Gość: usmialem sie :) IP: *.aster.pl 13.04.05, 23:49 fotkidziwne.blox.pl/html/1310721.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: Luc4s IP: 81.210.113.* 14.04.05, 12:11 też się wczoraj natknęłam na pannę z tym "czymś", ale ze względu na to, że miała ciemne okulary pomyślałam, że niewidoma, cholerka, hehe. i nawet przez chwilę się dziwiłam, co też tak ludzie się na nią gapią? :D Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Luc4s 14.04.05, 12:13 niewidoma i z obrożą? też bym się gapiła:) W sumie to wczoraj jakiś wysyp był bo ja też widziałam, tyle że najbardziej zdziwione były mijajace ta panienkę psy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Luc4s 14.04.05, 12:42 Gość portalu: yoma napisał(a): > flash mob? a czy flash mob nie polega na tym, że wszyscy zbierają się w jednym miejscu na krótki czas (np. 2 minuty)? Z tego co widzę, to zdjęcia są z centrum Warszawy - ja też widziałam tą dziewczynę koło Centralnego, była sama. Czekałam około poł godziny na przystanku a ona cały czas tam się kręciła. Swoją drogą podziwiam ją za zachowanie kamiennej twarzy - i to jak się patrzyła na przechodniów - jakby nigdy nic, jeszcze pozwalała "pieskowi" obwąchiwać murek, a jednemu panu nogawkę od spodni ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Luc4s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:17 ..ale przegapiłaś moment, kiedy ten piesek podniósł tylną łapkę a gość odszedł z mokrą nogawicą spodni. Aż dziw, że tego nie poczuł. Mój autobus miał trochę spóźnienia, popatrzyłam dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyniuchalem Re: Luc4s IP: *.aster.pl 14.04.05, 16:58 to ponoc faktycznie jest flash mob polaczony z nowym hobby :))) ma byc cos w Wawie przy kolumnie grupowo zorganizowane, wystawa smyczy rasowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: Luc4s IP: *.mech.pk.edu.pl 14.04.05, 17:05 iii tam, znowu jak z tą łapą... bedą wciskać coś młodocianym, żeby kupowali na potęge i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś