julka_b 04.04.05, 14:41 Mam nadzieję, że nie było. www.cityjuegos.com/juegos/ Oczywiście, utknęłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 14:43 Jeszcze raz link: www.cityjuegos.com/juegos/875.php# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noie Re: Nowa gra z pokojami IP: *.versanet.de 04.04.05, 14:53 A gdzie utknelas ? Bo ja nie wiem co zrobic by bez problemu wejsc do tego tunelu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 14:58 Już trochę gry mam za sobą :-). Do którego tunelu, jest kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noie Re: Nowa gra z pokojami IP: *.versanet.de 04.04.05, 15:08 drugi z lewej...jestem na samym poczatku... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 15:11 Musisz powalczyć: zabić to coś, co Ciebie zabija. Jak, to się pewnie domyślasz. W taki sposób jeszcze sobie powalczysz kilka razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noie Re: Nowa gra z pokojami IP: *.versanet.de 04.04.05, 15:18 zapomnij ...ciemno jak w ici...nie wiem co robic....ide lepiej sie poruszac...znaczy poprasowac...... :-( pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 15:21 A... już jesteś w środku! To poszukaj, czegoś, co Ci rozświetli drogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Nowa gra z pokojami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.04.05, 16:08 A mogę prosić o wskazówkę, gdzie jest to co ma mi rozświetlić drogę, ponieważ jakoś tego nie mogę znaleść? Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 16:49 Pod ręką. Rozglądaj się na boki. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 16:52 Łażę w kółko, trzeci od lewej korytarz otwarty i klops. HELP. . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 16:56 Cóż, błądziłam tak kilka godzin (wczoraj i dzisiaj). Może jeszcze pomyśl. Na pewno jest wyjście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 16:58 SADYSTKA. :P Nie mam czasu, bądź człowiek. . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 17:06 Hmmmmm. Wychodzę na 3 godziny, więc nie chcę przesadzać. Wskazówka: Mam nadzieję, że masz diament. Podmień go :). Potem zastanów się, co zrobić z podmienionym diamentem. Widziałaś już miejsce, gdzie masz go wsadzić. Spróbuj się tam dostać. Ja poleglam na walce ze smokiem o trzech głowach. Mam nadzieję, że istnieje jakaś wskazówka, jak można go pokonać i mi ja tu zostawisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 17:27 > Potem zastanów się, co zrobić z podmienionym diamentem. Widziałaś już miejsce, > gdzie masz go wsadzić. Spróbuj się tam dostać. Zabawę z diamentami przećwiczyłem jeszcze "z rozpędu", utknąłem z błękitnym i giwerą w łapie. Mam tylko jeden pomysł na to, gdzie mogę sobie go wsadzić, ale to chyba nie o to chodzi. ;) Poczekam, aż ktoś inny się pomęczy za mnie. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Nowa gra z pokojami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.04.05, 19:38 Rozglądam się na boki w poszukiwaniu czegoś dającego światło i pomimo tego że to widzę nie mogę tego wziąść. No chyba że nie chodzi o pochodnie. Może jeszcze jakąś wskazówkę dostanę? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 19:41 W korytarzu, zanim wejdziesz tam, gdzie Cię zjada, po lewej stronie podrap ścianę. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Nowa gra z pokojami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.04.05, 19:47 Jak to podrap? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 19:51 Podrap śrubokrętem monitor w miejscu, gdzie jest ściana. :P Albo spróbuj kliknąć myszką. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Nowa gra z pokojami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.04.05, 19:56 Wiedziałam że napewno czegoś nie zrobiłam i dlatego utknęłam. A teraz zapytam się: jakim do licha śrubokrętem? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 19:59 Spróbuj samą myszką, śrubokręt zostawmy na czarną godzinę. ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Nowa gra z pokojami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.04.05, 20:05 Ta gra jest jakaś dziwna. Teraz udało mi się odłupać kawałek tynku ze ściany. Ale i tak nic mi to nie dało. Czuję narastającą frustrację!! Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:08 dlup dalej..... ja teraz mam jeden korytarz za soba , inny wolny, jaks bron palna i w cholercie nie wiem co dlaej.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:09 Patrz mię na usta, bo nie będę powtarzał. Odłupujesz tynk po kolei, począwszy od środka, potem któryś z kawałków po lewej u góry i dalej zgodnie z ruchem wskazówek. Weź świeczkę i nie przestrasz się. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:15 widze ze jestes juz dalej...co mam zrobic z ta bronia palna juz w punkcie wyjsciwym ? tzn....przy tym trzecim korytarzu od lewej ? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:17 Nie wiem, też tam tkwię. Masz coś oprócz tego gnata? . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:19 absolutnie NIC ....zero....i powoli zero pojecia co dalej...siedze juz nd tym jakies 10 min :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:22 Mam, poczekaj, pomyślę, jak to opisać. . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:23 no...nie wiedzialam ze przy tym tez myslec trzeba.... ;-) czekam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:23 Na dobry początek musisz mieć diament w łapce. Jak zdobędziesz, wołaj. :) . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:24 gdzie tam jeszcze jest diament ? na wyjsciowych drzwiach chyba...ale wtedy drzwi sie zamykaja i zadna bron palna nie pomaga.....ide szukac ... Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:28 Jeden z tych dwóch. Najlepiej zacznij od nowa, po użyciu tego z wieżą szachową weź go ze sobą. . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:27 no dobra...zaczynam panikowac ze slepa jestem bo innego diamentu nie widze .... :-( POMOCY ......... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:33 Zacznij od nowa i nie zostawiaj diamentu z wieżą ze sobą. Bo chyba znalazłaś diament z wieżą? . Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:34 Tzn. nie zostawiaj i weź ze sobą. :) . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:36 wszystko jasne tylko juz trzy razy musialam zaczac od nowa...bo jak ten z kosa przychodzi to za wolna kurka jestem :-( probuje dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:40 To już niedaleko... Potem pomożesz mi smoka katrupić (cholera wie jak). . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:52 dobra...mam bron i jeden diament , stoje na srodku...( byla mala przerwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:56 Teraz musisz nacisnąć ten żółty klawisz na drzwiach z niewiadomoczym ( nie z pająkiem). . Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:54 Co za gad z tego smoka. Nie wiem, czy trzeba go wziąć na cierpliwość i walić po snajpersku po jednej kuli, jak wychyli łeb, czy może walić jak leci i niech się leje smocza posoka, a może strzelać w ten świecący czub? I czy ten pasek na dole to moja amunicja, czy jego "życie"? . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:57 u mnie chyba cos nie tak...bo jestem w "przedpokoju" i nic nie dziala tylko ten otwraty cholerny tunel...ale jak w niego wchodze to wchodze! cos nie tak czy cos przeoczylam ? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:58 Naciśnij kawałek tej rzeźby na drzwiach, po czym wejdź w ten otwarty tunel, będziesz mogła się cofnąć do sali zostrzami i dalej. . Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 20:55 co teraz ? a tak na marginesie...to gdzie ta julka ? mialo jej nie byc tylko 3 godziny :-D hihih Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 21:03 Jestem. Ktos pokonał trzygłowego smoka? Czekam na opis strategii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 21:13 macie cos ? myslalam ze na korone na srdokowej glowie trza walic ale nic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 21:34 może się wymienimy doświadczeniami? Ja strzelam cały czas w środkową głowę, a jak tylko wyczuwam, że któraś z bocznych sie zbliża (na ogół to można zauważyć w bardzo wczesnej fazie), to strzelam na nią. Strategia skuteczna w 90 %. Niestety, środkowa głowa jest dużo szybsza i to mnie najcześciej pokonuje. Też mam wrażenie, że strzelanie w koronę (nawet wtedy, gdy miga) nic nie daje. Żółta kreska na dole raczej nie ma nic wspólnego z upływem czasu. Chyba. No i są 3 życia, ale to pewnie zauważyliście już na poczatku. Dla pocieszenia: z wiarygodnego źródła wiem, że smoka można pokonać. Do pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 21:37 Ja juz tylko strzelam gdy glowa (jakakolwek) sie zbliza...a kreska na dole to sa ostatki amonicji....czy wy wiecie ze mialam prasowac ? hihihih z jakiego zrodla wiesz ? moze zsrodelko pomoze i powie jak pokonalo tego dziada ? Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 21:42 Niestety nie. Widziałam tylko wpis, że ludzie przeszli tą grę. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 21:08 ja akurat skonczylam na drugin (dwa srodkowe) tunely....ide sie porozgladac...ale akcja byla ze prawie zawal dostalam....hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 21:31 gracie jeszcze ? bo mnie to straaaaasznie wqrza ze nie wiem jak tego debila polozyc na lopatki..... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra z pokojami 04.04.05, 23:02 przed chwila zaczelam... udalo mi sie swieczke zobyc i zejsc na dol... pochodnie zapalone, mam zakurzony obraz na scianie bezpieczniki i jakies drzwi, ktore jakos nie chca sie otworzyc:( help... Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Nowa gra z pokojami 06.04.05, 11:05 wogóle nie wiem o jakim wy smoku mówicie..... Ja dochodzę do jakiegośobrazu który można odsłonić i jest tam jakaś szafka i przełączniki i nic nie mogę wrócić do głownego pokoju nie ma żadnego diamentu.... nie wiem co mam robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczek pomozcie na samym poczatku IP: 217.11.141.* 06.04.05, 11:53 jak pokonac tego smoka zaraz w pierwszym pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczek Re: pomozcie na samym poczatku IP: 217.11.141.* 06.04.05, 11:54 juz spoko! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: Nowa gra z pokojami 06.04.05, 12:16 Huuura!!!! Pokonałem smoka z 3 głowami!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczek Re: Nowa gra z pokojami IP: 217.11.141.* 06.04.05, 13:27 a co jest dalej? jesli jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczek Re: Nowa gra z pokojami IP: 217.11.141.* 06.04.05, 13:44 eee to nie warto meczyc sie ztym smokiem Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 06.04.05, 18:03 JAK ??? JAK ??? gadaj no szybko..... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra z pokojami 06.04.05, 22:46 czy nikt nie wie, co zrobic w tym pomieszczeniu z odkurzanym obrazem i przelacznikami?? Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Nowa gra z pokojami 06.04.05, 22:57 cos muszisz z tym swiatlem 8swieczka) zrobic...pomysl.... i potem .....spojrz dokladniej na obraz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Nowa gra z pokojami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:58 przyjrzyj się obrazowi i przełącznikom jest ligika:) potem bierzesz broń z szafki i ... tu utknełam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Nowa gra z pokojami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:11 jak? nie idzie! cholera jakaś tępa chyba jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra z pokojami 07.04.05, 21:55 ze swieczka mam cos zrobic?? mi swieczka zniknela jak zapalilam pochodnie.... a co oznacza "przyjrzyj się obrazowi i przełącznikom jest ligika:)" ?:)) po ze mam sie przyjrzec to wiem, ale niczego mi nie podpowiedzieliscie:)) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra z pokojami 07.04.05, 22:06 no juz wiem... tylko ze teraz chodze w kolko, jeden tunel mam zasypany a drugi prowadzi do pierwszej sali do... pierwszej sali:/ Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa gra z pokojami IP: *.leszczyny.net 12.04.05, 19:21 Ja mam to samo - kręcę się w kółko, diamentu z wieżą nie wziełam bo inaczej zabiłyby mnie te głupie siekiery czy kosy - sama nie wiem. I teraz mam zasypany tunel i wejście z pierwszej sali, do ...pierwszej sali :/ HEEELP!! Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 12.04.05, 21:39 Wracaj po diament, musisz go mieć. To miejsce z gilotynami da się stosunkowo łatwo przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra z pokojami 13.04.05, 00:29 taaaak, juz dwa razy odrabalo mi glowe:DD mam wrazenie, ze w tej grze cos nie 'kontaktuje' - jak klikam na ten znaczek zeby odciac smokowi glowe, (czy mumii, wszystko jedno) to jakos nie reaguje... juz kilka razy tak mialam - chociaz na pewno zdazalam i klikalam nie raz, a iles razy... a i tak mnie zabilo... moze jakies opoznienie na laczach czy cus:) pobawie sie jutro Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra z pokojami 13.04.05, 14:46 Też miałam takie wrażenie, ale myślalam że to wina mojego starego kmputera. Co do gilotyn, to zanim zaczniesz klikać, zatrzymaj się i patrz, patrz, patrz... W końcu zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś