Gość: ciekawy IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.03.05, 22:26 ???:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 22.03.05, 22:29 chodzi oczywiscie o klopa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.03.05, 22:34 no jasne ze o klopa... o a moze zna ktoś jakies fajne określenia na klopa bo ja znam tylko tron i pokój zwierzeń:) Erazm z Rotterdamu, Tales z Miletu, Sedes z Bakielitu. Odpowiedz Link Zgłoś
chichocik Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 16:40 Mając na myśli stricte "mebel" :) - porcelanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mousy_mouse Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 04.04.05, 02:36 Ja znalazłam kiedyś w słowniku eufemizmów "kakatorium"! Urocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 06.04.05, 14:36 właśnie przeczytałam na innym wątku, że na tronie głaszcze się kota. No fakt. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: książę Karol Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.03.05, 22:29 Czytam Timesa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 22.03.05, 22:35 ja czytam gazety, rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:24 ja z reguły gram sobie w wężyka w telefonie - najlepsze wyniki osiągnąłem właśnie w trakcie posiedzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:31 Jak mi właśnie wyszło z miłej pogawędki z ticoqp - na tronie słucham remontu sąsiada. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polk31 Re: co robicie aby zabic czaskiedy siedzicie na t IP: 83.238.100.* 22.03.05, 23:05 Wlasnie pisze siedzac na tronie z laptopem ... Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: co robicie aby zabic czaskiedy siedzicie na t 29.03.05, 10:33 Czytam-gazety albo ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:08 a ja sie gole (twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 10:11 A klopy wymyślili po to żeby się do nich załatwiać Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 10:14 Ale grubsza sprawa zajmuje troche czasu...i co siedziec i patrzec sie w sciane???? Chyba, ze masz lustro to mozesz sie obserwowac...:) Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 10:19 Ok, ale przede wszystkim to jednak się załatwiam. Twój post uspokoił mnię , że nie jestem w tym odosobniony co zdawały się sugerować wcześniejsze wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 10:22 Na tronie najwazniejszy spokoj i opanowanie...i skupienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 10:22 na ogół qp, ale nieraz siedzę tylko zeby pooddychac lesnym lub morskim zapachem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 23.03.05, 12:31 zasadniczo czytam, a jak zapomnę wziąć coś do czytania, to czytam napisy na kosmetykach. Fajne rzeczy w tych kosmetykach są, czasami na obelgi się nadają. Ty trójhydroksyzolu sodu na przykład. Ale ostatnio spędzałam czas bardzo pracowicie ugniatając w łapkach taki kit do drewna, co wygląda i zachowuje się jak plastelina, tylko jest o wiele twardszy. Te obskurne drzwi od klopa postanowiłam wreszcie wyszykować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 19:09 a to na pewno byl kit? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 24.03.05, 00:06 ticoqp napisał: > a to na pewno byl kit? a co sugerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 24.03.05, 12:05 nie nic, ale skąd w kiblu kit??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 24.03.05, 12:41 ticoqp napisał: > nie nic, ale skąd w kiblu kit??????? Stąd, że go nabyłam w sklepie drogą kupna i przyniosłam sobie do kibla, bo a) to w kiblu drzwi wymagają naprawienia, b)on jest twardy i gniecenie go wymaga czasu, więc posiadówka na tronie jest dobrą po temu okazją. Poniał? Poza tym już naprawiłam. Fajne drzwi mam teraz, tylko sie mie bąbel zrobił na palcu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 25.03.05, 08:39 kup na kup na mówisz? myslalem ze znaleźny moze? trenujesz wspinaczkę? bo to przy okazji na palce dobrze robi:) Patrz ile to czlowiek w tym czasie moze zarobić, zamiast wolac fachowca sam majsterkuje:) a kiedy malowanie kitu? też chyba zgrasz z posiedzeniem nie? bo po co specjalnie malować jak mozna przy okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 25.03.05, 12:17 Już pomalowany. Niestety do wciskania i malowania trzeba było wstać. Ale rozmiękczało się go dobrze, siedząc :) Nabyłam drogą kupna, bo wiesz, różne są drogi nabycia, może być drogą darowizny, przekazania, użyczenia... A co, chcesz mi pomóc majsterkować? Remont mam w planach. A w ogóle zazdrość w Tobie czuję, że my kobiety możemy sobie posiedzieć dwa razy dłużej niż wy... bo przy dwóch różnych okazjach, ahahaha... pozdrawiam Cię świątecznie i daj znać, co z remontem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 29.03.05, 09:58 ?????? ooooooo jestem pod wrażeniem, czy kit nie "przebija" spod farby? pewnie uzyłaś podkładu?;) czy jedną z dróg nabycia jest też droga odbycia? Co od remontu to boję się ze nie dałbym rady sie zebrać w sobie, jakis taki leń chyba we mnie siedzi, też mnie to czeka ale nie mogę się zmobilizować, więc wolę sie nie deklarować, bo jestem dosyc słowny:) Zazdrość jest niczym nie uzasadniona, pamietaj ze tez mamy zdolność sikania na siedząco a Wy niestety na stojaco raczej kiepsko:) Dzięki za pozdrowienia, ja pozdrawiam poswiatecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.05, 10:54 Podklad odpadl, byl kiepski i bylam tego swiadoma juz podczas zakupu. Jednak ze zwrotami u nas sprawa nie jest prosta. Zazdrosc nie lezy w mojej naturze, a ze mozliwosci macie wiecej, bo na stojaco i siedzaco - to oczywiste.:) Remontu zas nie podejme sie, moze raz na jakis czas jakas krzyzoweczka w tym wlasnie miejscu.:) Znam ciekawsze zajecia.:) Poswiatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 29.03.05, 11:39 ? a Ty jestes yoma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 30.03.05, 11:17 czesc pracy poswiątecznie ticoqp napisał: > ?????? ooooooo jestem pod wrażeniem, czy kit nie "przebija" spod farby? pewnie > uzyłaś podkładu?;) a nie - farba akrylowa kupowana w sklepie dla plastyków, aaartystyczna znaczy, bardzo dobrze kryje - trzema tubkami pomalowałam całe drzwi w łaty i kit przy okazji też. Poza tym te kity są w różnych odcieniach, takoż też. Ale mnie pasowało walnąć go na fioletowo. > czy jedną z dróg nabycia jest też droga odbycia? jeśli chodzi o ciążę albo choroby weneryczne... > Zazdrość jest niczym nie uzasadniona, pamietaj ze tez mamy zdolność sikania na > siedząco a Wy niestety na stojaco raczej kiepsko:) A znasz ten dowcip, jak Pan Bóg pytał Adama i Ewę, kto chce sikać na stojąco? Pozdrówka yoma Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 11:48 sklep dla plastyków to sklep złodziejski ze względu na złodziejskie ceny, jesli kupiłabyś farby i kit w jakimś normalnym sklepie to pewnie wystarczyłoby Ci na fachowca:) i drzwi nie byłyby w łaty (chyba, ze osiagneąłs zamierzony efekt artystyczny?;) jak moza zjaść w ciąże droga odbycią? czy chodzi o nieszczelność moze? nie znam ale wyczuwam juz dawke feminizmu (sporą:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 17:01 Wielce Szanowny Kolego, będę się czuć obrażoną, ja i feminizm????!!!! a/ droga odbycia - chodziło mi o odbycie z przeproszeniem stosunku płciowego, b/ budowlanka - kit pochodzi z marketu budowlanego, bardzo dobry do moich celów. Szpachla jest za rzadka. Zapomniałam, jak się nazywa, kit znaczy, ale jak ci zależy, to ci jutro powiem. Farby artystyczne - bo gotowych nieartystycznych różnych odcieni fioletu nie kupię, a z mieszalni to by dopiero drogo wyszło. Nie potrzebowałam po puszce każdego, tylko właśnie po tubce. Kosztowały coś 9 zł tubka albo i to nie. Akrykowe, kryjące, bardzo dobre. Oczywiście, że mi chodziło o drzwi w łaty, od samego początku. Żeby mi pasowały do deski klozetowej. "wystarczyłoby Ci na fachowca" A Ty wołasz fachowca do wbicia gwoździa w ścianę? Bo to robota mniej więcej tego samego kalibru. Powiedziałabym: Ech, dzisiejsi mężczyźni, ale mi znów Kolega nawymyśla od feministek... W ogóle coś się Kolega stara być złośliwy, tylko mu nie za bardzo wychodzi. I za co? PS dowcip nie jest feministyczny, lecz fizjologiczny, Pan Bóg zawołał Adama i Ewę i pyta: - No, to które z was chce sikać na stojąco? - Ja, ja! - wyrywa się Adam. - Bardzo dobrze - powiada Pan Bóg - w takim razie Ewa będzie miała wielokrotne orgazmy. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 17:56 jeśli chodzilo o drzwi w laty to nie ma sprawy, wywód byl nieuzasadniony i kit może przebijać:) wątek fachowca to nie mój wymysl tylko odpowiedź na sugestię pomocy:) gwoździ nie wbijam bo i po co? sąsiedzi się denerwują tylko, P.S nie staram sie byc zlosliwy tylko zlosliwosć mam w genach i nic na to nie poradzę:)- więc obrażenie niczego nie zmieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:06 gwoździe a sąsiedzi - gwałt niech się gwałtem odciska. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:08 ....wilcy do lasu:) moi sąsiedzi sie nie gwalca:) przynajmniej nie slychac:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:18 Sąsiad robi remont. Jakieś pół roku to już trwa, nie przesadzam. Osobliwie wiertarką boruje w łazience. Ile do knędzy można dziur wywiercić w łazience i co on tam będzie wieszał? Ściany mu nie starczy, albo się rozleci! Moja teoria jest taka: przymocowywał sobie kafelki na wkręty. Każdy kafelek = 4 dziury. Ale mu się nie spodobało, więc wszystkie odkręcił i teraz kładzie je na skos. Kazdy kafelek na skos = od 3 do 5 dziur, zależy jak mu się ucięło. no to ja sobie od czasu do czasu gwoździka wbiję, malutkiego, słowo! kupiłam dzisiaj cztery antyramy, to będą cztery gwożdziki AUĆ #@$$##@$!!# Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:26 ale jak siedzisz na tronie przy akompaniamencie wiertarki to widac polubilas to:) może on ścianę chce w muchomorka zrobić jak Ty w plamki?;) wypelni otworki bialą farbą a calość na czerwono poleci? zamaist gwoździków spróbuj klejem montażowym patex super fix:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:30 oj nie polubilam, co robić kiedy muszę ja to ja, ale kot mi nerwicy dostaje. Nie w plam,ki, tylko w łaty, nie ścianę, tylko drzwi, i nie rozdają, ale kradną. Patex odpada, bobym go musiała kupić, a Ty się troszczysz wszak o moje finanse. Fajne słowo - "wszak". Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 31.03.05, 09:34 mus to mus ale jak wystarczy czasu na ugniatanie kitu, to juz raczej cos więcej niz przelotny flirt:) kota szkoda, moze mu do pary kociczkę skombinuj to sie zapomną, chociaż moga instynktownie unikać złych warunków dla swojego potomstwa;( a łaty to też chyba plamki? no może plamy? wiesz zostało mi trochę tytana -taki klej jak patex podaj adres to wysle DHLem na koszt odbiorcy, to co Ci zostanie sprzedasz i bedzie na pokrycie kosztów transportu:) wszak sie fajnie kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 31.03.05, 14:40 Dzięki za troskę, miło wiedzieć że ktoś mi dobrze życzy od samego rana, może sprzedaj tytana na allegro? co ci się będzie tytan marnował. Nie takie rzeczy tam bywają, ktoś kiedyś sprzedawał, a propos tematu tego wątku, qpę. błeee... rotfl...rotfv? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 31.03.05, 16:41 generalnie to ja wszystkim dobrze zyczę ale jeśli czujesz się wyrózniona to jeszcze lepiej:) nie chciałby z tytanem robic zamieszania, zacznał sie pytania a czy na gwarancji a co jak reklamacje bedą, wole dać i zapomniec o temacie:) qpę mówisz? jest taka kawa odzyskiwana z qpy makaków ponoc droga i smaczna, może to to było?;) P.S. duzo chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 31.03.05, 16:59 jak ostatni raz spojrzalam, dotarło do 150 zł chyba pewnie że się czuję wyróżniona! przecież do mnie mówileś, nie do wszystkich. nie? kim są wszyscy? "- Mówią...- zaczął Tyleczek. - Kto mówi? - przerwal Vimes. - Oni. No wie pan, sir. Oni." albo "- Kim są oni? - zapytał Bill. - Oni są wszystkimi, którzy chcą nimi być - odpowiedzial filozoficznie Kostucha Drang." pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 01.04.05, 09:52 ciekawe czy kurier dostarczył czy odbiór osobisty?:) jakby sie zastanowić powinno być weszscy albo wszyscą ale polski jest trudnym jezykiem więc pozostańmy przy wszyscy chyba teraz jasne nie?;) piszesz o onych czy o nich? też se zacytuję "stoi jak ten palec bozy, nie, stoi jak ten un z któregos sie wziun" to apropos oni i l.p. on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.05, 09:57 fajny ten twój cytat "Dzieciska boso chodzą, a ty onego ubierasz?!" piszę zazwyczaj o nich, chyba że chodzi o tych ONYCH, którzy chcą nimi być. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 01.04.05, 10:27 z jakiegos filmu kutza:) a Twój to chyba z kawału o onym?;) teraz mam całkowitą klarowność sytuacji:) nie pamieta on jak onym był:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 01.04.05, 14:29 znam paru onych, co nie pamiętają, że onymi SĄ. (Nie chodzi tu o tych, co chcą NIMI być, ale o ONYCH z dowcipu) :( A jak to się odmienia w zasadzie? Jeden ON (un) - dwa ONE? ONY? Dwa UNY tak, nie ma problemu, dwóch UNYCH, ONYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 01.04.05, 14:56 dwa ony, dwóch onowych (też włosów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 01.04.05, 15:16 ale onowy to należący do onego? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 01.04.05, 15:20 to ten na którym ony se od czau do czasu poleguje:) moze tez należeć on anistki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 01.04.05, 15:58 ... w on tario. Won, Tario? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 01.04.05, 16:05 nie w ontariumie tylko w gaciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 22:42 z tym czytaniue, to ja tak samo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
goskagoska Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 29.03.05, 13:04 <hahaha> I love you! Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 13:57 czemu zajmuje to wam tak duzo czasu? Raz raz i po sprawie, chociaz jak bylam mlodsza, lubilam sobie posiedziec, nic nie robilam, tylko siedzialam. A na scianie z nudow wyrylam piekne wigwamy, domki i inne krajobrazy i rodzice sie na mnie zdenerwowali. Odpowiedz Link Zgłoś
slon_bim-bom Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 14:14 Jak zapomnę wziąć ksiązki, czy gazety bądź komiksu, czytam to co leży, (bo czasem coś ktoś zostawi-mówię o rzeczach do czytania). Jak nic nie ma, to czytam wszystko inne. Pasty, proszki, kremy i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronek Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:20 najgorzej to jest jak ci nogi zaczynają drętwieć od siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 15:04 to moze przed wejsciem do klopa bierz cos przeciwkrzepliwego, chociaz aspirynke jakas;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 15:12 Ja lubie siedziec na tronie, bo to najspokojniesze miejsce w moim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 15:49 A myslalem, ze tylko ja czytam "proszki", "pasty", "szampony" itp itd....jaka ulga...:) Kiedys nawet liczylem plytki na scianach a razu pewnego....wzialem sie za liczenie lakierow do paznokci mojej zony...i tu nastapil szok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 23.03.05, 16:05 buuhaa... ile naliczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 16:10 eeeee...nie wiem moze to norma ale ponad 4 tuziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 23.03.05, 16:28 saabb napisał: > eeeee...nie wiem moze to norma ale ponad 4 tuziny.... o kurcze saabb... dobra ta Twoja żona... z pełnym podziwem to mówię Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 16:40 wykasowuję wiadomości itp śmieci z komórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefretete Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:16 A ja robię to szybko i nie mam czasu na myślenie o pier.... czy czytanie, bo muszę się poważnie skupić. A odkąd mam malutkiego synka robię to w tempie blyskawicznym bo jemu różne myśli przychodzą do glowy i potrafi np. spaść ze schodów, albo wyciągnąć plyn z szafki pod umywalką i go wylać na podlogę itd... A jak jestem w kibelku i ktoś wejdzie nie daj boże to mnie strasznie rozprasza i nie mogę skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 23.03.05, 16:19 Ja czytam prasę oraz reklamy z supermarketów , niekiedy czytam etykiety od chemii i kosmetyków . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 24.03.05, 00:29 hmm... ja też czytuję siedząc na "wielkim uchu", przeważnie prasę, czasem jakieś tygodniki, a jak niczego nie ma to np. napisy na odświeżaczach itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanapka1 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 24.03.05, 12:44 A moja kobieta depiluje nogi. Kiedyś się nie zamknęła i widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 24.03.05, 13:12 Oprócz tradycyjnego czytania, to czasem jeszcze gram w gry na komórce, a właściwie tylko w jedna grę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Q Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 12:10 "A moja kobieta depiluje nogi."Faktycznie można się z bólu posr.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 25.03.05, 12:20 Nie jestem kobietą kanapki, ale też mi się zdarza. Ale ja z bólu nie tego - Ola może zmień środek depilujący? Odpowiedz Link Zgłoś
goskagoska Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 29.03.05, 13:09 <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_w_dupe_lepszy Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.05, 15:19 Poznaj Stachu po zypachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benka uczę się języków obcych IP: *.chello.pl 25.03.05, 09:31 mam takie ściągaweczki w kiblu, włożone do rolki po papierze, wyciągam po jednej i robię powtórki; DZIAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: uczę się języków obcych IP: *.crowley.pl 25.03.05, 12:23 naprawdę fajny pomysł, tylko jak to robisz technicznie? przewijasz całą rolkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 25.03.05, 14:27 dlubie w nosie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 25.03.05, 14:34 :) tak. do kibelka raczej chadzam sama i sama sobie w swoim nosie wlasnorecznie, a wlasciwie wlasnopalcznie dlubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 25.03.05, 14:36 Samolubna jesteś i samowystarczalna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 25.03.05, 14:44 www.ebusia.nasze.pl/samowystarczalna.html Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 25.03.05, 14:48 A ja tam Ciebie lubię:) Idę podłubać w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.chello.pl 26.03.05, 14:41 obieram warzywa na sałatkę jarzynową (świąteczną) - właśnie skończyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:26 no na kiblu zawsze mam taką fazę, że zaczynam wymyślać ciekawe rzeczy. Ale nie ma to jak przymyślenia ;] - jest duuużo czasu aby się nad sobą zastanowić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:44 drętwienie nóg to jeszcze nic, właśnie przed chwilą byłem na tronie (pozdbyć się świąt). Nie dość, że mi zdrętwiały nogi... to jeszcze dupa zaczęła mi drętwięć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:37 Nie trzeba zabijać czasu, bo to samo w sobie jest przyjemne. Szczególnie to na dłużej, taka ulga... mmmm.... buahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 30.03.05, 18:40 Gość portalu: A. napisał(a): > Nie trzeba zabijać czasu, bo to samo w sobie jest przyjemne. Szczególnie to na > dłużej, taka ulga... mmmm.... > A to na krócej to nie? Szczególnie, jak je ledwo co doniosłaś do domu? Zawsze mówię, że faceci mają lepiej, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
captn.pimp Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 31.03.05, 09:45 jak byłem mały to liczyłem kafelki w WC, a teraz poprostu się skupiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubernator Alaski Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:10 Jak mnie przyciśnie to lecę po jakąś gazetę i czytam. Czasami piszę smsy, bo na kibelku są dobre warunki do przemyśleń egzystencjalnych. Tak wogóle to na papierze toaletowym powinny być drukowane jakieś kawały albo teksty z formu żeby zwieracze się rozluźniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Power Rangers Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:20 To zależy o jakiej porze dnia. Dajmy na to rano jem śniadanie, w porze obiadu jem obiad, a w porze mniej więcej wieczornej spożywam kolację. W szafce pod umywalką mam barek, zawsze tam coś dobrego do picia się znajdzie i to dobre winko. Za bidetem jest półka na gazety i książki. Tylko muszę zmienić tytuły bo znudziły mi się kaczory donaldy moich dzieci. Ogólnie też lubię czytać poradnik Kuchnie świata. Mógłbym wam jeszcze tak długo opowiadać. Pytanie powinno brzmieć czego NIE robicie na tronie w moim przypadku. Jednym słowem, zawsze się coś ciekawego znajdzie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.crowley.pl 31.03.05, 14:46 hihi przypomniało mi się - ale to nie ja, to znajomy. Znajomy ma firmę, do spółki (chciałam powiedzieć do kupy, ale już się poprawiam) z dwoma innymi. Firma jest w niezłym stanie, ale jeszcze ciągle na dorobku, więc wspólnicy oszczędzają na warunkach lokalowych i trochę ciasno jest oraz rejwoch jak w chederze. Znajomy zatem, w celu odbycia ważnej rozmowy handlowej przez telefon w ciszy i spokoju, udał się na tron. I oczywiście odruchowo i machinalnie, jeszcze przed rozłączeniem się, spuścił wodę... Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 01.04.05, 10:02 Gość portalu: yoma napisał(a): > I oczywiście odruchowo i machinalnie, jeszcze przed rozłączeniem się, spuścił > wodę... hehe, odpadlam:) ale ja tez czesto prowadze rozne rozmowy w tym miejscu, czasem ejstem do tego zuszona, bo nie wiedziec czemu ale wszyscy do mnie dzwonia kiedy ja ide sie zrelaksowac:) najgorsze jest to ze taki poglos idzie od scian, hehe:P ale generalnei to czytam - posiedzenie bez czytania to zaden relaks, choc reklamowke z supermarketu, ale najlepiej to gazetke i ksiazke, eh:) ale co do przemyslen na troenie - nie znam lepszego miejsca, dodam jecesze ze nauka wchodzi tam migiem, po prostu najlepsze meijsce jak dla mnie:) szkoda ze po pewnym czasie sie dretwieje ale gdybym mogla to bym sie tam uczyla:) hehe, jak bylam mala to gralama z bratem w karty:) on przynosil swoj nocnik, ja na kibelku stawialismy miedzy soba taboret i gralismy w makao:) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 06.04.05, 16:03 Ha ha ha! Ja też jako dzieciak podjadałam siedząc na kibelku, np. chrupałam ze smakiem jabłko i czytałam książkę. Kiedyś któryś rodzic wlazł mi do kibla w takim momencie i umarł niemalże z wrażenia. Miałam potem przerąbane, cała rodzina bliższa i dalsza się ze mnie nabijała, bo oczywiście wszystkim wypaplali :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 06.04.05, 16:07 Przecież to normalka, masz dziwną rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.04.05, 20:16 grzebie sobei palcem w dziurze (w nosie oczywiscie, wy zbuki) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 07.04.05, 20:47 Gość portalu: olo napisał(a): > grzebie sobei palcem w dziurze którym? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 07.04.05, 20:48 skupiam się nad aktualnie wykonywaną czynnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.04.05, 01:23 Czytam recenzje filmów by KJZ w starych numerach Gazety Telewizyjnej. Ponieważ w sprawach qpnych jestem sprinterką, to akurat te krótkie recenzyjki zdążę machnąć i się zorientować, co warto zobaczyć u chłopaka. A czasem pomstuję na KJZ, jak mi film obsmaruje i 2 gwiazdki da. U chłopaka zaś czytam opakowania proszków, mydeł, szamponów. Kiedyś znalazłam wielce odkrywcze zdanie, że jakieśtam mydło nie zawiera tłuszczu świńskiego! I przekreślona świanka była, jak na kosmetykach króliczek:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezik Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.05, 18:37 wącham mydełko leżące obok na umywalce... boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak wysilam glowe... IP: *.ser.netvision.net.il 27.04.05, 14:38 ... i rozwiazuje krzyzowki... Potrzebne jest do tego przeciez skupienie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: wysilam glowe... 27.04.05, 15:17 Gość portalu: polak napisał(a): > ... i rozwiazuje krzyzowki... Potrzebne jest do tego przeciez skupienie... ;) Jestem przeciw! Krzyżówki w łóżku! :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: co robicie aby zabić czaskiedy siedzicie na t 27.04.05, 15:01 Jak bylam mala dziewczynka to siedzac na kibelku spiewalam Hymn Narodowy. Wiem,wiem to nie patriotyczne bo powinnam wstac ale wtedy sie go uczylam i najlepiej mi wychodzilo to w lazience.I jaka akustyka! Odpowiedz Link Zgłoś