gixera 22.03.05, 08:54 Wlasnie w radio rzucili taki temat. Padly juz odpowiedzi: Krecik Sedes z Bakelitu Lew Rywin Macie jakies inne pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.pitagoras Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 22.03.05, 08:58 To ja wymyśliłem, ale się pomyliłem. Wszystkich uczniów przepraszam.:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marpiwoszwe Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 22.03.05, 09:43 Ktos komu mocno zalezalo zeby mlodziez szkolna sie nie nudzila tylko robila matme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfff Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:50 W zasadzie trudno powiedzec, ale na pewno nie Pitagoras :P znali je duzo wczesniej Babilonczycy. Pitagoras zapewne je udowodnil. Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 22.03.05, 11:57 Radziecki uczony Pietia Golas. B. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 22.03.05, 21:20 hehe, wlasnie mialam to powiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 23.03.05, 17:12 kamaoka napisała: > hehe, wlasnie mialam to powiedziec:) ich auch, a kto wymyślił jodłowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 24.03.05, 02:18 > a kto wymyślił jodłowanie? Radziecki uczony Trybow, oczywiscie. Ale bez pierwszej czesci dowcipu to jest zupelnie niesmieszne ;-) Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? IP: *.crowley.pl 24.03.05, 12:48 brtlmj napisał: > > a kto wymyślił jodłowanie? > > Radziecki uczony Trybow, oczywiscie. Ale bez pierwszej czesci dowcipu to jest > zupelnie niesmieszne ;-) > > Bartek. no to właśnie chciałam zacząć od pierwszej części łeeee... a może nie wszyscy ten dowcip znają łaaaa... pozdrawiam smutno, yoma Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 23.03.05, 17:45 Ciąg dalszy z cyklu: Kto wymyślił klatkę? ...znany rdziecki uczony Schodow. A kto wynalazł muszlę? ...znany radziecki uczony Klozetow. I tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 23.03.05, 17:49 Kto wymyslil spodnie: Golodupov. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 24.03.05, 00:19 A kto wynalazl rower? Ruski u niemca na strychu. A za co Golodupow dostal medal? Za sranie na odleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 RYSIO Z KLANU 24.03.05, 09:22 Rysiu chcial wyliczyc jak dlugo dzieciaciaczki powinny myc raczki i doszedl do wniosku ze jak dwójka młodszych dzieci razem umyje raczki to beda one tak samo czyste jak (niemyte) raczki najstarszego dziecka (czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: RYSIO Z KLANU 24.03.05, 09:40 Cosinus dziecka A równa się tangensowi dzicka w łamany przez dziesko c. Twierdzenie Pitagorasa wg Ryszarda Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: RYSIO Z KLANU 24.03.05, 09:48 Jak dobrze wiemy : ilosc wody x temp. (wg kalwina) wody x razy czestosc mycia raczek = czystosc i zapach raczek dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Kto wymyslil Twierdzenie Pitagorasa? 24.03.05, 09:48 Gixerko, nie podpuszczaj. Wszyscy wiedzą, że Ty. Odpowiedz Link Zgłoś