gixera 31.03.05, 15:35 Od jakichs 2 godzin jestem inzynierem:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq33 Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 15:38 GRATULUJĘ :)))))))))))) Taraz będziesz w końcu miała więcej czasu dla Forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 15:40 heheh, niom zaniedbalam sie ostatnio:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: A co mitam, musze sie pochwalic. IP: *.crowley.pl 31.03.05, 15:44 100 lat, 100 lat, nich żyje żyje nam, niech ci życie płynie jak Wisła do Gdańska, niechaj gwiazdka pomyślności. A czego inżynierem? A jest jeszcze cały czas tak, że najpierw inżynier, a potem dopiero magister? Pytam, bo mi się anegdota przypomniała nt. własnego magistra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 15:52 inzynier ochrony środowiska, specjalność ochrona przyrody i krajobrazu, dopiero sie obronilam i juz musze brać się za pisanie magistra, nic sie nie zmieniło. PS.cóż to za anegdota? z chęcią posłucham i jakieś nauki na przyszłóść wyniose:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: A co mitam, musze sie pochwalic. IP: *.crowley.pl 31.03.05, 15:57 a nic takiego, czerstwy dowcip mojego staruszka świeżutko po obronie idę do staruszka, dumna taka, dojrzałość, pasowanie na rycerza, no wiesz jak jest - a staruszek: Magistrem zostałaś? A do apteki się zapisz! AWRRGHHH myślałam, że pogryzę ale mam jeszcze anegdotę dot. obrony samej w sobie, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Gixero-anegdota IP: *.crowley.pl 31.03.05, 16:27 Komisję na magisterskim miałam taką, że tylko sobie takiej życzyć, ale i tak się bałam. Bo kto się nie boi. Zwłaszcza, że pracę miałam nie chwaląc się nowatorską, komisja nie bardzo wiedziala, jak ją ugryźć, i mogła zadawać niepożądane pytania. No i dwa członki komisji pytają, ja się pocę, ale trzymam fason i tylko trzeci członek, doc. Omyła, złoty człowiek, niech imię jego będzie zakonotowane, siedzi cicho i papiery przegląda. Egzamin się końćzy, dwa pytające członki już powoli wciągają na twarz uśmiech gratulacyjny, a doc. Omyła podnosi głowę znad papierów i - Ja jeszcze mam pytanko - powiada. * * * * - A jak to się stało, że pani po mat-fizie poszła na filozofię? - zapytał doc. Omyła. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 17:16 Czy to znaczy żeś dusza bratnia(prawie)i kotłownie nauczyli Cię projektowć i oczyszczalnię ścieków takowoż postawisz? Jesli tak to gratuluję,jeśli nie-to też gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 17:29 oczyszczalnia wiem jak jest zbudowana, ale projektowanie to raczej nie moj kierunek, ja moge raczej rezerwat przyrody zaprojektowac:-) dziekuje za gratulacje PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 17:42 Hmmm,wobec tego obawiam się że i pompy do lepiku zamówić nie potrafisz? [Była kiedyś na PW,taka historia z tym związana :-)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A co mitam, musze sie pochwalic. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.03.05, 15:54 WOW!!!!!!!!!!!!! SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G R A T U L U J Ę P A N I I N Ż Y N I E R ! ! ! Hip, hip, HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 16:12 Piecu stawiam Ci piwo (_)](tylko ten kufelek nigdy nie wychodzi tak jak trzeba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A co mitam, musze sie pochwalic. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.03.05, 16:13 Sęx! Ja też dziś wszystkim piwo stawiam, ale na innym forum. ;-) Jeszcze raz gratuluję! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Poprawka, kolejka dla wszystkich 31.03.05, 16:24 (_)] (_)] (_)] (_)] (_)] a dla mlodego soczek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy WIWAT PANI INŻYNIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.03.05, 18:09 Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Barman!!!! Sok z czerwonych grejpfrutów dla Pana, 31.03.05, 23:14 który śpiewa przy barze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Nie strzelać do pianisty!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.03.05, 23:24 Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Nie strzelać do pianisty!!! 31.03.05, 23:25 przychylam sie do postulatu oszczedzenia pianisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Ostatni gasi światło! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.04.05, 00:05 Gudnajt! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 15:56 Ale prima aprimis jest jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A co mitam, musze sie pochwalic. 31.03.05, 17:53 ale fajne hasełko! bo mądry głupiemu ustępuje, i dlatego ten świat tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma2la jak miło u Was IP: *.chello.pl 31.03.05, 18:22 jakie miłe forum, jeszcze nikt na nikogo nie nawrzeszczał, przyłączam się do gratulacji choć byłam tu przypadkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: jak miło u Was 31.03.05, 18:34 gratuluje! A wiesz co oznacza skrot mgr inz.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: jak miło u Was IP: *.crowley.pl 31.03.05, 18:47 heh Gixera popatrz sobie parę wątków niżej na ten o mechanice kwantowej. To tak a propos prac naukowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: jak miło u Was 31.03.05, 23:15 magazynier? reszty nie potrafie rozszyfrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: jak miło u Was 31.03.05, 23:44 Mi swego czasu wytłumaczyli, żem "magazynier inżtalator"... Gratulacje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś