Gość: 100 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:56 ww4.tiki.ne.jp/~amoh/flash/amoadv.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saba Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:08 chodzę i chodzę,znalazłam 2 kartki, włączyłam prad i co dalej. nic nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:48 Oj , nachodzisz Ty się jeszcze , nachodzisz :) Ta gra jest inna niż "pokoje" . Trzeba znależć klucz do zaworów , kluczyki do samochodów , a przy okazji zapoznaj się dokładnie z terenem i zaglądaj , gdzie się da - wszystko może się przydać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:10 a co z tymi kartkami trzeba zrobić, bo nie mogę ich zabrać ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:18 Najlepiej sobie zapisać - przyda się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:47 Dzięki, mam nadzieję, że nie tylko ja chodzę po tym ogrodzie. Znalazłam kluczyki ale samochód się nie otworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:53 Otworzy się . Ten drugi też . Spróbuj jeszcze raz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joa Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:39 Pomocy!! Włączyłam już lodowkę, która stoi przed domem; zapaliło się pierwsze kółko przy domofonie ale CO DALEJ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:56 Poznaj teren - raczka Cię poprowadzi :) Samochody . Skrzynka na listy . Kartka na słupku . ITD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:44 UUUUUFFFFFF... Ale się namęczyłem! Najwięcej z tą cholerną lodówką i skrzynką na listy (chociaż od początku wiedziałem o co chodzi to nie mogłem zapalić tego skubanego kamienia, bo nie wiedziałem co robi szósty przycisk). A Lodóka to po prostu masakra, juz głupiałem. Ale ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:16 to gra jest nie do przejścia, obaeszłam sobie dom nic nie znalazłam i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:51 Ta gra jest jak najbardziej do przejścia :) Zrobiłam to kiedyś sama , ale zajęło mi to chyba ze trzy dni . Do znalezienia masz klucz do zaworów wodnych , kluczyki do samochodu i 2 kawałki kartki i kartka ze słupka pod lasem . Trzeba rozwiązać rebus ze skrzynki na listy i co tam jeszcze . Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: GRA IP: *.mech.pk.edu.pl 14.04.05, 16:20 Kurcze... sam mam ochotę taką grę zrobić. Flashe umiem robić, cyfrówkę mam, obrabiać grafikę toże, programować też się by nadało... tylko domku nie mam i trzebaby fabułę jakowąś wymyślić. Morze burza mózgów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 14.04.05, 17:44 mam juz wlaczona wode, lodowke i w swiatla w samochodach i co dalej????: (((help;))czy wszystkie "przedmioty" do czegos sluza??bo na niektore(gdy sie na nie najezdza) nie mozna nic z nimi zrobic(zabrac, przewrocic, itd)prosze o pomoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:39 Z tyłu domu , za drzwiami są dwie bużki . Mają związek z samochodami . Pod lasem stoi słupek z kartką . Zapisz sobie , przyda się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: GRA IP: *.mech.pk.edu.pl 14.04.05, 18:59 Do niczego nie są potrzebne tylko wiewiórki Byłeś(łaś) za białym samochodem w krzakach? I zapamiętuj wszystkie symbole, albo najlepiej sobie przerysowywowywuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 14.04.05, 19:39 widzialam 3 kartki(2 duze i 3 to dokonczenie jednej z nich), symbole zapisalam. wiadzialam co jest pod skrzynka ale nie wiem co dalej. i nie wiem co mam zrobic z tymi buzkami;((samochody mam otwarte.prosze o jeszcze jakas wskazowke;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 14.04.05, 19:48 za bialym samochodem tam gdzie kran nie moge nic znalezc!!!tego kranu nie moge odkrecic!!nie ma lapki!!a o jakie wiewiorki chodzilo!!!???ja znalazlam 2 kroliki i zwierzaka ktory jest pod skrzynka z pradem!!i nie moge nic z nim zrobic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:56 Zapal światła w samochodach i pokombinuj z bużkami . Znalazłaś klucz do zaworu wodnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:01 Do skrzynki na listy musisz zajrzeć z przodu i z tyłu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: GRA IP: *.mech.pk.edu.pl 14.04.05, 21:17 No własnie Ci mówię, że te dwie wiewiórki/zające (oprócz tego który miał kluczyki, ale to juz wiesz jezeli otworzyłeś(laś) samochód) są do niczego. Ja spędziłem z pół godziny na kombinowaniu co z nimi zrobić. Obok tego małego kranu za samochodem (ten kran też jest do niczego) jeszcze coś jest. Próbuj ,,obmacywać'' okolicę. Jeździj powoli kursorem aż się zmieni, ja tak znalazlem najbardziej wkurzającą mnie rzecz, czyli wtyczke od lodowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mormon Re: GRA IP: *.chello.pl 14.04.05, 22:59 A jak w końcu wejść do domu? Na domofonie mrugają mi wszystkie lampki. Co jeszcze trzeba zrobić, żeby otworzyć drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:14 Podpowiedż znajdziesz na kartce ze słupka pod lasem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 14.04.05, 23:46 kabel do lodowki znalazlam na poczatku i lodowke mam wlaczona!!swieca mi sie dwa przyciski z domofonu!!a te 3 kolejne...;((bede kombinowala z buzkami ale czy cos jeszcze jest do zrobienia??? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 14.04.05, 23:50 buzki sa takie same jak reflektory. ale rebus ze skrzynka to czarna magia ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohydny podpowiadac Re: GRA IP: *.mech.pk.edu.pl 14.04.05, 23:54 Jest pięc rzeczy do zrobienia tyle co bąbli w domofonie. Tylko zapamiętuj (zapisuj) który symbol zapalil który bąbel! bo potem na koniec bedziesz miec problem A ja tego kabla szukalem i szukalem (wlasciwie to nie wiedzialem czego szukam) łatwo znaleźć wszystkie zadania jak się przerysuje kartke spod lasu, tam jest sześć symboli, ale jeden sie powtarza. Tam gdzie są taki kamienie trzeba wykonac zadanie, tylko zwykle troche polazić dookola żeby wiedziec jak. Są: Lodówka, Bezpieczniki, Gęby, Kran i Skrzynka pocztowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 14.04.05, 23:51 do skrzynki zagladalam i z przodu i z tylu!!ale nie moge rozgrysc tego rebusa; ((prosze podpowiedzcie mi bo juz nie moge wytrzymac z ta gra...;))czekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: GRA IP: *.mech.pk.edu.pl 14.04.05, 23:59 W skrzynke trzeba oczywiście wpisać kod. Trzeba to zrobic przy pomocy plotka który widać z przodu i trzeba ten plotek obejrzec sobie porządnie z bliska. Z tylu skrzynki jest narysowane jak ulożyc kod i ile ma cyfr. Przed wpisaniem kodu trzeba zresetować skrzynke szóstym przyciskiem, ale nie robic tego po wpisaniu, bo... sie zresetuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 15.04.05, 00:06 co z bezpiecznikami??bo wlaczam je i wylaczam ale sie nic nie dzieje(jedne i drugie). a co z tym "znaczkiem" co lezy pod skrzynka??wiem ze jest taki sam jak na kartce ale nie wiem jak go aktywowac;((aaa i co z tym plotkiem???potrzebny jest do rebusu(ktorego nie moge rozgrysc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idę spać, do jutra Re: GRA IP: *.mech.pk.edu.pl 15.04.05, 00:12 Jak patrzysz z przodu to widzisz ponumerowane sztachety przecież a ztyłu masz narysowane w jakiej kolejnosci trzeba sztachety (ich numery) wpisać. Znaczek pod skrzynką zapali sie jak wpiszesz dobry kod w skrzynkę. A z bezpiecznikami musisz ustawić zegary i wtedy czerwony przycisk wlaczy bezpiecznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:22 Ten znaczek pod skrzynką tak jak pozostałe , sygnalizuje , że zadanie wykonane . Nic z nimi nie robisz . Przyjrzyj się płotkowi z tyłu domu obok zaworu w ziemi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 15.04.05, 00:27 dzieki za podpowiedz;))juz mam skrzynke zrobiona;)))zostaly mi bezpieczniki; ((ale nie wiem jak sie za nie zabrac;((bede kombinowac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 15.04.05, 00:28 przyslij mi kod na skrzynke na skrzynke plss. rano do pracy a nie zasne Odpowiedz Link Zgłoś
goosiab Re: GRA 15.04.05, 00:34 zeby nie psuc zabawy innym wyslalam ci kod na skrzynke;)) pozdrawiam i lece dalej kombinowac z bezpiecznikami;)) m Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 15.04.05, 00:39 genialne. a ja caly czas robile pojedyncze polowki... dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:53 ja już jestem cała czerwona i mózg mi paruje - bardzo proszę o ten kod do skrzynki i proszę wytłumaczyć jak krowie na rowie bo ja nie kumam. katg1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosiab Re: GRA IP: 83.168.106.* 15.04.05, 00:51 <jupi> pol dnia stracone ale wszystko zrobione;))i nawet swoj cien zobaczylam;)) hehe dzieki bardzo za instrukcje;))fakt ze lepiej jak sie samemu szuka ale juz nie mialam cierpliwosci;))milej nocy;)) m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GRA IP: 83.168.106.* 15.04.05, 19:34 ma ktos moze jeszcze jakies gry tego rodzaju??jak tak to prosze o linka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:09 Podałam Ci w nowym wątku . Jestem w sali z doniczkami i kombinuję . Może jakieś pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: GRA IP: *.leszczyny.net 16.04.05, 18:37 Po pierwsze jak rozwiązać rebus ze skrzynki? Bo juz szału dostaję...a po drugie w jaki sposób sie ustawia te zegary?? Bo one mi się zmieniają ale nie wiem jakim cudem :( BŁAGAM O POMOC!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 01:43 W skrzynce widzisz sztachetki od strony domu i tak nanosisz cyferki . Potem idziesz za dom obok zaworu w ziemi i oglądasz je z drugiej strony . Cyferki też . A zegary - jeden idzie szybciej więc odpowiadający mu guzik wciskasz mniej razy niż ten drugi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: GRA IP: *.leszczyny.net 17.04.05, 19:21 No tyle to sie zorientowalam ale nie wiem w jakiej kolejnosci mają byc te sztachety?? Od najmniejszej do największej czy jak?? Zostało mi już tylko to i zegary. One oba mają być ustawione ze wskazówką do góry prawda? Już dostaję do głowy... macie jakieś podobne gry?? :D Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 17.04.05, 19:23 kolejnosc zrob sobie symetryczna (i policz kropki) a przy zegarach to musisz polatac albo policzyc. a najlepiej jedno i drugie. a za podobne gry tez bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: GRA IP: *.leszczyny.net 17.04.05, 19:45 Mozesz się śmiać ale jestem chyba zbyt mało inteligentna żeby to rozgryźć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:04 proszę podaj ten kod bo ja cała czerwona jestem i już mózg mi paruje i wytłumacz dlaczego. katg1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: GRA IP: *.leszczyny.net 17.04.05, 21:25 Ja też chcę - ja też !! :D :D :D marta_paliga@interia.pl dziękuję z góry :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:40 Jeśli chodzi o zegary , to podpowiedż jest pod guzikami , które naciskacie . Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 17.04.05, 21:49 troche szkoda tak podpowiadac, wiecej zabawy dla innych. ale co tam. policzcie, o ile przesuwa sie kzady z zegarow po nacisnieciu guzika. ja latalem chyba z 50 razy w ta i zurück. dobrze liczycie wystarczy duzo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:51 proszę - przyślij mi maila z kodem do skrzynki. Ja już wiem, że tego nie rozszyfruję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:06 zły mail, -sorry, już mi cały mózg wyparował przez ten kod katg1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:32 doszło ale coś nie chce się zapalić przy domofonie Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 17.04.05, 22:40 Pokrec kranem jeszcze raz. znasz angielski? wiesz moze co to znaczy? rozumiem to jako: czy moge znalezc lamacza switcha(???). pojdzie mi cieplo jak schlodze wode?Can you find the breaker switch? You're getting warm when next to the water cooler. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 17.04.05, 22:42 chyba zlamalem tego switcha, czym on by nie byl. woda chlodna., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleyu Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:14 Qrde, jak z tą skrzynką. zostało mi tylko to ale nie daje rady z tym kodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:04 a co z tymi zegarami ? coś trzeba najpierw poszukać ? bo po naciśnięciu guzika nic się nie dzieje. I do czego jest ten klucz z bagażu na skuterze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:49 swietna gra :-) siedzialam nad nia cale popoludnie ale warto bylo :-) czy sa jeszcze inne gry tego typu ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:56 proszę - pomóż ja już naprawdę nic nie wymyślę napisz maila z kodem do skrzynki katg1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 17.04.05, 23:01 jak kod jest dobry, to zapala sie kamien pod skrzynka. pali sie? poza tym zaczynasz wpisywanie od resetu guzikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:05 mnie się wydaje że dobry ale nic się nie pali pod skrzynką Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: GRA 17.04.05, 23:12 jak sie nie pali, tzn. ze zly. nie poddawaj sie. a zegary nastawilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:07 1 trzeba wyczaic ile cyfr ma kod 2 popatrzec na 3 deski w rebusie i juz wszystko powinno byc jasne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:13 a jak zacząć z tymi zegarami ? coś trzeba znaleść bo tak same się nie chcą obracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:23 zeby uruchomic prad potrzebne sa 2 "panele": 1 za samochodami 2 po tej stronie domu gdzie jest skrzynka na listy... obok okna. te przyciski za samochodem ustawiaja zegary. pod nimi jest napisane jak :-) kod do skrzynki juz wyczailas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:19 ludzie ! proszę was ja już naprawdę nie mogę. Nie będę mogła spać jak tego nie zrobię. A na pewno nie zrobię, bo mam już pusto w głowie. Wyparowało ! Napiszcie co i jak, proszę o te kody i te zegary na maila katg1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:04 blagam pomozcie,nie pali mi sie tylko trzecia lampka(bezpieczniki) jak moge je wlaczyc ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:10 Podpowiedż masz 3 posty wyżej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:16 a jak się wszystkie przyciski palą to jak wejść do domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:39 Pomoże Ci kartka ze słupka pod lasem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:48 czy o to chodzi żeby spowrotem polatać po tym ogrodzie i powyłanczać te przyciski czy może coś wdusić przy drzwiach na tych guziczkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleyu Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:27 powciskaj w domofonie w odpowiedniej sekwencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:35 Każdy guzik w domofonie odpowiada jednemu znakowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:04 no tak, ale to ma być 6 naciśnięć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleyu Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:11 Masz na tej kartce na słupku znaczki w jakiej sekwencji mają być naciśnięte. A w domofonie każdy znaczek odpowiada jednej rzeczy. W górnym rzędnie od lewej są to bodajrze : lodówka , buźki , gaz . A w dolnym woda i skrzynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:12 to ja - Kasia - wszystkim serdecznie dziękuję za podpowiedzi ! Nareszcie koniec ! Zna ktoś może jakąś podobną grę ale dla mało kumających ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: GRA IP: *.leszczyny.net 19.04.05, 19:28 Najlepsze jest to, że zrobiłam wszystko, palą mi sie wszystkie lampki, naciskam po kolei tak jak na kartce pod lasem te przyciski i lipa jest - dom dalej zamknięty. Mam zamknąć ten domofon czy ma być otwarty po naciśnięciu guzików? i czy ten znak powtarzający się ma byc użyty 2 razy? (naciśnięty)? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:44 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ta gra jest naprawdę super i wszyscy tak dzielnie, zgodnie pracują! Pozdr. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: GRA IP: *.leszczyny.net 19.04.05, 19:56 Taaa dzielnie, ale niby jak skończyć tą grę? Cholercia, już jestem tak blisko... buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:16 Marta ! Już sobie wszystko wykombinowałaś przecież :) Zrób to . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek sam Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:57 No proszę, a nie mówiłem? Tak to jest z tymi babami, jedna mało kumata, druga niezdecydowana, trzecia nawet prać nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:13 Wujku, Ty się bab nie czepiaj :) A ja poproszę kogoś o wyjaśnienie, jak tam jest w tym ogrodzie, czy takie gry z ogrodami często tutaj się pojawiają? Proszę ludzie powiedzcie mi, bo będę marudzić :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:25 Może dlatego "sam" , bo się czepia :)) Gier tego typu jest tu sporo . Przeważnie ktoś zachęca tytułem wątku pt. Gra , Nowy pokój itp. Zaglądaj tu . Co jakiś czas pojawia się coś nowego . Na Forum Łamigłówki też można coś znależć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:26 odpowiedź wymijająca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:56 www.speculararts.com/terrarealm.html/game.html www.albinoblacksheep.com/flash/viridian.php www.geocities.com/thepinkroomgame/thepinkroom.html games.flabber.nl/linsail.room/ ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/game.htm www.woolythinking.com/html/darkroomIE.html?o=0o www.albartus.com/motas/ www.posti.pl/mahjong_instrukcja.htm Teraz lepiej :))) Mogę więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:02 www.abc.net.au/gameon/chasm/default.htm www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php www.in4.pl/gierki.htm?game_id=126 www.amanitadesign.com/ To by było na tyle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:06 mofuya.com/flash/swan.htm alt.tnt.tv/games/thedoors/ escaptheroom.blox.pl/html Jeszcze coś znalazłam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:20 jesteś prawie taka dobra, jak ten "partyjny" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:27 Jestem po drinku , a raczej po dwóch :) i nie kontaktuję - o co chodzi z tym partyjnym ? A tu jeszcze jedna gierka www.anodeetcathode.net/jeux/musee/ Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: GRA 24.04.05, 00:04 nigdy w zyciu nie dojde do tego kodu ze skrzynki, cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:39 A widziałaś ten płotek z bliska czy tylko w skrzynce ? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: GRA 24.04.05, 01:31 ja plotek widzialam z dwoch stron. Wykrylam nawet, ze kod ma prawdopodobnie 3 cyfry, ale jakakolwiek kombinacja nie daje rezultatu w postaci tego swiecacego guzika ponizej (resetuje najpierw na skrzynce, zgodnie z wczesniej udzielanymi tu wskazowkami:) na dodatek nie wiem co to za jakies papierki, co ludzkosc grajaca po slupach znajdowala, ja tylko znalazlam jakis papier ze znaczkami, co je spisalam starannie, i nic. Jedyny guzik na alarmie od chalupy jaki mi sie swieci to ten od swiatel samochodowych i tych gab zza drzwi. Aha, znalazlam tez klucz jakis do zakrecania, ale kurek z woda nadal sie zlosliwie odkreca z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:28 Szyfr ma więcej cyfr - wskazówka jest na rebusie w skrzynce . Te 2 kawałki kartki , które znalazłaś pomogą Ci puścić wodę , ale najpierw musisz odkręcić zawór tym kluczem . Zawór jest w pobliżu płotka . Kartka ze słupka jest na deser :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: GRA 24.04.05, 19:07 ale kiedy wlasnie zadnych polowek kartek nie znalazlam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:11 Gdzieś tam w trawie z tyłu domu . Mały skrawek jest przy kranie , trudno go zauważyć . Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: GRA 24.04.05, 19:16 Dostaniesz kiedys medal, albo Cie zywcem do nieba wezma:)) Ratujesz mnie od obledu ktorys raz z rzedu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: GRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:23 Dzięki ! Moja Mama miała jakieś przeczucie , bo dała mi anielskie imię :)) Odpowiedz Link Zgłoś