaczelam IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 21:02
                                            pogadaj (tylko nie z doniczką), pogadaj z sadzonką, miło do niej móf
                                            • Gość: 100 Re:dopiero zaczelam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:08
                                              Byłam miła , ale spotkała mnie niemiła niespodziewanka :(
                                            • xemxija Re:dopiero zaczelam 19.03.05, 21:21
                                              ja chetnie, tylko ze japonskim chwilowo nie wladam;)
                                              ile razy trzeba podlac ten kwiatek, zeby sie ruszyl z tej doniczki??? ja
                                              podlewam, podlewam i NIC!!
                                      • Gość: sepcia Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:14
                                        A mi dalej nic nie rośnie...chyba mnie coś trafi..
                                        • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:16
                                          Trafi Cię na końcu :)
                                          A tymczasem nastaw najwyższą i czekaj .
                                          • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 21:19
                                            nie nastawiaj, podlane wyrośnie, możesz po ..czekać
                                          • Gość: sepcia Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:37
                                            hehehe doszłam do końca i ...faktycznie mnie trafiło:-)))) Dzieki za pomoc...
                                        • Gość: Dosia Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:21
                                          A wie ktoś o co chodzi z tymi otwierającymi się książkami?
                                  • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:21
                                    Dziękuję bardzo-nie mam śrubokręta!
                                    • Gość: sepcia Re: Nowa gra z pokojami :- IP: 213.25.22.* 19.03.05, 21:25
                                      Śrubokręt znajdziesz w walizce na regale (otwierasz ją(walizkę!) drucikiem po
                                      wcześniejszym zmodyfikowaniu go obcęgami(nie jestem pewna czy jest to właściwa
                                      nazwa tego przedmiotu..;-)
                                      • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:27
                                        Czy ze mną coś nie tak?
                                        Drucik był, ale nie pamiętam skąd.
                                        • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:28
                                          Z zielonego pudełka .
                                          • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :- IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 21:29
                                            tu chłopa tsza :)
                • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:36
                  A w jaki sposób, przepraszam bardzo?
                  • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:37
                    Zmienia się temperaturę wody? Że pilotem, to wiem. Tylko jak.
                    • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:39
                      Drucik zabierasz z pomocą kombinerek .
                      • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 21:52
                        reszte do miednicy z zimnom wodom
                        • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:04
                          Temperaturę ustawiasz klikając na trójkąciki w pilocie i odkładasz go .
                          • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 22:15
                            ja nie lubię odjładać ! i co ?
                            • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:20
                              Odłóż - będzie Ci dłużej służył :))
                          • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:19
                            i co ? już?
                            • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 22:21
                              odkładam, spać mi sie kce
                            • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:27
                              Ale co - już ? Skończyłaś grę czy tylko odłożyłaś pilota ?
                              • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 22:28
                                to nie pilot, to tele echo
                              • Gość: Wik Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:32
                                Pilot poszedł grzecznie na miejsce.
                                • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 22:36
                                  nie wiem gdzie jest, mało zaintersowana, jestem nielotem
                                • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:43
                                  Ja nastawiłam temperaturę na najwyższą i podlewałam kilka razy . Kiedy
                                  wykiełkowała zmieniłam na najniższą i podlewałam . Wyrosła roślina z owocem.
                                  • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 22:53
                                    nie znam się na wypiekach, mam rumieńce - ostatno rzadko
                                    lubię kwiaty, owoce bez wysokiej temperatury, to niebessspieczne, można się
                                    poparzyć
                                    • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:01
                                      Ach , śpij kochanie , jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz .
                                      A gdy rano przyjdzie świt , księżycowi będzie wstyd , że on zasnął , a nie Ty .
                                      • Gość: boćka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.05, 23:32
                                        będę spać grzecznie, przy takiej kołesance, miło być dzieciem, dziękuję:)
    • Gość: Wik re: nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:20
      O Boże!
      Komuś się udało rozbroić bombę? Wybuchło i zadowolone. Trzeba się od nowa
      męczyć.
      Ludzie, pomóżcie ! ! !
      • Gość: 100 Re: re: nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:26
        Mnie też już z 5 razy zabiło , ale ciągle żyję :)
        Komu się udało ? Napiszcie .
        • Gość: trusiaa Re: re: nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:15
          Ja też trupem padłam, ale może do rozbrojenia potrzebne są rozwiązania z
          komputera, tylko że to po japońsku jest, a na forum Łamigłówki już w co innego
          grają. ;(
          • Gość: Wik Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:03
            Mogłaby nam ta Julka_b pomóc...
            • Gość: trusiaa Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:13
              "Koniec taki jak u mnie" oznacza wybuch obawiam się...Oczywiście na f.
              Łamigłowki siedzą mózgowcy, i to babeczki w większości, ale one takie gry
              roztrzaskują w kwadrans więc aż głupio o pomoc prosić. Wzdech...
              • Gość: 100 Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:24
                Tam jest jeszcze kilka rzeczy do użycia - koperta z kartkami , hasła w
                komputerze . Na Forum Łamigłówki też ich chyba nie wykorzystano i zabawa
                skończyła się wybuchem . Spróbuję jeszcze raz , ale pewnie znowu mnie
                wybuchną :)
                • Gość: trusiaa Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:38
                  One (babeczki z F.Ł.) też nie wyszły z pokoju, wszystko przez
                  tą "chińszczyznę".
                  Dlaczego tacy poligloci jak Japończycy nie wydają gier po angielsku? To już
                  kolejny taki pokój bez wyjścia.
                  • pedant Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! 21.03.05, 17:39
                    Ok! Wyczaiłem kod w kompie.
                    Kwadraty oznaczają godziny. Trzeba zaznaczyć 10.10 i koniecznie 5sekund.
                    Sekundy zaznaczycie klikając dwa razy na godzinę 11 - przybierze kolor czerwony.
                    Ale co dalej - nie wiem.
                    • pedant Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! 21.03.05, 17:45
                      I oczywiście - rozsadziło mnie w drobny mak.
                      Gram ponownie.
                      Zgaście światło i przeczytajcie zawartość koperty - ostatnia strona zawiera 8 pionowych kresek, które są widoczne tylko przy zgaszonym świetle.
                      • pedant Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! 21.03.05, 17:51
                        W kompie jest informacja - oczywiście w języku chińskim - i jedyne co z tego rozumię - to cyfry - 30 i 18 stoponi. Można więc się domyślić, że chodzi o temperaturę roślinki: początek 30, a potem 18 stopni. Jeżeli moje rozumowanie jest oczywiście poprawne.
                        • natti12 Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! 21.03.05, 20:00
                          Czy komuś udało się rozszyfrować treść kopertki z kartkami? Ja niestety
                          zacięłam się na tym. Znalazłam chyba wszystkie rzeczy do znalezienienia,
                          próbowałam nawet kilka razy rozbroić walizkę ale nic mi nie wychodziło. Pomocy!
                        • pedant Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! 21.03.05, 20:13
                          Kartki z kreskami nie oznaczają sekund - są japońskimi znaczkami - co dla mnie
                          nic nie znaczy..., ale po kolei...:
                          założona ponownie bateria do zegara wskazuje 5.55 i 10sekund. Po wpisanu tej
                          godziny (wraz z sekundami) w tarczę na komuterze otwiera się drugi poziom. Jak
                          jest podświetlona teczka z papierami mo żna wtedy kliknąć na guzik na monitorze
                          i wchodzimy do tego pliku. Ale co z tego? I tak nic z tego nie wyczytam...:)
                          Lecz po wyjściu z komputera i otworzeniu teczki, na kartkach papieru pojawiają
                          się japońskie znaczki zamiast kresek - ostatnia strona zawiera pewnie info jak
                          dotrzeć do książek lub rozbroić bombę (widoczna oczywiście po zgaszeniu światła
                          przy drzwiach wyjściowych).
                          To tyle - na dziś pozostawiam tą zagadkę nierozwiązaną.
                          Pozdrawiam i eksploduję ponownie...
                          • pedant Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! 22.03.05, 10:01
                            Można rozbrajać teczkę z bombą...
                            Odkręcając śrubokrętem śruby w odpowiedniej kolejności i czasie (gdy świeci się zielona lampka. Tak samo można zdeaktywować czterry kabelki kryjące sie pod czarna pokrywą - śrubokrętem klikając nad drugim kabelkiem od lewej strony (ważna jest zielona lampka). Co dalej - na razei nie wiem... nadal mnie rozsadza...
                            • Gość: trusiaa Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:39
                              He! A nie mówiłam?
                              • Gość: Wojtek Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.lot.pl 22.03.05, 15:12
                                Uff.Skonczylem.
                                Pozdr.
                                • Gość: 100 Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:13
                                  Pochwal się - jak rozbroiłeś bombę ?
                                  • Gość: Wojtek Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.lot.pl 23.03.05, 07:08
                                    ROBIC TYLKO, gdy jest zapalona zielona lampka.
                                    Kolejnosc odkrecania srob z pokrywy.
                                    -gorna lewa
                                    -dolna prawa
                                    -gorna prawa
                                    -dolna lewa
                                    Zdjac pokrywe.
                                    Nastepnie najpierw przelaczyc srubokretem, przelacznik nad zielonym kabelkiem.
                                    Rzad swiatelek nad drucikami zmieni sie na zielone (caly czas przy zielonym
                                    pulsujacym swiatelku). Nastepnie przeciac obcazkami pomaranczowy , a potem zolty
                                    drucik. Jesli na czwartej kartce z koperty (czytanej przy zgaszonym swietle,
                                    PRZED otwarciem walizki-bomby)znajdziecie znak "海" to znaczy, ze trzeba
                                    przeciasc gruby drut niebieski, a "血" znaczy, ze trzeba przeciac gruby drut
                                    czerwony. Bomba powinna zostac rozbrojone i mozna wyjac klucz.
                                    Pozdr.
                                    • Gość: 100 Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:33
                                      Mnie się znowu pokazały kreseczki . I znowu mnie wybuchnęli :)
                                      • Gość: Wojtek Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.lot.pl 23.03.05, 09:51
                                        Kreseczki musisz odkodowac.
                                        Przy podswietlonej kopercie wchodzisz do komputera i wpisujesz kody (sekundnik
                                        czerwony-kliknij dwa razy):
                                        1-zapalasz kwadraciki jak dla godz. 9:49:55 (sekundnik czerwony-kliknij dwa
                                        razy)-dowiadujesz sie z pliku o temp. 30 deg C i 18 deg C
                                        2-jka wyzej 5:55:10-wchodzisz dalej i klikasz na kamerke webowa i nastepuje
                                        ostateczne odkodowanie.
                                        Wychodzisz z kompa, wylaczasz swiatlo i mozesz obejrzec strony z koperty. na 4
                                        stronie zobaczysz znaczki, o ktorych mowilem.
                                        Pozdr
                                        • Gość: 100 Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:44
                                          Te godziny miałam opanowane :) Nie skorzystałam z tej kamerki . Mam nadzieję ,
                                          że teraz mi się uda . Ty taki cierpliwy jesteś czy miałeś podpowiedzi ? Te
                                          druciki w walizce - podziwiam :)
                                          • Gość: Wojtek Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.lot.pl 23.03.05, 11:34
                                            Do drucikow robilem sam. Potem pogooglalem.
                                            Generalnie na forum Nordinho znajdziesz odpowiednik watkow naszej FH z grami.
                                            Pozdr.
                                            ;-DDDDD
                                            • Gość: 100 Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:42
                                              Zrobiłam jak radziłeś i w kopercie znalazłam 4 znaczki obok siebie , ale nawet
                                              gdyby był jeden , to i tak nic mi to nie da , bo w Twoim poście są kwadraciki .
                                              Jeszcze spróbuję , ale na razie mam dość .
                                              • Gość: Wojtek Re: : nowa gra z pokojami :-O !!! IP: *.lot.pl 23.03.05, 11:54
                                                Sprobuj zmienic kodowanie strony, bo ja widze "krzaczki", ewentualnie zob. na
                                                strone Nordinho.com - forums- chyba 4 str.
                                                Pozdr.
    • Gość: babka Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: 217.11.141.* 23.03.05, 11:49
      a wy co kurna po japonsku umiejcie czytac ??
      jak to uruchomic?
      • Gość: Wojtek Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.lot.pl 23.03.05, 11:55
        NIe. Nikt tutaj sie do tego nie przyznal. Po prostu jest to klub hardcorowych
        klikaczy.
        Pozdr.
        • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:07
          choler, jak zgasze światło to nie mogr dostać się do kompai inic nie idzie
          żadnych znaczków, kończy się wybuchem i tyle.
          • Gość: 100 Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:17
            Spodobał Ci się mój nick :)
            Kilka postów wyżej Wojtek dokładnie opisuje , co trzeba zrobić .
            • Gość: Wojtek Re: Nowa gra z pokojami :-) IP: *.lot.pl 24.03.05, 06:38
              Kod odczytujesz z 4 kartki wyjetej z koperty, a nie z kompa.
              Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka