wujek_staszek 15.04.05, 23:22 chcę was zaprosić do tego słowa, siedemdziesiątparę tysięci odpowiedzi na góglach, a dla mnie nadal niezrozumiałe. Chociaż to moja praca ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mctiggle Re: kreatywność 16.04.05, 08:15 kreatywnośc to np. zrobić sobie kawę i posłodzić ją sobie cukrem pudrem, kiedy nie ma kryształków. Taaak. Kretywność w pracy ma wielkie znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
korkoni Re: kreatywność 16.04.05, 12:23 skoro o kreatywności i cukrze mowa: Kiedyś na wczasach zachciało się nam truskawek w śmietanie, ale mieliśmy cukier tylko w kostkach. Gniotło się go ciężko, więc: - truskawki pognietliśmy, - śmieetaną zalaliśmy, - cukier gryźliśmy i pluliśmy nim do talerza (każdy do swojego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: kreatywność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 12:38 Z braku nożyczek obgryzanie paznokci :) Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: kreatywność 18.04.05, 17:46 kiedyś kreatywniw ludzie zamiast paskiem obwiązywali sie w pasie sznurkiem Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: kreatywność 18.04.05, 21:58 kreatywnosc to jak ci sie w pracy rozporek popsuje i z braku laku pojdziesz do szefa (posiadajacego zestaw "mala krawcowa") po agrafki Odpowiedz Link Zgłoś
mln.zlotych Re: kreatywność 16.04.05, 13:25 mctiggle napisał: > kreatywnośc to np. zrobić sobie kawę i posłodzić ją sobie cukrem pudrem, kiedy > nie ma kryształków. > Taaak. Kretywność w pracy ma wielkie znaczenie. Taki dowcip mi się przypomniał. "Trzeba sobie jakoś radzić" powiedział baca zawiązując buta dżdżownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: kreatywność 16.04.05, 12:49 Może zmień wyszukiwarkę,np.yahoo,tylko 901 odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynka Re: kreatywność IP: *.lanet.net.pl 16.04.05, 21:17 Kiedyś w pracy pękła mi plastykowa zapinka do pończoch. Zamieniłam ją na biurowy spinacz. Spisał się świetnie do końca dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kreatywność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 21:30 ja cię, skąd masz takie pończochy? Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: kreatywność 18.04.05, 17:55 kreatywnosc to jest jak masz nick "wujek staszek". a "dyrektor kreatywny" to ktos komu sie on szalenie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: kreatywność IP: *.godot / *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.05, 16:26 Kreatywnosc to: -otworzyc wino (takie z apelacja) z braku korkociagu przy pomocy ... odpowiednio dobranego wkreta do drewna (musi miec szeroki gwint). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiocinyskowronka Re: kreatywność IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.05, 15:27 trzeba być kreatywnym powiedział baca zawiązując buty dżdżownicą Odpowiedz Link Zgłoś
introligator_snu Re: kreatywność 21.04.05, 15:39 kreatywnosc to jest wtedy jak przy pomocy telefonu komorkowego otworzysz butelke piwa... Odpowiedz Link Zgłoś